Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnék cicákat befogni (1 db)

Hogy tudnék vad cicákat befogni?

Még kicsik és nagyon vadak, menhelyre szeretném ?ket vinni, mert így nem sok jöv?jük van! (köcsög szomszédok)Most csináltam egy csapóajtós dobozt, beletettem a kaját, most várok h szokják! Belemennek ugye? Van még vmi ötletetek? És a mamacicára? Mert ha vadon marad jöv?re újabb árvák lesznek!!!! Köszi el?re is az ötleteket!

Legjobb válasz: Az anyacica is vad? Azzal annyit tudsz csinálni, ha köcsögök a gazdák, hogy íratsz a dokiva fog gátlót macskák részére, ez kb 800 ft, és három hónapra elég. Egy héten egy szemet adsz neki, én egy darabka májasba szoktam rejteni. Csak ehhez is az kell,hogy valahogy oda bírd szoktatni magadhoz. Kiscicáknál jó ötlet a csapóajtós doboz, leginkább kajával tudod odaszoktatni, sonka vagy kolbász ilyesmi.

Az anyacica is vad? Azzal annyit tudsz csinálni, ha köcsögök a gazdák, hogy íratsz a dokiva fog gátlót macskák részére, ez kb 800 ft, és három hónapra elég. Egy héten egy szemet adsz neki, én egy darabka májasba szoktam rejteni. Csak ehhez is az kell, hogy valahogy oda bírd szoktatni magadhoz. Kiscicáknál jó ötlet a csapóajtós doboz, leginkább kajával tudod odaszoktatni, sonka vagy kolbász ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Az anya is vad.
vad cicákat? utcasarkon!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kell-e féreghajtó a benti, 6-7 hetes cicámnak?

És ha igen akkor mennyi?

8

Senki nem tud segiteni maine coon mérettel kapcsban?

4honapos kandur és 3kg. mennyi a minimum amennyi lessz??

4

Macska törzskönyvezése? Ha 4honapos még le lehet?

egy ismerőstöl veszünk egy maine coon cicát most 4honapos.tudom hogy a meoe most nem törzskönyvez mert valami gubanc van,cicát lehet?? illetve menni fog? 4honaposak de nem szolt hogy születtek ez nem baj?

17

Van egy 14 éves ivartalanított lány cicám. Nagyon öregnek számít? Mikre kell odafigyelni?

Kinti-benti cica, télen csak bent van. Egészséges, de mikre kell ebben a korban odafigyelni, hogy az is maradjon?

1

A 2 éves ivartalanított kandúr cicámhoz befogadtunk egy kis cicát, amivel a kora miatt többet foglalkozunk, mint a naggyal. Azt vettem észre, hogy a nagy kezd depressziós lenni /félre vonul, nem játszik/. Mit lehetne csinálni, hogy ezek megszűnjenek?

8

Macskátokon melyik testrészét szereted a legjobban?

12

Megrázta a macskát az áram mert elrágott egy vezetéket! Mi baja lesz? Mi fog vele történni?

Gyorsan ki lett húzva a konnektorból, de minden szikrázott, ő meg csak ott feküdt a földön és nyervogott. Szörnyű volt. Nagyon megijedtem, még a kezem is remeg. De túlélte, fekszik, piheg.. Eszembe se jutott volna, hogy elrágja, sosem csinált ilyet pedig régóta itt van.

Kérlek ne szóljatok le, hogy nem figyelek oda, meg rossz gazdi vagyok, baleset volt. :(
21/l

20

Lehet egy táp olyan hogy megbolondul tőle a macska?

5

Szilikonos macskaalom. Kinek mi a véleménye?

9

Hogy szoktassam rá a tálból ivásra?

Van esetleg valamilyen praktika, ötlet arra, hogy a cicám ne csak a csapból igyon? Vettem neki ilyen önitató szerűséget(

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!