Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnám törölni a (150 db)

Jaj ez nagyon egyszerû, igaz elõször én sem hittem el:a Total Commanderral le lehet simán törölni.
Eszközök menü és ott személyes adatok törlése, majd kiválasztod amit törölni akarsz.
Nincs mit, remélem hasznos volt :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!

Hogyan tudnám törölni a bigtorrent regisztrációmat?

Legjobb válasz: hogy akarod egy olyan oldalról törölni magad ami nem is mûködik? majd ha megjavul írsz valamelyik adminnak biztos töröl

hogy akarod egy olyan oldalról törölni magad ami nem is mûködik? majd ha megjavul írsz valamelyik adminnak biztos töröl
A bigtorrent.eu :) az megy. Torlod a felhasznaloi fiokodat:)
igen tudom mi a cím, bejelentkezés után ezt írja: Deprecated: Function split() is deprecated in /usr/local/www/bigtorrent.eu/include/bittorrent.php on line 112 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/www/bigtorrent.eu/include/bittorrent.php:112) in /usr/local/www/bigtorrent.eu/include/bittorrent.php on line 621 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/www/bigtorrent.eu/include/bittorrent.php:112) in /usr/local/www/bigtorrent.eu/include/bittorrent.php on line 622 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/www/bigtorrent.eu/include/bittorrent.php:112) in /usr/local/www/bigtorrent.eu/takelogin.php on line 24


Pontosabban mit is szeretnél törölni és honnan?
A kérdező hozzászólása: Mindent, mindenhonnan! Már nagyon unom a hírleveleket... Olyan helyekrõl is kapok már leveleket, ahova nem is regiztem. Köszi a válaszodat!
Ezt nem fogod tudni megszüntetni. Nálunk még mindig elég aktív az e-mail címekkel való kereskedelem. Beregisztrálsz valami harmadrangú oldalra, azok meg továbbadják pénzért vagy elcserélik valakivel az email címek adatbázisát. Így néhány néhány kör után egyre több helyrõl kapsz különbözõ spamet, és ahányszor csak gazdát cserél a címed, annál jobban bõvül azok köre akiktõl majd kapod a hülyeséget. Ehhez elég akár 1 ilyen pistike-oldalra regisztrálni, ahol a tulaj eladja a lelkét is a haszonért, de ha minél több ilyen (kis torrent, warezoldalak, századik self-made közösségi oldalak) helyre regisztrálsz, annál több helyre adják ki a címedet. Ezt megakadályozni pedig nem tudod, legfeljebb szûrni a spameket a fiókban.

A CCleaner programmal hogyan tudnám törölni a regisztrációs adatbázis tartalmát?

Elvileg van benne rá opció, de én nem találom.

Legjobb válasz: Abból csak a felesleges bejegyzéseket szoktuk törölni... Ott az opció, hogy "rendszerleíró" ott tudsz kutatni a hibák után...

Abból csak a felesleges bejegyzéseket szoktuk törölni... Ott az opció, hogy "rendszerleíró" ott tudsz kutatni a hibák után...
pl. win+r beirod regedit és amit látsz törlöd azt sok szerencsét hozzá.
2. elgurult a gyógyszered?

Hogyan tudnám törölni a vaterán a regisztrációmat?

Nem találtam semmilyen linket se a szabályzatban, se máshol. Segítsetek!

Legjobb válasz: vagy a vaterát. minek törölni??? ne használd és kész vagy valami sumákságot csináltál??? ejnye bejnye ?)

vagy a vaterát. minek törölni??? ne használd és kész vagy valami sumákságot csináltál??? ejnye bejnye ?)
Soha nem értettem ezeket a kérdéseket amik arra vonatkoztak: hogyan tudok xy regisztrációt törölni? Hát lgegkönnyebben úgy, hogy soha nem lépsz be...
Alighanem azért, mert a Vaterán kötött tranzakciók a Ptk.-nak megfelelõen jogi következményekkel járnak, így az információkat nem törölhetik. Ugyanakkor nem kell lehurrogni a kérdezõt, mert a felvetés általánosságban jogos.

SEGÍTSÉG! Hogyan tudnám törölni a régi blogom?

Az a baj, hogy sem a jelszavam nem tudom, sem az e-mail címem, amit megadtam (már lehet hogy nem is él)... Idegesít, hogy a google kidobja egyb?l, ha beírom a nevem. (blogol.hu)

Legjobb válasz: Ebben csak az Inda tud segíteni. (help kukac blogol pont hu) Elsõ körben érdemes lenne megérdeklõdni, hogy ebben az esetben hogyan tudnád visszaszerezni a hozzáférést a bloghoz. Szerintem egy gyors beazonosítás után fognak tudni segíteni ebben, utána már lehet lépni a törléssel. (Csak ne durva levelet írj nekik, csak egy sima tárgyilagosat.)

Ebben csak az Inda tud segíteni. (help kukac blogol pont hu) Elsõ körben érdemes lenne megérdeklõdni, hogy ebben az esetben hogyan tudnád visszaszerezni a hozzáférést a bloghoz. Szerintem egy gyors beazonosítás után fognak tudni segíteni ebben, utána már lehet lépni a törléssel. (Csak ne durva levelet írj nekik, csak egy sima tárgyilagosat.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!