Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnék arról, (180 db)

Hogyan tudnék arról leszokni, hogy sokat gondolok a rokonaimra, ismerőseimre? Õk meg rám nem.

Ez már többször kiderült, észrevettem. Magamon is, pld sokszor beszélgetünk a párommal, hogy melyik rokonnal, ismerőssel mi van. Nálatok ez hogyan van? Mért van bennem vajon ez a késztetés, hogy gondoljak rájuk, hogy vajon mi lehet velük? Még nem jöttem rá, ezért érdeklődöm tapasztalatokról.

Legjobb válasz: Olyanokból gondolom ezt, hogy születettek gyerekeim, de rám se nyitották az ajtót. Van egy komoly betegségem, de mikor megtudták se nagyon érdeklõdnek róla, hogy hogy vagyok ezzel kapcsolatban. Ha velük van valami fontos, nagysokára tudom meg, azt se tõlük. Emailre, sms-re nem reagálnak, ha felveszik a telót, akkor néhány perc felszínes beszélgetés... Nem értem, hogy ezek ellenére miért érdeklõdöm és foglalkoztat, hogy mi van az ilyen rokonaimmal, ismerõseimmel, régi osztálytársakkal vagy kollégákkal. Ez nem normális? Nem vagyok bunkó, elég figyelmes vagyok. Csak már magányosnak érzem magam ezektõl és félek az emberektõl.

A kérdező hozzászólása: Olyanokból gondolom ezt, hogy születettek gyerekeim, de rám se nyitották az ajtót. Van egy komoly betegségem, de mikor megtudták se nagyon érdeklõdnek róla, hogy hogy vagyok ezzel kapcsolatban. Ha velük van valami fontos, nagysokára tudom meg, azt se tõlük. Emailre, sms-re nem reagálnak, ha felveszik a telót, akkor néhány perc felszínes beszélgetés... Nem értem, hogy ezek ellenére miért érdeklõdöm és foglalkoztat, hogy mi van az ilyen rokonaimmal, ismerõseimmel, régi osztálytársakkal vagy kollégákkal. Ez nem normális? Nem vagyok bunkó, elég figyelmes vagyok. Csak már magányosnak érzem magam ezektõl és félek az emberektõl.
Szia szoros kapcsolatot ápoltál velük régen vagy még mindig szimplán kötötc hózájúk és félsz az elvesztésük tõl Amig ez nem válik beteges rögeszmédé adig nem baj
A kérdező hozzászólása: Túl sok idõt fordítok erre, ez biztos. Mindkettõ féle van sajnos. :(

Hogy tudnék arról/azzal álmodni amiről/akivel akarok?

Nagyon szeretnék egy személyr?l álmodni, de hogy csináljam? Egész nap rá gondolok, elalvás el?tt elképzelek szituációkat vele, de nem megy. Segítsetek!

Legjobb válasz: Ezt tudatos álomnak hívják. Nem megy egyik percrõl a másikra, lehet, hogy napokig kell gondolnod rá, hogy összejöjjön. Nem kell "ráfeszülni", elég, ha csak egy pillanatig is átjár a fejedben a gondolat, naponta párszor.

Ezt tudatos álomnak hívják. Nem megy egyik percrõl a másikra, lehet, hogy napokig kell gondolnod rá, hogy összejöjjön. Nem kell "ráfeszülni", elég, ha csak egy pillanatig is átjár a fejedben a gondolat, naponta párszor.
Miközben álmodsz és rájösz hogy ez valójában álom akkor tudod irányítani azt, bár ez elég nehéz dolog mivel szinte sose tudsz arról hogy álmodsz.
Sokat gondolj ra elelvas elott is, meg ne vard el h vele is gogsz almodni, az majd igy random lesz...:) olyankor almodsz rola, amikor nem varnad. Legalabbis velem igy volt.
ja, meg elvileg akkor almodsz valakirol ha az illeto benne akar lenne az almodban...:)
ez hülyeség:D soha senki álmában nem akartam benne lenni, mégis egymilliószor hallottam már a rólam álmodott történeteket:D
nem mondtam, hogy feltétlenül igaz is... vagy ha sokat gondolsz valakire, akkor annak benne leszel az álmában. de sztem nem tudatos...

Hogy tudnák arról megbizonyosodni hogy nincs kártevõ már a gépemen?

Egy skype vírust telepítettem nem gondoltam volna hogy az és irták hogy yac nevû víruskeresõ program majd megoldja. Olvastam arról hogy elvileg az is egy vírus na letöröltem egy free marwarebytest felraktam az kitakarított 16 vírust letöröltem az avasztomat mert semmi vírust nem észlelt felraktam a nod 32 smartott az szedi le még a kártevõket

Legjobb válasz: Még Kaspersky Internet Security-t töltsd le (1 hónap ingyenes), ez az egyik legjobb antivírus. Internet Security 2014 (14.0.0.4651ab) [MAGYAR] | méret: 258,036,328 bájt | dátum: 2013.12.17. [link] Többit kapcsold ki amíg használod!

Még Kaspersky Internet Security-t töltsd le (1 hónap ingyenes), ez az egyik legjobb antivírus. Internet Security 2014 (14.0.0.4651ab) [MAGYAR] | méret: 258, 036, 328 bájt | dátum: 2013.12.17. [link] Többit kapcsold ki amíg használod!


Szerintetek hogy tudnék arról leszokni, hogy a barátom facebookját olvasom?

Tudom nagyon gáz de egyszerűen rászoktam, mint egy szenvedély betegség és nem is fer vele szemben.Szóval az ehhez hasonló mondatoktól kíméljetek. Tudom hogy szemétség, amit csinálok. Egyszer belépett a gépemen és valahogy megjegyezte a jelszavát hiába lépett ki utána és dőlt minden.. rászoktam. Adjatok valami tanácsot győzzetek meg hogy ezt hagyjam abba ! tényleg nagy segítség lenne..

Legjobb válasz: Engem nem zavarna ha a barátnõm nézegetné legalább lenne aki használja.

Engem nem zavarna ha a barátnõm nézegetné legalább lenne aki használja.
Elõször is bocs, de ez szerintem baromira szánalmas. Egyrészt ez az õ online magánszférája, amihez rajta kívül senkinek, semmi köze. Másrészt kvázi levéltitoksértést követsz el... Mondd meg neki, hogy változtasson jelszót. Egyébként meg, azt hiszem ott, ahol az elõzményeket is törölni lehet, valahol van egy beállítás, ami törli a megjegyzett jelszavakat is a bejelentkezõs oldalaknál. De errõl nyilatkozhatna valami computer-guru is. 24N
Tuti kiprobalnam, hogy mihez jo meg az a jelszo. Fogd fel ugy, hogy, ha jo a bankszamlajahoz, akkor leszoksz a facebookrol es a szamlajat szivod le..
Nekem sem sikerült én az exemet nézegetem 5 percenként
A kérdező hozzászólása: hát sajnos találtam pár dolgot ami nem töltött el túlzott nagy örömmel, már majdnem a szakításnál tartottam, de aztán persze rájöttem, hogy nem ér meg ennyit a dolog, (csak hülye haverok közötti dumák) és ha a valóságban azt mutatja hogy szeret és érzem is akkor nem kéne.. csak sajna nagy nõcsábász volt régen és hát innen ered a gyanakvás..
én is néztem anno, bár nekem volt is rá okom. eleinte tudtuk egymásnak a jelszavát aztán mikor belenyúlkált a dolgaimba megváltoztattam. onnantól õ is változtatgatta, hol tudtuk egymásét hol nem. azóta nem érdekel a dolog mióta kiszerettem belõle. de így hogy te nem találsz semmit, vagy mond meg neki vagy töröld.
Amúgy az elõzõ barátomnak én is nézegettem a fb-ját, mert tudtam a jelszót (amíg rá nem érzett - szerintem - és meg nem változtatta). A mostani egyszer hagyta magát bejelentkezve még hónapokkal ezelõtt, és akkor beleolvasgattam pár levélbe, és olyan dolgokat is találtam, amik "tetszettek" (ahogy másoknak írt, akár régebbi csajoknak is). Aztán képzeletben pofonvágtam magam, és azóta nem jártam arra. Megtehettem volna, mert egyszer megnéztem a gépén a mentett jelszavakat, de ez tényleg olyan gáz... Fõleg, amíg érzed, hogy téged szeret.
És tudod is a jelszót fejbõl vagy csak el van mentve? Ha a második, akkor töröld ki a mentett jelszavak közül (illetve ezt így is-úgy is tedd meg). Találsz "érdekes" dolgokat? Gondolom, nem, mert azt írtad volna. Akkor örülj neki, mint majom a farkának, hogy rendes barátod van, és szégyenedben ne lépj be min. 2 hétig. Hagyd tisztulni a lelkiismereted, és hátha aztán kisebb lesz a kísértés.
A kérdező hozzászólása: ha elmondanám neki ezt a dolgot tuti szakítana velem, szóval az hogy megkérjem változtassa meg a jelszavát..hát semmiképp sem fogom.
Ez nagyon nem szép dolog. Ezen nincs mit leszokni, ne csináld és kész :) . Töröld ki a jelszót. Nem tudom milyen tanácsokat lehet adni ehhez..
kérd meg hogy váltson jelszót. mondd el neki õszintén, hogy ez a helyzet.
Te face kocka

Hogy tudnék arról leszokni, hogy mindenbe beleélem magam?

állandóan ez van..és sokszor nem jön össze az,amit szeretnék :( folyton álmodozom..mit csináljak? vagy err?l nem lehet leszokni? 18/L

Legjobb válasz: Az álmodozás nem probléma addig, ameddig egészséges keretek között marad. Inkább próbálj meg megvalósítani valamit, amit szeretnél. Esetleg mozdulj ki többször, vond el a figyelmed, keress magadnak olyasmit ami már van, és már elégedett vagy vele. Sokszor az oktalan elégedetlenség teszi tönkre az embereket, mert ha van valamijük nem élvezik ki, hanem rögtön ugranak a következõ teljesítendõ célra.

Az álmodozás nem probléma addig, ameddig egészséges keretek között marad. Inkább próbálj meg megvalósítani valamit, amit szeretnél. Esetleg mozdulj ki többször, vond el a figyelmed, keress magadnak olyasmit ami már van, és már elégedett vagy vele. Sokszor az oktalan elégedetlenség teszi tönkre az embereket, mert ha van valamijük nem élvezik ki, hanem rögtön ugranak a következõ teljesítendõ célra.
én mindig legrosszabb esetre számítok és legalább soha se csalódok :S , álmodozni meg én is szoktam 21 F
Pont ez a bajom nekem is. Majd a sokadik pofon után már mindent fenntartással fogadsz...
Nem kell leszokni róla. Majd az idõ segít. Inkább arra szokj rá, hogy ha nem jön össze, akkor nem leszel depis.
A kérdező hozzászólása: pl abba élem bele magam, hogy összejövök egy sráccal..nem mondom, hogy lehetetlen de egyelõre semmi közünk egymáshoz..:) köszi az eddigi válaszokat, ment a zöld :) jöhetnek még...
Hm. Eredet. :)
lobotómia
Mégis miket szeretnél?
Én is ilyen voltam. Aztán elkezdtem úgy gondolkodni, hogy átgondoltam, sikerülhet? Sikerülhet..miért is ne? De magam elõtt tartottam azt is hogy mi van ha nem. És legtöbbször ez maradt a fejemben hogy mi van ha nem..meg úgyse fog sikerülni. Végül szép lassan ez került elõtérbe. Nem így full pesszimistán hogy áhh nem fog sikerülni így bele se kezdek, de mindig ott volt a fejemben hogy benne van a pakliban hogy bármi lehet, ergo nem biztos hogy sikerül. Legyen mindig a fejedben hogy semmi nem biztos attól hogy te annak gondolod, de nem kell full negatívan se állni semmihez :)

Hogyan tudnék leszokni arrol hogy ne beszéljek be magamnak nem létező dolgokat amiket el is hiszek és ezektől vagyok rosszul?

Legjobb válasz: Arról nem kell leszokni, hogy "ne beszélj be magadnak nemlétezõ dolgokat". :-) Értem a kérdést azért. Betegségekre gondolsz? Akkor ezt hipochondriának hívják. Ha olyanokat képzelsz be magadnak, mint pl hogy üldöznek, vagy Magyarországopt titokban megfertõzték valamivel, azt meg paranoiának hívják. Egyedül nem hiszem, hogy menni fog, csak ha nagyon tudatos ember vagy. Én inkább pszichológus, pszichiáter segítségét ajánlanám.

Arról nem kell leszokni, hogy "ne beszélj be magadnak nemlétezõ dolgokat". :-) Értem a kérdést azért. Betegségekre gondolsz? Akkor ezt hipochondriának hívják. Ha olyanokat képzelsz be magadnak, mint pl hogy üldöznek, vagy Magyarországopt titokban megfertõzték valamivel, azt meg paranoiának hívják. Egyedül nem hiszem, hogy menni fog, csak ha nagyon tudatos ember vagy. Én inkább pszichológus, pszichiáter segítségét ajánlanám.
Ha már te is aggódsz, akkor én is a dilidokit ajánlom. Ne érts félre, nem nézlek hülyének! Most rossz passzban vagy, és ezen lehet segíteni!
Ha majd elmúlsz 14, keress meg és megmutatom hogy milyen az ha együtt vagy valakivel. :)
Háromszor két héten belül? Hány évesek vagytok? 12?
Nem vagy hülye, csak még gyerek.
A kérdező hozzászólása: nem hinném hogy hülye vagyok.. ha meg zavar az amit én gondolok minek irsz.. szerintem az a hülye aki egyeltalán hajnali majdnem egykor irkál..
Te hülye vagy.
A kérdező hozzászólása: aki itt bammegezik meg izél hogy hány éves vagyok azok azok az emberek akik nem tudnak semmit az életrõl minek irkáltok ha csak annyit tudtok írni hogy bammeg meg hogy hány éves vagy 10 meg ilyenek....amúgy meg 14 leszek..és õ is annyi lesz..ha annyira kíváncsiak vagytok
B+, hány éves vagy 10?
Valszeg még nem elég érett hogy felvállaljon mindenki elõtt. Beszéld meg vele
Nem gáz feltétlenül. De ennyi információból csak jósolni tudok :)
Velem is volt hasonló! (2.-os koromban)
14 évesen ne csókolozzál azzal, aki nem is figyel rád.

Hogyan tudnék megszabadulni egy évek óta gyötrő gyanutól amely már felemészti az életemet? És hogyan tudnék megbizonyosodni arról, hogy a gyermek az enyém anélkül, hogy az annya megtudná?

Nejemet évekkel ezel?tt kapcsolatba hozták az onokatestvérével. Állandóan hozzánk járt,sokszor amikor én nem voltam othon akkor is.Amikor ezt felvetettem a nejemnek lehüjézett.De az is igaz, hogy bárhová mentünk vagy ment ?t mindég magunkal kellet vinnünk vagy magával vitte.Sokan azt is állitják, hogy a gyermek sem t?lem van hanem t?le. Már annyira nyom ez a dolog, hogy felemészti az egéssz életemet és nem is tudok másra gondolni csak arra, hogy szeretném ezt kideriteni. Segitsetek!!!

Legjobb válasz: Ezen hogyan tudnánk segíteni? Tanulj meg helyesen írni!!

Ezen hogyan tudnánk segíteni? Tanulj meg helyesen írni!!
dns vizsgálat
DNS-vizsgálat. Hülye! Helyesírási szótár!

Melyik szám jut eszedbe arról, hogy tu tu túú? :D

Legjobb válasz: Nekem Deep Purple - Smoke on the water :D

A kérdező hozzászólása: Nekem Deep Purple - Smoke on the water :D
a kisbabák altatódala: tu tu túú, tu tu túú , tu tu túú tu tutu tú
béla
Dévidgetta - Memories Utálom amúgy. :D A végén van ilyen "tu tu tu tu túúútu" xD
titi típá titi tútu tíípá tititúú
tutu tu rá ti tá tutuú! vagy mi? Nem tudom pontosan a hörcsögdal szövegét...
Trabant!
szia, nekem : pet shop boys- always on my mind
jajj ami mostmegy a rádió1-en nemtom most hirtelen a cimét de dettóra az!!XÐ
Nekem ez: Kérdezõ: Tu tu túú
Pesten-Audi dal xDD egyébként: Bú bú bú, boci szomorú....xDDMondjuk ez nem szám de...hasonlóxD

Hány éves korától dönthet a gyerek saját magától bíróság nélkül hogy hol és kivel szeretne élni? És hogy van e olyan hogy a szülök nem válnak el csak arról egy papírt hogy tud az anya kérvényezni amibe gyerek elhelyezés õ döntése alapján valósul meg?

Kicsit sok kérdés tudom de mint látjátok ezekbe nagyon bizonytalan vagyok és elég fontos lenne tudnom a pontos választ:

Legjobb válasz: 18 éves kor felett. 14 éves kor felett a bíróság figyelembe veszi a gyerek kérését, de õ dönt. Ilyen papír meg végképp nincs. Házasság alatt közös gyerekfelügyelet van, amit az anya megtehet agyerekkel azt az apa is pont ugyan annyira.

18 éves kor felett. 14 éves kor felett a bíróság figyelembe veszi a gyerek kérését, de õ dönt. Ilyen papír meg végképp nincs. Házasság alatt közös gyerekfelügyelet van, amit az anya megtehet agyerekkel azt az apa is pont ugyan annyira.
A kérdező hozzászólása: tehát válás nélkül nem lehet a gyerek elhelyezésérõl dönteni??
Válás és a gyerekelhelyezés két külön ügy. Gyerekelhelyezési nélkül senki sem dönthet egyedül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!