Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudna 20 éves (16 db)

Hogyan tudnám 20 hónapos lányomat visszaszokatni a zöldségek evésére?

Sajnos csak a húsleves és egyéb gyerek kedvencek szerepelnek az étlapján, mint a palacsinta, a túrógombóc stb.Régebben mindenféle f?zeléket megevett.Ez már nem fog javulni? Hol rontottam el? Csokoládét és cukorkát nem eszik.Van valakinek javaslat?

Legjobb válasz: Próbáld érdekessé, színessé tenni az ételeket, a tálalás sokat számít. Akár egy új tányér, akár az, hogy szépen van elrendezve - bár ez fõzeléknél pont nem mondható. És ha még ti is sok ilyesmit esztek lelkesen, akkor neki is érdekessé válhat újra. Legalábbis nálunk így van.

Próbáld érdekessé, színessé tenni az ételeket, a tálalás sokat számít. Akár egy új tányér, akár az, hogy szépen van elrendezve - bár ez fõzeléknél pont nem mondható. És ha még ti is sok ilyesmit esztek lelkesen, akkor neki is érdekessé válhat újra. Legalábbis nálunk így van.

Ha tudnád hogy kínok közt fogsz meghalni 20 évesen mit tennél?

Legjobb válasz: Ez a veszély már nem fenyeget...rég elmúltam 20.

Ez a veszély már nem fenyeget...rég elmúltam 20.
Össze-vissza kevered a dolgokat, kérdezõ. "hogy bizonyos drogok elletek keresztelve kábítószerré és azért komoly börtönbüntetést kaphatnak az emberek pedig sok beteg embernek segítenének méltósággal távozni" Ami segít "méltósággal távozni", az a topikban végzett eddigi munkásságod szerint a heroin lenne? Tényleg komolyan gondolod azt, hogy a heroint legalizálni kéne? Tudod, a heroint nem csak ártatlan halálos betegek használják ám arra, hogy kinyírják magukat. Szerintem ezt gondold át még egyszer, bár sejtem, hogy igazából nem érdekel a téma, csak elkapott a hév.
A kérdező hozzászólása: Vannak itt ötletek, érdekes témát feszegettek szerintem nem csak egy halálos beteg kiváltsága a drogozás ha pedig betegen kapnak el droggal ugyanúgy bilincset kapsz a kezedre mintha egészségesen kapnának el, szerintem úgy rossz a rendszer ahogy van az öngyilkosság pedig nem bûn akár hogyan is éri el azt az ember, egyszer jót fognak nevetni rajtunk a vagy sírni hogy mennyi pénzt öltünk egy olyan harcba amit nem lehet megnyerni ahogy a vezérünk mondta 2020-ra drogmentes lesz a hazánk hát, ez szépen hangzik kezdhetnénk mingyárt az alkohollal vagy a nikotinnal na mindegy elérhetetlen célt akarunk elérni de majd rájönnek hogy nevetséges még az ötlet is ezzel az a baj hogy bizonyos drogok elletek keresztelve kábítószerré és azért komoly börtönbüntetést kaphatnak az emberek pedig sok beteg embernek segítenének méltósággal távozni és persze nem lenne ennyi alkeszünk.
Szerintem nézz bele a Breaking Bed-be. Sok ötletem van, például drogterjesztõnek állni, mert így drogozhatsz, drogosokkal lehetsz. Vagy az utólsó hónapban állandóan krokodilozni.
12-es, a tudas mindenki szamara elerheto. Az h mire hasznalja mar az o felelossege.
A kérdező hozzászólása: Utolsó fele annyira fájna mint nekem már lehet felkötötted volna magad..
Jaj de jó, hogy tippeket adtok egy újabb öngyilkosjelöltnek.
Jol gondoltad. En is a heroinra allnek ra amikor mar fajdalmaim vannak, es a halalom elott beadnam az aranylovest. Koztudott, h a heroinnal semmi sem kepes nagyobb oromet okozni, igy ez egy igen jo valasztas. Es olcso is.
A kérdező hozzászólása: Ez jó komolyan tetszik, sajnos nekem erre nincs lehetõségem még az albérlet fizetése is gond de mindegy, van fantáziád az biztos nekem is hasonló jutott eszembe csak az a baj hogy nem tettem fel elég pontosan a kérdést mert fájdalmaid már most is vannak de még annyira elviselhetõ hogy ne üvölts...Én aranylövésre gondoltam..
Van egy 36 milliós házam(ami 42-be került, de az ingatlanosok szerint a kutya nem fizet érte annyit), és mivel nincs gyerekem, nincs kire hagynom semmit, az utolsó fillérig elnyaralnám, elbuliznám az összes pénzem. Mivel nekem a buli, a parti, az éjszakai élet, a disco és minden, ami ehhez kapcsolódik, anyukám túlzott óvása miatt kimaradt az életembõl, ezért letojnám, hogy 32 vagyok (mert nem vagyok már 20 sajnos, az objektív dolgokat pedig nem lehet megmásítani akkor sem, hacsak fikciókról beszélünk) elmennék minden istenáldott este bulizni(amikor csak van valahol buli a világon, márpedig Amerikában mindig van), és az összes pénzem elbuliznám: méregdrága ételeket kóstolnék, amire normál körülmények között sose jutna, aranyárba mért pezsgõket, borokat, söröket, röviditalokat innék, és kibérelnék egy luxuslakosztályt cakli-pakli személyzettel, mindennel az utolsó néhány hetemre.(Akkor már úgyis mindegy...)
A kérdező hozzászólása: Értem hát én ateista vagyok nem félek a pokoltól, ha elveszem az életem is ugyan az lesz szerintem szóval csak a saját ötletem marad. köszönöm a válaszokat.
Bár elmúltam már 20 éves, de ha mondjuk ha megtudnám, hogy 1 év múlva történne velem az amit a kérdésben leírtál, akkor a következõket tenném: MEgpróbálnám az utolsó hónapjaimat a lehetõ legproduktívabban leélni. Beszélni mindazokkal akiket szerettem az életben, hogy ne felejtõdjek el nagyon hamar. Azt hiszem ezeket tenném... És egy perccel sem hoznám elõrébb azt, ami elkerülhetetlen, mert nem tudom mi fog majd azután történi.
A kérdező hozzászólása: De hogyan vetnétek véget az egésznek? Mielõtt bekövetkezne a szenvedés mert akkor már rá vagy utalva másokra és õk a végéig életben tartanak mégha a halál õk is tudják hogy elkerülhetetlen.
Zabolátlan nemi életet élnék.
Ez fog veled történni vagy miért kérdezed?
A halálom napja elõtt gyorsan kinyiffannék, addig meg megtenném mindazt, amit tehetek.
Nem születnék meg.
Amúgy létezik olyan is, hogy spontán gyógyulás. Az orvosok közlik, hogy te 99% eséllyel meg fogsz halni, rákészülsz, eladod a házad, minden, aztán mégis túléled. És ott állsz majd egy új élet küszöbén, hajléktalanként. Szóval nem mindig biztos az a tudás.

Tudom, hogy bizonyára sok ilyen jellegû kérdést tettek fel az oldalon, de azért jó lenne tudni: Vajon kínos, ha 20 évesen még szûz vagyok? Sajnos emiatt egyre inkább stresszelek.

Legjobb válasz: Nem. Én 23 éves koromig voltam az. És utána is az lettem volna, ha nem találkoztam volna a megfelelõ emberrel, hanem csak a selejtekkel, ahogy egész addig.

Nem. Én 23 éves koromig voltam az. És utána is az lettem volna, ha nem találkoztam volna a megfelelõ emberrel, hanem csak a selejtekkel, ahogy egész addig.
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm mindenkinek, hogy hozzászólt a témához. Egyébként lány vagyok.:)
Szerintem nem gáz, bár ez egy érdekes dolog, mert ameddig én is szûz voltam, én is annak találtam, hogy az vagyok, és biztos nem kellek majd soha senkinek, tapasztalatlan leszek, lemaradtam mindenrõl, stb., gondolom ismerõs. XDD De most már nem gáz, ha valaki az, sõt, azt tökre értékelném most már, ha valaki direkt nem feküdne le senkivel mondjuk 25 éves korig, házasságig. Akkor már nem lenne a gyerek miatti para sem. Amúgy fiú vagy vagy lány? Ja és az tök hülyeség, hogy "lekésel" valamirõl, ezt csak most érzed így, mert nincsen tapasztalatod. De ha lesz, akkor látni fogod, hogy rögtön bele fogsz jönni. És jó lesz így, hogy nem éretlenül mész majd bele a dolgokba. ;-) Szóval nekem nem kínos. És úgyis lesz hapsid/csajod. ;-)
Ha így gondolod, akkor lásd is így a dolgot és fel se merüljön, hogy ez "ciki"! Te döntöttél úgy, hogy nem akarsz egy futókaland során lefeküdni senkivel, ezért ne is görcsölj amiatt, hogy még nincs szexuális tapasztalatod! (8-as voltam)
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom, hogy egyáltalán nem kéne stresszelnem miatta, mivel minden ember más. Csak, szerintem nem én vagyok az egyedüli, akiben felmerül a kérdés, hogy valaha jó lesz-e valakinek. És szerintem nem kínos, hogy felmerült bennem, csupán zavar, hogy a mai világban már kb. az az elfogadott, ha 13 évesen lefekszel valakivel. Mindenkinek joga van bármilyen kérdést feltenni. És tudom, hogy nyilvánvalóan az nagy szerepet játszik a dologban, hogy önbizalomhiányos vagyok, de az "állj át egy másik felfogásra és gondolkodj pozitívan" dolgok nem mennek egyrõl a kettõre.
Az a kínos, hogy felmerült benned, hogy ez kínos!
Nem és légyszíves ne görcsölj miatta!
HÁT REMÉLEM, HOGY NEM! :O
vajon kínos-e mhmmmmhm... hát hát, , nem is tudom, talán igen, talán nem
Ha számodra nem kínos, akkor nem az. De mivel feltetted ezt a kérdést, így gondolom elkezdett zavarni a dolog.
ez a kérdés is azt bizonyítja, hogy már kikezdett téged ez a dolog.
Nem az.
Elvileg nem. Gyakorlatilag, ha stresszelsz rajta, akkor igen.
Nõként szerintem egyáltalán nem baj, ismertem 25éves szûz csajt is, azóta már nem az :) Férfiként én pl itt vagyok 26évesen, mindenféle randitapasztalat nélkül, szüzen. 20év az semmi, 5-6 év múlva nyilván másképp érzi majd magát az ember. Kicsit már nyugtalanít engem a párkapcsolat dolog, de egyelõre elvagyok. :)


Hogy tudna egy 20 éves szűz srác ugy szexelni elsőre hogy ne vegyék észre h szűz? Mit és hogyan csináljon?

konkrétumokat szeretnék hallani nem azt h olvass el ezt meg azt... köszönöm

Legjobb válasz: az en baratnom nem vette eszre (majd egyszer elmondom neki had oruljon, hogy vele voltam eloszor), igaz elottem o sem csinalta sokszor, talan azert... mindenesetre tudtam mit hol keressek (szerintem te is) es nagyon figyeltem mi a jo neki. sajnos igy sem ment el egyikunk sem :( de elvezni elveztuk.:) de hal istennek konnyen tanulunk mindkettem :D

az en baratnom nem vette eszre (majd egyszer elmondom neki had oruljon, hogy vele voltam eloszor), igaz elottem o sem csinalta sokszor, talan azert... mindenesetre tudtam mit hol keressek (szerintem te is) es nagyon figyeltem mi a jo neki. sajnos igy sem ment el egyikunk sem :( de elvezni elveztuk.:) de hal istennek konnyen tanulunk mindkettem :D
1. miért baj az ha szûz vagy? szerintem nyugodtan felvállalhatod. 2. nem lehet észrevenni. max annyiból, hogy bizonytalan vagy, de ezen gyakorlati 'oktatással' úgysem tudsz segíteni.
Állítólag vannak olyan férfiak akik az x-edik alkalomkor is úgy szexelnek, mint egy szûz fiatalember, tehát szerintem nincs miért "szégyenkezned".:) ) Egyébként a partnereden is múlik a dolog, ha megértõ, és segítõkész, akkor szerintem nem lesz gond... Anno az én szüzességemet is egy nálamnál tapasztaltabb lány vette el, és nem dõlt össze a világ sem elõtte, sem utána :) )
A kérdező hozzászólása: azért baj mert félek h elrontok vmit... és akkor én belehalnék a szégyenbe... a partnerem ugy tudja h már nem wagyok szûz... jo szexen kívül már minden túlestem ... de akko is...
Hát ezzel pont az a gond, hogy most írhatunk neked akármit, ha izgulsz, akkor az mindenképp látszani fog rajtad, és ha csak nem vagy jó színész, akkor ez a mozdulataidon is látszani fog. Én azt ajánlom, hogy mond el neki, így legalább azon nem kell görcsölnöd, hogy észre veszi-e, mert még a végén annyira parázni fogsz, hogy nem áll fel.
Nem kell izgulnod, én 21voltam az elsönél. nem kell aggodni ösztönösen fog menni, és ne legyen agyon tervezve a dolog mert az csak ronthat az egészen. amugy a lány 25volt, és csak másnap mondtam meg neki. csak annyit vett észre az egészböl hogy kicsit ügyetlen voltam.

Hogyan tudnám elérni, hogy belém szeressen egy 60 éves ember? 20/L

Tudom,megint egy nagy marhaságnak tûnik az egész... apakomplexus,stb. pedig nem így van.

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem véletlen ez a neved... mert annyi agyad van kislányom, mint egy marék tehénlepénynek.

Lehet, hogy nem véletlen ez a neved... mert annyi agyad van kislányom, mint egy marék tehénlepénynek.
Tanárod?
gerontofilek (mindkét nem képviselõi) elõszeretettel választanak szexuális vagy szerelmi partnert náluknál sokkalta idõsebb, gyakran kifejezetten öreg személyek közül. E késztetésük gyökereit leggyakrabban a személyiségfejlõdésük során szerzett tapasztalatok és érzelmi tényezõk együttesében találhat
Egy hatvanas még bármeddig élhet...nézz ki inkább egy 85 évest
Ne pazarlom saját szavaimat itt egy videó. http://www.youtube.com/watch?v=lLVwQd3dQns
A kérdező hozzászólása: Köszi azoknak a választ, akik nem csak egy szõke agybeteget látnak... Egyébként az egyetemen ismerkedtünk meg szóval téma meg egyebek vannak bõven tudunk beszélgetni. Csak az utóbbi idõben többet szerettem volna, és kicsit kibillenteni ebbõl a mederbõl a kapcsolatot.
Senki nem fog segíteni neked. Lásd be beteg vagy.
Szõke..!:D, nos hát ha a külsõd szexi, ès lefegyverzõ, ès sokat beszèlgetsz az öreg fószerrel biztosan belèdszeret.(ennyi elèg az oregnek):) inkâbb hogy belemszeretnèl:P
20-ast meg akár tovább is.
Mit akarsz egy 60 évestõl? Barátok lehettek, de együtt élni, meg gyerekeket nemzeni meg ilyenek...? Bár, nemtom. Meg hát, segíteni sajnos nem tudok:S:S Hát, legyél kedves vele!:) Meg am, lehet, hogy õ is végig gondolná, hogy veled gyerek, meg ilyenek és hát nemtom, lehet nem akarná, hogy ezeket a 20-as éveidet neki add, ezért eleve nem kezdene veled.
szöszi az eszetlen :D
A kérdező hozzászólása: Jól van emberek ennyi volt.
Beteg ember vagy. Ennek a vénembernek fel sem állna a f...a rád. Ha igen, személyesen herélem ki. Téged meg elverlek, mint a lovat.
A kérdező hozzászólása: Nem várom el senkitõl, hogy megértse, és azt sem, hogy ezt az egész helyzetet értse. Jó elment az eszem, jó nem optimális az eset, és nem hétköznapi. Szerintem minden férfi addig fiatal amíg fel tudja kelteni a nõk érdeklõdését. Sosem vonzódtam a korosztályomhoz.
Ha tisztába teszed és bevásárolsz neki, akkor talán úgy fog tisztelni, mint az anyját. Bár az talán még az eredeti helyzetnél is sokkal deviánsabb és perverzebb lenne.
A kérdező hozzászólása: Igazán értelmesen írtam ki, hogy az írjon aki tud segíteni. Továbbra is érdekel minden pozitív iniciatíva.
fúúj már..
A kérdező hozzászólása: Nem, nem tanárom. Csak ott ismerkedtünk meg. Õ intézi az egyetemünkön az építkezést.
Ez nem igazan ertem! Mond ki konkretan mirol es kirol van szo...
Házasságig szerintem sem menne el, de alkalmi partnernek simán elfogadna, mert ebben az esetben az a kb. 10 év korkülönbség nem igazán számít, ha a nõ még nem kezdett el "elasszonyosodni".
A kérdező hozzászólása: Én szívesen szexelnék vele, de az én koromban már nem illik rámászni egy 10 évvel fiatalabb fiúra. Ez ugye semmilyen korban sem illik egy nõtõl, ha a férfi ennyivel idõsebb. Meg akkor valószínûleg nem tisztelne többet, csak egy olcsó macaként tekintene rám.
A kérdező hozzászólása: Azt akartam írni, hogy: ...ha a férfi ennyivel fiatalabb!
Huszonéves korodban a korodbeli fiúk nem dugtak volna meg minden jónõt, aki hagyja magát? És szerinted ez megváltozott?
A kérdező hozzászólása: De lehet, hogy bele sem menne a szexbe. Annak örülök, hogy akkor valószínûleg fantáziál, de én azt gyanítom, hogy félne egy fiatal fiú az ágyban egy érettebb nõtõl, és inkább nemet mondana a szexre, és megmaradna a fantáziálásnál. :D
Persze, rólam is azt hitte egy kolléga nõm, folyton piszkálódott, incselkedett. Aztán mikor egyszer megjegyezte, hogy este felhívhatnám ám, hát én meg felhívtam, és két nap után már csak a részleteket kellett letisztázni, hol és mikor. :)
A kérdező hozzászólása: Húha! :) De biztos úgy tekintesz arra a nõre, mint egy riherongyra.
Miért tekintené annak? Sokan vágyunk arra, hogy egy idõsebb nõvel szexeljünk. Miért gondolnánk rosszat arról aki megadta azt amire vágyunk?
A kérdező hozzászólása: Csak mert ez így "szokás" fiúkörökben... Lenézik azt a nõt, aki nem párkapcsolatban szexel. Ez amúgy nem valamiféle enyhe perverzió, hogy tõlük idõsebb nõre (is) vágynak. Mert ott van a saját korosztályuk, azért csak vonzóbb egy fiatal pipi.
szerintem nagyon rosszul gondolod... 1, nem vagyok benne biztos, hogy félne, inkább kapva-kapna az alkalmon. 1 férfinek a könnyû szex csinos nõvel mindig jól jön :D 2, nem gondolom, hogy emiatt ku*rvának gondolna, maximum ha arra izgul :D igaz én már 26 vagyok, de ha lenne egy dögös nõ aki szexelni akarna akkor biztosan benne lennék egészen 40 éves korig, de ha jó nõ akkor akár 50 is lehet.
#21 vagyok! Nem nézem qu rvának, hiszen nem pénz keresési céllal tette, hanem a saját kielégülése miatt. Egy kicsivel negyven felett lévõ, vonzó nõt, hogyan is tudna egy 130 kilós, elhízom pasi- sehogy! Neki is jó volt, és nekem is. Az viszont lehet, hogy azért is mentem bele, mert vörös hajú és az az esetem :) )
Szerintem próbáld ki, de feleségül venni, tuti, hogy nem fog. Ha olyan lány vagy, akkor lesz egy jó estéd.
"Csak barátként gondolnak ezek a fiatal fiúk egy harmincas nõre, vagy elképzelik vele a szexet is? :) " Nem feltétlenül képzelik el vele a szexet, de mondjuk gondolhatják azt, hogy "mekkora mellei vannak!", vagy "gyönyörû lehet". Ettõl még persze általában csak barátok maradnak.
Akarsz vele szexelni te is?
96, 34567%
A kérdező hozzászólása: Tehát egy fiatal srácnak valamennyire bejön egy 10 évvel idõsebb kolléganõje. Szerintetek fantáziál róla, vagy inkább elnyomja ezeket magában, tekintve, hogy egy nála idõsebb nõrõl van szó?
Fejtsd ki kérlek, hogy Te ki vagy az alábbi szituban, ki hány éves és ki ábrándozik kirõl! Köszi
*Bocs, addigra leírtad!
de most te vagy az a srac vagy az a no? Ez a kerdes!
Kicsit konkrétabban kéne.
Ne haragudj, de ez nem egy valószínûségszámításos feladat. Hol az összes eset?
A kérdező hozzászólása: Csak barátként gondolnak ezek a fiatal fiúk egy harmincas nõre, vagy elképzelik vele a szexet is? :)
Ha már egy kicsit tetszik neki akkor tuti gondolt már rá.
#4-5 vagyok. Persze természetesen! Ez nem egy akkora korkülönbség mint ahogyan azt Te gondolod. Sok fiatal férfi szereti a tõlük idõsebb, csinos nõket. Tehát ha szimpatizáltok akkor ha nem fél a p...tól akkor simán.
elég nagy!
Bocsi mobilról írtam sajnos kapkodva, tehát így helyesebben: Egy kicsivel negyven felett lévõ, vonzó nõt, hogyan is tudna kielégíteni egy 130 kilós, elhízott pasi?- sehogy!

Férjemnek van egy 20 éves lánya de nem tartjuk a kapcsolatott ezért szeretnénk tudni hogy hol lehet megérdeklődni hogy tanul-e még és meddig kell még fizetni?

Legjobb válasz: De sosem a gyerek a hibás, amiért megszületett... És abban,hogy a világon van, apukának is nagy szerepe van, illene vállalni a "következményeket"... Amúgy hívjátok fel, keressétek meg közösségi oldalon, stb., a mai világban már nem olyan nehéz megtalálni valakit. Én 22 leszek, de még mindig fizet utánam az apám.

De sosem a gyerek a hibás, amiért megszületett... És abban, hogy a világon van, apukának is nagy szerepe van, illene vállalni a "következményeket"... Amúgy hívjátok fel, keressétek meg közösségi oldalon, stb., a mai világban már nem olyan nehéz megtalálni valakit. Én 22 leszek, de még mindig fizet utánam az apám.
Birosagra kell beadni egy keresetet. ha a felnott koru mar nem tanul nappali tagozaton, a tartasdij fizetesi kotelezettseget megszuntetik. A gyerek kerhet rokontartast, ennek szabalyai kicsit masok, mint a tartasdijnak, nem feltetlenul itelik meg neki
Mi a fenéért a kérdezõre vetítitek ki a sértettségeteket, ha nem tetszik a kérdés ne válaszoljatok.
Én sem tartottam a kapcsolatot a mocskos f.szkalap "apámmal", de amikor fél évig nem jártam a suliba, akkor felhívtam és megmondtam neki hogy ne fizessen. Majd mikor folytattam a sulit, akkor felhívtam és mondtam, hogy fizessen megint. Ez a kötelessége volt, õ akart gyereket, nem én akartam megszületni. Az más kérdés, hogy ha anyámmal szembetalálkozik az utcán pár évente, annyit nem képes kérdezni, hogy élek-e még, vagy bármi. Amikor pár évente felhívtam, hogy írja alá az örökbefogadáshoz a lemondó nyilatkozatot, akkor azt mondta, hogy minek zaklatom...Undorító gusztustalan sz.ar alakok rohangálnak a világban.
18. éves kor felett nincs gyerektartás csak rokontartás. Annak teljesen más a feltételei, menjen bíróságra aztán ha tudja igazolni a tanulását akkor fizetitek tovább a rokontartást ha nem akkor nem fizetek tovább semmit. Nem mindig a kérdezõt kellene szidni ha nem tetszik egy kérdés. Én ismerek ilyen gyereket az apja otthagyta neki a saját lakását máig albérletben él. Gyorsan eladták a lakást elköltöztek egy másik megyébe, de 24. évesen az apja végkielégítésébõl is felvette a részét amikor már 1. éve dolgozott. Persze tudjuk itt a gyik-on mindig a férfi a hibás.
Vedd föl a nexust.
"ha a felnott koru mar nem tanul nappali tagozaton" kivéve, ha igen.
Szerintem nem jó ötlet magát a lámyt hívni mert hazudhat hogy fizess. Én így fizettem 32 éves koráig én tartottam vele a kapcsolatot mindenfélét kitalált hogy ilyen olyan tanfolyamra jár meg fõiskolára. Viszont ha tudod az iskola nevét ott mint szülõ érdeklõdhetsz még ha el is mult 18.hogy szerepel e még a hallgatói nyilvántartásban stb. Sajnos ténlg ez van hogy pumpolják sokan az apát amíg tudják

Tudnátok adni tippeket, hogyan tudnám megszívatni a két 20 éves nővérem? :D

Legjobb válasz: Én majd megszívatom õket, pontosabban kiszívatom velük. :D Nyugi, csak viccelek :)

Én majd megszívatom õket, pontosabban kiszívatom velük. :D Nyugi, csak viccelek :)
Küld át õket hozzám, én majd megbüntetem õket! ;D
1. 2 ha Nálatok végeztek, átküldhetitek hozzám is Õket ;)
Én vagyok az 1 és a 2. xD
csinálj 1 kamu facebukot és jelöld be õket és beszélj le velük 1 randit majd a haverjaiddal bújj el a bokorban és röhögjétek ki õket
A kérdező hozzászólása: köszi :D az elsõ válaszolóknak csak mondom, hogy nem kerítõ vagyok! csak bosszút állok... :D am köszi a többit :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!