Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnék hasamra és (59 db)

Nem tudom, hogy serven van-e ha kezdetleges lagyekservem lenne tudnek has es hatizom gyakorlatokat fajdalom nelkul vegezni?

Legjobb válasz: nincs semmilyen dudor de ha tapogatom a jobb felem mintha lenne ott valami

A kérdező hozzászólása: nincs semmilyen dudor de ha tapogatom a jobb felem mintha lenne ott valami
A kérdező hozzászólása: vagy lehrt hogy csak tevedek? ez normalis?
Az, hogy tudsz fájdalom nélkül edzeni, még nem jelenti azt, hogy nincs lágyéksérved. Ha kitapintod azt a "gyanús" valamit, próbált köhögni párat. Ha valóban sérvrõl van szó, nagy valószínûséggel a köhögéssel szinkron mocorogni fog. Egyébként szerintem az lenne a legtisztább, ha elmennél orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: nem tudom... mintha egyhen de nagyon enyhen mocorogna ott valami habar lehet hogy csak eltulzom a dolgot es nincs semmi bajom
A kérdező hozzászólása: nem tudom miert is gondoltam hogy lagyekservem lenne nem is faj es nem is fajt azaz egy nap csak ugy belenyilal nagyon enyhen valami es az a gyanus valami a regebbi servmutetem(10 evvel ezelotti)maradvanya
Elõbb utóbb fájni fog , de a legrosszabb ha átszakad a hasfal és heresérved lesz.menj el egy sebészeti vizsgálatra, és ot megmondják hogy sérved van e vagy sérvkapud.Ajánlom ha sérved van mûttesd meg , amíg kicsi Laparoszkópos megoldással 3db 1cm es vágással meguszod.

Hogy csináljuk, hogy egyedül újra elaludjon vagy ellegyen a kiságyban elalvás előtt, mint eddig annélkül, hogy hasra forduljon, mert olyankor nem tud visszafordulni és jön a sírás?

A kisfiunk 4 hónapos koráig átaludta az éjszakát, mostanában felkel éjszaka is. Sokszor úgy t?nik a foga zavarja, de az éjjel 2x is felkelt és nem az miatt. Most már át tud fordulni hasra de vissza nem, és az éjjel azt próbálta, hogy forduljon hasra, nem sikerült mert nem fért a kiságy széle miatt aztán elkezdett sírni. Ezt megcsinálta kétszer. Mindkétszer meg kellett végül szopiztassam mert nem tudtuk másképp megnyugtatni. Eddig sokszor elaludt egyedül, most ha letesszük fordul hasra. Más is volt már így? hogy oldottátok meg ezt a helyzetet? Meddig fog tartani?

Legjobb válasz: Az én lányom ugyan ez volt...Õ is 4 hónapos korától tud hasra fordulni, hason aludni viszont nem szeret, így kelhettem hozzá megint, mert álmában megfordult, vissza nem tudott, így felébredt és sírt. Kb. 2-3 nap után meguntam és mindkét oldalához tettem egy párnát miután elaludt, így álmában nem tud hasra fordulni, nem is kel fel. Már 7 hónapos vissza tud fordulni 1,5 hónapja, de a párnák maradtak, mert akkora hely nincs a kiságyban, hogy ide-oda forgolódjon..., mindig az lett a vége, hogy beakadt a keze v. a lába a rácsba v. maga alá szorult a keze stb, és felébredt, ugyhogy fõ a nyugalom alapon kipárnázom...:-)

Az én lányom ugyan ez volt...Õ is 4 hónapos korától tud hasra fordulni, hason aludni viszont nem szeret, így kelhettem hozzá megint, mert álmában megfordult, vissza nem tudott, így felébredt és sírt. Kb. 2-3 nap után meguntam és mindkét oldalához tettem egy párnát miután elaludt, így álmában nem tud hasra fordulni, nem is kel fel. Már 7 hónapos vissza tud fordulni 1, 5 hónapja, de a párnák maradtak, mert akkora hely nincs a kiságyban, hogy ide-oda forgolódjon..., mindig az lett a vége, hogy beakadt a keze v. a lába a rácsba v. maga alá szorult a keze stb, és felébredt, ugyhogy fõ a nyugalom alapon kipárnázom...:-)
ha szopis korszakát alé valami mikatt a kislányom, hát szopiztatom. Majd elmúlik:-) Igen fárasztó, de az élet is az.
éli valami miatt.....bocsi

Szeretnék felső testre gyúrni. (bicepsz, tricepsz, alkar, váll, hát, mellkas, has) És hogy mivel tudnék a legjobban izmosodni?

Mivel tudnék a legjobban er?södni?

Legjobb válasz: " Szeretnék felsõ testre gyúrni. (bicepsz, tricepsz, alkar, váll, hát, mellkas, has) És hogy mivel tudnék a legjobban izmosodni?" Guggolással :)

" Szeretnék felsõ testre gyúrni. (bicepsz, tricepsz, alkar, váll, hát, mellkas, has) És hogy mivel tudnék a legjobban izmosodni?" Guggolással :)
Ne legyél búza, tessék lábazni is!
A kérdező hozzászólása: Lábat azért nem írtam mert az már kezd kockásodni :) és ennyi nekem egyenlõre elég a lábhoz :)
Kockás lesz a lábad? Hú, olyat én is akarok...


Hogy segítsek a 3 honapos fiamnak, hogy tudjon kakilni, hogy ne fájjon a hasa? Tegnap kakilt kicsit de ma is erölködik és semmi, fáj a hasa és aludni sem tud mert felébred rá.

Inacolt,espumizant,angolvizet,mecsekbébi és kamilla teát is probáltam már mert régota hasfájos de semmi nem az igazi,és most megint nagyon szenvedünk.

Legjobb válasz: Szia szerintem fõzz neki kamilla teát de mézédesre fõzd a cukrot a vízbe mert ha nem teszed attól is fájhat a hasa.Mi ugyanígy voltunk és most már szuperul vagyunk amióta így adom neki.Vagy a másik eset lázmérõzd meg dugd a fenekébe a lázmérõt és emeld fel a lábát mint pelusozáskor.Hidd el sikerülni fog.Valamint a homeos bogyó is nagyon jó dioscorea villosa 9ch Ha egyik sem válik be 2napon belül a doki fog felírni valamit rá.Üdv és ne pánikolj

Szia szerintem fõzz neki kamilla teát de mézédesre fõzd a cukrot a vízbe mert ha nem teszed attól is fájhat a hasa.Mi ugyanígy voltunk és most már szuperul vagyunk amióta így adom neki.Vagy a másik eset lázmérõzd meg dugd a fenekébe a lázmérõt és emeld fel a lábát mint pelusozáskor.Hidd el sikerülni fog.Valamint a homeos bogyó is nagyon jó dioscorea villosa 9ch Ha egyik sem válik be 2napon belül a doki fog felírni valamit rá.Üdv és ne pánikolj
Székletlazításra használhatsz glicerines végbélkúpot. Nekünk bevált. Ha szoptatsz, figyelj oda az étkezésedre, mert kihat a gyermekre is. Ha nehéz ételeket eszel, és szoptatsz, akkor neki is nehezebb megemészteni. Fogyassz sok gyümölcsöt, kerüld el a puffasztó ételeket ("K" betûs zöldségek), a sok kávé sem tesz jót.
Mi is zgy jártunk a 3 hónapos lányommal. mindent kipróbáltunk, szélcsõ, meleg kamilla, eszpumizan...de végül a védõnõ ajánlotta a Protexin Restore nevezetû késztményt, ez bifiduszos és helyreállítja a csacsamõk bélflóráját. 5 napig adtam neki és már gyönyörûen kakil.Ez való szorulásra. Ha fáj a hasa akkor nálunk a szélcsõ jött be, patikában lehet venni. Ezt feldugod a kis végbelébe, nagyon puha gumiból van, semennyire sem fáj neki és ez "kipukkasztja" a buborékokat ami miatt fáj a poci. Sok sikert!!!
semmi képpen ne használj hõmérõt, meg ilyeneket kupot lehet de ne sûrün.nem rég tanultuk, hogy semmi féle képpen nem szabad a gyerek fenekét iritálni, hogy elinduljon a széklet mert ha ezt folyamatossan csinálod akkor ehez fog hozzá szokni és útána csak igy bir majd kakálni.tehát teák, rozstosak, gyümölcsök.probáld a lágy ételeket.
és rengetegszer tornáztasd felhúzod a lábát aztán le
Gutalaksz cseppek és vidd el orvoshoz
A kérdező hozzászólása: Az utolsotol kérdezném a mit irt azt lehet kapni recept nélkül?
Protexin Restore vény nélkül kapható, a DM-ekben is beszerezhetõ.
Szia! Nekünk a Babamosoly nevû édesköményes tea vált be és a tornáztatás. Köldöktõl lefelé simogatni függõlegesen, utána körkörösen majd köldök fölött félhold alakban balról jobbra simogatni, mindegyikbõl 6 szor .Ez a vízimalom, napocska , hold elnevezésû pocakmasszázs.

Hogyan tudnék kisseb hasat csinálni? és az utánn kocka hasat? 175cm és 73-75 kg vagyok

Legjobb válasz: Hát elõször lefogysz aztán meg megizmosodsz , ilyen egyszerû... :) Fuss addig amíg el nem tûnik a zsír aztán meg égesd a hasad és közbe egyél csirkehúst meg fehérje port ezt pedig addig amíg ki nem türemkednek teniszlabda méretû kockák és mindezt megállás nélkül amiket leírtam úgy tuti hatásos.

Hát elõször lefogysz aztán meg megizmosodsz , ilyen egyszerû... :) Fuss addig amíg el nem tûnik a zsír aztán meg égesd a hasad és közbe egyél csirkehúst meg fehérje port ezt pedig addig amíg ki nem türemkednek teniszlabda méretû kockák és mindezt megállás nélkül amiket leírtam úgy tuti hatásos.
Most sovány vagy vagy nagy a hasad? A korodat még megkérdezhetem?
A kérdező hozzászólása: 12 éves vagyokA kezeim nagyon vékonyak annyira hogy mindenki átéri.Hogyan tudnék hizokurázni?
na ez jó kérdés...ugyan ez a cink nálam is ..:( 15/L
úgy..hogy sokat eszel és közben csinálsz sok felülést..és így nem a hasadra megy majd..

Én 55 kg vagyok. Kb 160cm. Nem akarok fogyni nem vagyok kövér csak 1 éve szültem és nagy a hasam. Ez nagyon zavar, hogy tudnék megszabadulni tõle?

Köszönök mindenféle tanácsot!!!

Legjobb válasz: Szia, én 15 hónapja szültem, én is kb 160 cm vagyok és 57 kg. A hasam nekem se a régi már, de nem vészes, annyi ugye, h mivel megnyúlt a bõr, nem tartja olyan feszesen már az alatta lévõ kis hájat.. Sajnos ahogy olvasgattam, egy területrõl nem lehet fogyni, szinte mindenhonnan megy... de vannak a neten cikkek, h milyen dolgokból kell kevesebbet bevinni a szervezetedbe, több vizet kell inni, és vannak videók is hasformálásra... Én mondjuk egy ideig használtam masszírozógépet hasfeszesítõkrémmel, úgy néz ki valamennyit azért ért.

Szia, én 15 hónapja szültem, én is kb 160 cm vagyok és 57 kg. A hasam nekem se a régi már, de nem vészes, annyi ugye, h mivel megnyúlt a bõr, nem tartja olyan feszesen már az alatta lévõ kis hájat.. Sajnos ahogy olvasgattam, egy területrõl nem lehet fogyni, szinte mindenhonnan megy... de vannak a neten cikkek, h milyen dolgokból kell kevesebbet bevinni a szervezetedbe, több vizet kell inni, és vannak videók is hasformálásra... Én mondjuk egy ideig használtam masszírozógépet hasfeszesítõkrémmel, úgy néz ki valamennyit azért ért.

Hogyan tudnék megerősödni? Has izom hogy keményebb és formásabb hasam legyen meg izom is kéne a karba de nincs súlyzóm és nem tudok kondiba menni se

Legjobb válasz: Kondi nélkül is lehet edzeni , fekvõtámasszal , húzódzkodni , felüléseket csinálni .

Kondi nélkül is lehet edzeni , fekvõtámasszal , húzódzkodni , felüléseket csinálni .
*alsó kockák.
A kérdező hozzászólása: Értem! Akkor fogok járni futni újból :) És akkor a lábemelést meg ezeket csinálom tovább akkor mennyi idõ alatt fogom tudni teljesen kockásra edzeni? :) )
Mert önmagában a hasedzés nem elég. Hogy láthatóak legyenek az elsó kockák is, ahhoz szálkásító diéta is kell és heti 3-4 aerob edzés is, pl. kocogás, bicaj.
A kérdező hozzászólása: Értem és köszi! Esetleg tudnál benne segíteni h mien legyen az aerob edzés? Mibõl álljon??
Ahogy írtam is, a kocogás vagy bicajozás jó lesz, heti min. 3-4-szer, 40-50 perc. De jó még az ellipszis tréner, lépcsõzõgép is.:)
Ez függ a genetikától is, nem lehet nagyon megtippelni. Ha rajtad nem sok zsír van (már pedig gondolom nincs sok, mert látszik a felsõ része a hasizomnak), akkor gyorsan leadhatod a maradék zsírt is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) hát már jó ideje gyúrok rendszeresen tehát azért, csak most tömeget szedtem fel és amiatt hogy leadjam.

32hetes leszek szerdán. Sokan mondják, hogy lejjebb ment a hasam, és mintha tűt szúrnának alulra a hasamba. Aggódnom kellene?

Normális ez ilyenkor?Félek,hogy korábban lesz meg a baba.

Legjobb válasz: Normális ilyenkor,de arra ne is gondolj hogy hamarabb jön mert bevonzod,beszugerálod magadnak.Csak pozitiv gondolkodás,pihenés és nyugalom!A tested készül,tágulnak a csontok,nyúlnak a szalagok,mostmár jelentõs "súlyt" kell tartania,gyakorol a méh stb.Magnéziumot 36hétig még szedheted,csak nyugi 34h.kismama

Normális ilyenkor, de arra ne is gondolj hogy hamarabb jön mert bevonzod, beszugerálod magadnak.Csak pozitiv gondolkodás, pihenés és nyugalom!A tested készül, tágulnak a csontok, nyúlnak a szalagok, mostmár jelentõs "súlyt" kell tartania, gyakorol a méh stb.Magnéziumot 36hétig még szedheted, csak nyugi 34h.kismama
Már befordult a babád fejfekvésbe? mert nekem akkor ment lejjebb egy kicsit a pocakom, amikor úgy döntött, hogy befordul, és akkor én is éreztem szurkálást. Ja és még mindig egyben vagyok, így 40 hetesen és 1 naposan... Szerintem ne aggódj, az is lehet, hogy csak a babusod fészkelõdik, nyom valami ideget, és ilyenkor lehet érezni szurkálásokat, vagy egyéb kellemetlenségeket.
Teljesen normális, hogy szúrkál a pocakod alul, nekem is szúrkált, én is megijedtem, de a doki megnyugtatott, hogy semmi gond, csak a méhem készülõdik...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!