Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnék nézni, hogy egy (42 db)

WoWban meg tuom nézni hogy egy adott battlegroundban hányszor nyertem eddig?

Csak mert el akarom érni valamelyikben a 100 nyerést (gyúrok az achivementekre:) és nyilván avval kezdeném ahol eddig a legtöbbet nyertem.

Legjobb válasz: achivement és ott a statistic résznél

achivement és ott a statistic résznél

Ha veszek egy éretségit feketén annak hogy tudnak nézni hogy igazi-e?

Legjobb válasz: A helyesírásodból véve igen. Érettségi*

A helyesírásodból véve igen. Érettségi*
Inkább csináld meg. Józan paraszt ésszel is lelehet tenni!:)
Az érettségit? Venni? Olyan nehéz lenne az, hogy venni kelljen??? Ha igen, akkor most hangsúlyozom, hogy le fogsz vele bukni, nem azért, mert látszik rajta, hogy hamis, hanem mert akkor igen gyenge szellemi képességeid lehetnek. Egy érettségit ugyanis a legnagyobb hülye is meg tud írni. Bár ezek szerint mégsem.
Nem vagy elég "éret" ahhoz, hogy megvedd...
Az érettségi bizonyítványodnak van egy azonosítója, ami a neveddel párosítva benne van egy adatbázisban. Ha olyan helyre mész, ahol ellenõrzik a bizonyítványod (felsõoktatás, munkahely stb.) akkor percek alatt rájönnek hogy: 1. nincs is olyan érettségi azonosító ami a tiéden van 2. az adott azonosító nem a te nevedhez tartozik.

Egy orvos ha ad egy receptet, annak később utána tud nézni, hogy kiváltották-e?

Legjobb válasz: Az elvi lehetõség meg van, de hogy a gyakorlatban is meg tudja nézni, van-e közös adatbázis, azt nem tudom.

Az elvi lehetõség meg van, de hogy a gyakorlatban is meg tudja nézni, van-e közös adatbázis, azt nem tudom.
Nem foglalkozik vele.
Baromira nem érdekli.
Nem váltod ki, és attól tartasz, hogy lebuksz? Hát megnyugtatásképpen mondom néked, kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy utánanézzenek. Nekem is írnak, én meg olvasok! :)
A kérdező hozzászólása: :) Nem tudom, hogy aki nem tudja a választ, az miért ír a kérdéshez. Érdekel a dolog, ezért ítam ki, nem stresszelek azon, hogy mit gondolnak az orosok errõl.
A második megírta a választ: "elvileg meg tudná nézni", de nem fogja, mert bonyolult, és idõigényes.
A kérdező hozzászólása: A második válaszolónak köszönöm, amit írt, õ volt szerintem az egyetlen eddig, aki a kérdésre szeretett volna választ adni:D
Van már elrre lehetõség az ügyfélkapun keresztül, de az orvosoknak a legritkábban van ilyesmire idejük.


Ha feladok egy csomagot postán, akinek elküldtem utána tud nézni hogy valóban feladtam e?

Legjobb válasz: igen,úgy hogy számon kéri a feladásról a bizonylatot amit kaptál,ha ezt nem tudod bemutatni akkor joggal gyanakodik hogy mégsem adtad fel,esetleg rendõrségi nyomozás során õk is ki tudják deríteni hogy feladtad e.

igen, úgy hogy számon kéri a feladásról a bizonylatot amit kaptál, ha ezt nem tudod bemutatni akkor joggal gyanakodik hogy mégsem adtad fel, esetleg rendõrségi nyomozás során õk is ki tudják deríteni hogy feladtad e.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Valaki tud olyan honlapot ahol meg lehet nézni hogy egy tetoválásnak mi a jelentése?

(cica, pók, szárny, violinkulcs és hangjegyek érdekelnek elsősorban - de amúgy is utána szeretnék nézni egy-két dolognak)

Legjobb válasz: beírod a keresõbe angolul,hogy tattoo meaning,vagy at hogy cat,spider,etc tattoo meaning....

beírod a keresõbe angolul, hogy tattoo meaning, vagy at hogy cat, spider, etc tattoo meaning....
http://www.szavlanuth.eoldal.hu/cikkek/szim.html Itt a legtöbb ábra fel van sorolva.
Igen, teljeseen egyetértek(én vagyok a linkelõ). De néhány embernek szerintem kell ez a tudat, hogy mit is fûzhetnek a magára varratott motívumok. Fura példa, de régen a meleg férfiak állítólag a bal fülükben hordták a fülbevalót, ezért a legtöbbnek a balban van. Úgyhogy esetleg, ha negatív dolgot jelent az ábra, nem rakatja magára, nem? Bár, nem tudom, hogy a rajzfilmfiguráimnak mik a jelentései:D... És pl. pókot soha nem varratok magamra, mégha taljesen rám is illenének a jellemzõk:S...

Miért van az, hogy egy rakás olyan fiú hetero, akikre a lányok rá se tudnak nézni, ellenben sok igazi férfias kinézetű, alfahímnek tűnő arc meg meleg?

Én egy ilyen alacsony, sovány, ronda arcú srác vagoyk és hát érthető, ha egy csajnak sem kellek, utálank is a külsőm miatt, kigúnyolnak stb. Ellenben hallottam már, hogy csajok arról beszéltek, hogy olyan szép szemei vannak annak a srácnak, meg olyan szép izmos, sportos, magas, csak sajnos meleg. Nem is egy ilyen történetről tudok, hogy a férfiasan kinéző nők álma típusú srác meleg, ellenben ott van egy rakás ronda srác, akit meg emberszámba sem tudnak venni a csajok a külseje miatt. Ilyen vagyok én is meg a nagyon kövér, alacsony srácok is.

Legjobb válasz: Hát nem tudom. Rám sem tudnak rám nézni a lányok, mert annyira ocsmány vagyok, dagadt és alacsony, de akkor is hetero vagyok. De ez gyakorlatilag lényegtelen, hisz nincs olyan lány, aki ha hozzámérne ne hányja el magát azonnal.

Hát nem tudom. Rám sem tudnak rám nézni a lányok, mert annyira ocsmány vagyok, dagadt és alacsony, de akkor is hetero vagyok. De ez gyakorlatilag lényegtelen, hisz nincs olyan lány, aki ha hozzámérne ne hányja el magát azonnal.
Ma a nyálas Justin Bieber-félék kellenek a csajoknak, ha valaki nem úgy néz ki, az már csúnya nekik, meg lúzer! Ez régen, amikor a szüleim voltak fiatalok, tökre nem így volt, az Apám még simán tudott barátnõt találni, több is volt neki akkor! De ami ma megy az katasztrófa, ma normális srác nem tud barátnõt találni, csak a nyálgépek!
2-es válaszoló vagyok: hozzáteszem az elõzõ válaszomhoz: Az Apám sem volt soha alfahím, és mégis anno simán be tudott még csajozni! És annyira jól sem nézett ki!
A nemi identitás semmivel nincs összefüggésben. Legkevésbé a kinézettel. Fõleg ezért undorító, ha egy átlagnál epilláltabb férfit csak úgy légbõlkapott mód lehomároznak a csubakkák. Rengeteg nagyon jókiállású férfi van , akik jól néznek ki, és nem homoszexuálisak. De vannak kivételek. De azoknak a viselkedése femilén. A megnyilvánulásaik, hanglejtésük. Ezekbõl lesznek a travik is. Láttam már pár homoszexuális fickót, de totál amint gesztikuláltak, megnyilvánultak beszédben, mintha egy nõt hallgatnék. Nem kifejezetten a hangszínre kell gondolni itt, hanem a megnyilvánulás. Egyébként a kis csoffadt emberkék közt is van nagyon sok meleg, csak nézz szét a divattervezõk közt, vagy a celebvilágban a sztárok közt. Akik homárok, azok nem épp férfiasak. Van ellenpélda tehát bõven.
A helyesírási hibákért elnézést, még álmos vagyok. :)
A kérdezõnek: az is belejátszik szerintem a dologba, hogy a melegek, mivel a saját nemükhöz vonzódnak, sokkal pontosabban meg tudják fogalmazni, sõt ösztönösen tudják, milyen vonásoktól lesz egy férfi jó kinézetû, jóképû, szexuálisan vonzó. És innentõl kezdve gyerekjáték magukat is olyanná formálni. Másrészt a meleg férfiak, ha ha full heterosak is, azért átlagosan jobban adnak az ápoltságukra, mint a hetero társaik. S végül: Ha Te belenézel a tükörbe, nem feltétlenül látod, hogy borostásan, vagy teszem azt körszakállal nézel-e ki jobban, hogy a pólód szexi-e, vagy nevetséges egy nõ szemében. Találomra használsz dezodort, hiszen heteroként természetes, hogy nem fogsz egy férfi dezodor illatára úgy gondolni, mint amire Te is gerjednél. S ha alapból nem vagy férfias kiállású férfi, lehet, hogy még azzal sem vagy tisztában, milyen pózokkal (a hétköznapi életre gondolok, nem a szexre), gezstusokkal tudsz baromi nagyot lendíteni a férfias megjelenéseden. Ha meleg vagy, ezt is ösztönösen tudod, hisz neked is ez jön be. Ezért aztán, mivel a meleg férfiak is ugyanarra vágynak, mint a nõk, tudják, mi kell a nõnek, és, ha heteros meleg fiúkról beszélünk, õk maguk is ilyenné válnak, ergo, tetszeni fognak a nõknek, megspékelve egy lelki töblettel, hogy jobban megértik magukat a nõkkel, mint hetero társaik, s a nõk szemében ez is vonzóvá teszi õket. Hozzáteszem, SZERINTEM. :) 25 férfi, meleg
de bárcsak ez lenne a LEGTÖBB* -- bocsi, elírtam
Kedves #4! "A nemi identitás semmivel nincs összefüggésben." Az pont, hogy igen! Esetleg szexuális orientációt akartál írni, de bárcsak ez lenne a legkevesebb, amibe beleköthetek. "Rengeteg nagyon jókiállású férfi van , akik jól néznek ki, és nem homoszexuálisak." Melegek közt is rengeteg, hidd el. ;) "De azoknak a viselkedése femilén." Itt bár megint csak a szót kéne kijavítanom, de sajnos a tartalom is egyszerûen baromság. Biztos, hogy vannak köztünk, melegek közt ratyik, meg nyunyók, de aki valóban ad a férfias megjelenésére, arról nem igazán hiszem, hogy épp a megnyilvánulásával ba*zná el. "Ezekbõl lesznek a travik is." Nem tudom, mit értesz travi alatt. Transzfesztitát, vagy transzexuálist? Utóbbi NEM szexuális orientáció, hanem nemi identitásbeli zavar, BNO kóddal rendelkezõ "betegség". /Gyakorlatilag nõi agy alakul ki, és férfi test./ "Láttam már pár homoszexuális fickót" Õk gondolom a tipikus b*zik voltak, a ratyik, a köcsögök. Hidd el, engem legalább annyira ingerel a kinézetük és megnyilvánulásaik, mint Téged. A kép azon része, ami tapasztalat útján alakul ki az emberekben, minden "találkozásnál" változik. Csak hogy a problémát az jelenti, hogy ebbe a képbe mindig csak a kirívó esetek fognak beleszámítani, hisz csak a nyunyókról tudod ránézésre is megmondani, hogy melegek. Rettentõ szomorú, hogy mikor egy kívül-belül fiús meleg srácot látsz, õt nem számítod bele a "képbe". Más szavakkal: az emberekben a melegekrõl kialakult kép a köcsögöket látva alakul ki, hisz a rendes meleg NEM LÁTSZIK. "Alfred Kinsey és munkatársai vitatott adatai szerint a férfiak egyharmada és a nõk 13%-a számol be arról, hogy életében legalább egyszer átéltek azonos nemû partnerrel orgazmust." Becslések szerint a melegek aránya 4-10% körüli. Átlagosan legalább 1, legfeljebb 2.5 meleg van minden 25 ismerõsödként. És ha most végignézed a FB ismerõseidet, ne is próbált kiválogatni õket, mert alapból azokra böknél rá, akik beleillenek az eddigi tapasztalataidba. Amirõl mint tudjuk, teljesen valótlan képet mutat eme kisebbégrõl. =\ Szívbõl remélem, hogy egyszer megismersz majd pár nagyszerû meleg fiút, illetve megtudod sok ilyen meleg ismerõsödrõl a valódi orientációjukat. ;) 23/F
Hát lehethogy annak látszanak, de nem azok csak egy pletyka miatt, de lehethogy igaz. Fogjuk a példaképem Taylor Lautnert, nem meleg, csak egy rajz amin az alkonyatos edward és jacob vagyis taylor lautner csókolóznak de ez nem igaz, nm volt egy újságban sem. és emiatt hiszik õt melegnek. Azért mert alkonyatot nézek, és taylor lautner a példaképem engem is melegnek mondanak pedig nem vagyok az, tudják mi a példakép szó? nem.
Biosz könyvekbe miért nem írják bele, hogy mi a különbség a nemi identitás és a szexuális orientáció között? Annyira sokan nincsenek tisztában vele.

Egy vidéki kisvárosban szeretnék kismama ruházati boltot nyitni, hol tudnék utána nézni, hogy honnan tudnék olcsón kismama ruhákat beszerezni?

Hol találok ilyen nagykereket?Esetleg kínai is érdekelne...

Legjobb válasz: Internet. Szerintem nagyon jó ötleteket lehet meríteni belõle. Vagy: kicsit maffiás eljárás, de elmész egy-két kismama-baba boltba, nézelõdsz, és megnézed a gyártó vagy a forgalmazó címkéjét a rucin. Akkor már csak egy telefon, hogy hol-melyik nagykereskedésben lehet az õ holmijaikat megvenni.

Internet. Szerintem nagyon jó ötleteket lehet meríteni belõle. Vagy: kicsit maffiás eljárás, de elmész egy-két kismama-baba boltba, nézelõdsz, és megnézed a gyártó vagy a forgalmazó címkéjét a rucin. Akkor már csak egy telefon, hogy hol-melyik nagykereskedésben lehet az õ holmijaikat megvenni.
A kérdező hozzászólása: Na erre nem is gondoltam, köszi az ötletet!:-)

Hol tudnék nézni/Honnan tudnék letölteni olyan filmet, ami azt mutatja be, hogy hogyan készült egy film?

A Star Wars 3-nak láttam ilyen filmjét. Bemutatták, hogy hogyan készülnek a díszletek, a fegyverek, koreográfiák stb.

Legjobb válasz: Werkfilm a mûfaj neve, a cgi készítésének bemutatásának pedig demo reel a neve. Erre a két kifejezésre rá tudsz már keresni, de nem feltétlenül elérhetõ minden film werkje a neten. például: http://vimeo.com/20541810 (itt a Stargate Studios elérhetõ tett pár demo reelt.)

Werkfilm a mûfaj neve, a cgi készítésének bemutatásának pedig demo reel a neve. Erre a két kifejezésre rá tudsz már keresni, de nem feltétlenül elérhetõ minden film werkje a neten. például: http://vimeo.com/20541810 (itt a Stargate Studios elérhetõ tett pár demo reelt.)
Nézd meg a Csapnivalót......:) Letöltést nem találok, ha fejre állok sem, pedig nekem is kellene, régen láttam már.Mondjuk merõben más mint egy Star Wars werkfilm.
Úgy kell rákeresni werkekre, hogy a cím elé beírod, hogy "making of", pl. Making of Star Wars. Sajnos nincs sok werk fent a neten, de youtube-on akad pár jóféle. A Csapnivaló nem werkfilm, hanem rendes játékfilm, ami egy filmforgatásról szól :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!