Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudok átírni, (74 db)

Letoltottem egy PSD file-t (egy oneletrajz sablont), hogyan tudom atirni?

Mac-rol vagyok. Rakattintottam, es a gep magatol a Photoshop Elements 4.0-val nyitotta meg, de ahogy probalom a szoveget atirni kilep magatol. Ujra megnyitom, es ugyanez.

Legjobb válasz: A .psd az a PhotoShop saját kiterjesztése, abban tudod megnyitni és átírni. (A PhotoShop egy képszerkesztõ/retusáló szoftver, nem önéletrajz írásához való!)

A .psd az a PhotoShop saját kiterjesztése, abban tudod megnyitni és átírni. (A PhotoShop egy képszerkesztõ/retusáló szoftver, nem önéletrajz írásához való!)
Ha tényleg PSD, a Gimp megnyitja (igaz, a szöveginformációkat bitképpé alakítja), és szövegbeírással kitöltheted. A RealWorld Paint, Fire Alpaca, Pixia szintén ismerik a PSD-t, hogy ezek a szövegekkel mit csinálnak, nem tudom. De eléggé meglepõ megoldás, az ilyesmit inkább PDF-ben szokás közreadni.

A PS-ben hogyan tudok átírni egy szöveget?

Próbáltam rákeresni, írni tudok, meg azt mozgatni, szerkeszteni, de az eredetit nem tudom kitörölni. :S

Legjobb válasz: átírni úgy tudod, h vagy a fóliáknál dupla klikk az adott szöveg fólia képre, vagy úgy, hogy kiválasztod a szöveg írása eszközt, és azzal kattintasz a képen a szövegre rá. Én az elsõt szoktam inkább használni.

átírni úgy tudod, h vagy a fóliáknál dupla klikk az adott szöveg fólia képre, vagy úgy, hogy kiválasztod a szöveg írása eszközt, és azzal kattintasz a képen a szövegre rá. Én az elsõt szoktam inkább használni.
A képrõl akarsz csak úgy szöveget letörölni? :) Nem fog menni. De majd ezután! http://videosmart.hu/video/adobe-photoshop-cs5-zavaro-szoveg.. GIMP, de majdnem PS: http://videosmart.hu/video/gimp-felirat-kiretusalasa-barmily.. G.
Kiválasztod az eszköztáron a szöveg eszközt "T" ráklikkelsz a szövegre és szerkesztheted. Ha a mozgatón van akkor nem tudod. Ha raszterizáltad szintén nem. Ha több szöveg van válaszd ki a törlendõ szöveg réteget és réteg törlése. Ha kép ként van egy szöveg azt nem tudod írni. azt megpróbálhatod eltüntetni a klónozó bélyeg eszközzel. mindig figyeld, hogy melyik réteg van kijelölve és mi a sorrendjük.

Hogy tudok átírni eggy . Wlmp fájlt mp4-be?

Segítsetek nagyon fontos lenne! Köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: 1. Nem átírni kell, hanem konvertálni... 2. A WLMP fájl ráadásul projektfájl, tehát nem konvertálható... 3. Valami normális formátumba el kell menteni - akár MP4 - és akkor nincs gond... Ne a save vagy save as-t használd, hanem a render as vagy valami hasonlót...

1. Nem átírni kell, hanem konvertálni... 2. A WLMP fájl ráadásul projektfájl, tehát nem konvertálható... 3. Valami normális formátumba el kell menteni - akár MP4 - és akkor nincs gond... Ne a save vagy save as-t használd, hanem a render as vagy valami hasonlót...
a VSO Downloadet letöltés közben konvertál
"a VSO Downloadet letöltés közben konvertál" Akkor neked leírom még egyszer: "A WLMP fájl ráadásul projektfájl, tehát nem konvertálható..."


Hogyan tudok atirni egy weboldalon par dolgot pl szqvakat, hogy az eh bongeszom ugy lassa es frissites utan ne tunjon el?

Mondjuk pl firefoxban at lehet irni a firebug kiegeszitovel, de az frissites utan eltunik az a baj. Esetleg valami kiegeszitovel meg lehetne oldani, vagy ugy megcsinalni, hogy atirom is megcsinalni, hogy ha oda lepek vissza akkor azt hozza be ujra es nem nemtrol szedi le vagy valamit lehetne?

Legjobb válasz: Amit átírsz firebug-gal, azt javítani kell a css-ben. Ha javítasz, akkor kiírja, hogy melyik css fájnak, hanyadik soráról van szó. A Notepad++-szal is tudod a javítást megcsinálni

Amit átírsz firebug-gal, azt javítani kell a css-ben. Ha javítasz, akkor kiírja, hogy melyik css fájnak, hanyadik soráról van szó. A Notepad++-szal is tudod a javítást megcsinálni
A kérdező hozzászólása: es ez olyan lesz, hogy ha akarmikor mehnyitom az adott oldalt en ugy fogom latni, amire irtam?
Ha mindent kijavítasz akkor igen. Mielõtt nagyon nekiállnál a javítgatásoknak mentsd ki az eredetit
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm!

Hogyan tudok átírni egy tizedeszámot törtalakra végtelen sorozat segítségével?

Segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan tudom az ilyen számokat(0,2444444...) átírni törtalakra?

Legjobb válasz: egy példa de lehet hogy van jobb is. 0,2444=x /*10 2,444=10x/*10 24,444=100x /alsóbol kivonom a felette lévõt 22=90x a tört 22/90

egy példa de lehet hogy van jobb is. 0, 2444=x /*10 2, 444=10x/*10 24, 444=100x /alsóbol kivonom a felette lévõt 22=90x a tört 22/90
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ez így érthetõ! :)

Wifi jelszót hogy tudom átirni a TP-LINK routerben?

Legjobb válasz: Vagy csak szimplán megnézni, hogy mi a kód.

A kérdező hozzászólása: Vagy csak szimplán megnézni, hogy mi a kód.

Hogy tudom átírni minecraft-ban a bejelentkezö szöveget?

Legjobb válasz: Mármint a szervereden, nem ártott volna egy kevés információ és az is hogy milyen plugin.

Mármint a szervereden, nem ártott volna egy kevés információ és az is hogy milyen plugin.
A kérdező hozzászólása: igen as szerveremen plugin nélkül de ha van hozzá akkor tud valaki nevet?

Ma eladom a segédmotoros kerékpáromat, a kérdés az, hogy a biztosítást azt hogyan tudom átírni, vagy mi a teendő vele?

Legjobb válasz: Újfajta, többpéldányos adásvételit töltötök ki gondolom, amibõl az elsõ kettõ a vevõé, a második kettõ a tiéd. Az egyik adásvételiddel szépen besétálsz a biztosítóhoz, hogy "(napszaknak megfelelõ köszönés, aztán:)A segédmotorkerékpárom biztosítását szeretném lemondani, mivel eladtam." Ezután a hölgy a pultban el fogja kérni az adásvételit meg a biztosítási papírodat és elintézi hogy megszûnjön a bizti. Ennyi.

Újfajta, többpéldányos adásvételit töltötök ki gondolom, amibõl az elsõ kettõ a vevõé, a második kettõ a tiéd. Az egyik adásvételiddel szépen besétálsz a biztosítóhoz, hogy "(napszaknak megfelelõ köszönés, aztán:) A segédmotorkerékpárom biztosítását szeretném lemondani, mivel eladtam." Ezután a hölgy a pultban el fogja kérni az adásvételit meg a biztosítási papírodat és elintézi hogy megszûnjön a bizti. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm szépen! Akkor holnap megyek is a biztosítóhoz a papírokkal.

Ha írok egy Python programot Linuxon, hogy tudom átírni, hogy Windows-on futtatható legyen?

Legjobb válasz: Ha nem használsz valami nagyon oprendszer specifikus kiegészítést, akkor gond nélkül fog futni ugyan az a kód.

Ha nem használsz valami nagyon oprendszer specifikus kiegészítést, akkor gond nélkül fog futni ugyan az a kód.
Az elsõ sort csak a Linux olvassa el, és ez alapján keresi meg, hogy mivel futtassa a fájlt. A Windows a fájl kiterjesztése alapján találja meg a megfelelõ programot. Tehát semmit nem kell átírnod, csak ha olyasmit használsz benne, ami platformfüggõ (os modulba vannak ilyenek pl).
ModulbaN. Basszus :(
Pythonaban ezzel nem kell foglalkoznod menni fog az windowson is. Nem biztos így emlékszem.
Ez így van, csak a megfelelõ interpreter és csomagok kellenek hozzá.
A kérdező hozzászólása: De a python programelején ez van: #!/usr/bin/env python A Windows nem ezt használja.
Azt hiszem errõl az értelmezõ gondoskodik azt a változatot fogja lefuttatni a kódból amelyik oprendszeren épp használod a programodat. Talán.
A megfelelõ verziójú interpreterrel persze.
A Windowsban registry van, a számára semmit sem jelentõ kommentet nem értelmezi, tehát még a motort sem kell beírni. program.py hatására lefut. Képernyõkezelés, grafika stb. eltérhet, de alapvetõen ugyanúgy kell mûködnie. Így van tervezve. Sõt, még Macen is.

Facebook-on ha egy állapotnál @-cal beteszem egy ismerős nevét, azt hogyan tudom átírni másra, úgy, hogy továbbra is az ő profilját linkelje be?

azt ismerem, hogy ki lehet törölni pl a vezetéknevet, úgy is m?ködik

Legjobb válasz: nem hiszem... a becenevet le lehet titkosítani?

A kérdező hozzászólása: nem hiszem... a becenevet le lehet titkosítani?
Szerintem ilyen dolgot nem lehet.
A kérdező hozzászólása: láttam már
Szerintem sem lehet, max annyit, hogy kitörlöd a vezetéknevét.
A kérdező hozzászólása: tudok mutatni konkrét ilyet
nem lehet átírni. amit te láttál, az az, hogy néhányan beírnak becenevet, és azt beírva is felismeri.
igen. ott van becenév alatt, be lehet pipálni, hogy megjelenjen-e az oldalon
A kérdező hozzászólása: jam az más :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!