Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnék nézni, hogy egy telefon (1 db)

Hogy tudnék utána nézni, hogy egy telefon lopott-e (le van tiltva)?

Gondolom az imei alapján, de kíváncsi lennék, hol lehet utána nézni/kérdezni.

Legjobb válasz: bármelyik mobil szolgáltatóhoz beviheted,leellenõrzik.de ha lopott,akkor elveszik.ha nem akarsz ennyire "törvényes" lenni,akkor keress fel egy "telefongurut".segíteni fog.abban is hogy utána használható legyen.

bármelyik mobil szolgáltatóhoz beviheted, leellenõrzik.de ha lopott, akkor elveszik.ha nem akarsz ennyire "törvényes" lenni, akkor keress fel egy "telefongurut".segíteni fog.abban is hogy utána használható legyen.
A mobilszolgáltatók nem mindegyike használ IMEI tiltást. De pl. a T-Mobile akkor is tilt imei alapján, ha a részletre vásárolt telefon nem lett kifizetve. Ezt egyszerûen úgy tudod ellenõrizni, hogy beleteszed kipróbálásra mindhárom szolgáltató kártyáját, és ha mindhárom feljelentkezik a hálózatra, akkor nincs mitõl félned. (Persze még ott is fenn áll annak a lehetõsége, hogy a késõbbiekben tiltják.)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! És ilyen telefongurut hol találok? Amúgy eszembe jutott még valami: ha levan tiltva a telefon akkor egyáltalán nem lehet használni 8mondjuk nem lehet bekapcsolni meg hasonlók) vagy megy csak telefonálni nem lehet vele?
szinte minden helyen van telefonguru.akik használt mobilokkal foglalkoznak.ha teszel bele kártyát és nem mûködik, akkor le van tiltva.ha mûködik, nincs letiltva, de attól még lehet lopott.mert ha eddig nem volt benne kártya és nem volt bekapcsolva nem tudták letiltani.elõfordulhat viszont hogy amint beleteszel egy kártyát azonnal letiltják.
Bocs, hogy ezt kell mondanom, de ti hülyék vagytok. Minek kéne megnézetni valakivel? Hogy fizetni kelljen neki? Ha egy telefon lopott és ez be van jelentve, akkor le van tiltva az imei száma. Vagyis nem engedik be a hálózatra. Be lehet kapcsolni, de csak a 112-t lehet hívni vele, mert nem fog hálózatot találni. (pontosabban talál hálózatot, de nem engedik be. Elég egyértelmû. Ha le van tiltva, akkor "nem lehet" használni. Ezt még a hülye is észreveszi. Nem kell hozzá "telefonguru"...
Bocs, hogy ezt kell írnom de te vagy hülye!!!odaírtam neki hogy ha tesz bele kártyát, látni fogja hogy le van e tiltva!a telefongurut csak mint egy másik lehetõséget ajánlottam...
Meg... Mert soha nem fog kiderülni (lévén nem fogsz számlát adni róla), aztán emellett egy tagadás egy állítás kevés a magyar bíróságon... Az a guru pedig aki csinálja, tök jól jár vele. Tulajdonképpen csak "próbavásárlással" bukhat le, az meg elég ritka ezekben a körökben.
Nem, mintha a kedves "telefonguruk" arról lennének híresek, hogy számlát adnak...pff. Egy fecni adásvételi aztán kalap-kabát...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Sony Xperia L jó?

2

IPhone IOS6 sakk matt? IOS7-ről nem lehet már sehogy sem vissza tenni régebbit?

Már nagyon sok mindent megpróbáltam, de nem megy.

4

Szerintetek mennyire megbízható ez a telefon? Láttam róla videókat és jónak tűnik.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link] :o

6

Miért van az, hogy nem tudok üzenetet küldeni?

T-mobilos vagyok!

0

Samsung Galaxy Mini 2-m van és valamikor beállítottam azt, hogy csak akkor frissítsen a telefon, ha nem a saját netemet használom, amit a szolgáltatótól kapok, hanem wifivel. Akkor még nem volt routerem. Hogyan állíthatnám át?

Most vettünk egyet,de nem akarom,hogy folyamatosan frissítsenek az alkalmasázok automatikusan,ahogy csak találja a wifit.Hogyan állíthatnám vissza,hogy ne legyen automatikus a frissítés?

0

SOS! Mit csináljak az Optimus 2x-emmel ha amint bekapcsolom azonnal kikapcsol?

az LG jel felvillan majd kikapcsol. Eddig nem volt baj a ki-be kapcsolások során.

5

HTC Desire 601 vagy az One Mini?

melyik a jobb?

1

Huawei Ascend y300 megéri venni? Vagy mi a véleményetek róla?

3

Valamit elcsesztem a telefonon "S3" egy videóban. Àtmásoltam új mappában. Innentöl nem lejátszható. Rebeka balett bemutatója van rajta. Több nincs belöle?

Próbáltam visszamásolni.Szintén nem lejátszható.Teljesen elkeseredtem....A lányom elsö bemutatója volt....Nincs több felvétel.Illetve egy van,de az homályos és benne vannak a fejek a nézök közül. :(

0

Windows Phone 8 op. Rendszerű telefonokra lehet olyat hogy letöltöm inygen a játékot gépre és utána átviszem telóra és működni fog?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!