Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnám törölni (203 db)

Facebookon beállítottam a idővonal törlés című programot, hogy tudnám törölni, hogy újra az idővonalat lássam? Megőrülök már!

Legjobb válasz: Az idõvonalat nem lehet törölni, csak látszólagosan eltüntetni. Ha törölted volna, akkor nem lehetne visszaállítani, így viszont csak azt a programot kell törölni, amivel létrehoztad a módosítást. Az, hogy ez milyen módon történt, csak te tudod, és aszerint kell törölni (például ha böngészõ-kiegészítõ, akkor a böngészõ kiegészítõi közül).

Az idõvonalat nem lehet törölni, csak látszólagosan eltüntetni. Ha törölted volna, akkor nem lehetne visszaállítani, így viszont csak azt a programot kell törölni, amivel létrehoztad a módosítást. Az, hogy ez milyen módon történt, csak te tudod, és aszerint kell törölni (például ha böngészõ-kiegészítõ, akkor a böngészõ kiegészítõi közül).

Facebookon hogyan tudnám törölni az ismerősnek jelöléseket? Mert már nem tudom hogy kiket jelöltem ismerősnek, és törölni akarom ezeket a felkéréseket.

Legjobb válasz: Ha nem tudod kiket jelöltél be, akkor problémás lesz a dolog. Mivel csak úgy tudod törölni a felkérést, hogy az illetõ profil oldalára mész és az ott lévõ "felkérés küldése" gombra kattintva a visszavonást választod. Itt egy képes útmutató, ha nem lenne világos: http://www.wikihow.com/Cancel-a-Friend-Request-on-Facebook

Ha nem tudod kiket jelöltél be, akkor problémás lesz a dolog. Mivel csak úgy tudod törölni a felkérést, hogy az illetõ profil oldalára mész és az ott lévõ "felkérés küldése" gombra kattintva a visszavonást választod. Itt egy képes útmutató, ha nem lenne világos: http://www.wikihow.com/Cancel-a-Friend-Request-on-Facebook
A kérdező hozzászólása: ezt tudom hogy kell, csak az a baj hogy nem emlékszem hogy kiket jelöltem be...
Akiket bejelöltél azoknak az oldalán ki van írva, hogy ismerõsnek jelölve. Arra kattintasz és visszavonás.

A facebook régi jelszómat megjegyezte az internet és most jelszócsere hogyan tudnám törölni?

Az új jelszót nem rögzítettem,éppen azért cseréltem le,hogy ne jöjjön elő az e-mail beírása után.

Legjobb válasz: Kedves Jutka ez böngészõ függõ, tehát jó lenne tudni milyen böngészõt használsz. Chrome-ra leírom, hátha- beállítások- speciális beállítások megjelenítése, jelszavak és ûrlapok- mentett jelszavak kezelése. Itt ki tudod törölni a mentett jelszót. Firefoxnál is hasonló lehet a dolog, a biztonsági fülön nézz körül, itt bizonyára megtalálod a jelszókezelõt. Üdv.

Kedves Jutka ez böngészõ függõ, tehát jó lenne tudni milyen böngészõt használsz. Chrome-ra leírom, hátha- beállítások- speciális beállítások megjelenítése, jelszavak és ûrlapok- mentett jelszavak kezelése. Itt ki tudod törölni a mentett jelszót. Firefoxnál is hasonló lehet a dolog, a biztonsági fülön nézz körül, itt bizonyára megtalálod a jelszókezelõt. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen ! Igazán kedves válsz , megpróbálom.
Utánanéztem a Firefoxban - Eszközök- beállítások- biztonság- itt jelszavak- mentett jelszavak. Innen kitörlöd. Még valami, ha nem szeretnéd, hogy a késõbbiekben megjegyezze a jelszót, akkor amikor felajánlja a megjegyzést, nyomj az ezen a webhelyen sohase mentse a jelszavakat- ra. Ezután ez az oldal bekerül a kivételek közé, és többet nem zargat. Üdv. szép napot.
A kérdező hozzászólása: Hát fantasztikus vagy , akárki vagy ! /Kár, hogy nem tudom, ki vagy ! / Utánnanéztél, így leírtad-sajnos nekem így kell- , hát nagyon köszönöm !


Nem tudom törölni a revo val a superantispyware-t. Kiir közben valami hibát. Hogy tudnám törölni?

Legjobb válasz: valószínû azért nem tudod törölni mert közben fut a program le kell állítani a program futását

valószínû azért nem tudod törölni mert közben fut a program le kell állítani a program futását
fogadjunk hogy manuálisan töröltél a progi könyvtárából ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ez bejött
A kérdező hozzászólása: köszi probálkozom
a Program rerdet, gyári eltávolítója ingyenesen letölthetõ innen: http://www.superantispyware.com/support.html http://www.superantispyware.com/supportfaqdisplay.html?faq=47 32 Bit-re: http://www.superantispyware.com/downloads/SASUNINST.EXE 64 Bit-re: http://www.superantispyware.com/downloads/SASUNINST64.EXE Ha eltávolítási hibát vagy egyébb problémát észlel, vagy ha SUPERAntiSpyware Free Edition vagy Professional Edition SUPERAntiSpyware nem jelenik meg a telepített programok listáján, kérjük, kövesse az alábbi lépéseket: 1 . Kilépés SUPERAntiSpyware programból. Javasoljuk, hogy zárjon be minden más futó alkalmazást, mielõtt uninstallja a SUPERAntiSpyware-t. 2. Töltse le és futtassa újra a SUPERAntiSpyware telepítõ csomagot. Ha a SUPERAntiSpyware Free Edition, töltse le a SUPERAntiSpyware ingyenes telepítõ változatát letöltéséhez kattintson ide: http://www.superantispyware.com/downloads/SUPERAntiSpyware.exe Ha a SUPERAntiSpyware Professional Edition, töltse le a SUPERAntiSpyware Professional telepítõ változatát. letöltéséhez kattintson ide: http://www.superantispyware.com/downloads/SUPERAntiSpywarePr.. 3. Ha a telepítés varázsló elindul, akkor választhat az alábbi lehetõségek közül: " módosítás ", " javítás ", vagy" Remove "SUPERAntiSpyware. Válassza ki a "Remove", és kövesse a varázsló utasításait. 4. Indítsa újra a PC-t azonnal, az eltávolítás befejzése után, a program sikeres eltávolításához a számítógép újraindítása elengedhetetlen. Ha nem indítja újra a számítógépet, az eltávolítás sikertelen! Ha hibaüzenet jelenik meg az eltávolítási eljárás alatt, kérjük, olvassa el a GYIK kérdésekben foglaltakat: http://www.superantispyware.com/supportfaqdisplay.html?faq=48 Ha a probléma ezekután sem oldódott meg, kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal: http://www.superantispyware.com/precreateticket.html
A kérdező hozzászólása: tipp?
A kérdező hozzászólása: error reading uninstal data
mit ír ki pontosan?
A kérdező hozzászólása: nem fut
A kérdező hozzászólása: neeem csak a revóval kezdtem
Jaj ez nagyon egyszerû, igaz elõször én sem hittem el:a Total Commanderral le lehet simán törölni.
Eszközök menü és ott személyes adatok törlése, majd kiválasztod amit törölni akarsz.
Nincs mit, remélem hasznos volt :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!

Van 2 winyóm, mind a kettőt törölni akarom, az egyiken van a windows, hogy tudnám törölni őket?

ha rámegyek hogy formázás, azt irja ki hogy fut rajta valami (történetesen az exproler, lehet mert lapozó fájlokat állítottam be róla) így nem engedi a törlést egyiken sem.

Legjobb válasz: Boot- olj be valamelyik Windows telepítõrõl, majd miután megtörtént a formázás ne folytasd a telepítést. Az egyik winyót le tudod formázni Windows alatt is.

Boot- olj be valamelyik Windows telepítõrõl, majd miután megtörtént a formázás ne folytasd a telepítést. Az egyik winyót le tudod formázni Windows alatt is.
Mind a két vinyót le tudod formázni a telepítõlemezzel és utána mehet is a telepítés ha kell rá oprendszer...
Igen, ha akarja leformázhassa mind a két vinyót telepítõvel is. Meg a kérdésben most látom nem is engedi a másik vinyót sem formázni windows alatt. Amúgy meg szerintem le akarja csak üríteni mind két winchestert.
A kérdező hozzászólása: Eredetileg azt akartam hogy csak az egyiket, rányomni a wondozt és aztán a másikat. de mot egyiket sem engedi :D
Beteszed a telepítõlemezt, formázod mindkét vinyót majd utána felteszed az oprendszert. Ennyi!!

Hogyan tudnám törölni minden adatomat a gépről?

Mindent törölnék. Az operációs rendszert, a személyes fájljaimat, mindent amit csak lehet. (Persze a BIOS beállítások maradjanak meg.)

Legjobb válasz: Sima törlésnek megfelel egy formázás. Ha betonbiztosan - visszahozhatatlanul - akarod törölni akkor ahhoz progi kell meg két nap szabadidõ hozzá...

Sima törlésnek megfelel egy formázás. Ha betonbiztosan - visszahozhatatlanul - akarod törölni akkor ahhoz progi kell meg két nap szabadidõ hozzá...
Formázd a HDD-d.
A kérdező hozzászólása: De ha letörlöm a Windowst, akkor a ram tartalma is törlõdik?
Bízd inkább hozzáértõre. A RAM nem az amire te gondolsz...
A HDD-hez a ramnak semmi köze..

Tegnap kaptam egy szép kis vírust facebookon, és a nevembe like-oltak egy csomó oldalt, hogyan tudnám törölni az összes kedvencek részt?

Meg volt valami olyan is hogy követek nem tudom kiket azt se tudom hogyan lehet kitörölni, valami török oldalak jöttek be, légyszi aki tud segítsen.

Legjobb válasz: Szerintem csak egyenként tudod törölni. Rámész a "Kedvencekre", ott kiválasztod amit lájkoltak a nevedbe. Ott van a "Tetszik" gomb. Fõlé viszed az egeret és a legalsó sorban rányomsz, hogy "Nem tetszik".

Szerintem csak egyenként tudod törölni. Rámész a "Kedvencekre", ott kiválasztod amit lájkoltak a nevedbe. Ott van a "Tetszik" gomb. Fõlé viszed az egeret és a legalsó sorban rányomsz, hogy "Nem tetszik".
igen ezt unokahugom is bekapta ezt a virust. auz elsõ dolog hogy az alkalmazás központban törölj minden olyan alkalmazást amit nem ismersz. a második hogy az adatlap szerkesztésnél még se tetszikeled ezeket az oldalakat, illetve a követéseknél még se követed jó fél-egy órás mûvelet a dolog..
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget, meg volt a mûvelet de szerintem a gépen is kell irtást csinálni, mivel a férjem nem kapott olyan linket mégis õ is "kedvelte" az oldalakat.Sajnos csak egyenként tudtam ki törölni mindkét profilról a nemkívánatos dolgokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!