Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnék a kiállásomon (2 db)

Sportolj.
pontosan mivel nem vagy elégedett?Kicsit részletesebben...

Hogyan tudnék javítani a kiállásomon?

Egyszer?en amikor sétálok az utcán olyan "nyomoréknak" érzem magam. Azt érzem hogy úgy megyek, hogy fej így el?re nyújtva és nagy léptek... Lehetséges hogy nem annyira vészes küls? szemmel, de én belülr?l séta közben ilyenkor nyomorgok. 15/L

Legjobb válasz: Éppen abban a korban vagy, amikor a legtöbb ember idétlennek érzi, és ügyetlenül használja a testét. Ezt hamar kinövöd.

Éppen abban a korban vagy, amikor a legtöbb ember idétlennek érzi, és ügyetlenül használja a testét. Ezt hamar kinövöd.
A kérdező hozzászólása: Remélem azért nem jutsz el Geronazzo Mária szintjére... :D
Sorolom milyen fóbiáim voltak 13-15 éves koromban: - mindenki engem néz - hallják a gondolataimat - kicsi helyen sokan voltunk koliban - nem tudtam hova tenni a kezem séta közben xD - ezért mindig bedugtam az egyik hüvelykujjamat vagy a farzsebembe vagy az elülsõ zsebembe, fura szokás - túl sokat pislogok - túl vékony a szám Ebbõl csak a szám maradt meg ami mások szerint nem iszonyat vékony de úgyis kap egy kis szilikont, nem sokat csak egy picit :D
Nem vagyok pszichiáter! :D Van amit az idõ megold. Sok "fóbiám" született kamaszkoromban, és ezek megszûntek ahogy felnõttem. Persze vannak ma is újak, de ezeket is leküzdöm. Sajnos van olyan, amit csak a doki képes megoldani vagy még õ sem. Remélem ez neked nincs ilyen komoly problémád, pláne 15 évesen. Ajánlanám, hogy találj valami hozzád illõ sportot. Sokat segít a mozgás, ugyanis az ember nem a kényelemre van tervezve, és javít a hangulatodon, egészségeden. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Igazából szerintem nem annyira fizikálisan. Inkább gondolatban erõsödik fel ez a dolog. Pszichésen kell kezelni? Azt még is hogyan? Mert az biztos hogy nem megyek pszichológushoz.
Most gondolatban érzed magad "nyomoréknak" vagy tényleg helytelen a testtartásod? A kettõ között óriási a különbség. Ha csupán úgy véled, hogy ügyetlen vagy, akkor pszihés úton kell kezelni. Ha valóban (fizikálisan) rossz a tartásod, meggörnyedve jársz, esetleg gerincproblémáid vannak, akkor a doki az úszást fogja javasolni, ahogyan nekem is.
A kérdező hozzászólása: Hát nem hiszem el... Törvényszerû hogy minden kamasz nyomorék, ügyetlen, béna legyen? És mindig azt mondják: Majd kinövöd. De miért várjak? Miért csak túléljen a kamaszkort? Miért kell kamaszkoromban nyomoréknak lennem?? Táncra nem hiszem hogy lenne lehetõségem... Torna? Pontosan milyen torna?
Jaja. Egyértelmû, hogy sport. Bármi, amivel átmozgatod az egész tested, de ha valóban rossz a testtartásod; tánc, úszás.
Tánc, torna is segíthet./Az elsõ vagyok/
Oh jajj mindenki ezzel huz xD meg a faces fotoimmal. Megkerdeztem egy csajt akivel aznap talalkoztam eloszor h neki feltunik e a ket foton h a masodik ahol picit csucsoritek nem termeszetesen olyan a szam es az mondta ha nem lat igy meg nem mondana h az nagyitva volt. Ismeostol mar kertem dokikat akiket ajanl es tenyleg minimalisat akarok rajta valtoztatni ugy h a felsob alig h ne eszitse el az ivet. :) )))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!