Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnam nem tul (48 db)

Tudna segíteni valaki hogy egy nem túl öreg ha lehet dízel, bézs kárpitos, panorámatetős autót szeretnék venni ha lehet 2.3000. 00 Ft-ig?

Legjobb válasz: Tessék: - http://www.hasznaltauto.hu/5526009 - http://www.hasznaltauto.hu/5497742 - http://www.hasznaltauto.hu/5472427 - http://www.hasznaltauto.hu/5542772

A kérdésben, a vásárlásra szánt összeg nem világos!! Na még egyszer fuss neki!
Szerintem is inkább vegyél egy visszapörgetett 10 éves Audit/BMWt/Mondeot(fõleg, hogy egyik sem panorámatetõs). Valaki tuti jól jár majd az üzlettel :) De most komolyan, dízel mondeoval 11év alatt 112k km? Elhiszi ezt valaki? :)
Kedves #2! Az áltlad linkelt autók közül sem a BMW, sem az Audi nem panorámatetõs (szerintem a Ford sem). A tudomány mai állása szerint a napfénytetõ nem egyenlõ a panorámatetõvel, még ha a minden bizonnyal autóját felettébb jól ismerõ hirdetõ panorámatetõként is próbálja eladni. A panorámatetõ a teljes utastér számára biztosít kilátást felfelé és elsõsorban a francia autóknál (buszoknál, kisszériás autóknál már korábban is alkalmazták) jött divatba a 2000-es évek elején. Mivel a többi gyártó csak 2-3 év késéssel kezdett ilyen típusokat forgalmazni, kvázi a franciákat másolva, ezért az õ autóik még nem elérhetõek ilyen összegért a használtautópiacon.
A kérdező hozzászólása: nem muszály de ha lehet akkor inkább terepjáró legyen

Hol tudnák járókabetétet venni nem túl drágán? Esetleg meg tudnám itthon is csinálni? Mit vegyek hozzá? Vagy mit rakjak majd a babám alá, hogy ne legyen túl kemény? Ötletek?

Legjobb válasz: Apát meg kell kérni, hogy vágjon egy akkora falapot amekkora kell járóka, arra venni kell szivacsot, végül pedig egy akkora textil bevonat kell mint a falap + körbe 20cm (vagy több). A falapra ráteszed az ugyan akkora szivacsot, arra ráteríted a textilt, és szögekkel a falapra erõsíted alulról. Csinálhatod gumis szélûre is, ha tudsz egy picit varrni, vagy tépõzárasra is. A szivacsot rá is ragaszthatod a falapra, hogy ne csússzon el.

Apát meg kell kérni, hogy vágjon egy akkora falapot amekkora kell járóka, arra venni kell szivacsot, végül pedig egy akkora textil bevonat kell mint a falap + körbe 20cm (vagy több). A falapra ráteszed az ugyan akkora szivacsot, arra ráteríted a textilt, és szögekkel a falapra erõsíted alulról. Csinálhatod gumis szélûre is, ha tudsz egy picit varrni, vagy tépõzárasra is. A szivacsot rá is ragaszthatod a falapra, hogy ne csússzon el.

Most nem régiben ért végett egy kapcsolatom, hogyan tudnám minél hamarabb tul tennem magam rajta?

Legjobb válasz: Ha érzéssel voltál benne, és nagyon szeretted a másik embert, akkor évek, míg túl leszel rajta.

Ha érzéssel voltál benne, és nagyon szeretted a másik embert, akkor évek, míg túl leszel rajta.
Mindenkinél más azaz idõ amíg túl lesz egy kapcsolaton nekem 5 hónapba telt az elõzõ kapcsolatom kiheverése. Haveromnak olyan 2 hónapba és sorolhatnám.
kösd le a figyelmedet, vagy szerez új párt 18/F
A gyász idõszaka hosszú lehet. Egy új hobbi, új barátok, levegõváltozás, sok dolog segíthet enyhíteni, az új pár ilyenkor nem javasolt, csak pótléknak használnád. Majd elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm de még mindig nem tettem tul magam ://

Hogy tetszik ez a farmer? A színe érdekelne inkább: nem túl harsány kék? (Vállfán kicsit béna - ezen a képen, de ezt be kell tudni)

http://n2.vatera.hu/photos/1f/cc/25a_1_300.jpg

Legjobb válasz: Egy csajszin az osztályból ma ilyen naci volt, nagyon csinos volt benne! Így most túl élénknek meg rikítónak tûnik, de ha jó alakod van akkor tuti nagyon csini leszel benne :)

Egy csajszin az osztályból ma ilyen naci volt, nagyon csinos volt benne! Így most túl élénknek meg rikítónak tûnik, de ha jó alakod van akkor tuti nagyon csini leszel benne :)
Így a képen úgy néz ki mint egy munkás nadrág..Nekem nem tetszik
nekem is van kék nadrágom, csak világos kék (szövegkiemelõ kék színû...xD ) és nagyon csinos, szerintem... pedig rikítóbb mint ez =)
Munkások bontják itt az utat elõttünk. Egyiken pont ilyen volt!! :D Am igénytelen és divatjamult..
Ez az a farmer, amitõl falnak tudnék menni, mert sztem bûn rondaXD Nah jó, ez magánvélemény, de amúgy nem túl harsány. 18/L
Megmutattam csajomnak a képet, ugyan ez a véleménye.. Kocsit mosni se venném fel. Bnõm ilyenekbe jár: http://www.shoppingblog.com/pics/balmain_spring_2009.jpg
Végül is az a lényeg, hogy neked tetszen!!
Nem a nadrág fazonjával van a baj, hanem a színe az, ami nagyon csúnya, de nem is azért mert harsány lenne, mert nem az, csak egyszerûen nem szép ez a szín véleményem szerint. Egyedinek szintén nem egyedi, mert tényleg rengeteg emberen látni és az már nem számít egyedinek. Viszont ne kérdezd meg, hogy hogyan tetszik ez a farmer, ha nem tetszenek a válaszok. Viszont ha neked tetszik, akkor meg végképp ne érdekeljen, hogy mi mit gondolunk róla, hanem vedd fel és hord, mert ha neked tetszik és te jól érzed benne magad, akkor az a lényeg, és nem pedig a mi véleményünk. Ennyi lenne sztem :)
Szerintem ha tudod viselni magabiztosan azt a nadrágot akkor jól fog állni, de ha "feszengsz" benne akkor gáz lesz. Nekem ez a véleményem. Egyébként nem igazán tetszik, de lehet, hogy neked jól áll.
A kérdező hozzászólása: Jaj, dehogy feszengek, ami tetszik, azt bárhol bevállalom. :) Csak szimplán az érdekelt, ha meglátnak benne, kb. milyen véleményeket fognak megfogalmazni magukban az emberek. Már nagyjából sejtem. :) köszönöm a válaszokat!
Nekem is volt ilyen nadrágom, ugyanilyen színû, és nagyon szerettem :) Kényelmes volt nagyon. Szerintem hordd bátran :)
pont tegnap vettem egy ugyan ilyet xD szerintem jó , igaz hogy kicsit munkás feeling de engem nem érdekel ^^
Nekem tetszik :)
A kérdező hozzászólása: Kedves 19:44-es, veled nem érdemes vitatkozni... A ruhatáramat még nem láttad, de tény, hogy nem szakadt nadrágokból áll, mert már kinõttem a lázadó korból és finomabb helyen dolgozom (mielõtt ebbe is belekötnél: nem, ezt a farmert nem a munkahelyemre fogom felvenni).
A kérdező hozzászólása: A munkásokat meg miért kell fikázni? Én diplomás vagyok, de apukám szakmunkás. Soha nem fikáznám se a munkáját, se a munkaruháját, hisz neki köszönhetem, hogy mindenem megvan. Még ez a béna nadrágom is, ami egyre jobban tetszik... :)
:D Annak az egy farmernek több stílusa van mint a te teljes ruhatáradnak. Szerinted miért akarják eladni gondolkodj már!!!
egyedinek nem egyedi mert minden harmadik ember ilyet hord..Tucat farmer ronda színnel..
A kérdező hozzászólása: Hát ha ilyenekben jár, õszinte részvétem. XD
A kérdező hozzászólása: Felvéve ilyen alakját nézve: http://trendcentrum.eu/img/p/1139-3607-large.jpg
A kérdező hozzászólása: Ha divatjamúlt lenne, nem igazán érdekelne, de amúgysem az, hisz minden üzlet ilyen szabású gatyákkal van tele, ugyanezt írnám az igénytelen jelzõre is... munkásnadrágokhoz a színe hasonlít csak. Bár nem hibáztatlak, nem mindenkinek jó a képzelõereje (milyen a béna vállfa nélkül, felvéve...
A kérdező hozzászólása: Felvéve olyan, mint bármely más most futó passzos csípõfarmer. Mondjuk nekem pont a színétõl egyedi. Persze érdekelnek még vélemények. :)
A kérdező hozzászólása: Tényleg nagyon csinos, meg kényelmes, de tényleg nagyon kék. Kicsit a munkásnadrágokra hajaz. :) ) KÖszönöm a válaszod!
De szép ez a kék szín! Sztem egyáltalán nem harsány... ha mondjuk türkiz lenne, akkor az már határeset lenne nálam, de ez még bõven belefér-persze ha a többi cucc, amit hordasz hozzá, passzol hozzá színben, és nem túl élénkek-ha meg hordasz hozzá vmi más élénk színût, az köszönjön vissza az öltözékeden máshol is.

Hogyan tudnám kárpótolni a gyermekemet amiatt, hogy a nagymamája nem törődik vele? És én hogy tegyem ezen túl magam? Nagyon nehéz beletörődni.

Legjobb válasz: Sehogy,sajnos.:( Én se tudom magam túltenni rajta. Csak nálunk a nagyapa az aki nem kiváncsi az unokájára(az én apám).Születése óta csak egyszer látta,de nem is érdekli.Ez van.Nem tudok mit csinálni vele,te se tudsz. Szeresd õt nagyon,ennyi!!

Sehogy, sajnos.:( Én se tudom magam túltenni rajta. Csak nálunk a nagyapa az aki nem kiváncsi az unokájára(az én apám).Születése óta csak egyszer látta, de nem is érdekli.Ez van.Nem tudok mit csinálni vele, te se tudsz. Szeresd õt nagyon, ennyi!!
Hasonló a helyzet. Én nem akarom kárpótolni a gyereket, csupán attól félek, amikor majd elém áll és megkérdezi X Mama miért csak a másik 2 unokával foglalkozik? - an ezt hogy kéne õszintén, de diplomatikusan megválaszolni.
A gyerekek okosabbak, mint mi azt hisszük. Õk könnyebben viselik ezt, mint mi. Kisfiamat (5 éves) egyszer látta az apai nagymamája. Nem okoz neki gondot, hogy egy mama és két tata van. Ennél vannak bonyolultabb családi esetek is, azt is megfelelõen kezelik (anya, mostohaanya, féltestvér, mostohanagymama, stb. Neked nehezebb ez, sajnos, ráadásul ezt a gyerekek is hamarabb észreveszik.
Sajnálom, hogy ez a helyzet, elhiszem, hogy fáj. Nem vigasztal, de leírom, hogy a nagymama ezzel a viselkedéssel magának rúgja a legnagyobb öngólt. Több ilyen ismerõsöm is volt. 50-60 éves életerõs emberként [email protected]ák le az unokáikat, vagy azoknak egy részét. Aztán amikor már nagyon megöregedtek, tényleg érezték, hogy "kifele mennek az életbõl" már õk keresték az unokákat, akik persze nem viszonozták az érdeklõdést. Az egész szitu persze a nagyszülõnek a fájdalmasabb. Azt hiszem, ha az anya és az apa szereti a gyereket, akkor a gyereknek nem maradandó lelki seb, ha a nagyszülõ nem szereti õt. A másik három nagyszülõvel mi a helyzet? Õk se törõdnek a gyerekeddel?
A másik három nagyszülõ tökéletesen be fogja tölteni a nagymama/nagypapa szerepet, hidd el. A kicsidnek ez lesz a természetes. Te pedig próbáld magad túltenni rajta. Tudom hogy nehéz, én is hasonló cipõben vagyok, azzal a különbséggel, hogy nálunk 1 nagymamája lehetne a kislányomnak, a férjem friss nyugdíjas, életerõs, egészséges anyja, aki [email protected] a fejére. Amikor megy a másik két unokájához, az utcánk végében mennek el...
Szia! Nincs olyan családtag vagy barát (nagyi korú) aki átvehetné a szerepet? Kisfiunknak a Keresztapukám a PAPA mert az apám nemhogy vele de velem sem foglalkozott szinte soha (1.5 éves voltam amikor elváltak a szüleim). Kb. 3-4-szer látta eddig az unokáját! Sajnos a párom Apuja már nem élte meg az unokáját, biztos vagyok benne, hogy imádták volna egymást.... De szerencsére Keresztapu kárpótolja és rajong érte a Fiam :) . Mamákból nincs hiány :) !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Talán csak azért esik rosszul, mert ezzel az én imádott kisbabámat utasítja el és ez fáj. A gyereket valóban nem éri kár. Az eszemmel tudom, hogy õ ezt fogja megszokni és nem lesz hiányérzete. Csak nagyon nehezen teszem túl magam az egészen. Ráadásul van 2 nagyobb unokatestvér és nekik mindig nagyon jó nagymamájuk volt. Ezt látom évek óta. Teljesen abban a hitben voltam, hogy velünk is így lesz és nagyon lesokkolt, ami történik. Nem is tudom felfogni hogy hogy lehetséges ez. A mi babánk után született még egy unokája és vele is törõdik. Konkréten a többi unokájához minden nap megy. A másik 3 nagyszülõvel nincs semmi probléma. Csak annnyi, hogy õk még dolgoznak és ketten messze is laknak, így ritkán tudunk velük találkozni. Meg persze én ezt az egészet úgy képzeltem el, hogy mind a 4 nagyszülõ része lesz a babás életünknek.
gondolj másra közben!
A kérdező hozzászólása: Ez is egy lehetõség de nem nagyon vált be. Minél több válaszokat szeretnek valami megoldást a bajomra. Köszönöm.
Eloszor is mikor mar kezded erezni hogy elmesz akkor lasuljal le , kezdj el smacizni a csajjal huzd ki 6-7 masodpercre majd fojtasd . Am ajanlom hogy cserelges pozokat ahol mondjuk nem te dolgozol hanem a lany , akkor nehezebben mesz el ! 16/f
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszotokat. Varok meg hasonlókat.

A párom túl sokat költ egy hónapban felesleges dolgokra és képtelen vagyok vele megértetni, hogy ezt nem engedhetjük meg magunknak. Hogyan tudnám felnyitni a szemét?

Nem keres rosszul, netto 180000Ft körül kap havonta. Ebből viszont jó, ha 50000Ft-ot tud adni a közösbe. Addig rendben van, hogy 60000Ft a hitel, amit az anyjáéktól átvállalt, 30000Ft a cigije, de a "maradék" 40000Ft úgy megy el, hogy gyakorlatilag semmi nincs belőle. Ezt én nagyon felelőtlennek érzem, de szerinte ez jár neki, mert dolgozik eleget a pénzéért. Addig amíg kevesebbet keresett, jobban tudott takarékoskodni a pénzzel, de az utóbbi 2 évben kifolyik a kezéből. Nem tudom, hogyan tudnám ezt megbeszélni vele. Kifogytam az ötletekből.

Legjobb válasz: Én kicsit olyan szituban voltam, mint amirõl a 3. válaszoló írt. A rezsire egy idõ után sose volt pénz, más közösre meg végképp nem, meg is kaptam egyszer, hogy a rezsit nekem egyébként is ki kellene fizetnem (az én lakásomban laktunk), de annak soha se volt semmi látszata, hogy mire ment el az összes pénze, mert pl. cigire mindig volt, és mikor kiraktam, utólag megtudtam, hogy már kb 1 évvel a kapcsolatunk befejezése elõtt másokkal ismerkedett neten. ez van, a ó nõket lenyúló, nõkön élõsködõ patkány pasik korszakát éljük, nagyon kell vigyázni.

Én kicsit olyan szituban voltam, mint amirõl a 3. válaszoló írt. A rezsire egy idõ után sose volt pénz, más közösre meg végképp nem, meg is kaptam egyszer, hogy a rezsit nekem egyébként is ki kellene fizetnem (az én lakásomban laktunk), de annak soha se volt semmi látszata, hogy mire ment el az összes pénze, mert pl. cigire mindig volt, és mikor kiraktam, utólag megtudtam, hogy már kb 1 évvel a kapcsolatunk befejezése elõtt másokkal ismerkedett neten. ez van, a ó nõket lenyúló, nõkön élõsködõ patkány pasik korszakát éljük, nagyon kell vigyázni.
Én 5 év után hasonló dolgok miatt hagytam ott a võlegényem. Nekem az utolsó 100ft-om is kettõnkre ment, Õ meg a 200 000Ft körüli fizetésébõl havi 20000-et adott kajába+ rezsire. Sokat cigizett, erre is folyt ki a pénz hónapról hónapra. Mégis azt vettem észre, hogy 5 év után sem volt egy új cipõje, nadrágja, amit Õ vett volna magának a saját fizetésébõl. Mindent tõlem és az anyukájától kapott... :( Hozzáteszem nem volt már éretlen gyerek, mikor szakítottunk 30-on felül volt.
Mégis mire költi? Például abból vesz mindennap magának reggelit és ebédet? Néha elmegy 1-1 sörre a barátjával? Ez napi 1.300 ft. Csak tudod mit szokott venni?
A kérdező hozzászólása: A szüleimnél élünk egy 2 generációs házban. Kaját rendel magának (itthon reggelizik, ebédet visz itthonról, este vacsorával várom), nasit vesz, elmegy sörözni a haverokkal, de semmi maradandót nem vesz, ezért írtam, hogy csak kifolyik a pénz a kezébõl. Aztán persze engem korhol, hogy hónap végén miért van forintra kiszámolva a pénzÜNK.
Na az elmész szülni duma... Én elmentem szülni halljátok.... Kemény 45 ezer forint volt a gyed-em. A férjem meg taxizott. És jóideig adta is haza a pénzt, aztán egyszercsak ne adott (de a napi doboz cigaretta, meg a 2 sör az megvolt), aztán egyszercsak elkezdte elvinni(!!!), kell tagdíjra, meg az autót ki kell fizetni, nem tud tankolni, stb. Végül kínomban elkezdtem megint feketén dolgozni, a gyereket meg otthon hagytam embernél, aki csak hisztizett, hogy õ nem bébicsõsz, mondanom sem kell, háztartási munkt sem csinált semmit, ez is még az én dolgom volt, mire hazajöttem. Én akkor sokalltam be, amikor zaciba adta az arany nyakláncomat. SOHA TÖBBÉ FELELÕTLEN PASIT! SOHA!
Kedves 8-as! Hát ez szörnyû! És mi lett azóta a pasival? Lapát, vagy megemberelte magát? Pedig azt hittem hogy ez egyfajta új mentalitás visszavezethetõ a hímek nem kötelezõ sorkatonai szolgálatára, de ezek szerint nem az... Azért kíváncsi lennék hogy az ilyen egyének mit képzelnek magukról... lehet a második gyerekkorukat élik? Amúgy elgondolkoztam azon, hogy vajon mi viheti õket ekkora húzásra? Mármint biztos valami kicsivel kezdõdik: adj egy 1000-st sörre...aztán benzinre...stb... és annyira nehéz felismerni a korai jeleket...
Ezt sajnos magamról is el tudom mondani. Szegény családban nõttem fel, nem tellett nekem mindig mindenre és ahogy jó fizetésem lett, nagyon kihasználtam. És amúgy is imádok vásárolni. De ennek a vásárlási láznak sok oka lehet. Viszont ha önzõ módon csak magára költ, az nagyobb probléma szerintem.
8-as vagyok. Egészen pontosan úgy kezdõdött, hogy kértem tõle pénzt, hogy megyek, veszek pelenkát, azt mondta, nincsen, csak annyi, amennyi a váltó, de vegyem meg a kártyámról, majd holnap odaadja, és persze holnap nem adta oda. Aztán tudok-e neki tankolni, mert kifizetett mindent, és nem maradt rá pénze. Aztán igen, ez a vége, hogy adjak már egy ezrest, mert le akar menni a közértbe cigiért meg sörért. Amikor eljön a pont, hogy nem adsz, igen, te leszel a világ mocska, nem elég, hogy otthon be vagy zárva a lakásba egy síró csecsemõvel, és belefulladsz a háztartásba, meg a kakás pelenkákba, még haza is jön, és nem is köszön, mert haragszik rád... És az a legjobb indoka, hogy azt a pénzt én csak úgy kapom, azért én nem dolgoztam meg, és mivel "jóban rosszban" ezért kötelességem odaadni. Amikor meg "megdolgoztam érte", akkor meg az a pénz a "családé" volt. A család pénzén akart kocsmába menni, nem számított, hogy 25.-e van, pénz sehol, van 10 ezer forintunk, de adjak neki egy ötöst, mert hívták sörözni. Idegileg mentem tönkre, és a mai napig lüktet a fejem, ha csak rágondolok, hogyan tudott zsarolni, és nap mint nap megalázni ez az élõsködõ szociopata, akit valaha annyira szerettem, hogy feleségül mentem hozzá....

Úgy érzem hogy elég egoista a barátnőm mert nagyon csinos. Túl sok az önbizalma. Hogyan tudnám helyrerakni a kis buksiát hogy nem ő az eggyetlen szép lány?

Igazából én egy kis humoros szivatásra hondoltam. Tudnátok tippet adni?

Legjobb válasz: Ez bunkóság ugyan, de talán észbekap: Utcán feltûnõen forgolódj csajok után, és tegyèl megjegyzéseket, mittomén "Ez igen...", "Hmm, jóféle", "Nem semmi", stb...

Ez bunkóság ugyan, de talán észbekap: Utcán feltûnõen forgolódj csajok után, és tegyèl megjegyzéseket, mittomén "Ez igen...", "Hmm, jóféle", "Nem semmi", stb...
Fontos: ez a fajta önteltség csak más lányokkal szemben érvényesül (én jobb nõ vagyok, mint õk), vagy Veled szemben is (én túl jó nõ vagyok hozzád)?
vidd el egy divatbemutatóra. nívósra... ott lesz pár. szépségkirálynõ választás...
lehet hogy csak bizonyítani akar, ha úgy érzi sikerült, talán nem csinálja többet.. tényleg nagyon idegesítõ tud lenni az ilyen.
barátom sokszor kisdaginak hív, és jelzésértékûen megnyomkodja a hasam, annak ellenére, hogy nem is vagyok túlsúlyos. szerintem ez jó, mert tudatod vele, hogy nem tökéletes, és még aranyosan is hangzik. :) én szeretem és a kedvéért mégjobban vigyázok az alakomra.
uhh, azért ez elég gáz. meg mint ahogy írod, h õ a legszebb, ahol lakik... egész biztos, h minden lányt látott már. én is szépnek tartom magam, de tudom, h rengeteg szép lány van még rajtam kívül... szerintem mindenképpen oltsd be valamivel, h vegye észre magát, az is jó ötlet, amit egyik válaszoló írt, h a jelenlétében dicsérj más lányokat. meg legközelebb, amikor hangoztatja, h õ a legszebb lány, mondj valami olyat: meg a legbeképzeltebb is. vagy: nekem tényleg te vagy a legszebb, de azért elég sok gyönyörû lány van még rajtad kívül is. (megjegyzés: megfigyeltem, azok a lányok, akik általában a legszebbnek tartják magukat, meg hangoztatják, nem is olyan szépek, inkább csak azt hiszik és olyan tucatok.)
A kérdező hozzászólása: Velem szemben is kedves 5 ös válaszoló. Hiszen gyakran hangoztatja hogy õ a legszebb ahol laki stb.
4-es válaszoló te géniusz vagy baszod:D
Mibõl gondolod, hogy túl sok az önbizalma?
Fogadj vele, hogy ha nyersz te sminkeled ki reggel suliba. xDD
Igazából több ötletem is van, én mit tennék hasonló helyzetben, látatlanban nem tudom, hogy a kettõtök kapcsolatában mi megjátszható. Annyi a lényeg, hogy ne hagyd magad lekezelni semmiképp! Ha ennyire el van szállva magától, akkor semmiképp se dícsérd a külsejét, kezeld úgy, mintha egy teljesen átlagos, szürke csaj lenne. Egy pillanatra se lássa rajtad, hogy Te elájulsz a külseje miatt.Ne is tedd! Én akár azt is megpróbálnám, hogy amikor legközelebb teszi-veszi magát a szépségével, akkor õszinte, nyugodt hangon kérdõre vonni: "Igen, szép vagy.Na és? Mid van még ezen kívül?" De fontos, hogy nyugodt és laza maradj vele, ne érezze úgy soha, hogy még õ tisztel meg Téged azzal, hogy Veled van.

Túl sokáig használtam labellot és most már teljesen hozzászokott a szám. Így ha nem használom rövid ideig azonnal kiszárad. Hogy tudnám 'leszoktatni' róla?

Legjobb válasz: A labello alapból szárítja a szájat. Így van kitalálva. Rövid távon "jót tesz" de végsõ soron szárít, hogy vedd meg újra és újra, és kenjed vele a szád, mert olyan száraz. Én Aloe verásat használok (FLP-s) és az olyan, hogy csak akkor használom pár napig, ha épp kiszárad a szám, aztán sokáig nem is kell

A labello alapból szárítja a szájat. Így van kitalálva. Rövid távon "jót tesz" de végsõ soron szárít, hogy vedd meg újra és újra, és kenjed vele a szád, mert olyan száraz. Én Aloe verásat használok (FLP-s) és az olyan, hogy csak akkor használom pár napig, ha épp kiszárad a szám, aztán sokáig nem is kell
Használj inkább valamilyen zsíros krémet vagy vazelint. Nem vicc.
Épp ezért nem használom már Labellot, mert még jobban kiszárította. Inkább használj kifejezetten szõlõzsírt, amiket elég olcsón, kb. 150-200 Ft között lehet kapni. Nálam ezek váltak be!
kend be esténként mézzel ;) 15/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!