Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudok írni (1037 db)

"Mi jár a fejedben?" mezõbe írhatsz, alatta a kis lakattal meg be tudod állítani, ki lássa.

A Facebooknak milyen elérhetősége van? Mi az email címe? Vagy hogy tudok írni nekik?

Köszi el?re is.

Legjobb válasz: az attól függ, hogy mit akarsz nekik írni.

az attól függ, hogy mit akarsz nekik írni.
A kérdező hozzászólása: felfüggesztették az accountomat, tehát ezzel kapcsolatban
már bocs, de ha szabad tudnom, miért tették? még sohase hallottam ilyet. ha egyszer felfüggesztik, nem valószínû h visszaadják. nem lenne egyzserûbb újat csinálni?

Mikor lesz a következő szerepválogatás a Baráok köztbe? És levelet oda hogy tudok írni?

Legjobb válasz: Most lesz szereplõválogatás nem sokára 18-20 év közöttieknek! Levelet nem kell írni, hanem el kell menni válogatásra! Idõpontok: Június 16. 11 óra Június 17. 11 óra Bõvebben: http://www.baratok.hu/cikk/515509

Most lesz szereplõválogatás nem sokára 18-20 év közöttieknek! Levelet nem kell írni, hanem el kell menni válogatásra! Idõpontok: Június 16. 11 óra Június 17. 11 óra Bõvebben: http://www.baratok.hu/cikk/515509
A kérdező hozzászólása: 14 éves lány xD ez nem jött össze de nagyon szépen köszönöm :) igen Péter és Balázs helyére keresik
Nem tudom mikor töltöd a 15-öt, de most is lesz válogatás 15-18 éveseknek, szeptemberben. Bõvebben : http://www.baratok.hu/cikk/515509
A kérdező hozzászólása: ú de aranyos vagy :) február 4-én.....:)


Hogyan tudok írni facebookon a supportnak?

Nem tudok bejelentkezni napok óta,mert az írja ki,h ideiglenesen fel lett függesztve a fiókom.A biztonsági kódot az e-mail címemre küldte el,de nem kapom meg.Volt aki azt tanácsolta,h írjak a supportnak,de nem tudom,hogy hogy lehet :S

Legjobb válasz: A Kezdõlapon, amikor még nem vagy bejelentkezve, ott alul jobbra látható a "SÚGÓ" és kattints arra. Ott tudsz írni a fórumra is!

A Kezdõlapon, amikor még nem vagy bejelentkezve, ott alul jobbra látható a "SÚGÓ" és kattints arra. Ott tudsz írni a fórumra is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! :)

Blogspotos blogon hogyan tudok írni a 2. oldalba, ami a Főoldal alatt van? És tudom korlátozni, hogy kik olvashatják a blog egy részét?

Van ugye a főoldal,és lehet még e mellé oldalt készíteni.Én csináltam egyet,de nem tudom,hogy oda hogyan lehet bejegyzést írni,mert ha rámegyek az új bejegyzésre,akkor a főoldalhoz írja! és még annyi,hogy ha csinálnék mégegy oldalt,akkor azt hogyan tudom korlátozni,hogy kik olvashatják?

Legjobb válasz: A korlátozást nemtudom, de ott ahol az oldalt csináltad, van egy "Edit" link, azzal tudod azt az aloldalt módosítani.

A korlátozást nemtudom, de ott ahol az oldalt csináltad, van egy "Edit" link, azzal tudod azt az aloldalt módosítani.

Hol tudom beállítani facebookon azt, hogy tudjanak írni az üzenőfalamra?

Legjobb válasz: nekem angolon van, de Account/Privacy settings(ez a 3. a listában) ott lejjebb görgetsz és ott van h 'How you connect' utána meg edit settings-re katt és ott a Who can post on your wall?-nál beállíthatod hogy senki v barátok v barátok barátai írhatnak a faladra

nekem angolon van, de Account/Privacy settings(ez a 3. a listában) ott lejjebb görgetsz és ott van h 'How you connect' utána meg edit settings-re katt és ott a Who can post on your wall?-nál beállíthatod hogy senki v barátok v barátok barátai írhatnak a faladra
nincs mit, remélem érthetõen írtam...
az alapból ugyvan beállitva..:DDDDDD az egy másik dolog hogy nemirnak neked kitudja miértnem..:DD
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ, te nagyon okos! most megváltoztatták, régen tudtam, hogy hogyan kell ezt állítgatni. képzeld, nekem eddig úgy volt, hogy ne tudjanak írni. de nagyon szépen köszönöm az értelmes hozzászólásodat!
A kérdező hozzászólása: 23:27, köszönöm! :)

Hogyan tudok írni a moderátoroknak hiba esetén? (bővebben lent)

a telefonomnak az ip cimet nem engedelyezi a gyak.hu mert állitolag ezen az ip-n történt szabálysértés (vadiuj telo)

Legjobb válasz: írsz nekik hogy új,jobbat nem tudok énse

írsz nekik hogy új, jobbat nem tudok énse

A Robloxba hogy tudok irni mert vannak olyan helyek ahol csak irással tudok járművet kérni?

Legjobb válasz: Csináldd meg a karaktered úgy, hogy Filter módba játszhass!

Csináldd meg a karaktered úgy, hogy Filter módba játszhass!
A kérdező hozzászólása: Mi az a filter mod ???
Hogy ha beregisztrálsz akkor lessz a Start menü felett egy kis szürke csík ott tudsz gépelni. (ha Guest vagy, nem tudsz írni)

Csináltam menüpontot az oldalamra. Hogy tudok írni bele?

Legjobb válasz: A "menüponton belüli" oldalra is ugyanúgy tudsz rakni bármit mint az index oldalra. Ne sértõdj meg az elõzõ "válaszadókra", de igazuk van. Ha nekiállsz készíteni egy weboldalt akkor kell, hogy legyen egy alaptudásod. Legelõször el kellene olvasni valami anyagot a HTML rõl. A menüpont HTML -ben úgy müködik, hogy van egy index.html oldalad amin létrehozod a menüpontokat, mindegy milyen formában lehet sima szöveg is menü_1, menü_2, menü_3 stb. Ezeket az oldalakat is elkészíted külön html fájlban. menu_1.html megszerkeszted a tartalmát, menu_2.html úgyszintén, mindegyiket ahányat akarsz. feltöltöd a tárhelyedre az összes oldalt (vagy ha nem akkor a gépeden egy mappába legyenek). És az index oldalon ahol csináltad a menüt hivatkozol ezekre az oldalakra: <a href="menu_1.html"> ide a menü szövege amit akarsz </a> ugyanilyet csinálsz az összesnek.

A "menüponton belüli" oldalra is ugyanúgy tudsz rakni bármit mint az index oldalra. Ne sértõdj meg az elõzõ "válaszadókra", de igazuk van. Ha nekiállsz készíteni egy weboldalt akkor kell, hogy legyen egy alaptudásod. Legelõször el kellene olvasni valami anyagot a HTML rõl. A menüpont HTML -ben úgy müködik, hogy van egy index.html oldalad amin létrehozod a menüpontokat, mindegy milyen formában lehet sima szöveg is menü_1, menü_2, menü_3 stb. Ezeket az oldalakat is elkészíted külön html fájlban. menu_1.html megszerkeszted a tartalmát, menu_2.html úgyszintén, mindegyiket ahányat akarsz. feltöltöd a tárhelyedre az összes oldalt (vagy ha nem akkor a gépeden egy mappába legyenek). És az index oldalon ahol csináltad a menüt hivatkozol ezekre az oldalakra: <a href="menu_1.html"> ide a menü szövege amit akarsz </a> ugyanilyet csinálsz az összesnek.
Ha jobb kezes vagy, és a jobb oldaladra csináltad, vagy balkezes és a bal oldaladra, akkor viszonylag könnyû dolgod lesz, csak írószerszám kell. Ha az ellenkezõ oldaladra, akkor néha pihenni kell majd. Íróeszköznek ajánlom a filctollat. Szépen fog és nem fáj. Vigyázz arra, hogy fejjel lefelé kell írnod, de hiába állsz fejre, mert akkor meg megint fordítva kell. Egyébként milyen az a menüpont?
ez elég konkrét. kevesebb infót nem akarsz róla megadni?
Meg is van a mai nap idiótája díj nyertese. Azt hittem délutánig kell rá várni, de nem ;-D.
A kérdező hozzászólása: Mi van? Leírom a kérdést, hogy az olyanok is megértsék, akik csak kritizálni tudnak, de gondolkodni nem. Csináltam menüpontokat az oldalamhoz.De a menüponton belüli oldalra, hogy tudok rakni valamit?
A kérdező hozzászólása: Megvan.Kössz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!