Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudna 20 (100 db)

Hogyan tudnám 20 hónapos lányomat visszaszokatni a zöldségek evésére?

Sajnos csak a húsleves és egyéb gyerek kedvencek szerepelnek az étlapján, mint a palacsinta, a túrógombóc stb.Régebben mindenféle f?zeléket megevett.Ez már nem fog javulni? Hol rontottam el? Csokoládét és cukorkát nem eszik.Van valakinek javaslat?

Legjobb válasz: Próbáld érdekessé, színessé tenni az ételeket, a tálalás sokat számít. Akár egy új tányér, akár az, hogy szépen van elrendezve - bár ez fõzeléknél pont nem mondható. És ha még ti is sok ilyesmit esztek lelkesen, akkor neki is érdekessé válhat újra. Legalábbis nálunk így van.

Próbáld érdekessé, színessé tenni az ételeket, a tálalás sokat számít. Akár egy új tányér, akár az, hogy szépen van elrendezve - bár ez fõzeléknél pont nem mondható. És ha még ti is sok ilyesmit esztek lelkesen, akkor neki is érdekessé válhat újra. Legalábbis nálunk így van.

Hogyan tudnám 20 nap alatt eltüntetni a hasamról az "úszógumit"?

Legjobb válasz: Heti 0,5-1 kg zsír leadása lehetséges a többi izomból menne. Ha csak kb 2-3 kg fölösleg van rajtad, akkor talán mehetne is, de nem fog, mivel nem csak a hasadról megy le zsír. Nincs helyi zsírégetés. Heti minimum 3-4, 40-50 perces aerob edzés kell, pl kocogás, bicaj és szálkásító diéta. Ezzel majd megy le zsír, de mindenhonnan. Nem tudod irányítani a zsírleadás helyét.

Heti 0, 5-1 kg zsír leadása lehetséges a többi izomból menne. Ha csak kb 2-3 kg fölösleg van rajtad, akkor talán mehetne is, de nem fog, mivel nem csak a hasadról megy le zsír. Nincs helyi zsírégetés. Heti minimum 3-4, 40-50 perces aerob edzés kell, pl kocogás, bicaj és szálkásító diéta. Ezzel majd megy le zsír, de mindenhonnan. Nem tudod irányítani a zsírleadás helyét.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Napi 1 órás tánc jónak számít? Pl regeatton, hip-hop
az is jó, de kell hozzá étrend is.
Szia.az én kisfiam 19 hós és dettó ugyan ez van nálunk is :S
ùgy hpogy nem adsz neki enni. nem éhes de megszokta a gyomra is. biztos hogy napokig ordítani fog, de ez van. talán próbáld ki hogy minden nap csökkented az adagot vagy vizezed neki minden nap kicsit jobban, de nekem a lányom ez miatt is üvöltene, habár ö nem kap éjszaka enni már 2 hós kora óta, amikor hónapokra leszokott róla. (ö maga nem ébredt fel enni)
Imserek én is a szomszédban 28 hónapos kislányt aki még éjjel akár 2x is tápszert kér. Na ez a rossz szokás, talán durván hangzik, de mint az elõzõ írta, ne adj neki többet, éjjel aludni kell, nem pedig enni. Pár nap és megérti, 20 hónaposan már elég okosak, leszokik róla pár nap alatt, de lesz sírás az tuti. Légy erõs és határozott, ha végre te is aludni akarsz... :-)
Kislányom is 20 hónapos. Õ is felkelt többször is enni, kb 2 hónapja azonban már nem kéri. Én nem csináltam belõle nagy ügyet, ha kért, adtam neki. Amikor már nem tejitalt adtam neki, hanem sima tejet, felkelt még pár alkalommal de aztán elmaradt.Inni még most is kér, de már nem annyit.Kitartás. Szerintem vannak ennél rosszabb dolgok is, amik történhetnek velünk, nem:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Miért van az, hogy a nők nyafognak, hogy a szülés tönkreteszi a bőrüket, megnyúlik és csíkos lesz, ezzel szemben simán koplalnak és fogynak (=fogynának, ha tudnának) 20 kilót 2 hónap alatt, mikor előre tudni, hogy attól fog csak igazán lógni a bőrük?

Vagy azt hiszik, csak másoké lóg, az övéké kivétel lesz?

Legjobb válasz: Szerintem csak arról van szó, hogy nem képesek elfogadni azt, hogy plusz 20 kiló nem két hónap alatt jött fel, és ezért nem is elég annyi idõ, hogy valaki szépen lefogyjon. Gyorsan akarnak megszabadulni a súlyfeleslegtõl, és ezért végig sem gondolják azt, hogy milyen következményei lesznek a koplalásnak. És itt nemcsak a megereszkedett bõrre, hanem a tönkretett egészségre is gondolok. Persze tisztelet a kivételnek.

Szerintem csak arról van szó, hogy nem képesek elfogadni azt, hogy plusz 20 kiló nem két hónap alatt jött fel, és ezért nem is elég annyi idõ, hogy valaki szépen lefogyjon. Gyorsan akarnak megszabadulni a súlyfeleslegtõl, és ezért végig sem gondolják azt, hogy milyen következményei lesznek a koplalásnak. És itt nemcsak a megereszkedett bõrre, hanem a tönkretett egészségre is gondolok. Persze tisztelet a kivételnek.
A lógó, lötyögõ bört el lehet takarni ruhával, de a kövérséget semmivel. Ráadásul az utóbbi erõsen megviseli a szervezetet is.
Van hájleszorító ruha is, ha már az idétlen dolgoknál tartunk.

Hogyan tudnám megírni az önéletrajzomat, hogyan kell? F/20

Legjobb válasz: Elõzõ! Tod mit? kabbe! Egy 20 évest nem vesznek fel komoly melóra hacsak nincs egy harvardi diplomája ami kizárt! innentõl totál felesleges az önéletrajzán rágódnia! Írd bele a végzettséged, tegyél bele egy öltönyös képet, meg hogy hosszabb távon gondolkodsz, ennyi! Esélyed meg így is úgy is kb 1 a 150 hez, szóval ne fordíts erre sok idõt. A személyes álláskeresésnek amúgy is ezerszervtöbb értelme van vagy a telefonálásnak, mert ott egybõl kiderül, hogy van meló vagy nincs meló. Gondolom pénzt akarsz keresni, és nem hülye háer protokolokkal bohóckodni. Vagy ott van 20 éves vagy vegyél egy robogót aztán menj el pizzafutárnak, vagy piacra pakolni, abból legalább már a héten pénzed van, és nem arra vársz két hetet amíg a háeres rászarik az önéletrajzodra és küldi az imélt hogy nagyon sajnáljuk de nem nyert. a multikat meg alapból felejtsd el! Dolgozzanak ott a nyugdíjasok, azoknak való az a fizetés, nem egy fiatalnak! Én kocsmába nyomom, heti 4 nap napi 8 ezer plusz jatt, heti kifizetés.

Elõzõ! Tod mit? kabbe! Egy 20 évest nem vesznek fel komoly melóra hacsak nincs egy harvardi diplomája ami kizárt! innentõl totál felesleges az önéletrajzán rágódnia! Írd bele a végzettséged, tegyél bele egy öltönyös képet, meg hogy hosszabb távon gondolkodsz, ennyi! Esélyed meg így is úgy is kb 1 a 150 hez, szóval ne fordíts erre sok idõt. A személyes álláskeresésnek amúgy is ezerszervtöbb értelme van vagy a telefonálásnak, mert ott egybõl kiderül, hogy van meló vagy nincs meló. Gondolom pénzt akarsz keresni, és nem hülye háer protokolokkal bohóckodni. Vagy ott van 20 éves vagy vegyél egy robogót aztán menj el pizzafutárnak, vagy piacra pakolni, abból legalább már a héten pénzed van, és nem arra vársz két hetet amíg a háeres rászarik az önéletrajzodra és küldi az imélt hogy nagyon sajnáljuk de nem nyert. a multikat meg alapból felejtsd el! Dolgozzanak ott a nyugdíjasok, azoknak való az a fizetés, nem egy fiatalnak! Én kocsmába nyomom, heti 4 nap napi 8 ezer plusz jatt, heti kifizetés.
http://www.google.com, beirod: "oneletrajz" (akar igy is, ekezetek nelkul).
Remélem álláshoz akarsz 1 oldalt, és nem önéletrajzi könyvet. Mintákat találsz a neten. Ne vetíts, mert úgyis kiderül. Csak a frankót.
A kérdező hozzászólása: Igen, álláshoz kellene.
profession.hu-n találsz elég mintát :)
Én annak adok igazat, aki azt hiányolja, hogy nincs kreativitás a cv-kben. Én inkább alkalmaznék olyat, akink mefog az önéletrajza, akiébõl látom a gondolkodásmódját, érzem a kreativitását. Aki megelégszik kocsmai munkával, azt nem nézem le, csupán sok helyen nem elegendõ az ilyen hozzáállás, ráadásul akit csak a pénz motivál sem alkalmas sok beosztásra. Egyébként a kérdés értelmezhetetlen, hiszen infók hiányoznak belõle, nincs megadva milyen beosztást szeretnél megpályázni. De a többiek ráéreztek, valószínûleg a Google találatain találsz bõven választ magadnak. Sok sikert!
Én mindenképp europass cv-t kreálnék, a multik nagy része másmilyet el sem fogad. Ha valami normális munkát szeretnél normális pénzért, akkor a munkáltató is joggal várja el, hogy legalább helyesírási hiba ne legyen benne + igényesen nézzen ki. Regényt írni szintén felesleges, el sem olvassák, inkább a megcélzott pozíciónak megfelelõ kulcsszavakból szerepeljen minél több. Mondjuk gondolom 20 évesen nem multihoz akarsz menni, mert ott diploma nélkül max releváns tapasztalattal vesznek fel. Úgyhogy még annyit tudok javasolni, hogy kép gyanánt ne valami bulifotót rakj be. :)
Még egy dolog! Az önéletrajzod mellé írj egy motivációs levelet! Szerintem egy motivációs levéllel tûnhetsz ki a többiek közül, hisz ha egy HR-es meglátja, hogy 20 éves létedre az önéletrajzod mellé egy motivációs levelet is csatolsz, az már pozitívum lehet...Egyébként ezt tényleg cége válogatja, de sok cég kimondottan kézzel írott önéletrajzot kér....Sok sikert!

Hogyan tudnám szófogadóbbá tenni 20 hónapos kislányomat? Bõvebben lent!

A lényeg, hogy nyilván már beindult a dackorszak, a kedvenc szava a nem, vagy ha valamit nem engedek, vagy abba kell hagyni, jön a hiszti. Ez gondolom ebben a korban normális. Ami viszont számomra gond, hogy szinte egyáltalán nem érdekli, hogy mit mondok. Mindenért könyörögni kell neki, "gyere ide", vagy "gyere enni", vagy "ne nyisd ki a szekrényt", nem érdekli. A vége az, hogy elkapom és viszem ahova akarom vagy el onnan, ahonnan szeretném. Ha azt mondom, hogy dobd ki a kukába, tedd az asztalra, azt általában végre hajtja. Sokszor az egész nap egy harc. Nem szeretném, ha neveletlen lenne, viszont sokszor teljesen tehetetlennek érzem magam. Tudnátok tanácsot adni, hogy mit tegyek? Bocs, hogy hosszú lett.

Legjobb válasz: Én pl. beletörõdtem..:) Szerintem nem ebben a korban dõl el, hogy egy gyermekbõl milyen gyermek lesz. (neveletlen-szófogadó stb.) Az én fiam ugyanilyen, õ is 20 hónapos..:)

Én pl. beletörõdtem..:) Szerintem nem ebben a korban dõl el, hogy egy gyermekbõl milyen gyermek lesz. (neveletlen-szófogadó stb.) Az én fiam ugyanilyen, õ is 20 hónapos..:)
Nézzetek meg együtt mindent. Minden fiókot, minden kütyüt, mindent-mindent. Mindegyiknél mondd el, hogy ezt x. nem nézheti meg egyedül, csak anyával, szóljon neked, ha szeretné. Ha mégis megnézi, párszor mondd el, hogy szólnia kellett volna neked. Nálunk 1-2 alkalom után minden illetéktelen részt kihúzott a kiscsaj a vadászterületérõl, kb. 14 hónapos kora óta pontosan tudja, hogy mit szabad, és mit nem (dvd-ket nézegetheti - soha nem használjuk õket - egyet kivéve, ami apa díszdobozos keresztapa gyûjteménye. megtanulta - amikor meglátja, rámutat, hogy apa, és nem nyúl hozzá. a szobájában van egy rámolós fiókja, abban vannak az otthoni cuccai, ezeknél nem olyan fontos, hogy szuper módon legyenek vasalva. abból kirámolhat, ha vissza is teszi. párszor a többit is megpróbálta kihúzni, kértem, hogy mutassa meg melyik a pankáé. megmutatta, nem húzta ki, amit nem volt szabad, most már mondja az övére, hogy panka! :) minden helyiségben van valami, amit szabad neki is kihúzni, szépen megtanultuk, hogy a többit nem. Hiszti: nálunk lett egy nyugisarok. Ikeás levél a falon, sok párna a játszószobája sarkában (fontos, hogy ne az alvószobában), és ha hiszti van (mert nem engedi, hogy segítsek öltözködni, vagy mert akármi van), akkor odaviszem, megsimogatom, megmondom neki, hogy anya kint várja, jöjjön, ha végzett. 2 perc alatt már minden helyrejön, utána megbeszéljük, hogy panka még pici, próbálkozzon õ is, de anya segít felvenni a csizmát. Én ezekre esküszöm, nincs gondunk illetéktelen kezekkel semmilyen helyen, hiszti persze akad, de hamar múlik.
Ha nem csinálja meg, amit kérsz, akkor odamész hozzá, megfogod, és odaviszed. Ha így se, akkor 'megfenyegeted' játékmegvonással vagy ami épp tetszik neki, elveszed. Késõbb, amikor már tudja, hogy úgyis meg kell csinálni, mert odaviszed, akkor elõre figyelmeztetheted, hogy ha nem csinálod meg, akkor odaviszed. Ekkor magától fog menni oda. Nálunk bevált, bár már 2, 5 évesen jobban felfogta ezt a helyzetet.
Elõzõ vagyok. ..és mondjuk szekrénybecsukásnál odamész, és becsukod helyette, õt leszidod "ha kérlek h tedd meg, akkor tedd meg", és elviszed onnan (hogy nehogy eszébe jusson kinyitni mégegyszer).
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Sokkal okosabb nem lettem, ezeket nagyjából csinálom is, csak nincs hatása. Az akaszt ki leginkább, hogy egy egyszerû "gyere ide" sem mûködik. Nem tudom, hogy ez normális ebben a korban, vagy valamit rosszl csinálok.
Normàlis. Ha nem jön, odamész érte. Egy idõ utàn észreveszi h nem tud kibujni alóla. Idõvel próbàlkozni fog, de ahogy làtja rajta, hogy úgyse hagyod annyiban, meg fogja csinàlni maga.

Ha elhíztam a fogamzásgátlótól, hogy tudnám hatékonyan leadni a kilókat? Fél év leforgása alatt? 20-25 kg-tól szeretnék megszabadulni. És lehetséges hogy a fogamzásgátló kikészítette a pajzsmirigyemet?

Legjobb válasz: Egy jó diéta kell hozzá (nem koplalás) és heti 3-4x 40-50 perc aerob edzés, ami lehet kocogás vagy gyaloglás edzettségi szinttõl függõen vagy bicikli, ilyenek. Amúgy fél év alatt 20-25kg az teljesen reális. Ezt töltsd le és olvasd el belõle a szálkásító diétát, valami ilyesmit kéne majd összeraknod neked is: http://www.pdf-archive.com/2011/11/26/drugs-bunny-a-sarga-ka.. Hajrá, szurkolok! :)

Egy jó diéta kell hozzá (nem koplalás) és heti 3-4x 40-50 perc aerob edzés, ami lehet kocogás vagy gyaloglás edzettségi szinttõl függõen vagy bicikli, ilyenek. Amúgy fél év alatt 20-25kg az teljesen reális. Ezt töltsd le és olvasd el belõle a szálkásító diétát, valami ilyesmit kéne majd összeraknod neked is: http://www.pdf-archive.com/2011/11/26/drugs-bunny-a-sarga-ka.. Hajrá, szurkolok! :)
Én nem találom egészségesnek ezt a 20-25 kiló hízást.Ez azt jelenti, hogy a fogamzásgátló jócskán belezavart a hormonháztartásodban.Én a helyedben elmennék nõgyógyászhoz, és írattatnék másikat.És csináltatnék egy labort.

Miért ugrál a pinem olykor 20-ról 120-ra? És hogy tudnám stabilizálni?

Legjobb válasz: A pingre gondolsz?:) (A pin az rajzszög.) Sokat nem tudsz vele kezdeni, esetleg figyelheted, hogy csak olyan program fusson és használja a netet, amore szükséged van, ha ez nem segít, akkor szerintem a szolgáltató sara, ha nem okoz problémákat, törõdj bele, a 20-as ping bõven jó.

A pingre gondolsz?:) (A pin az rajzszög.) Sokat nem tudsz vele kezdeni, esetleg figyelheted, hogy csak olyan program fusson és használja a netet, amore szükséged van, ha ez nem segít, akkor szerintem a szolgáltató sara, ha nem okoz problémákat, törõdj bele, a 20-as ping bõven jó.
A kérdező hozzászólása: igen pingre gondoltam .a 20-assal semmi bajom de szinte mindig 120-on van csak néhanapján megy le 20-ra.

Kb.1, 5 éve vonzódom egy tőlem több mint 20 évvel idősebb férfihoz. Szerintetek hogyan tudnám felhívni rá a figyelmem? Az értelmetlen válaszadók kerüljenek, köszi! 20/L

Legjobb válasz: Én hússzal idõsebb vagyok, és figyeltem már fel fiatal lányra... Elõször is: mosoly! A korosztályom elfelejtett mosolyogni. Másodszor: szexi, csinos, értelmes, de SOSE kihívó! Az taszít. Harmadszor: légy fiatalos, de egyben tûnj érettebbnek a korodnál. Kicsit antagonisztikus, de kell. És végül, de nem utolsó sorban: ne kukulj meg, ha beszélgettek. Ha elhallgatsz, besülsz, elpirulsz, azonnal arra fog gondolni, hogy tojáshéjj:) Persze nagy kérdés, hogy csak ágyra vágy, vagy másra is:)

Én hússzal idõsebb vagyok, és figyeltem már fel fiatal lányra... Elõször is: mosoly! A korosztályom elfelejtett mosolyogni. Másodszor: szexi, csinos, értelmes, de SOSE kihívó! Az taszít. Harmadszor: légy fiatalos, de egyben tûnj érettebbnek a korodnál. Kicsit antagonisztikus, de kell. És végül, de nem utolsó sorban: ne kukulj meg, ha beszélgettek. Ha elhallgatsz, besülsz, elpirulsz, azonnal arra fog gondolni, hogy tojáshéjj:) Persze nagy kérdés, hogy csak ágyra vágy, vagy másra is:)
Mond el, én is valami ilyesmi vallomásra készülök :) ) Nagy bátorság kell hozzá, de megéri:) remélem... 23L
Nõ vagy, ezt neked kell tudnod.Öltözék, haj, smink...stb
vegyél neki vigrát, vagyd lökd le a feleségét a völgyhidrol!
Inkább az õ figyelmét akarod felhívni magadra, nem?:)
Éjszaka lopózz be a hálójába és a véreddel írd rá az ágy fölitti plafonra, hogy szereted, így amikor felébred ezt látja majd meg elsõnek. Legyél a nyomában nap 24 órájában, áraszd el üzikkel, a jelenlétében viseld az õ vagy felesége rejtélyes körülmények között eltûnt ruháit. Barátkozz össze a gyerekeivel és vidd el õket a megkérdezése nélkül "kirándulni" és a bébiszittert ne felejtd el kinyírni! Sok sikert.
Bocsi, de ha vonzodsz hozzá akkor a te figyelmed "fel van rá hivva". Az ö figyelmét kivánod magadra felhivni? Megismerkedtetek már? Beszélgetni szoktatok? Vagy azt akarod kiprovokálni, hogy leszolitson? Addig nem tudunk semmi értelmeset válaszolni mig nem ismerjük jobban a szitut.
Szerintem fordítsd meg a dolgot és kérj tõle tanácsot, hogy véleménye szerint mit tegyen a "barátnõd" akinek ilyen gondjai vannak...a válaszból simán le tudod majd venni õ hogy áll a kérdéshez. A többi meg csak rajtad múlik:-))

Az gondot okoz hogy az autómban a sebességmérő mindig 20- val többet mutatt a valódi sebességemnél? Esetleg hogyan tudnám megcsinálni?

Az autó Skoda FAVORIT 1990 évjáratú

Legjobb válasz: Ha te tudod, hogy mindig 20-szal többet mutat, akkor nem lehet különösebb gond. Viszont ha zavar, vidd el egy autószerelõhöz, õ majd megcsinálja.

Ha te tudod, hogy mindig 20-szal többet mutat, akkor nem lehet különösebb gond. Viszont ha zavar, vidd el egy autószerelõhöz, õ majd megcsinálja.
Gyári a felnid? Vagy nagyobb van rajta? Egy autó könyvében mindig le van írva, hogy max. mekkora felnit lehet rá helyezni, és el kell vinni szervízbe hogy utána állítsanak az órának.
A kérdező hozzászólása: hát éve volt rajta nagyobb javitás mert a rozsdás részeket ujrahegesztették stb szerintem gyári mert nem tuningolom az autómat... lehet szerviz lessz belöle
Ha nagyobb a felnid, akkor az óra nem a valós sebességedet mutatja.Mindenképpen nézesd meg, és állítsanak utána, vagy cseréld le a felnit.
A Skoda Favorit felnie 13-as és 165/70 R13-as gumi megy rá - ezzel jön ki a gyárból, hacsak nem valami limitált széria. Mindenképpen vidd el szervízbe! Üdv. kispetya

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!