Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnék vigyázni (10 db)

Kisgyermek szemüvegére hogy tud vigyázni az oviban?

Kislányom most kap szemüveget (rövidlátás), ezért az óvodát már szemüvegben kezdi. Aggódom, hogy fog tudni rá vigyázni? Hova teszi amikor öltözködik? Nem ül rá a többi gyerek? Nem veszik le róla? Milyen tipikus problémák szoktak lenni vele? Mire készüljek fel?

Legjobb válasz: Nálunk nem szemüveges a gyerek csak a férjem, de múltkor mikor csináltatta a napszemüvegét, akkor nézegettem, hogy a gyerekszemüvegek olyan anyagból készülnek amikre ráülhetsz, ráléphetsz akkor sem lesz baja. habár gondolom ezeknek az ára is igen húzos, de szerintem megéri mint minden hónapba újat csináltatni. olvass utánna melyik márkák a jók és olyan keretet csináltass neki.

Nálunk nem szemüveges a gyerek csak a férjem, de múltkor mikor csináltatta a napszemüvegét, akkor nézegettem, hogy a gyerekszemüvegek olyan anyagból készülnek amikre ráülhetsz, ráléphetsz akkor sem lesz baja. habár gondolom ezeknek az ára is igen húzos, de szerintem megéri mint minden hónapba újat csináltatni. olvass utánna melyik márkák a jók és olyan keretet csináltass neki.
A kérdező hozzászólása: Szemüvegre is vállalnak biztosítást? Ennek utánanézek megéri-e.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a hasznos tanácsokat! Igen, akkor óvónénikkel kell majd elõre beszélnem, kislányomnak meg megtanítani, hogy csak óvónéninek adja, ha le kell vennie, az lesz a legegyszerûbb talán. Tokra gondoltam, hogy viszek, törlõkendõ nem jutott eszembe, tényleg, az is fog kelleni. Tavasszal szerintem hozzászokik már, szeptemberre remélem azzal nem lesz gond. Köszönöm mégegyszer a válaszokat!
Még annyi jutott eszembe, hogy ne engedjétek, hogy õ vegye le, fel, mert egy rossz mozdulat... Ezt az optikus is mondta. Bármi gondja van a szemüveggel, szóljon valakinek, aki segít. Ja, és az oviba is vigyetek majd szemüveg törlõ kendõt. A legjobb az eldobható alkoholos! Lidl, Aldi, Rossmann, Dm boltokban kapható 30 vagy 50 dbos kiszerelésben pár száz forintért!
Nem akarlak megijeszteni, de az én kislányomnak nemrég eltörött a szemüvege, így újat kell vennünk.Az eset:Ebéd után amikor az alváshoz készülõdtek, a lányom lerakta az ágya mellé a földre a szemüvegét.Keléskor az egyik kisfiú rálépett, és ripityára tört.Sajnos nem nagyon lehet kivédeni ezeket a baleseteket.
Mostanában láttam valahol hirdetni MiraFlex gyermek szemüveget, ami rugalmas. Keress rá.
1. nekem a szemüveglánc nem tûnik biztonságosnak, hátha a nyakára tekeredik, h.lyéskednek vele. 2. Kössél rá BIZTOSTÁSt, akkor olcsóbb a következõ, vagy a javíttatás 3. mindig tegye le magas helyre, ha leveszi, akkor nem ül rá senki 4. most már sokkal jobbak a keretek, mint 20 éve, ha ráül, akkor is hamarabb visszaalakul a formája, nem megy tönkre véglegesen.
Az én fiamnak is van, õ is szeptemberben kezdi az ovit.Én arra gondoltam, hogy veszek neki egy nyakba akasztható szemüvegtartót, és ha leis akarna esni akkor is a nyakában marad.Némelyik ruhánál az is megoldható hogy rajta maradjon csak áthúzom a szemüvegen (félig nyitott).Esetleg az még praktikusabb ha gombos, vagy cipzáros felsõt adunk rá és akkor tényleg nem kell levenni a szemüveget sem!A játékra háááááát bele sem merek gondolni, mert elég eleven a fiam, volt már itthon is baleset a szemüveggel nemhogy az oviban! Csak abban reménykedem hogy figyelnek az óvónõk is rá, bár én nem sok jót hallottam a mi ovinkról, viszont nem válogathatok mert falun lakunk és ez az egy ovi van.
Válassz minél masszív, és minél olcsóbb szemüveget, és legyen egy pót is! Kivédhetetlen hogy sérülés lesz. Játék közben dobálóznak, akár egy labdával is leüthetik róla. Legyen neki kis tartója, és megtanítani, hogy amíg öltözik abba tegye. Lehet kis kanócot is tenni (szemüveglánc) hogy ha le is esik, ne essen le. Szerintem az ovónénik vigyáznak arra ne vegyék le róla, legfõképp ne üljenek rá!. Nekem 10 évesen törték össze. Igaz én vettem le megmutatni az új szemüvegem, erre akinek odaadtam kettétörte.....
Hát, jó kérdés, az én lányomnak is van egy éve (2, 5 éves most) és szeptemberben kezdi az ovit. Õ enyhe kancsalság miatt kell, hogy hordja takargatva (már nem kell minden nap takarni). Én is izgulok ezen, hogy ha akkor még kelleni fog a szemüveg, nem törik-e mások össze, nem hagyja-e el... Persze gondolom az ovónõ figyel majd -remélem-, mert bár nem a legdrágább a keret, de így is jó drága volt (nekünk) ahhoz hogy csak úgy más eltörje...
Nem mindenhol, sõt elég kevés helyen, például ahol mi vettük ott nem volt köthetõ.

Hogyan bízzak meg az emberekben, hogy tudnak vigyázni a kutyámra, amíg én nem vagyok a közelében? (magyarázat lent)

Ma átjött hozzánk egy ismer?söm a nevelt lányával (14 éves a kiscsaj). Bementem a házba, hogy keressek nekik innivalót, és 1xcsak azt hallom, hogy a kölyökkutyám eszeveszettül nyüszít. Kimegyek és mondják hogy a hülye gyerek beletette a kutyust a biciklin lév? kosárba és úgy tologatta, az én tökim meg szegény kiugrott. Eshetett szegény akkorát, azt hittem felrúgom mindakett?jüket. Azt gondoltam legalább a feln?ttben van egy kis felel?sségérzet és józan ész. Jah és szerinte a kutya volt a hibás, merthogy miért ugrott ki.. Tiltsam meg mindenkinek hogy a kutyával foglalkozzon, vagy pedig ilyen tanulópénzek árán kell hogy rájöjjek ki tud rá vigyázni és ki nem?

Legjobb válasz: remélem,kidobtad mind a kettõt, a kutyát meg ne hagyd ott mással és kész dokinál jártatok?

remélem, kidobtad mind a kettõt, a kutyát meg ne hagyd ott mással és kész dokinál jártatok?
14 évesen ennyi esze van?! Gratulálok.. bennem 6 évesen több felelõsség volt az állatok iránt.. :( Amúgy én sem szívesen hagyom ott senkivel a kutyáimat, pedig már 5 és 3 évesek.
A kérdező hozzászólása: Nem dobtam ki õket, de bezavartam õket a házba, a kutyus meg amúgy is bement a konyhában a fekhelyére. Áttapogattam, remélem nincs baja, de délután úgyis megyünk oltásra, megfogja nézni a doki.
A kérdező hozzászólása: Eddig a párom mindig kinevetett, hogy folyton követem a kutyát amikor idegenekhez megy és õk foglalkoznak vele, azt mondta lazuljak egy kicsit és ne aggódjak annyit. Na ez lett belõle. Mostmár kezd feloldódni a kut
A kérdező hozzászólása: Bocsi, a vége lemaradt: Mostmár kezd feloldódni a kutyus, játszottunk is, evett is, újra kis eleven, de kellett neki 3 óra hogy kiheverje ezt a sokkot. Tisztára bûntudatom volt, hogy én vagyok a gazdája, bennem bízik, és én nem tudtam megvédeni. Jó tudom túlzásokba esek néha, de õ az elsõ kutyám, szeretnék mindent jól csinálni.

A párom nem akar 2. babát (vagyis most hogy ilyen a helyzet kis hazánkban). Azt mondta várjunk még vele egy kicsit. Megszakítással védekezünk, ő biztos abban hogy tud vigyázni, én viszont egy kicsit reménykedem hátha mégis összejön. Ez gonoszság?

Legjobb válasz: Ha a párod vigyáz, úgy is összejöhet a baba a megszakítátosnál, mert nem annyira biztos, mint gondolják sokan. ( biológiai okok miatt: Valójában nem túl biztonságos, mert az ejakuláció elõtt is juthatnak hímivarsejtek a hüvelybe. A módszer ezenkívül nagy önuralmat és fegyelmet kíván a férfitõl") viszont ilyen gazdasági helyzetben én sem vállalnék gyereket...

Ha a párod vigyáz, úgy is összejöhet a baba a megszakítátosnál, mert nem annyira biztos, mint gondolják sokan. ( biológiai okok miatt: Valójában nem túl biztonságos, mert az ejakuláció elõtt is juthatnak hímivarsejtek a hüvelybe. A módszer ezenkívül nagy önuralmat és fegyelmet kíván a férfitõl") viszont ilyen gazdasági helyzetben én sem vállalnék gyereket...
Nem gonoszság csak nem így kellene gondolkodnod. Szerintem lehet igaza a férjednek is és neked is.Mekkora az elsõ gyerek? Ha nem nagy szerintem ezt az évet ki tudod várni, jövõre hidd el jobb lesz és akkor a férjed is akarni fogja.Igaza van nagy baj van most és a gyesbõl nem lehet felnevelni õket én tudom nekem 3 van és borzasztó nehéz én sem találok munkát és anyaságin vagyok.

A Ti gyermeketek ovijában van benti ruha? Ha nincs akkor hogy tudnak vigyázni a ruháikra a gyerkőcök?

Egyik oviban, ahová jelentkeztünk meglepően csinos ovisokat láttunk bent ebédszünetben. Az oviról mindent tudunk már pld. hogy kell majd pizsi, ha oda veszik fel, de benti ruháról semmit... Majd lesz tájékoztatás a felvetteknek, de addig is kíváncsi lennék, hogy hogy is van ez... :)

Legjobb válasz: Abban van amiben viszem, csak váltóruha kell, ha koszos lesz legyen mibe átöltöztetni...

Abban van amiben viszem, csak váltóruha kell, ha koszos lesz legyen mibe átöltöztetni...
Az én lányaim is csinosan mennek. Engem amúgy is a hideg ráz a mackónadrág póló összeállítástól. Sosem volt a lányaimon melegítõnaci. Harisnya, leggings, szoknya vagy ruha. Sokat turizok, így fillérekbõl van csinos és különleges rucijuk, és nem sajnálom ha koszos lesz. Én otthon sem adok rájuk "játszós ruhát". Inkább fordítva mûködik nálunk. Van 2-3 váltás ami tényleg úgymond ünneplõs, szebb darab, a többi meg nem gond ha koszos lesz.
Nálunk nincs. Abban vannak, amiben reggel viszi õket a szülõ, általában melegítõ, vagy rövidnadrág, kislányokon sokszor van harisnya-szoknya. A szekrényükben mindig van váltóruha, ha valamiért át kell öltöztetni, ami nekünk melegítõnadrág, póló.
Utolsó vagyok. Természetesen váltócipõ benti is van, pizsi is külön.
Nálunk úgy van, hogy bevisszük csiniben. Benn átöltözik benti ruhába. Ha kimennek átöltözik kinti játszósba. (nadrág, pulcsi jelenleg) Visszamennek megint átöltözik bentibe. Haza jön a reggeli csiniben, hozza hátiban a kintit és a bentit is mosásra. Váltó ruha, tornadressz-tornacipõ kell mindenkinek. (kisfiúknak tornaruha rövidgatyó-fehér póló) Ahogy elnéztem majd minden gyerek így van, de a mi csoportunkban tuti. Már bölcsiben is így volt. A kislányom imád öltözni egyébként is. A kinti ruhája mondanom sem kell mindig "topis" és katasztrófális :) Jól érzi magát :D
enyém egész nap öltözik :) beviszem, átvesszük a nadrágot-cipõt. bent vékony pamut nadrágban vannak és szandálban. 10kor mennek ki az udvarra, akkor átveszik a nadrágot, én azt hagyom bent amibe viszem, direkt úgy öltöztetem reggel, hogy koszos lehet, nem a legszebb, de nem is szakadt ruhába viszem (persze a benti is koszos lesz mert leeszi, heti 5-6 naci megy a szennyesbe). bejönnek az udvarról akkor visszaveszik a benti nacit, ez délben van. 1kor átveszik a pizsit, 3kor kelnek, akkor visszaveszik a benti ruhát. majd f4kor mennek ki az udvarra, akkor visszaveszik a kinti ruhát. én kicsit sokallom, mondjuk nyilván ne menjenek ki a bentiben dagonyázni, de mondjuk a benti naciban aludhatnának is... szerintem. mondjuk az tény, hogy 3 évesen nem tudott öltözni a gyerekem, most 3, 5 évesen meg bármit felvesz-levesz, már a cipzár is megy, jól begyakorolta :D
Nincs ilyen hogy váltó ruha csinosan mennek reggel és koszosak lesznek estére :) )) ez már csak így van:) Persze azért nem fetrengenek meg a koszban szándékosan de balesetek elõfordulnak. Váltó ruha mindig kell bent legyen de nem öltöztetgetik õket reggel délután át a másik ruhába meg a szülõnek se annyira praktikus de lehet csak én gondolom így mert 3 kicsim van és elég macerás lenne ha még öltöztetni is kéne õket reggel és délután.
Szia! Elképzelhetõ, hogy azok a szülõk megengedhetik maguknak, hogy meglepõen csinosan járassák a gyerekeiket az óvodába már! Nálunk úgy van, hogy van benti nadrág, elég ha azt átváltjuk, van egy kinti udvari nadrág, és az amiben hozom- viszem. Üdv két gyermekes Anyuka
Nálunk van. Nem lenne jó, ha abban a ruhában játszanának bent, amiben az udvaron a homokban hemperegtek. Van, hogy az van rajtuk, amiben reggel mentek, de ilyenkor minimum egy udvari nadrágot átvesznek, ha kimennek. Én pl ma farmerban vittem a lányom, bent meg átvett egy melegítõ nadrágot. Ha esetleg kimennek, visszaveszi a farmert. Nálunk szinte mindenki így csinálja. Borzasztóan tud kinézni az udvari nadrág. Nem lehet egész nap a saras, homokos cuccban.
Nincs benti ruha. Abban vannak egész nap, amiben a szülõ beviszi oda. Váltóruha van, amit akkor adnak rá, ha véletlenül valami miatt cserélni kell a ruhát, ami rajta van. Benti cipõ van külön. Tehát, ha bemennek az utcáról, udvarról, akkor bent a teremben, másik cipõt adnak rájuk. Legalább is, ahová a fiam fog járni õszre, ott így van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Felvették közben oviba a csemetémet. Most azon agyalok, hogy ovi és ovi között is mekkora különbségek vannak... látva az itt, általatok leírtakat is, mert ezek csak megerõsítenek a sokféleségben! :) És hogy talán csak augusztusban lesz szülõi nálunk... :( amikor minden kiderül... Én is szívesebben vinném szép ruhába a lányomat úgy, hogy udvarra stb. majd átöltözik.

Tegnap este meghalt a nagymamám kutyusa. Nagyon szerette őt, mikor haldoklott a férje az volt az utolsó mondata, hogy "bobika" vigyázz rá. Már nem tud vigyázni rá és nagyon egyedül van, hogy segíthetnék neki?

Õ most vidéken mi (a család) Pesten vagyunk.

Legjobb válasz: Beszelj vele! Hasznald a segitokeszsegedet! Ha meg tud gondoskodni egy masik kutyusrol kerdezd meg nem e vagyik ra hogy ne legyen egyedul =)

Beszelj vele! Hasznald a segitokeszsegedet! Ha meg tud gondoskodni egy masik kutyusrol kerdezd meg nem e vagyik ra hogy ne legyen egyedul =)
Igen, próbáljátok rávenni, hogy legyen neki másik.
Esetleg meglátogathatnád, és vihetnél ajándékba egy kutyust! A menhelyeken annyi szeretetre éhes kutyus várja gazdiját!
Azért elõtte kérdezd meg, hogy kell- e neki új kutyus, mielõtt menhelyrõl viszel Neki. Nekem is meghalt a kutyusom, de azóta sem volt másik, pedig eltelt már 4 év :( Nem tudja mindenki úgy túltenni magát rajta, hogy ott van egy új kutyi. Kérdezd meg, de ha szeretne, akkor vigyél Neki, akkor segít majd feldolgozni a gyászt. De azzal is számoljatok, hogy ha Õ egyedül van vidéken, ha kicsi kuytát visztek, akkor a kutyus élhet még 10-12 évet, képes lesz- e addig gondozni a Mamád? Vagy tud- e valaki majd késõbb segíteni Neki ebben, ne legyen majd szegény kutya "kirakva" az utcára.
szerintem elöször kérdezzétek meg és hogyha szeretne egy édes kutyust akkor a menhelyen nagyon sok középkoros vagy idõs kutya van szerintem az pont jó lenne a mamádnak, mivel már kinõt az izgága korszakából és lenyugodott, így a mamádnak is könnyebb lesz gondozni!!!!!! Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Igyekszem, köszönöm!

Elígérkeztünk szilveszterre a barátainkhoz, de anyósom most szólt hogy mégsem tud vigyázni a kislányunkra. Férjem erre mondta, hogy õ megy, mert õ a férfi és ez neki jár (? )

Ti mit mondtatok volna erre?

Legjobb válasz: Elméletben: "Oké, vissza se gyere!" Gyakorlatban: ilyen pasival nem vállaltam volna gyereket, aki szerint a férfiak többet érnek, több jár nekik, mint nekünk nõknek.

Elméletben: "Oké, vissza se gyere!" Gyakorlatban: ilyen pasival nem vállaltam volna gyereket, aki szerint a férfiak többet érnek, több jár nekik, mint nekünk nõknek.
Na mi lett ebbõl, ha szabad érdeklõdnöm?
:) )))) szerintem egy pillanatnyi agyi defekt volt. A pasik néha olyanok, mint a kisgyerekek. Biztos nagyon el akar menni Szilveszterkor, és bedurcizott mikor megtudta, hogy nem mehettek. Gondolom õ sem jár el minden 7 végén! Szerintem mi nõk néha túlgondolkodjuk a dolgokat. Valószínûleg azt mondtam volna, hogy nem mész te sehova! :) Keressetek egy másik rokont, esetleg olyan barátot, aki egykorú a gyereketekel és otthon lesz a szüleivel. Kis pizsiparti neki sem árt.
Bár én nem vagyok ellene annak, hogy apuka is elmenjen egy-egy este sörözni meg anyuka is barátnõzni, de erre kapásból azt válaszoltam volna, hogy nekem meg majd a gyerektartás fog járni a válás után. Ezzel a hozzáállással tegyen egy szívességet, akkor inkább nekem járnak, mert 24 órában szolgálatban vagyok a kicsi mellett.
Normális pasi nem mond ilyet...
Ez nagyon durva:( Ilyen emberrel sosem vállalnék gyereket. Azért mond ilyet, mert most vagy annyira kiszolgáltatott helyzetben a gyerek miatt, hogy kimutassa a foga fehérjét, vagyis a valódi énjét.
én is megkérdeztem volna, hogy hallotta-e, amit mondott...de kapásból lehet azt vágom rá, h haza se kell jönnie akkor..
Keressetek bébiszütyõt! :-D
Rendben de vissza sem kell jönnöd! menjen az ilyen a fenébe, jár neki, de mivel a drága édesanyja lemondta akkor neki is illene ehhez mérten gondolkodni! A gyereketek közös, neki is JOGA VAN HOGY OTTHON MARADJON VELETEK!
Amellett, hogy nem nevezném férfinak, nem nevezném apának. Számunkra a párommal teljesen egyértelmû, hogy szilveszterkor vagy mindketten megyünk, vagy egyikünk sem. Máskor más, mehet az egyik jobbra, a másik balra, nincs belõle baj, de egyikünknek sem jár ez jobban, mint a másiknak! Ha nem tudjátok máshogy megoldani, akkor maradjatok szépen mindketten otthon a kislányotokkal, avagy ha esetleg a barátoknak is vannak gyerekeik, akkor lehetne családos, nem túl vadulós bulit tartani, ahol a felnõttek eliszogatnak, a gyerekek pedig együtt játszanak.
"Férjem erre mondta, hogy õ megy, mert õ a férfi és ez neki jár..." Hát aki ilyet mond, azt nem nevezném férfinak.
Aki ilyet mond, annak a viselkedése sem lehet túl normális, hiszen ez a zsigereiben van. Ilyen ember mellett "élmény" lesz az életed! Költözz amíg tudsz!
Ha valóban nem, akkor egy ilyen kijelentéstõl észbe kellene kapnia! "Hallod egyáltalán mit beszélsz? Miért gondolod, hogy neked ez jobban jár?"
Emögött lehet valami egész más is, ami így robbant ki, de ténylegesen nem errõl szól. Pár kört még megérne. Nálunk épp ellenkezõleg van, terhes vagyok, ezért a vadulós bulik kiestek. A férjemet hívták, mondtam, hogy menjen, mert annyira mindegy, hogy hol/mikor fogok elaludni 11-kor a tévé elõtt - õ bulizhat attól még. Ha bajom lenne, úgyis felhívom. De hezitál, pedig tényleg nem zavarna.
A kérdező hozzászólása: Eddig nem voltak ilyen megnyilvánulásai.
Én is kíváncsi vagyok, hogy mi lett a vége...

Hogy tudnék maximálisan vigyázni arra h a bnöm ne essen teherbe?

Legjobb válasz: Mindig nagyon oda kell figyelned a védekezésre. Ez lehet óvszer, vagy esetleg a barátnõd szedhetfogamzásgátló tablettát. De van mindenféle hüvelytabletta, vagy hüvelykúp. Ám én úgy gondolom, hogy ha fogamzásgátló tabletta megfelelõ szedése a legbiztonságosabb.

Mindig nagyon oda kell figyelned a védekezésre. Ez lehet óvszer, vagy esetleg a barátnõd szedhetfogamzásgátló tablettát. De van mindenféle hüvelytabletta, vagy hüvelykúp. Ám én úgy gondolom, hogy ha fogamzásgátló tabletta megfelelõ szedése a legbiztonságosabb.
Szedjen a barátnõd tablettát, mert az óvszer nem valami megbízható!
Maximálisan tényleg úgy ha nem mész a közelébe, és más pasi sem... Egyébként ha nagyon biztosra akartok menni, mivel semmi sem túl megbízható (a fogigátlónál egy szem kimaradhat, az óvszer meg egységméret és azért nem megbízható, stb...) akkor iztosítsátok túl a dolgot. Gondolom azért kérded mert fél valamelyikõtök, így legalább megnyugodtok. Spermicides óvszer, kúp / hüvelytabletta / krém és fiogigátló, fogigátló és óvszer. A krémek, kúpok mellé csak akkor használjatok óvszert, ha elõtte megkérdeztétek lehet-e, mert a kettõ ütheti egymást.
MAXIMÁLISAN úgy, hogy nem mész a közelébe :) a kérdésre válaszoltam
Egyetértek az elsõ hozzászólóval. Szerintem is a tabi vagy az óvszer a legbiztosabb. A tabinál a rendszeres szedés a fontos, az óvszernél pedig ügyelni kell, hogy nehogy kiszakadjon.
Na ne viccelj!

Hogyan tudnék jobban vigyázni ott lent?

Mióta el?ször meg jött a havi vérzésem (4 éve) nagyon hamar felfázok, elég ha nyáron bent állok egy kicsit a hideg medencében vagy akármi. Állandóan kellemetlen szagú folyásom van, amit már kezeltettem, de nem múlt el. Volt már húgyhólyag gyulladásom is és félek t?le, hogy megint el? fog fordulni. Hogyan tudnék rá jobban vigyázni? Gondolok itt pl. nemrég olvastam, hogy a tanga bugyi nagyon is jót tesz a kórokozóknak, meg használnom kéne kézfert?tlenít?t? Wc-és el?tt is kezet mosni?! Többet inni esetleg? Ha valaki tud valamit és leírná nagyon hálás lennék. El?re is köszi. :)

Legjobb válasz: Hát igen, a tangát, az illatosított intim cuccokat, a szoros nadrágot és bugyit, és persze a mûszálasakat felejtsd el!

Hát igen, a tangát, az illatosított intim cuccokat, a szoros nadrágot és bugyit, és persze a mûszálasakat felejtsd el!
Kakilásnál úgy elölrõl hátrafelé töröld a feneked, hogy a puncid ne legyen kakis. Elsõ voltam.
Nem lány vagyok, de a csípõnadrágok, gyengén takart derék rész ami az új divatot illeti, elõsegítik a felfázást és a petefészek gyulladást.
A kérdező hozzászólása: Nagyjából én mindig vigyázok, hogy télen vagy mikor hûvösebb van ne legyen kint a derekam. Télen harisnyát hordok meg általában atlétát, hogy a derekam takarva legyen. Hát nyáron nem igazán. Nadrágom van ami szorosabb, de az is inkább a lábamon feszül, az intim területet nem éri igazán. Mindig elölrõl hátrafelé szoktam kitörölni, és intim gélt meg hasonlókat sem használok. A tangát viszont elhagyom és áttérek a pamutra. Más tippek? :)
Olyan nincsen, hogy felfázás, hanem ezek mind bakteriális (esetleg gomás) fertõzések. Ami a rossz hírem, hogy a legalaposabb higiénia mellett is elõfordul, ha hajlamod van rá. Ha többször elõfordult már, akkor érdemes urológushoz fordulni, aki célzott baktériumtenyésztéssel a megfelelõ gyógyszert írja fel. Hosszabb távon pedig alacsony dózisban lehet, hogy folytatni kell ezt a gyógyszert. Fontos, hogy csak saját törülközõd legyen, a tangát és szoros gatyókat felejts el nyárra! Ha majd nemi életet élsz, akkor szex után azonnal menj ki pisilni. Ez nagyon fontos. Napi 2-3 liter vizet, teát igyál meg. Ha gyakran pisilsz, akkor a hólyagból kimosódnak a bacik. Jobbulást kívánok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó tanácsokat. :)

Elöször alszik úgy itt a párom hogy a 3 éves hugomra kell vigyázni! Hogy oldjam meg azt hogy szeretkezni tudjunk és milyen kis extrém dolgokat tudnék bevetni?

Legjobb válasz: Ha már elaludt a hugod, akkor nyugodtan.Ha meg veled egy szobában alszik vagy csak épp a te szobádban alszik el és nem tudod át vinni, akkor menyetek be a fürdõbe. Az extrémitásban nem nagyon tudok segíteni, mert van akinek már az is etrémitásnak számít, hogy ott a testvére.Izgalmasabb hogy nehogy felkeljen és rátok nyisson...

Ha már elaludt a hugod, akkor nyugodtan.Ha meg veled egy szobában alszik vagy csak épp a te szobádban alszik el és nem tudod át vinni, akkor menyetek be a fürdõbe. Az extrémitásban nem nagyon tudok segíteni, mert van akinek már az is etrémitásnak számít, hogy ott a testvére.Izgalmasabb hogy nehogy felkeljen és rátok nyisson...
édes 3 as a hugoddal! értékelni fogja a párod ;)
Nem értem, miért kell leszólni, hogy abban a szobában akarnak szeretkezni, ahol a hugi aludni fog. Sok házaspárnál/élettásraknál is egy szobában alszik a gyerek a szüleivel, mégsincs ilyen gond. Ha elaludt a gyerek, úgyse fogja látni, mi zajlik ott, pláne ha még a lámpát is lekapcsoljátok. Aki meg nem ért egyet a kérdezõvel, az nem tudja kulturáltan, gúnyolódás nélkül leírni a véleményét? Tisztelet a kivételnek.
Igen ám csak hogy õk nem házasok, és nincsenek odakényszerítve abba a szobába, elhalaszthatnák azt a szexelést máskorra, mondjuk hogy a fiúhoz mennek, vagy kivesznek egy hotelszobát... Nem hiszem el hogy valaki ennyire ne tudjon parancsolni a p*nájának. Az még hagyján hogy szexelni akar, de még extrém dolgot is bele akar vinni! nem elég hogy ott van a három éves kislány?!
"de nem fogok magyarázkodni pár ilyen emberkének" Akkor tanácsot se pár ilyen emberkétõl kérj, hanem 20 évesen legyél már elég felénõtt hogy megoldd egyedül a helyzetet. A következõ fél évre is "el lesz utazva" a párod, hogy nem lesz addig olyan alaklom amikor nincs ott a húgod?
felénõt= felnõtt alaklom = alkalom
"el volt utazva" - LOL grat a 20 éves agyadhoz :D:D
"de nem fogok magyarázkodni pár ilyen emberkének" Na igen, az ego azért kiverte a biztosítékot... Mi csak prolik vagyunk hozzá képest... hogy jövünk mi "ilyen emberkék" ahhoz hogy bármit is mondjuk neki, nem? :D
Szia! Szerintem ne törõdj a negatív válaszokkal, mondjuk nem értem én se miért nincs egy kis ötleted. :) Amikor elalszik a kislány, vehettek romantikus gyertyafényes fürdõt, ott majd megjön a hangulat :) ha a fürdõben nem kényelmes mehettek a szülõk hálószobájába, a lényeg, csendesnek maradni :) Persze parázni, lehet, hogy fogsz, de gondolj bele ha saját gyereked lesz akkor is meg kell majd oldanod a "romantikus együttléteket" és eleinte csak akkor lesz rá lehetõség mikor a gyerek alszik. Sok sikert!
Ostoba tyúk vagy. gondolkozz! vagy menjetek a pasidhoz...öcséém:S
hát akkor most nem szexeltek. na bumm. összedõl a világ gondolom....:S
Hát veszélyes mûveletbe kezdenél!Minket rajtakapott egyszer egy négy éves, sírvafakadt és azóta dadog!Senki nem tudja az okát csak én!Borzasztó!Már húsz éve.A dadogás sem múlt el!De ezt majd õ! Szevasztok! Sajnsajnsajnos így volt!Itt estek egmáegymáegymásnak a szobába.Aztán felriadtam.Két ziháló testet láttam hulláhulláhullá egymáshozsimúlni.néztek rám én meg rájuk.Nagyon hülye ötleötleötle gondolat volt!Ne csináld ha nem muszáj!Szia! Nalátod!Ne tegyél ostobaságot, fél év múlva úgyis jön megint hozzád!
Utolsó :DDDDDD Te nagyon sík vagy :DDDDDD Sírok a röhögéstõl :DDDDDD Megszépítetted a napomat :D
Engem a macska nézett dugás közben, lekonyúltam...
Sokan oltjátok szegényt hogy így hülye, meg úgy nem bír magával! Timeg alapon idióták vagytok!!!(tisztelet a kivételnek) Többen irtátok hogy menyenek a sráchoz.Kérdem ésn, ha a kishugira kell vigyázni hogy menjenek el otthonról?? Az hogy baja lenne a kislányna...?LOL Szerintetek a szüleik nem élnek házas életet, és nem fordul elõ hogy rájuk nyit?Dehogy nem, ti is biztos nyitottatok a szüleitekre, és akinek van gyereke nyitott már rá! Neki új ez a helyzet, enyi! Amikor megszületett a kisfiam, én is kétségbe estem, hogy ezentul mi lessz, mi van ha felkel és meglát, mert egyszobába voltunk, és nem volt olyan lehetõségünk hogy nappali megkonyha, mert apám bármikor áttjött éjszaka is bejelentés nélkül, és volt kulcsa! Szal ha nem segítetek ne is írjatok
Basszus, ezeken nem lehet alapból segíteni!Mit kellene írnunk?Várd meg amíg letencizik, olvass mesét neki és majd elalszik.Aztán menj A-B helyre a lakásban és told le a bugyid õ meg a gatyót és közbe egyfolytában járjon a szemetek mint az asztalfiók?Hát ez röhej.
én csak azért magyarázok hogy megóvjak egy ártatlan 3 éves kisgyereket egy kqrva nagy sokktól
Hagyjad nem érdemes magyarázni, le leszünk ugatva úgy is...
Idióta... vegyétek be a hugidat! Hány éves vagy? 15?
A kérdező hozzászólása: bocs nem 15 és nem olyanra vagyok kiváncsi hogy vegyük be vagy hasonló! hanem arra hogy meglehet e oldani úgy a szexet hogy a gyereket ne zavarja
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak köszönöm szépen! sajnos az én szobámba alszik mert utálja az ágyát és anyuékkal szokott aludni de õk meg elutaztak
16 vagy?
hát kicsit perverz ha van egy gyerek a szobában, de ha téged nem zavar a jelenléte akkor ha alszik akkor csináljátok, bár én várnék a szeretkezéssel 1 nyugisabb pillanatot
dugjál a konyhában :D vagy a mosógépen :D Legyen már egy kis kreativitás kérlek! te tényleg nem lehetsz több 15-nél!!:D
A kérdező hozzászólása: bocs majdnem 20
Olyan rossz látni hogy egy majdnem 20 éves lánynak ennyi kreativitása nincs...
és hogy ennyire nem bír a p*nájával...
A kérdező hozzászólása: figyeljetek már azt se tudjátok mi van! párommal fél év után most találkozunk elöször mivel elvolt utazva külföldre és ezért gondoltam kihasználom a helyzetet de nem fogok magyarázkodni pár ilyen emberkének
Dugjatok csak, aztán meglátja a három éves hugid :) jó érzés lesz:)
"el volt utazva"... ááááá!!!!
szerintem ne akkor akarj extrémkedni amikor rád van bízva egy 3 éves gyerek.
az én párom is kint volt 1 évig dániában, 2 szer voltam nála, amikor hazajött a nagyszüleit látogatta meg meg a családjával volt az elsõ 3 napban, és csak utána volt alkalmunk egymást kényeztetni, tehát szerintem ez nem magyarázat. szerinted élvezni fogod az együttlétet, vagy arra gondolsz hogy csak fel ne ébredjen, meg ne lásson, meg a pasidat kérdezted mit szól hozzá?? csinálhatod a konyhába a fürdõbe bárhol, mi van ha felébred és keresni fog, rátok nyit?? anyádék örülnének neki:D
sajnos az elvolt utazva pároddal nem tudunk mit kezdeni, nincs nálam a magyarság nem használt kifejezései címû csodás kódex.

Valaki nem tud egy olyan honlapot ahol leírják a fültágítás folyamatát, mit hogy kell csinálni? Meg hogy mire kell vigyázni stb.

Legjobb válasz: http://209.85.135.132/search?q=cache:pDjY6OXOc1wJ:www.hotdog.. egyébként ne haragudj, de miért nem írod be a google-ba, hogy "fültágítás"? ezt az oldalt kb. 20 másodpercembe került megtalálni, de biztos találnék jobbat is, ha idõt szánnék rá.

http://209.85.135.132/search?q=cache:pDjY6OXOc1wJ:www.hotdog.. egyébként ne haragudj, de miért nem írod be a google-ba, hogy "fültágítás"? ezt az oldalt kb. 20 másodpercembe került megtalálni, de biztos találnék jobbat is, ha idõt szánnék rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!