Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnék nézni, (158 db)

Ha veszek egy éretségit feketén annak hogy tudnak nézni hogy igazi-e?

Legjobb válasz: A helyesírásodból véve igen. Érettségi*

A helyesírásodból véve igen. Érettségi*
Inkább csináld meg. Józan paraszt ésszel is lelehet tenni!:)
Az érettségit? Venni? Olyan nehéz lenne az, hogy venni kelljen??? Ha igen, akkor most hangsúlyozom, hogy le fogsz vele bukni, nem azért, mert látszik rajta, hogy hamis, hanem mert akkor igen gyenge szellemi képességeid lehetnek. Egy érettségit ugyanis a legnagyobb hülye is meg tud írni. Bár ezek szerint mégsem.
Nem vagy elég "éret" ahhoz, hogy megvedd...
Az érettségi bizonyítványodnak van egy azonosítója, ami a neveddel párosítva benne van egy adatbázisban. Ha olyan helyre mész, ahol ellenõrzik a bizonyítványod (felsõoktatás, munkahely stb.) akkor percek alatt rájönnek hogy: 1. nincs is olyan érettségi azonosító ami a tiéden van 2. az adott azonosító nem a te nevedhez tartozik.

Movie. Cc ről hogyan tudnék nézni filmeket tabletről?

Legjobb válasz: Opera classicom van és az adobe flash player telepítve van de így se játsza le a filmeket, milyen segédprogramot telepítsek vagy mit csináljak?

A kérdező hozzászólása: Opera classicom van és az adobe flash player telepítve van de így se játsza le a filmeket, milyen segédprogramot telepítsek vagy mit csináljak?
Gyári böngészõvel próbáltad már? Flash kell csak hozzá, de nem mindegyik böngészõ tudja használni a telepített flash playert!
A kérdező hozzászólása: igen, más videókat le tud játszani szóval mûködik a flash de amikor egy filmnél ki kell választani hogy milyen formátumba akarom nézni ott kéne csinálni valamit
Ha android alapú tableted van, akkor nem tudsz sajnos ilyeneket nézni.

Hogyan tudnák nézni Magyar csatornákat Thaiföldrõl?

minden megoldás érdekel, tudok hozatni Magyarországról kártyát vagy bármit ami kell hozzá

Legjobb válasz: Magyar csatornák thaiföldi vételére jelenleg csak internetes streamek formájában van lehetõség, mûholdas szolgáltatás keretében nincs.

Magyar csatornák thaiföldi vételére jelenleg csak internetes streamek formájában van lehetõség, mûholdas szolgáltatás keretében nincs.

Kábel-TV-t hogyan tudnék nézni laptoppal (és ha csak lehet W7 media centerrel)?

Ebben kérem a használható információkat. Az ál-okostojások kíméljenek. Köszi.Jelenleg egy avermedia volargreen hd tunerem van, kissé gyenge jelerősítővel és egy coaxról lóg be hozzám a kábelTV, eddig mindhiába.

Az orvos utánna tud nézni hogy az általa kiállitott recept ki e lett váltva? Ugy értem valami rendszer be.

Legjobb válasz: Igen! És a gyógyszertáros is utánna tud nézni, hogy a recepten levõ orvos, vagy az egész recept egyáltalán valódi-e. Elég komolyan veszik ma már a recepthamisítást.

Igen! És a gyógyszertáros is utánna tud nézni, hogy a recepten levõ orvos, vagy az egész recept egyáltalán valódi-e. Elég komolyan veszik ma már a recepthamisítást.
A kérdező hozzászólása: ja én nem azért kérdezem.. mert felirt egy csomó gyógyszert amire tuti nincs szükségem.. nincs pénzem és nem is akarom kiváltani az összeset.
amúgy meg lehet kérni a gyógyszerészt, hogy ha van olcsóbb gyógyszer, akkor az ugyanolyan hatóanyagú gyógyszerbõl az olcsóbbat adja, így tudsz spórolni! én így szoktam kiváltani a gyógyszereket!
A kérdező hozzászólása: köszi

Miért van az, hogy egy rakás olyan fiú hetero, akikre a lányok rá se tudnak nézni, ellenben sok igazi férfias kinézetű, alfahímnek tűnő arc meg meleg?

Én egy ilyen alacsony, sovány, ronda arcú srác vagoyk és hát érthető, ha egy csajnak sem kellek, utálank is a külsőm miatt, kigúnyolnak stb. Ellenben hallottam már, hogy csajok arról beszéltek, hogy olyan szép szemei vannak annak a srácnak, meg olyan szép izmos, sportos, magas, csak sajnos meleg. Nem is egy ilyen történetről tudok, hogy a férfiasan kinéző nők álma típusú srác meleg, ellenben ott van egy rakás ronda srác, akit meg emberszámba sem tudnak venni a csajok a külseje miatt. Ilyen vagyok én is meg a nagyon kövér, alacsony srácok is.

Legjobb válasz: Hát nem tudom. Rám sem tudnak rám nézni a lányok, mert annyira ocsmány vagyok, dagadt és alacsony, de akkor is hetero vagyok. De ez gyakorlatilag lényegtelen, hisz nincs olyan lány, aki ha hozzámérne ne hányja el magát azonnal.

Hát nem tudom. Rám sem tudnak rám nézni a lányok, mert annyira ocsmány vagyok, dagadt és alacsony, de akkor is hetero vagyok. De ez gyakorlatilag lényegtelen, hisz nincs olyan lány, aki ha hozzámérne ne hányja el magát azonnal.
Ma a nyálas Justin Bieber-félék kellenek a csajoknak, ha valaki nem úgy néz ki, az már csúnya nekik, meg lúzer! Ez régen, amikor a szüleim voltak fiatalok, tökre nem így volt, az Apám még simán tudott barátnõt találni, több is volt neki akkor! De ami ma megy az katasztrófa, ma normális srác nem tud barátnõt találni, csak a nyálgépek!
2-es válaszoló vagyok: hozzáteszem az elõzõ válaszomhoz: Az Apám sem volt soha alfahím, és mégis anno simán be tudott még csajozni! És annyira jól sem nézett ki!
A nemi identitás semmivel nincs összefüggésben. Legkevésbé a kinézettel. Fõleg ezért undorító, ha egy átlagnál epilláltabb férfit csak úgy légbõlkapott mód lehomároznak a csubakkák. Rengeteg nagyon jókiállású férfi van , akik jól néznek ki, és nem homoszexuálisak. De vannak kivételek. De azoknak a viselkedése femilén. A megnyilvánulásaik, hanglejtésük. Ezekbõl lesznek a travik is. Láttam már pár homoszexuális fickót, de totál amint gesztikuláltak, megnyilvánultak beszédben, mintha egy nõt hallgatnék. Nem kifejezetten a hangszínre kell gondolni itt, hanem a megnyilvánulás. Egyébként a kis csoffadt emberkék közt is van nagyon sok meleg, csak nézz szét a divattervezõk közt, vagy a celebvilágban a sztárok közt. Akik homárok, azok nem épp férfiasak. Van ellenpélda tehát bõven.
A helyesírási hibákért elnézést, még álmos vagyok. :)
A kérdezõnek: az is belejátszik szerintem a dologba, hogy a melegek, mivel a saját nemükhöz vonzódnak, sokkal pontosabban meg tudják fogalmazni, sõt ösztönösen tudják, milyen vonásoktól lesz egy férfi jó kinézetû, jóképû, szexuálisan vonzó. És innentõl kezdve gyerekjáték magukat is olyanná formálni. Másrészt a meleg férfiak, ha ha full heterosak is, azért átlagosan jobban adnak az ápoltságukra, mint a hetero társaik. S végül: Ha Te belenézel a tükörbe, nem feltétlenül látod, hogy borostásan, vagy teszem azt körszakállal nézel-e ki jobban, hogy a pólód szexi-e, vagy nevetséges egy nõ szemében. Találomra használsz dezodort, hiszen heteroként természetes, hogy nem fogsz egy férfi dezodor illatára úgy gondolni, mint amire Te is gerjednél. S ha alapból nem vagy férfias kiállású férfi, lehet, hogy még azzal sem vagy tisztában, milyen pózokkal (a hétköznapi életre gondolok, nem a szexre), gezstusokkal tudsz baromi nagyot lendíteni a férfias megjelenéseden. Ha meleg vagy, ezt is ösztönösen tudod, hisz neked is ez jön be. Ezért aztán, mivel a meleg férfiak is ugyanarra vágynak, mint a nõk, tudják, mi kell a nõnek, és, ha heteros meleg fiúkról beszélünk, õk maguk is ilyenné válnak, ergo, tetszeni fognak a nõknek, megspékelve egy lelki töblettel, hogy jobban megértik magukat a nõkkel, mint hetero társaik, s a nõk szemében ez is vonzóvá teszi õket. Hozzáteszem, SZERINTEM. :) 25 férfi, meleg
de bárcsak ez lenne a LEGTÖBB* -- bocsi, elírtam
Kedves #4! "A nemi identitás semmivel nincs összefüggésben." Az pont, hogy igen! Esetleg szexuális orientációt akartál írni, de bárcsak ez lenne a legkevesebb, amibe beleköthetek. "Rengeteg nagyon jókiállású férfi van , akik jól néznek ki, és nem homoszexuálisak." Melegek közt is rengeteg, hidd el. ;) "De azoknak a viselkedése femilén." Itt bár megint csak a szót kéne kijavítanom, de sajnos a tartalom is egyszerûen baromság. Biztos, hogy vannak köztünk, melegek közt ratyik, meg nyunyók, de aki valóban ad a férfias megjelenésére, arról nem igazán hiszem, hogy épp a megnyilvánulásával ba*zná el. "Ezekbõl lesznek a travik is." Nem tudom, mit értesz travi alatt. Transzfesztitát, vagy transzexuálist? Utóbbi NEM szexuális orientáció, hanem nemi identitásbeli zavar, BNO kóddal rendelkezõ "betegség". /Gyakorlatilag nõi agy alakul ki, és férfi test./ "Láttam már pár homoszexuális fickót" Õk gondolom a tipikus b*zik voltak, a ratyik, a köcsögök. Hidd el, engem legalább annyira ingerel a kinézetük és megnyilvánulásaik, mint Téged. A kép azon része, ami tapasztalat útján alakul ki az emberekben, minden "találkozásnál" változik. Csak hogy a problémát az jelenti, hogy ebbe a képbe mindig csak a kirívó esetek fognak beleszámítani, hisz csak a nyunyókról tudod ránézésre is megmondani, hogy melegek. Rettentõ szomorú, hogy mikor egy kívül-belül fiús meleg srácot látsz, õt nem számítod bele a "képbe". Más szavakkal: az emberekben a melegekrõl kialakult kép a köcsögöket látva alakul ki, hisz a rendes meleg NEM LÁTSZIK. "Alfred Kinsey és munkatársai vitatott adatai szerint a férfiak egyharmada és a nõk 13%-a számol be arról, hogy életében legalább egyszer átéltek azonos nemû partnerrel orgazmust." Becslések szerint a melegek aránya 4-10% körüli. Átlagosan legalább 1, legfeljebb 2.5 meleg van minden 25 ismerõsödként. És ha most végignézed a FB ismerõseidet, ne is próbált kiválogatni õket, mert alapból azokra böknél rá, akik beleillenek az eddigi tapasztalataidba. Amirõl mint tudjuk, teljesen valótlan képet mutat eme kisebbégrõl. =\ Szívbõl remélem, hogy egyszer megismersz majd pár nagyszerû meleg fiút, illetve megtudod sok ilyen meleg ismerõsödrõl a valódi orientációjukat. ;) 23/F
Hát lehethogy annak látszanak, de nem azok csak egy pletyka miatt, de lehethogy igaz. Fogjuk a példaképem Taylor Lautnert, nem meleg, csak egy rajz amin az alkonyatos edward és jacob vagyis taylor lautner csókolóznak de ez nem igaz, nm volt egy újságban sem. és emiatt hiszik õt melegnek. Azért mert alkonyatot nézek, és taylor lautner a példaképem engem is melegnek mondanak pedig nem vagyok az, tudják mi a példakép szó? nem.
Biosz könyvekbe miért nem írják bele, hogy mi a különbség a nemi identitás és a szexuális orientáció között? Annyira sokan nincsenek tisztában vele.

Házilag hogy tudnék csinálni szemüveget/eszközt arra hogy meg tudjam nézni hogy takarja el a napot a Vénusz?

esetleg valamelyik újságba van véd? szemüveg?köszi a válaszokat el?re is!

Legjobb válasz: A Vénusz sohasem fogja ELTAKARNI a Napot, maximum elvonul elõtte - mivel a lázszó mérete sokkal kisebb, mint a Napé. Legalább 8-as, vagy sötétebb hegesztõüvegen keresztül már lehet a Napba nézni, és ezen keresztül láthatod a Nap elõtt a Vénusz kicsi sötét foltját. Pedro

A Vénusz sohasem fogja ELTAKARNI a Napot, maximum elvonul elõtte - mivel a lázszó mérete sokkal kisebb, mint a Napé. Legalább 8-as, vagy sötétebb hegesztõüvegen keresztül már lehet a Napba nézni, és ezen keresztül láthatod a Nap elõtt a Vénusz kicsi sötét foltját. Pedro
* látszó mérete... Pedro
Hegesztõszemüveg, minél erõsebb. A csillagászati egyesület weblapján minimum 12-est javasolnak.
A kérdező hozzászólása: köszi!bocsi Pedró azt akartam írni!és aki linkelt!az az én kérdésem volt!és a hegesztõ szemüveget tudom!
Azt én is megnézném, ahogy eltakarja a napot a vénusz. :D Amúgy meg alig látszik, kár volt elcseszni a szabadnapomat azzal, hogy korán keltem.

Egy orvos ha ad egy receptet, annak később utána tud nézni, hogy kiváltották-e?

Legjobb válasz: Az elvi lehetõség meg van, de hogy a gyakorlatban is meg tudja nézni, van-e közös adatbázis, azt nem tudom.

Az elvi lehetõség meg van, de hogy a gyakorlatban is meg tudja nézni, van-e közös adatbázis, azt nem tudom.
Nem foglalkozik vele.
Baromira nem érdekli.
Nem váltod ki, és attól tartasz, hogy lebuksz? Hát megnyugtatásképpen mondom néked, kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy utánanézzenek. Nekem is írnak, én meg olvasok! :)
A kérdező hozzászólása: :) Nem tudom, hogy aki nem tudja a választ, az miért ír a kérdéshez. Érdekel a dolog, ezért ítam ki, nem stresszelek azon, hogy mit gondolnak az orosok errõl.
A második megírta a választ: "elvileg meg tudná nézni", de nem fogja, mert bonyolult, és idõigényes.
A kérdező hozzászólása: A második válaszolónak köszönöm, amit írt, õ volt szerintem az egyetlen eddig, aki a kérdésre szeretett volna választ adni:D
Van már elrre lehetõség az ügyfélkapun keresztül, de az orvosoknak a legritkábban van ilyesmire idejük.

Ha az ufóknak nincsenek nemiszerveik, akkor hogyan tudnak pornót nézni?

Legjobb válasz: Pornót nézni a szemmel kell, az van nekik. Tehát ugyanúgy leülnek a gép elé, mint te, betöltik a kedvenc oldalukat és nézik... a szemükkel. Hogy hogyan csinálnak az már más kérdés.

Oh, én nagyon szeretem az ufo pornót. Élvezet nézni, ahogy két azonosítatlan repülõ tárgy érzékletesen egymásba hatol. Az egész lényük eggyé válik és a mindent elárasztó gyönyör egy robbanásban teljesedik ki.
Pornót nézni a szemmel kell, az van nekik. Tehát ugyanúgy leülnek a gép elé, mint te, betöltik a kedvenc oldalukat és nézik... a szemükkel. Hogy hogyan csinálnak az már más kérdés.
Mivel a pornó nézéshez nem kell nemiszerv, ezért nem látom a kérdés értelmét.... viszont annyiban különbözik a "homosaphiens" pornó és az UFÓ pornó, hogy valószínûleg a 2017ben megjelenõ Phallosz hátú Gorgojok (Másnéven az új reptoidok)fognak választ adni. Szerintem a fejlett intelligenciájú lényeknek (lásd. Kiszel Tünde) nem fontos kontaktust kialakítani a másik nemmel. Elég ha összefûzik pár idegszálaikat a WiFis b/g/n routereikkel, nyomnak egy renew gombot és máris készvan a kisUFÓ új IP címmel.(valószínûleg IPv11-el) De lehet, hogy amiatt tundak pronót nézni, mert a rosewelli szürkék megtanították õket a jaggázásra(jagolás) és valószínûleg át tudják élni az örömüket mint Shepard és Miranda kapcsolata a 98.században egy hiperkozmosz gömbhajlított sugáregyenesen. És valószínûleg azért is tudnak nézni, mivel mi a 3Ds "élvezeteket" kezdjük fitogtatni, õk már képesek az idegeiket úgy irányítani, hogy tudják átéerzni amit látnak, így nem fontos intim viszonyt kialakítaniuk-szóval nem fontos nemi szerv, elég 10800p-s HD3DLED agyi ingereket stimuláló TV megy egy kinect és kész is a gyönyör.
Õk nem a pornóra izgulnak, hanem a boncolásra...
Engem már élveztetett el földönkívüli férfi. Az agyam által manipulált. Hihetetlen élmény volt.Nehogy lepontozzatok. Ez igenis velem történt.
Egészségedre én maradok a homo sapiensnél. de leírhattad volna hogy van-e nekik és mekkora, had elégüljön ki a kérdezõ is.:D.
A kérdező hozzászólása: ma 01:45 Van benne valami. Hisz ha anyahajó van, akkor apahajónak is kell lennie.
ÕK NEM NÉZIK, HANEM CSINÁLJÁK.XDXD
Még hogy az UFÓk nem szexelnek? http://www.youtube.com/watch?v=e4QYkrp44us
A kérdező hozzászólása: Akkor most õk is a youtube-on nézik? És miért vannak ruhában? Szerintem ez a video fake...
"Szerintem ez a video fake..." Persze jönnek itt a nagy szkeptikusok, akik még akkor sem hisznek, ha bizonyíték kiszúrja a szemüket. A videóban látható sámánt kérdezd! Õ saját szemével látta. ;)
uh, .....ez meredek kérdés----uh xD
Honnan veszed hogy nincsen, de van nbekik.
Te, gyanús vagy te nekem! Honnan tudod, hogy mijük van és mijük nincs? :D
A kérdező hozzászólása: De tényleg lehet valami abban, amit a hosszú szövegû ír, mert Ufó-kutató is szokott beszélni valamit a 3D rezgésszintrõl, és a válaszoló is leírta, hogy mi vagyunk, az ufók meg nem, mert õk jobban csinálják, közvetlenül, vagy mit... hogy nekik nem kell hozzá a nemi szerv, és úgy is tudják nézni.
A kérdező hozzászólása: bazeg, mindegyik 23:03... Az utolsó az a hosszú szövegû de az igazi utolsó is meglátott valamit, mert ugye Roswellben is lehet, hogy azért mentek oda az UFO-k, hogy pornófilmet forgassanak...
A kérdező hozzászólása: 23:03 van benne valami, de az utolsó válaszóló szerintem jól írta. Mert ugye akkor õk is úgy nézik, ahogy õ leírta.
A kérdező hozzászólása: uh, ez aztán a válasz, uh. Ne hülyüljetek már! Ilyen nehezet kérdeztem?
A kérdező hozzászólása: Melyikre gondolsz? Csak mert van egy az egyik fal mögött. Megmutattam az egyik, ezotériában jártas barátomnak, és azt mondta, hogy valahol lehet látni, hogy ott az aurája. Meg azt mondta, hogy az UFO-k csak spirituális táncot járnak. Én hiszek neki, de azért kíváncsi vagyok a ti véleményeitekre is! Mit gondoltok róla? Van alapja?

Hol tudnék nézni/Honnan tudnék letölteni olyan filmet, ami azt mutatja be, hogy hogyan készült egy film?

A Star Wars 3-nak láttam ilyen filmjét. Bemutatták, hogy hogyan készülnek a díszletek, a fegyverek, koreográfiák stb.

Legjobb válasz: Werkfilm a mûfaj neve, a cgi készítésének bemutatásának pedig demo reel a neve. Erre a két kifejezésre rá tudsz már keresni, de nem feltétlenül elérhetõ minden film werkje a neten. például: http://vimeo.com/20541810 (itt a Stargate Studios elérhetõ tett pár demo reelt.)

Werkfilm a mûfaj neve, a cgi készítésének bemutatásának pedig demo reel a neve. Erre a két kifejezésre rá tudsz már keresni, de nem feltétlenül elérhetõ minden film werkje a neten. például: http://vimeo.com/20541810 (itt a Stargate Studios elérhetõ tett pár demo reelt.)
Nézd meg a Csapnivalót......:) Letöltést nem találok, ha fejre állok sem, pedig nekem is kellene, régen láttam már.Mondjuk merõben más mint egy Star Wars werkfilm.
Úgy kell rákeresni werkekre, hogy a cím elé beírod, hogy "making of", pl. Making of Star Wars. Sajnos nincs sok werk fent a neten, de youtube-on akad pár jóféle. A Csapnivaló nem werkfilm, hanem rendes játékfilm, ami egy filmforgatásról szól :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!