Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnék arról, hogy (170 db)

Ha majd elmúlsz 14, keress meg és megmutatom hogy milyen az ha együtt vagy valakivel. :)
Háromszor két héten belül? Hány évesek vagytok? 12?
Nem vagy hülye, csak még gyerek.
A kérdező hozzászólása: nem hinném hogy hülye vagyok.. ha meg zavar az amit én gondolok minek irsz.. szerintem az a hülye aki egyeltalán hajnali majdnem egykor irkál..
Te hülye vagy.
A kérdező hozzászólása: aki itt bammegezik meg izél hogy hány éves vagyok azok azok az emberek akik nem tudnak semmit az életrõl minek irkáltok ha csak annyit tudtok írni hogy bammeg meg hogy hány éves vagy 10 meg ilyenek....amúgy meg 14 leszek..és õ is annyi lesz..ha annyira kíváncsiak vagytok
B+, hány éves vagy 10?
Valszeg még nem elég érett hogy felvállaljon mindenki elõtt. Beszéld meg vele
Nem gáz feltétlenül. De ennyi információból csak jósolni tudok :)
Velem is volt hasonló! (2.-os koromban)
14 évesen ne csókolozzál azzal, aki nem is figyel rád.

Hamarosan szexelni fogok egy csajjal, aki nem tud arról hogy szűz vagyok mit tanácsoltok, hogy ezt ne vegye észre?

A lány eléggé tapasztaltnak mondja magát, de nem akarom elmondani neki inkább megpróbálok ügyes lenni. Lányok mondhatnátok tanácsokat mivel buknék le vagy mire ügyeljek nagyon. És itt apró dolgokra vagyok kíváncsi nem vagyok teljesen hülye.

Legjobb válasz: Szerintem inkább áruld el neki. Engem személy szerint kifejezetten izgatna, ha tudnám, hogy zûz fiúval fogok lefeküdni.

Szerintem inkább áruld el neki. Engem személy szerint kifejezetten izgatna, ha tudnám, hogy zûz fiúval fogok lefeküdni.
Csak nyugodtan, természetesen. Meg persze az sem árt, ha vagy kétszer kivered elõtte.
Nekem is tetszene, ha tudnám hogy szûz a srác :)
A kérdező hozzászólása: Na jó , de már kérdezte és letagadtam, nem akarom hogy megharagudjon.

Hogyan tudnék arról leszokni, hogy sokat gondolok a rokonaimra, ismerőseimre? Õk meg rám nem.

Ez már többször kiderült, észrevettem. Magamon is, pld sokszor beszélgetünk a párommal, hogy melyik rokonnal, ismerőssel mi van. Nálatok ez hogyan van? Mért van bennem vajon ez a késztetés, hogy gondoljak rájuk, hogy vajon mi lehet velük? Még nem jöttem rá, ezért érdeklődöm tapasztalatokról.

Legjobb válasz: Olyanokból gondolom ezt, hogy születettek gyerekeim, de rám se nyitották az ajtót. Van egy komoly betegségem, de mikor megtudták se nagyon érdeklõdnek róla, hogy hogy vagyok ezzel kapcsolatban. Ha velük van valami fontos, nagysokára tudom meg, azt se tõlük. Emailre, sms-re nem reagálnak, ha felveszik a telót, akkor néhány perc felszínes beszélgetés... Nem értem, hogy ezek ellenére miért érdeklõdöm és foglalkoztat, hogy mi van az ilyen rokonaimmal, ismerõseimmel, régi osztálytársakkal vagy kollégákkal. Ez nem normális? Nem vagyok bunkó, elég figyelmes vagyok. Csak már magányosnak érzem magam ezektõl és félek az emberektõl.

A kérdező hozzászólása: Olyanokból gondolom ezt, hogy születettek gyerekeim, de rám se nyitották az ajtót. Van egy komoly betegségem, de mikor megtudták se nagyon érdeklõdnek róla, hogy hogy vagyok ezzel kapcsolatban. Ha velük van valami fontos, nagysokára tudom meg, azt se tõlük. Emailre, sms-re nem reagálnak, ha felveszik a telót, akkor néhány perc felszínes beszélgetés... Nem értem, hogy ezek ellenére miért érdeklõdöm és foglalkoztat, hogy mi van az ilyen rokonaimmal, ismerõseimmel, régi osztálytársakkal vagy kollégákkal. Ez nem normális? Nem vagyok bunkó, elég figyelmes vagyok. Csak már magányosnak érzem magam ezektõl és félek az emberektõl.
Szia szoros kapcsolatot ápoltál velük régen vagy még mindig szimplán kötötc hózájúk és félsz az elvesztésük tõl Amig ez nem válik beteges rögeszmédé adig nem baj
A kérdező hozzászólása: Túl sok idõt fordítok erre, ez biztos. Mindkettõ féle van sajnos. :(


Ki mit tud arról, hogy az usa hadseregének lesz e új terep ruhája. Vagy esetleg megmarad a mostani az ACU-UCP. És ha nem marad akkor a Multicam váltja e le és az lesz e az új Terepruhájuk?

Legjobb válasz: Afganisztán más nagyon sok egységnél átváltottak Multicamre, mióta pár éve "rájöttek", hogy az ACU nem rejt túl jól Afganisztánban, a Multicam viszont kiválóan. Plusz nagyon sokan szorgalmazzák az Armynál, hogy a Multicam teljesen váltsa le az ACU-t.

Afganisztán más nagyon sok egységnél átváltottak Multicamre, mióta pár éve "rájöttek", hogy az ACU nem rejt túl jól Afganisztánban, a Multicam viszont kiválóan. Plusz nagyon sokan szorgalmazzák az Armynál, hogy a Multicam teljesen váltsa le az ACU-t.
A kérdező hozzászólása: Értem akkor az ACU-UCP mindenképpen menni fog.És a Marpat az marad rendszerben?Tudom az nem az army hanem a tengerészgyalogság de arról nem hallottam, hogy le akarnák váltani.
A MARPATtal meg vannak elégedve. De az ACU-t se biztos, hogy teljesen leváltják, csak Afganisztánba. Kísérleteztek új UCP verziókkal, ahol a mintát megváltoztatták (de a színeket nem), ezek megnevezése UCP-A-tól E-ig. Nem tudom, hogy végül rendszeresítik-e.
A kérdező hozzászólása: Akkor ahogy áll a helyzet ebben az évben még nem nagyon lesz döntés terepruha ügyben a usában.Végül is a digital mintákkal nincs baj csak a színükkel az acu-n, no igen az acu inkább városi környezetbe való.Irakban be is vállt azt olvastam.
marpat-ot ne keverjük bele, az nem a hadseregé, hanem a tengerészeté (marines)

Hogy tudnék arról/azzal álmodni amiről/akivel akarok?

Nagyon szeretnék egy személyr?l álmodni, de hogy csináljam? Egész nap rá gondolok, elalvás el?tt elképzelek szituációkat vele, de nem megy. Segítsetek!

Legjobb válasz: Ezt tudatos álomnak hívják. Nem megy egyik percrõl a másikra, lehet, hogy napokig kell gondolnod rá, hogy összejöjjön. Nem kell "ráfeszülni", elég, ha csak egy pillanatig is átjár a fejedben a gondolat, naponta párszor.

Ezt tudatos álomnak hívják. Nem megy egyik percrõl a másikra, lehet, hogy napokig kell gondolnod rá, hogy összejöjjön. Nem kell "ráfeszülni", elég, ha csak egy pillanatig is átjár a fejedben a gondolat, naponta párszor.
Miközben álmodsz és rájösz hogy ez valójában álom akkor tudod irányítani azt, bár ez elég nehéz dolog mivel szinte sose tudsz arról hogy álmodsz.
Sokat gondolj ra elelvas elott is, meg ne vard el h vele is gogsz almodni, az majd igy random lesz...:) olyankor almodsz rola, amikor nem varnad. Legalabbis velem igy volt.
ja, meg elvileg akkor almodsz valakirol ha az illeto benne akar lenne az almodban...:)
ez hülyeség:D soha senki álmában nem akartam benne lenni, mégis egymilliószor hallottam már a rólam álmodott történeteket:D
nem mondtam, hogy feltétlenül igaz is... vagy ha sokat gondolsz valakire, akkor annak benne leszel az álmában. de sztem nem tudatos...

Nektek kitek (at) tud arról, hogy gyakoriztok?

Nekem a tesvérem tudja, és asszem az összes közeli barátnőmnek meséltem már az itt látott érdekes kérdésekről, szóval ja, ők is tudják. :D

Legjobb válasz: Nekem senki :)

Nekem senki :)
Hááát én elmondtam az anyukámnaaak, meg az egyik macskámnak is
Nekem az osztálytársaim tudják. :/ Elég sokat cinkeltek miatta, mikor megtudták, hogy megkóstoltam a saját spermám. Aztán a suli 60 %-a biztos hallott már róla... Azóta inkább névtelen vagyok. :D
Húgom tudja, bár ezt a felhasználónevemet nem osztottam még meg vele (nem is fogom), az elõzõt viszont tudta. Meg anyukám is látta már, hogy olvasgatom az oldalt, õ viszont húgommal ellentétben egyáltalán nem jár ide fel. (Húgom se nagyon, már hetek óta nem láttam itt, régebben is csak néha-néha volt.) Meg egy régebbi barátnõm is tudta.
Nekem csak akiket itt ismertem meg :D Másnak énse híresztelem, mert hülyének néznek miatta :O
nekem a legjobb haverom, de nagyon hülyének néz miatta ezért inkább nem is híresztelem nagyon:D
senki. azt se tudják hogy élek. :D
Senki, de ez így is van jól :D
Barátnõm tudja de õ is fent van .
A kérdező hozzászólása: #6 és #7 :DDDDDD
nem
nem jött ki, de ha minden igaz akkor visszamenõlegesen kompatibilis az Xbox változat

Szerintetek hogy tudnék arról leszokni, hogy a barátom facebookját olvasom?

Tudom nagyon gáz de egyszerűen rászoktam, mint egy szenvedély betegség és nem is fer vele szemben.Szóval az ehhez hasonló mondatoktól kíméljetek. Tudom hogy szemétség, amit csinálok. Egyszer belépett a gépemen és valahogy megjegyezte a jelszavát hiába lépett ki utána és dőlt minden.. rászoktam. Adjatok valami tanácsot győzzetek meg hogy ezt hagyjam abba ! tényleg nagy segítség lenne..

Legjobb válasz: Engem nem zavarna ha a barátnõm nézegetné legalább lenne aki használja.

Engem nem zavarna ha a barátnõm nézegetné legalább lenne aki használja.
Elõször is bocs, de ez szerintem baromira szánalmas. Egyrészt ez az õ online magánszférája, amihez rajta kívül senkinek, semmi köze. Másrészt kvázi levéltitoksértést követsz el... Mondd meg neki, hogy változtasson jelszót. Egyébként meg, azt hiszem ott, ahol az elõzményeket is törölni lehet, valahol van egy beállítás, ami törli a megjegyzett jelszavakat is a bejelentkezõs oldalaknál. De errõl nyilatkozhatna valami computer-guru is. 24N
Tuti kiprobalnam, hogy mihez jo meg az a jelszo. Fogd fel ugy, hogy, ha jo a bankszamlajahoz, akkor leszoksz a facebookrol es a szamlajat szivod le..
Nekem sem sikerült én az exemet nézegetem 5 percenként
A kérdező hozzászólása: hát sajnos találtam pár dolgot ami nem töltött el túlzott nagy örömmel, már majdnem a szakításnál tartottam, de aztán persze rájöttem, hogy nem ér meg ennyit a dolog, (csak hülye haverok közötti dumák) és ha a valóságban azt mutatja hogy szeret és érzem is akkor nem kéne.. csak sajna nagy nõcsábász volt régen és hát innen ered a gyanakvás..
én is néztem anno, bár nekem volt is rá okom. eleinte tudtuk egymásnak a jelszavát aztán mikor belenyúlkált a dolgaimba megváltoztattam. onnantól õ is változtatgatta, hol tudtuk egymásét hol nem. azóta nem érdekel a dolog mióta kiszerettem belõle. de így hogy te nem találsz semmit, vagy mond meg neki vagy töröld.
Amúgy az elõzõ barátomnak én is nézegettem a fb-ját, mert tudtam a jelszót (amíg rá nem érzett - szerintem - és meg nem változtatta). A mostani egyszer hagyta magát bejelentkezve még hónapokkal ezelõtt, és akkor beleolvasgattam pár levélbe, és olyan dolgokat is találtam, amik "tetszettek" (ahogy másoknak írt, akár régebbi csajoknak is). Aztán képzeletben pofonvágtam magam, és azóta nem jártam arra. Megtehettem volna, mert egyszer megnéztem a gépén a mentett jelszavakat, de ez tényleg olyan gáz... Fõleg, amíg érzed, hogy téged szeret.
És tudod is a jelszót fejbõl vagy csak el van mentve? Ha a második, akkor töröld ki a mentett jelszavak közül (illetve ezt így is-úgy is tedd meg). Találsz "érdekes" dolgokat? Gondolom, nem, mert azt írtad volna. Akkor örülj neki, mint majom a farkának, hogy rendes barátod van, és szégyenedben ne lépj be min. 2 hétig. Hagyd tisztulni a lelkiismereted, és hátha aztán kisebb lesz a kísértés.
A kérdező hozzászólása: ha elmondanám neki ezt a dolgot tuti szakítana velem, szóval az hogy megkérjem változtassa meg a jelszavát..hát semmiképp sem fogom.
Ez nagyon nem szép dolog. Ezen nincs mit leszokni, ne csináld és kész :) . Töröld ki a jelszót. Nem tudom milyen tanácsokat lehet adni ehhez..
kérd meg hogy váltson jelszót. mondd el neki õszintén, hogy ez a helyzet.
Te face kocka

Kulka János vajon tud arról, hogy a népszerű Kulka János Rajongói Klub (a Facebookon) paródiát csinál belőle?

Azért kérdezem, mert nem találtam olyan vele készített interjút, amiben megemlítették volna. Szerintem nagyon vicces oldal, a kommentek is sokat dobnak rajta.

Legjobb válasz: Ha szerinted az az igen komoly oldal paródia, akkor nincs helyed a rajongók közt és itt sem.

Ha szerinted az az igen komoly oldal paródia, akkor nincs helyed a rajongók közt és itt sem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!