Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudna 20 éves szűz (3 db)

Hogy tudna egy 20 éves szűz srác ugy szexelni elsőre hogy ne vegyék észre h szűz? Mit és hogyan csináljon?

konkrétumokat szeretnék hallani nem azt h olvass el ezt meg azt... köszönöm

Legjobb válasz: az en baratnom nem vette eszre (majd egyszer elmondom neki had oruljon, hogy vele voltam eloszor), igaz elottem o sem csinalta sokszor, talan azert... mindenesetre tudtam mit hol keressek (szerintem te is) es nagyon figyeltem mi a jo neki. sajnos igy sem ment el egyikunk sem :( de elvezni elveztuk.:) de hal istennek konnyen tanulunk mindkettem :D

az en baratnom nem vette eszre (majd egyszer elmondom neki had oruljon, hogy vele voltam eloszor), igaz elottem o sem csinalta sokszor, talan azert... mindenesetre tudtam mit hol keressek (szerintem te is) es nagyon figyeltem mi a jo neki. sajnos igy sem ment el egyikunk sem :( de elvezni elveztuk.:) de hal istennek konnyen tanulunk mindkettem :D
1. miért baj az ha szûz vagy? szerintem nyugodtan felvállalhatod. 2. nem lehet észrevenni. max annyiból, hogy bizonytalan vagy, de ezen gyakorlati 'oktatással' úgysem tudsz segíteni.
Állítólag vannak olyan férfiak akik az x-edik alkalomkor is úgy szexelnek, mint egy szûz fiatalember, tehát szerintem nincs miért "szégyenkezned".:) ) Egyébként a partnereden is múlik a dolog, ha megértõ, és segítõkész, akkor szerintem nem lesz gond... Anno az én szüzességemet is egy nálamnál tapasztaltabb lány vette el, és nem dõlt össze a világ sem elõtte, sem utána :) )
A kérdező hozzászólása: azért baj mert félek h elrontok vmit... és akkor én belehalnék a szégyenbe... a partnerem ugy tudja h már nem wagyok szûz... jo szexen kívül már minden túlestem ... de akko is...
Hát ezzel pont az a gond, hogy most írhatunk neked akármit, ha izgulsz, akkor az mindenképp látszani fog rajtad, és ha csak nem vagy jó színész, akkor ez a mozdulataidon is látszani fog. Én azt ajánlom, hogy mond el neki, így legalább azon nem kell görcsölnöd, hogy észre veszi-e, mert még a végén annyira parázni fogsz, hogy nem áll fel.
Nem kell izgulnod, én 21voltam az elsönél. nem kell aggodni ösztönösen fog menni, és ne legyen agyon tervezve a dolog mert az csak ronthat az egészen. amugy a lány 25volt, és csak másnap mondtam meg neki. csak annyit vett észre az egészböl hogy kicsit ügyetlen voltam.

20 éves szűz lány vagyok és félek a szextől. Hogyan tudnám ezt megszüntetni magamban?

Egy komolyabb kapcsolatom volt eddig (b? 1 éves), de ott nem történt meg a dolog. Most kialakulóban van egy kapcsolatom, és már el?re félek, hogy mi lesz ha úgy alakulnak a dolgok, és én akkor sem akarom majd.

Legjobb válasz: Figyelj ez egy természetes dolg, nem kell tõle félni. Persze mindenkiben benne van hogy fél az elsõtõl. De ha azzal veszted el akit szeretsz és õ is téged akkor nincs semmi gond. Ne félj, majd minden alakul magától.

Figyelj ez egy természetes dolg, nem kell tõle félni. Persze mindenkiben benne van hogy fél az elsõtõl. De ha azzal veszted el akit szeretsz és õ is téged akkor nincs semmi gond. Ne félj, majd minden alakul magától.
Igaz. Írtam privátot, hogy ne itt rontsuk a levegõt:D 22F
Én kifejteném, csak tényleg hosszú lenne... :) Szegény lánynak itt irkálunk a kérdése alatt és nem válaszokat kap.. :) Jah és nem vagyok jó ember ismerõ vagy, csak én teszem egy bunkó paraszttá a pasikat , mert végén mindig erre jutok... :S de te bizti jó fej vagy :D 19L
Köszi:) Jó emberismerõ vagy, hogy ezt így leszûrted:) "Kösszi, de ez nem nagyon segít a pasikon, mert ...(hosszú)" Ez viszont érdekelne. Kifejtenéd bõvebben?:) 22F
"Egy komolyabb kapcsolatom volt eddig (bõ 1 éves), de ott nem történt meg a dolog." Akkor ez nem volt komoly kapcsolat.
Kösszi, de ez nem nagyon segít a pasikon, mert ...(hosszú) de azért nekem is bejönnek a hozzászólásaid :) jó fej vagy... :) 19L
Félreérted. Nem a szüzességen van a hangsúly, hanem a gondolkodásodon. Nehéz ilyen normális lányt találni, mint te vagy:) ) 22F
csak szüzi csajszit akarsz.. :P kül jó a szöveged.. :P 19L
Ha mindketten nem is, de az egyikõtök biztosan:) )) 22F
19 L voltam :D
mindketten egyszerre ?:O Hmm.... :D Szerintem is rád várunk... :P
Lányok, valószínûleg rám vártok:) ))))
Én még csak 19 vagyok, de én nem félek csak nem találom azt akivel le is feküdnék, mert nem akarok bárkivel lefeküdni, most nem arra értendõ, hogy nem volt még barátom , volt csak, valahogy velük nem tudtam elképzelni a dolgot... Ha megtalálod aki tökéletes lesz , azzal le is fogsz feküdni, és õ még a félelmedet is el fogja mulasztani... :) Addig meg ne foglalkozz ezzel, ha eljön az idõ úgy is tudni fogod akarod-e vagy sem..., ha nem akkor vmiért nem bízol benne annyira vagy nem szereted annyira , hogy lefeküdj vele.. :) Nyugi :)
A kérdező hozzászólása: Nem az egészséges félelemre gondoltam. Én szinte nem is tudom elképzelni, hogy valakivel valaha is úgy legyek együtt.

Egy 20 éves srác vagyok és még szuz vagyok, de a barátnőm már nem az. Ez vmi szinten zavar de kozben meg szeretem. Hogyan tudnám túltenni magam ezen a dolgon?

Legjobb válasz: Szerintem ezen nem kell "aggódnod"... Mind a kettõ esetnek vannak rossz és jó dolgai... Õ mivel már nem szûz van tapasztalata... De így gondolom, az a baj, hogy nem te veszed el a szûzességét és nem egyszerre veszítitek el... Szerintem ez nem rossz, sõt elõnyöd válhat belõle ;)

Szerintem ezen nem kell "aggódnod"... Mind a kettõ esetnek vannak rossz és jó dolgai... Õ mivel már nem szûz van tapasztalata... De így gondolom, az a baj, hogy nem te veszed el a szûzességét és nem egyszerre veszítitek el... Szerintem ez nem rossz, sõt elõnyöd válhat belõle ;)
Szörnyû. Inkább 20 éves fejjel állj neki elgondolkozni rajta, hogy ez mennyire lényegtelen.
Zavar? Mi? Az hogy nem szûz a csajod, vagy az, hogy te az vagy? Ha az elsõ, akkor csak azt tudom mondani, hogy neki jobban bejött az élet eddig, mint neked, de ezen nehogy fennakadj, mert nem a 18.században élünk. Ha a második, akkor azért meg te vagy "hibás" senki más. Szóval ne aggódj te ezen túlzottan, mert a végén még fel sem fog állni és az lesz a gond, nem az, hogy szûz vagy. Ha szeret a lány és miért ne lenne így, akkor neki szerintem mindegy, hogy szûz vagy-e vagy sem. 25/f
Engem is zavart, hogy a barátnõm nem velem vesztette el! (Meg is mondtam neki õszintén!) Azóta elvesztettem Õt is. Most akkor melyik a jobb? Tudom, mit érzel! De ne járj úgy ahogy én! Nem minden esetben jó, ha tudatod vele, amit érzel! Lehet, hogy csak átmeneti és majd elmúlik.
Kedves kerdezo, figyelj! En akkoriban imadtam volna, ha szuz pasival hozott volna ossze a sors, foleg ha en lennek az elso no az eleteben! Azt egy pasi soha el nem felejti. Smemikepp ne zavarjon a dolog, sot, orulj neki:) Gondold el, mennyire igazan NONEK erzi majd a baratnod magat, mikor egyutt vagytok...
Te 20 vagy és szûz én 20 leszek és szûz... tehát hasonló cipõben járunk, de ahogy erre olvasgattam ilyeneket írnak az ilyenre h húzzátok el az elõjátékot hogy ellazulj , amiatt meg ne aggódj sõt rá se gondolj h nem áll fel.
A kérdező hozzászólása: koszonom a válaszokat! azért vmivel most jobban érzem magam...igazán az elso válaszoló tapintott rá a problémára. de már nem zavar...lényeg hogy szeretjuk egymást és kész
sya szerintem ne aggódj ezen egyszer ugyis meg kellhogy történjen! az hogy a csajod már nem szûz még jó is lehet mert van tapasztalata engedd el magad és nyugi:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!