Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnék majd (160 db)

Hogyan tudnak majd boldogulni a felsőoktatásban azok, akiknek a felvételi eljárás megértése is gondot okoz?

Például a ponthatárok meghatározása: vagy százszor leírták már a menetét az oldalon, de mégis naponta többször megkérdezik és van, hogy nem is fogják fel a válaszokat. Vagy itt van a sorrend kérdése is, azt is naponta kérdezgetik.

Legjobb válasz: Ezen már én is elgondolkodtam néhányszor. Néhány éve dolgoztam az Educationál (õk bonyolítják le az eljárást). Azok a hívások és e-mailek amik oda beérkeznek... :D Pl. be kell-e küldeni bármit is, vagy majd a középiskola elintéz mindent a diákoknak? Vagy miért nincs annyi pontja, amennyit számolt? Persze nem gáz, hogy az adott szakon nem vehetõ figyelembe az a két tárgy, amivel õ számolt. :) Ha valaki egy nagyon egyszerû dolgot nem tud megkeresni egy weboldalon, akkor mire számít majd a felsõoktatásban? :D

Ezen már én is elgondolkodtam néhányszor. Néhány éve dolgoztam az Educationál (õk bonyolítják le az eljárást). Azok a hívások és e-mailek amik oda beérkeznek... :D Pl. be kell-e küldeni bármit is, vagy majd a középiskola elintéz mindent a diákoknak? Vagy miért nincs annyi pontja, amennyit számolt? Persze nem gáz, hogy az adott szakon nem vehetõ figyelembe az a két tárgy, amivel õ számolt. :) Ha valaki egy nagyon egyszerû dolgot nem tud megkeresni egy weboldalon, akkor mire számít majd a felsõoktatásban? :D
Tudod az a baj, hogy vannak szakok, amiket így is simán elvégeznek. Szomorú, én is kiakadok rajta mindig, de ez van.
Szörnyû! Én is ilyen kérdésekkel találkozok nap, mint nap. Míg iskolába jártunk addig jó néhányan mindig felvételivel/érettségivel kapcsolatos kérdésekkel bombáztak, ami nem lett volna akkora baj, mert biztos lusták a mai fiatalok...DE amikor ötödjére magyaráztam el valamit, és még akkor sem értette :D... hát akkor már kezdett bennem kicsit felmenni a pumpa, pedig türelmes ember vagyok. Velük mi lesz a fõiskolán/egyetemen azt nem tudom. Gondolom jó néhányuk majd bekerül valami büfészakra, és a csoporttársai segítségével átvészeli azt a pár évet...és, ha szerencsés majd a szülei teremtenek neki valami munkahelyet. Ha kevésbé szerencsés lesz munkanélküli a kettes államvizsgájával, és szakdogájával. Kezdem azt hinni, hogy az felsõoktatásban található szakok egy részének napjainkban, csak annyi a jelentõsége, hogy hazánk ideig-óráig kevesebb regisztrált munkanélkülivel "büszkélkedhessen".
jobb esetben amikor kikerül a burokból, ahol mindent megcsinálnak helyette, és szembesül vele, hogy mostantól kezdve neki kell utánajárnia dolgoknak, a kényszer hatására felnõnek. Rossz esetben meg nem ez lesz. Mondjuk azt pont nem tartom bajnak, hogy itt kérdez - logikus lépés itt megkérdezni, arra van az oldal. hH aztán a világosan, jól megírt válaszokat nem tudja megérteni, akkor az már gond persze.
Én csak a programozókról tudok beszélni, 1-1 képzés 800 emberrel indul, és 80-nak ér véget elsõre. MINDENKI egyetemre megy.
Engem barátnõm hívott fel vasárnap este fél 11-kor, hogy most akkor el kell-e küldeni valamit? Szépen elmagyaráztam neki, majd õ erre a középiskolát és az osztályfõnököt hibáztatta. Pedig én tisztán emlékszem, amikor osztályfõnök a szánkba rágta, hogy ezzel nekünk kell foglalkozni. Legalább már 20 felvételivel kapcsolatos kérdésre válaszoltam itt, de minden újabb kérdésnél megdöbbent az emberi hülyeség és a tájékozatlanság. Szerintem akit egy kicsit is igazán érdekel a felvételije, az simán utánanézhetett volna. Engem csak az bánt, hogy pont ezeket a hülyéket fogják felvenni, általában õk is a pénzesek és ezért. Én meg a 322 pontommal elbújhatok és reménykedem, hogy felvesznek egy felsõfokú szakképzésre.. :(

A D gray man-ből Miranda Lotto hogyan tud majd késöbb démonokat irtani azzal az órával?

elértem azokhoz a részekhez mikor kiderül h miranda az ártatlanság gazdateste de mi lesz mirandával ha be is lép a rendbe azzal az órával hogyan tud majd démonokat ölni meg hát nehéz is meg minden nem is tudja mindenhova cipelni magával

Legjobb válasz: Nem az egész óra kell hozzá, csak egy része. Amit asszem majd a karjára erõsítenek és úgy tudja magával hurcolni. De harc helyett inkább támogatja a társait.

Nem az egész óra kell hozzá, csak egy része. Amit asszem majd a karjára erõsítenek és úgy tudja magával hurcolni. De harc helyett inkább támogatja a társait.
Fog még szerepelni a bárka környékén.
Miranda nem fog harcolni. Õ csak annyit tesz hogy visszaforgatja az idõt, de ez az erõ is csak ideiglenes sajna. Ha leállítja az ártatlanságot minden visszatér az eredeti állapotába.

Hogyan tudnék majd idővel kiutazni?

14 éves vagyok, és valahogyan ki szeretnék jutni nagykorban az USA-ba, szeretnék is ott élni, most fogok gimibe menni, aztán vagy főiskolára vagy egyetemre. Apának uncsijáék kint élnek, megvan/lesz a kettős állampolgárságuk, nem tom pontosan, de kint laknak Floridában, úgyhogy lenne hova mennem. De még ha sikerül is kijutnom, mindenképp el szeretnék jutni Los Angelesbe, és ott is élni. Kb. mennyi pénz kell? Milyen nyelv tudás? Ez az állampolgárság hogy megy? És ha el is jutok a tudással, a nyelvvel L.A.-ba, leszállok a gépről, akkor mi a teendő? Köszi!

Legjobb válasz: Ja azt elfelejtettem hogy úgy is kijuthatsz hogy befektetsz egy amerikai cégbe kb. 1 millió dollárt. Vagy olyan munkahelyet hozzol létre az USA-ban amivel legalább 10 AMERIKAI állampolgárt alkalmazol.

Ja azt elfelejtettem hogy úgy is kijuthatsz hogy befektetsz egy amerikai cégbe kb. 1 millió dollárt. Vagy olyan munkahelyet hozzol létre az USA-ban amivel legalább 10 AMERIKAI állampolgárt alkalmazol.
Nekem már most sem vonzó.Talán gyerek kormban volt az 15-16 évesen.De aztán nyomozgattam egy kicsit és rájöttem az USA-nem olyan szuper hely mint aminek mutatja és hiszi magát.
Olvass már vissza pár Amerikával kapcsolatos kérdést! Ha kint élnek rokonaid akkor intézd el hogy fogadjanak valahogy örökbe.Mert úgy tudsz kijutni leghamarabb. (szólj a szüleidnek hogy tegyenek intézetbe, stb...) Ha már felnõtt leszel nem igazán tudsz majd kijutni.Csak ha amerikai férjed/feleséged van. Vagy jelentkezel a zöldkártyára ha lesz még akkor olyan.(Az esélye hogy megnyerd kb.annyi mint hogyha ötösöd lenne az ötös lottón.) Vagy úgy tudsz kijutni még felnõttként hogy orvos, ápoló vagy valami kutató leszel. +Lehetsz még illegális is.Bár ezt nem ajánlom. Sok Sikert!
Ott a pont! Az USA rendõrállammá változik, és egyre többen (1 a 7-bõl jelenleg) szegénysorban élnek.
"USA-nem olyan szuper hely mint aminek mutatja és hiszi magát." Mármint azt akartad mondani, hogy az USA nem olyan jó hely, mint amilyen k.európai kissrácok álmaiban?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat azért!

Meg fog halni az egyik barátnőm nagyapja. Én sose ismertem a nagyapáim mivel már a születésem előtt meghalt mind a kettő. Hogyan tudnék majd segíteni neki? Mit mondjak neki?

Már nagyon idős (túl van a 90-en) egyre többet kell kórházba vinni szívrohama is volt már kétszer. Régebben sokat szapulta a barátnőm őt hogy milyen hülye dolgai vannak meg,h már elege van belőle. Most is néha mond ilyet de már inkább kedveskedően,viccesen. Nem tudom,h hogy ha egyszer csak kiderül,h meghalt mit csináljak.

Legjobb válasz: Hát amikor az én nagymamám meghalt, a barátnõm elkezdett a pasijáról beszélni nekem, amikor pedig közöltem vele, hogy mi történt, annyit volt képes mondani: "Ó!" és folytatta a kis monológját. Ennél bármilyen reakció csak jobb lehet. Öleld át, éreztesd vele, hogy ott állsz mellette, hagyd, hogy kibeszélje magából. Közhelyes, de ez tényleg segít. Sokszor az a legjobb, ha hagyod, hogy kisírja magát a válladon.

Hát amikor az én nagymamám meghalt, a barátnõm elkezdett a pasijáról beszélni nekem, amikor pedig közöltem vele, hogy mi történt, annyit volt képes mondani: "Ó!" és folytatta a kis monológját. Ennél bármilyen reakció csak jobb lehet. Öleld át, éreztesd vele, hogy ott állsz mellette, hagyd, hogy kibeszélje magából. Közhelyes, de ez tényleg segít. Sokszor az a legjobb, ha hagyod, hogy kisírja magát a válladon.
Csak legyél vele és legyél megértõ! Semmit sem kell mondanod, fõleg nem ilyen felkészültséggel :) Azért ha kérdezz válaszolj :) Imádkozz érte az mindig segít! Szép Napot! T :)

Hogy tudnak majd csatlakozni az ace of spades szerveremhez?

Na az a gondom hogy csintam egy ace of spades szervert amit a mappájában találtam aos server nevű fájlal és amikor minden megvolt oké fölmegyek az ace of spades honlapjára akkor megkeresem a szerveremet és nem találom,de persze tudok csatlakozni ugyanis alul kiirja hogy local host connect és úgy de ők hogy tudnak majd csatlakozni? kérlek segítsetek

Legjobb válasz: Várj egy kicsit, ki kell írnia, amennyiben amikor a szerver indításakor megkérdezte, h "advertise on master server?" és te azt írtad, hogy Y. Amennyiben privát a szerver, akkor miután elindítottad, ki kell írnia, hogy "aos://123456789" például ezt, ezt az egészet beírják a haverjaid az internetböngészõbe, ahova weblapokat, és már megy is! Remélem segítettem! :) Nézzfel a szerómra, ha megy: DRSP klanszerver

Várj egy kicsit, ki kell írnia, amennyiben amikor a szerver indításakor megkérdezte, h "advertise on master server?" és te azt írtad, hogy Y. Amennyiben privát a szerver, akkor miután elindítottad, ki kell írnia, hogy "aos://123456789" például ezt, ezt az egészet beírják a haverjaid az internetböngészõbe, ahova weblapokat, és már megy is! Remélem segítettem! :) Nézzfel a szerómra, ha megy: DRSP klanszerver
A kérdező hozzászólása: Kössz csak egy gond van.... beírom a cmd-be hogy, ipconfig beírom az ip-t és akkor ott van id és password oda hogytom megnézni a dolgokat?
Nem egészen értem, hogy most mit kérdeztél. A legfõbb kérdésedre már válaszoltam.
Várj csak, te nem az alapértelmezett átjáróra gondolsz? az a 192.168 számsor? annak vagy papíron van a jelszava, vagy a router alján, vagy alapból mindkettõ admin

Az ilyen ikrek hogy tudnak majd élni?

http://www.powerbuzz.org/insolite/twins-born-in-brazil-with-..

Legjobb válasz: hát az öfélék nem szoktak tul sokáig élni...

hát az öfélék nem szoktak tul sokáig élni...
Így: http://ismeret.virtus.hu/index.php?id=detailed_article&aid=6.. A két csajszi a mai napig életben van és egy csomó mindent tudnak. Olvasgass róluk!
Amúgy van egy fiú sziámi ikerpár, és az egyikük homoszexuális. Na nekik tényleg [email protected] lehet!
jáááj..szerencsétlen fiuk..... na de a lányokra visszatérve. a linken ha jol olvastam két fej, egy sziv. azért mondom hogy ök nem nagyon élnek sokáig. nem birja aterhelést. az emlitett tini ikerpár két szivvel rendelkezik igy tök normálisan tudnak élni.
A fiúknál az egyik meleg, de a másik nem? Ez tényleg nagyon érdekes. Egészen biztos, hogy nekik a génjeik is megegyeznek, meg a neveltetésük sem különbözött, ezért mindenképpen érdekes, hogy ez hogyan lehetséges. Hol lehet ilyenekrõl hallani vagy olvasni?

Hogyan tudnak majd fél liter spermát produkálni 1 méteres dákóval egyes pornófilmekben azok az emberek?

Legjobb válasz: FILM >> TRÜKK. Ennyi. Mindent elhiszel, amit a moziban látsz?

FILM >> TRÜKK. Ennyi. Mindent elhiszel, amit a moziban látsz?
Összevágás a filmben és szerintem hígítás. A zsiráf se hány többet mert hosszabb a nyaka... :)
nickelodeonnal mi van? nincs adas?
Mûspermával. Egyszer láttam egy filmben, hogy a kép szélén valami flakonból spriccelik.
A 30-40 cm-es vagy nagyobb péniszek nem igaziak, csak gumiból vannak, és mûspermát pumpálnak át rajta. Én mindig jót röhögök az ilyen monster cock jelenteken.
verd kiegy elefántét...

Hogy tudnék majd az Óbudai Egyetem gépészmérnöki karáról átjelentkezni a Budapesti Műszaki Egyetem gépészmérnöki karára?

Esetleg közlekedésmérnöki karra. Idén szeptemberben fogom tanulmányaimat kezdeni, államilag támogatott képzésen. A BME karáról 3 ponttal csúsztam le, mindenféleképpen oda szeretnék járni. A kés?bbiekben mit kell tennem, teljesítenem annak érdekében, hogy átvegyenek az M?egyetemre ?

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû: februárban újra jelentkezel.

Nagyon egyszerû: februárban újra jelentkezel.
Kitöltöd az átjelentkezési kérvényt, aztán majd elbírálják. Nem tudom, hogy mûködik ez ott az Óbudai Egyetemen, nézd meg a szabályzatot.
Na, ez az, ami úgy esélytelen, ahogy van.
Nem esélytelen az átvétel, de sokkal biztosabb, ha újraérettségizel a legrosszabban sikerült felvételi tárgyadból, és újra jelentkezel jövõre. Néhány tárgyadat biztosan el tudod majd fogadtatni, néhányat valószínûleg nem, de ha belehúzol, akkor ugyanannyi idõ alatt befejezheted, mint normálisan.

Miért nem tud várni anyám? Mondta este fél 9-kor, hogy mosogassak el. Mire én, hogy ok, majd holnap délelőtt. De ő nem tud vele várni, ezért inkább elkezdte 9-kor. Mire mondom neki, hogy majd holnap megcsinálom, elkezdni, hogy úgyse csinálod meg.

Legjobb válasz: 3. Gondolom az anyja már ismeri a gyerekét és tudja, hogy úgyse csinálja meg azért kezdet õ bele. El kéne venni tõled a gépet két hétre és akkor lehet, hogy többet segítenél a házimunkába, meg nem azt mondanád, hogy majd ekkor majd akkor, hanem megcsinálnád azonnal.

3. Gondolom az anyja már ismeri a gyerekét és tudja, hogy úgyse csinálja meg azért kezdet õ bele. El kéne venni tõled a gépet két hétre és akkor lehet, hogy többet segítenél a házimunkába, meg nem azt mondanád, hogy majd ekkor majd akkor, hanem megcsinálnád azonnal.
Ez a "holnap majd elmosogatok" olyan duma volt, hogy "majd... valamikor...", ezért nem várt anyukád.
És neked milyen fontosabb dolgod volt fél 9 és 9 között? A facebook-ot nézted, vagy chat-eltél a neten ismerõsökkel, ami természetesen nem várhat?
Tudod miért nem várt anyád holnap délelõttig, amíg kivergõdsz az ágyból? Megmondom neked: ugyanis baromi rossz belépni reggel egy mosatlannal teli konyhába, ami nem hogy büdös, még baromira el is veszi az ember kedvét az egész naptól. Ilyen hangulatban reggelit csinálni (és mivel ugye, mert minden piszkos) és elõkészíteni az ebédet amíg õnaccsága (te) kivánszorogsz segíteni végre, képtelenség. Jól mondta itt valaki: gép el két hétre és megtanulod egybõl hogy segíteni bizony KELL! És ezt mondom a húszas éveim elején, hogy nehogy azt mondhasd hogy valami házsártos anyukát hallottál. A kötelességtudatot korán meg kell tanulni.
Ha ott kellett volna aludnod, orrod alatt a mosatlan edények illatával, te is rájönnél, miért nem várt az anyukád.
Mi az belehaltál volna? Este fél 9 még nem olyan késõ, nálunk van hogy este 11-kor mosogat el valaki. (6-an lakunk együtt)
Belehaltál volna ha még lefekvés elõtt elmosogatsz? Én se szeretem ha estére ott marad a mosatlan, fõleg ilyen melegben, mert ha olyan volt a kaja akkor reggelre még büdös is lenne a mosatlan.
Te egy rohadt LUSTA ember vagy. És rohadt hülye is, hogy anyádra haragszol a saját lustaságod miatt!
Én csak azt nem értem, hogy ha mondtad, hogy holnap délelõtt mosogatnál el, akkor miért nem kifogásolta ezt, ha egyszer nem tetszett neki? Elmondhatta volna, mint amit az elsõ válaszoló, hogy még ma kéne, mert megbüdösödik és a reggelihez is kell a hely stb stb. Ezt te nyilván megértetted volna, és döntötök, hogy te elmosogatsz ma este, vagy õ mosogat vagy mi lesz. Mindenesetre én azt javaslom, hogy ezután a munkákhoz kérj határidõt. Ha megkér anya, hogy mosogass el, kérdezz vissza, hogy jó, de mikorra? Erre õ mondhatja, hogy ma 10-ig, és akkor ebben megegyeztek. Nem kell idegeskednie, hogy mikor csinálod meg, 10-kor megnézi, ha kész, jó, ha nem, kifogást nyújt be.
Ebben a melegben reggelre megbüdösödtek volna az edények, gondolom anyukád ismer téged, nem akart vitatkozni, inkább megcsinlálta õ maga.
Nincs annál szebb mikor reggel a koszos konyhára kell kimenni, nyilván nem a kérdezõ csinál reggelit. Amig kiirta a kérdsédst simán elmosogathatott volna.
Anyád helyébe kb. 1 hétig nem mosogatnék rád, nem csinálnék neked reggelit, kend meg magadnak azt a kenyeret, fõzz magadnak valamit. Talán utána értékelnéd, hogy neked CSAK mosogatnod kellene, de még azt sem akarod, lerázod anyádat azzal a dumával, hogy "majd holnap".
Biztos sokszor csalódott már benned, ezért is mondta, hogy úgyse csinálod meg. Nekem a volt férjem volt ilyen, szinte semmit nem csinált itthon, már csak annyit kértem, legalább a szemetet vigye ki, mert amikor én közlekedem, nálam mindig van két gyerek + a velük járó málha. Na meg ennyit mégis meg tudna csinálni, ha már ingyen szállása volt ingyen kajával. Mindig mondta a gép mögül, hogy mindjárt, mindjárt... ha vártam rá, akkor még 2 nap múlva is ott tornyosult a szemét. Szóval szerintem nem az a kérdés, hogy anyukád miért nem tud várni, hanem az, hogy neked mi olyan baromi fontos, hogy pár perc alatt nem tudsz elmosogatni.
Én nem értem miért kell a kérdezõt szidni? Ha zokni hajtogatásról lenne szó akkor mit mondanátok? A tiszta zokni bepenészedik ha ott marad? Tudom, most le leszek pontozva de míg nem ismerünk egyéb történetet és részleteket nem kéne így megítélni a "lusta, trehány, lázadó, tinédzser" kérdezõt
Ha zoknihajtogatásrl lenne szó akkor is azt mondanánk hogy emelje fel a fenekét a gép elõl 10 percre és tegye el a zoknikat, csak a lusta emberek mondanak olyat hogy majd holnap.
Én nem vagyok felnõtt, sem anyuka még, de borzalmasan idegesítõ dolog az, hogy egy pár perces munkát ennyire elhalasztanak emberek. Halálom, mikor párom apja is mindent beb*asz a mosogatóba és ott hagyja délután ötig is akár (abéd cuccal együtt, amiben fõzött és evett is), és akkor áll neki mosogatni. (persze, amikor itt vagyok el kell mosogassak utána mindent, mert akkor meg morog, ha nincs rend...)
Értelek én, de anyádat egy kicsit jobban. Már rég rájöttem, hogy semmi-semmi értelme halogatni azt, amit úgyis meg fogsz tenni. Bármilyen kérdésben!

A fönökömnél diagnosztizálták a H1N1-et! Ma megyek házidokihoz. Tud majd adni valamit, hogy megelőzzük a kialakulását nálam?

Nekem semmi tünetem nincs.

Legjobb válasz: Akkor lehet, csak kinevet, hogy amíg nincs bajom, addig nem tud csinálni semmit? ... Nem nagyon szeretném elkapni! Renegeteg gyümölcsöt eszem, de hát csak össze vagyok zárva vele nap, mint nap. Tényleg nem fog tudni semmit sem adni? Vagy szedjek valami multivitamint pluszba? Bár nagyon ellene vagyok ezeknek a természetellenes vitaminizéknek. ... Azért köszönöm ám a segítséget! Asszem megkérdezem tõle, hogy mit szed rá, hátha ezzel a plusz infóval majd azért már tud kezdeni valamit az én háziorvosom is!

A kérdező hozzászólása: Akkor lehet, csak kinevet, hogy amíg nincs bajom, addig nem tud csinálni semmit? ... Nem nagyon szeretném elkapni! Renegeteg gyümölcsöt eszem, de hát csak össze vagyok zárva vele nap, mint nap. Tényleg nem fog tudni semmit sem adni? Vagy szedjek valami multivitamint pluszba? Bár nagyon ellene vagyok ezeknek a természetellenes vitaminizéknek. ... Azért köszönöm ám a segítséget! Asszem megkérdezem tõle, hogy mit szed rá, hátha ezzel a plusz infóval majd azért már tud kezdeni valamit az én háziorvosom is!
Védõoltást nem valószínû. Figyelj magadra, ha tüneteid lesznek, menj mindenképpen orvoshoz, hogy idõben kezelhesse a betegséget. Jó egészséget.
Egyelõre még csak arra van gyógyszer, ha kialakultak a tünetek : TAMIFLU tabletta (vényköteles) http://www.pirulapatika.hu/210185448/adatlap A megelõzésre szolgáló védõoltást egyelõre még csak tesztelik.
Gondolom betegen azért nem jár be dolgozni?!? Elõtte is megfertõzhetett ugyan, de szerintem akkor már nálad is jelentkezett volna a dolog. Mikor diagnosztizálták?
A kérdező hozzászólása: De-de betegen is jött ... Csütörtökön mondták neki, de lazán ott volt még pénteken is! ... Amúgy elmentem dokihoz, s tényleg csak "kinevetett", hogy ha nincs semmi bajom, akkor mit tudna velem csinálni, s megkért, akkor menjek vissza, ha már van valami tünetem! Hát errõl ennyit! :( Még csak annnyit sem mondott, hogy ne menjek a fõnök közelébe!
Hátha tudja, hogy mi baja van, és így is bemegy dolgozni, az nagy szemétség tõle. Maradj tõle olyan távol amennyire lehet. Szellõztess sokat, gyakran moss kezet. És figyelj magadra, a tünetekre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!