Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnám szerezni (59 db)

Valakinek nincs rokona véletlenül, vagy ismerőse angliába, hogy tudna szerezni Slipknot maszkot?

Legjobb válasz: Szia, meg tudom szerezni bármelyik tag maszkját. Kb. 12000 Ft-os áron postával. (angliában élek)

Szia, meg tudom szerezni bármelyik tag maszkját. Kb. 12000 Ft-os áron postával. (angliában élek)
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi szépen a választ, hogy tudnánk értekezni?? mert csak késõbb lenne rá keretem de mindenképp szeretnék 1-et.
Nekem van egy maszkom.Corey maszk.vadonatúj.10 000 ft-ért viheted :) .üdv

Hogy tudna egy 14éves gyerek pénzt szerezni?

tisztességesen gondoltam, nem lopásra meg ilyenek...(pedig az lenne a legegyszer?bb, az bizonyított tény :D )

Legjobb válasz: Határeset, de próbálj meg valami hétvégi melót szerezni. Fûnyírás, kutyasétáltatás, korrepetálás, kertrendezés, kerítésfestés, stbstb, nem tudom milyen környéken laksz. Bár látom az internet témakörben kérdezel, nézz rá a gepelo.hu-ra, egy-két fillért össze lehet szedni ha ügyes vagy.

Határeset, de próbálj meg valami hétvégi melót szerezni. Fûnyírás, kutyasétáltatás, korrepetálás, kertrendezés, kerítésfestés, stbstb, nem tudom milyen környéken laksz. Bár látom az internet témakörben kérdezel, nézz rá a gepelo.hu-ra, egy-két fillért össze lehet szedni ha ügyes vagy.
Neten kezdj el árulni. Biztos van már kinõtt játékod, ruhád, könyved, cd-d...irány a vatera.
A kérdező hozzászólása: Kösz az együtt érzést!Sose tudom már vissza szerezni :((
A kérdező hozzászólása: MEGVAAAN!!!! Valaki tud mondani 1 olyaaan izét amivel ö is feltörte?????:O
Zsoltiii^^xdd
Én nem tudom... De mivel nem tudom, ezért cserébe én is szomorú leszek, ha az jó?
Valami hack-el biztos meg lehet oldani. Amúgy Péternek hívnak?
A kérdező hozzászólása: Nem Péter vagyok hanem Zsolt.
CE 6.1-el kell de nem tom hogy hogyan
Az afs-bõl ketten tudják
Ha bledä-wolf törte fel peti-voktól kérd vissza karit! Õ minden jelszót tud.


Valaki nem tudná nekem megmondani, hogy mennyibe kerül az Ilcsi féle AHA-s biológiai hámlasztó, és a hozzátartozó esemény elõtti pakolás? Esetleg valaki, akitõl be tudnám szerezni? Mivel nekem nem adják ki, nem vagyok kozmetikus.

Legjobb válasz: Kérj egy Ilcsis kozmetikustól. Pont most vagyok túl egy AHA-kúrán, a kozmetikusomtól vásároltam meg. Az egèsz, minden hozzávalóval 10 000 ft.

Kérj egy Ilcsis kozmetikustól. Pont most vagyok túl egy AHA-kúrán, a kozmetikusomtól vásároltam meg. Az egèsz, minden hozzávalóval 10 000 ft.
A kérdező hozzászólása: Köszi! És neked segített? Mia
A kérdező hozzászólása: Bocsi *Mi a véleményed róla?
Segített, igen, nagyon jót tett a bõrömnek. Mindenképpen ajánlom, nagyon megéri. Mikor felteszed, ne ijedj meg, eléggé csípni fog, de az legyezéssel orvosolható. Mikor leveszed, egy olyan 10 percig piros lesz az arcod, de az elmúlik, és azonnal fogod érezni, hogy simább a bõrön. SOS bõrszépítõmegoldásnak is jó, de ha végigcsinálod a kúrát, hosszútávon szebb lesz a bõröd. Kevesebb pattanásom, mitesszerem van azóta, és nem kell annyit nyomkodni a kozmetikusnál. Tényleg nagyon ajánlom:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget! :)
Persze szerezd vissza, hogy aztan megint osszetord a szivet...
Az attól függ, mennyire bántottad meg és mivel.
kb sehogy... vagy rabold el és zárd le a pincébe *trollface*
Ha van eszed, akkor nem akarod õt visszakapni.
A kérdező hozzászólása: Lehet mondasz valamit :)
annyi csaj van miért pont õ kell? hányszor lehetsz te még szerelmes, nem gondolod? ha õt megszerezted, másik csajt is megkaphatsz, emiatt ne aggódj adj esélyt magadnak az újabb, a jobb, az ismeretlen megismerésére!!!! így talál majd rád az igazi addig meg kitartás a sok bolondhoz akik az igazihoz vezetnek és ez a lányoknak is szól! minden lánynak. csak férfiakra vonatkoztatva. (jó esetben:) )

Hogyan tudnám megértetni a szüleimmel, hogy nem akarok jogosítványt szerezni?

Egyszerűen nem megy a vezetés, félek és így csak pénzkidobásnak tartom. Õk viszont erőltetik, hogy jogsi pedig mindenkinek kell. Miért kell velem ezt csinálniuk?

Legjobb válasz: Nézd Kérdezõ, egyfelõl még igazad is lehetne, nekem sincs jogsim, bõven lehet anélkül is élni, fõleg, ha nagyvárosban élsz, ahol van normális tömegközlekedés. Viszont, hy ez az indokod, hogy "Egyszerûen nem megy a vezetés, félek", akkor megfontolandó, hogy mégis szembe nézz a félelmeiddel, mert így sanszos, hogy késõbb bánnád, egy kudarc maradna meg benned.

Nézd Kérdezõ, egyfelõl még igazad is lehetne, nekem sincs jogsim, bõven lehet anélkül is élni, fõleg, ha nagyvárosban élsz, ahol van normális tömegközlekedés. Viszont, hy ez az indokod, hogy "Egyszerûen nem megy a vezetés, félek", akkor megfontolandó, hogy mégis szembe nézz a félelmeiddel, mert így sanszos, hogy késõbb bánnád, egy kudarc maradna meg benned.
Természetes, hogy fél az ember az elején. Én is csurom vizesre izzadtam magam az idegességtõl minden vezetés órán. Nem is ott fogsz megtanulni vezetni ezen a pár órán, hanem majd utána. Érdemes mindenképpen megcsinálni, a késõbbiekben nagyon jól fog jönni.
4! Neked mások az eletceljaid. Ez a jogosítvány dolog pont olyan, mint pl a fõiskola. Ha a céljaid megvalósításához szükséges, akkor kell. Ha nem kell hozza, akkor meg minek? Pl az en húgom kitalálta, hogy neki kell egy diploma, mert anélkül nem ember az ember. Most van neki egy óvoda pedagógusi diplomája es továbbra is élelmiszerboltban dolgozik, mert azt szereti. Akkor minek kellett a diploma?
Nem értek veled egyet elso. Meg lehet lenni nyelvtudás es jogosítvány nelkul is. Ha az az eletcelja valakinek, hogy Eldugottfalvan asztalos legyen, ahhoz se jogosítvány, se nyelvtudás nem kell. A céljait kell nézni es ahhoz mérten szerezni a tudást.
Annó, nekem is erõltették. Az oktatónõm, a huszadik vezetési óra után sírt, mert szerinte nekem ezt nagyon nem kéne. Ha nem szólt, képes voltam egyessel végigmenni a városon.:) ) Utána össze szedtem magam, vagy is két deci szíverõsítõt ittam minden óra elõtt. Elsõre levizsgáztam. Azért jó, hogy van jogsim.
Mert jogsi mindenkinek kell. Az ma már épp olyan fontos, mint a nyelvtudás. Nem megy a vezetés? Tehát már elkezdted? Mert akkor már befizettétek a pénzt gondolom..
Legalább csináld meg, késõbb ha meglesz, majd eldöntöd akarod-e használni! Én boldog lennék, ha a szüleim kifizetnék nekem a jogsim és nem nekem kellene rá már hónapok óta spórolni.
Hát igen, igazad van. Viszont én több szeretnék lenni, mint egy senki senkiföldjén.
Kérdezõ: szabad megkérdeznem, hogy hány éves vagy? Ha egy éve csinálod, akkor már lehetsz 18.
ma 10:08 Oké, én ezt értem. Viszont kicsit érdekes akkor is ez a mondatod:Mindenkinek kell jogsi. Nagyon sok embernek nincs rá pénze. Vagy ha le is teszi, akkor autóra nem fog telni. S érdekes õk is megélnek, sõt boldogok.
Az ember mindentõl csak addig fél amíg nem biztos a dolgában. Gyakorolj kietlen helyeken, ahol nem zavarsz senkit, nézd meg mennyi hülye ember van az utakon, ez mind letette. Nem olyan nehéz az.
Nem a kisboltba szoktam furikázni, vagy akár egy fél órára lévõ helyre. Pesten igen jó a tömegközlekedés és hamarabb eljutok a kitûzött helyre, mint kocsival. Utazgatok, nyaralni járok, rokonokhoz járok, és ezt kocsival teszem.
1.válaszoló írod a hülyeségeid! Nem lehet jogsi nélkül élni? Érdekes nekem 10 éve van jogsim, mégsem autóval közlekedek. Persze kényelmesebb lenne még a kis boltba is autóval mennem, de nem halok meg egy sétától, sem a tömegközlekedéstõl.
Ami nem megy, nem kell erõltetni. Az ilyenekbõl lesz késõbb veszélyes sofõr. Látni az utakon, nem mindenkinek kellene megadni a jogsit... Fõleg sok nõnek sem.
Hát ööö... ha ennyire nem megy akkor tényleg nem kéne erõltetni. Esetleg ajánld fel a szüleidnek, hogy elviszed õket egy körre, hátha belátják mire remegõ lábakkal szügyig izzadva kiszállnak a kocsiból. Az nem igaz, hogy jogsi mindenkinek kell. Csak jó ha van, de ha becsukott szemmel furikázol, akkor inkább tényleg hanyagold, mert bocs de nem szeretnék veled találkozni az utakon.
Hú Kérdezõ, akkor ha már ennyire erre megy minden pénz, tényleg be kéne fejezni...! Vagy beletörõdnek a szüleid, hogy nem lesz jogsid, vagy.... Bár baromira ellenzem a vizsgáztatók lefizetését (mondván aki, autóba ül, az ne hibázzon, az lefizetés nélkül is legyen képes levizsgázni), de a te esetedben jobb lenne egy vizsgadíjat inkább a vizsgáztatónak juttatni, hogy engedjen már át, te meg megígéred, hogy az életben nem fogsz vezetni, csak anyucinak be kell mutasd a jogsit... :-) Hagyd abba tényleg!
Kérdezõ (#11), ez esetben sima ügy, ha a te pénzed, akkor a te döntésed, hogy mire költöd, és mire nem.
A kérdező hozzászólása: Az elmélettel semmi gondom nincs, de már lassan egy éve küzdök a vezetéssel, több oktató is mondta, hogy be kell látnunk, semmi érzékem sincs hozzá, sõt veszélyes lennék az utakon (becsukom a szemem, ijedtemben félrerántom a kormányt), utasként is félek az autóban. Ma reggel volt az egyik oktatóval az utolsó órám, õ is megmondta a szüleimnek, hogy szerinte felejtsük ezt el, erre a szüleim csak annyit mondtak, hogy nem baj, majd keresünk másik oktatót. A nagypapámtól örökölt pénzembõl megy ez az egész és már nagyon elegem van. Jól jönne még az a pénz a késõbbiekben tanulásra, alapnak a lakásomhoz..., de így erre a szenvedésre megy el szépen lassan.
De jó. Az én szüleimnek nem volt pénzük arra, hogy jogsit szerezzek (nag családosként). Én magamnak spóroltam össze.
Óóóó nekem meddig tartott.. :) Egyrészt szeretek tömegközlekedni, másrészt meg BP belvárosában mi a jó istennek kocsi? Minden nap dugó van .. Nem beszélve a környezetszennyezésrõl. Én viccen kívül csináltam egy PPT-t ezekrõl, aztán békén hagytak.

A Sims3-ban a Simem Középiskolás lányát elvitték a rendőrök mert későig volt kint hogyan tudnám vissza szerezni? Hiszen a vágyánál folyamatosan megjelenik mit szeretne a Simem pl. : játszani vele, hogy zseni legyen meg ilyenek .

Legjobb válasz: Ez érdekes, mivel ha kint volt a simed, és a rendõrök elkapták.. akkor mindenképpen elsõ dolguk hogy hazavigyék.. nekem mindig hazahozzák, tehát ez nálad csak egy bug lehet.. próbáld meg ezt : ctrl+shift+c és beírod : resetSim(középiskolás simed neve) megnyomod az entert és elvileg vissza kéne hoznia..

Ez érdekes, mivel ha kint volt a simed, és a rendõrök elkapták.. akkor mindenképpen elsõ dolguk hogy hazavigyék.. nekem mindig hazahozzák, tehát ez nálad csak egy bug lehet.. próbáld meg ezt : ctrl+shift+c és beírod : resetSim(középiskolás simed neve) megnyomod az entert és elvileg vissza kéne hoznia..
A kérdező hozzászólása: Köszi megprobálom :)
A kérdező hozzászólása: Megprobáltam de csak a resetsimet fogadtael és azzal meg netörtént semmi :/
Biztos jól írtad be? Pl: resetsim John Smith
De mégis mi a fenét akar formázni???
Próbáld meg Live CD-vel! Bebootolsz a CD-rõl, csatolod az adat partíciót, kimented az adatokat. Megpróbálhatod egy programmal helyreállítani a fájlrendszert. Ha ez nem sikerül, csak speciális cég tudja visszahozni az adataidat aranyáron.
A kérdező hozzászólása: a masodlagos vincseszterol van szo.rosszul fogalmaztam a kerdest. van e valami program amivel vissza szerezhetem formazas utan az adataimat ami rajta volt?

Hogy tudnám úgy bekapcsolni a beszélgető partnereim webcamját Msn-en, anélkül hogy ők erről tudomást szereznének?

nem azért szeretném ezt tudni mert ezzel akarok szórakozni hanem mert van egy ismer?söm akir?l úgy érzem nem mond igazat és szeretném leleplezni...

Legjobb válasz: vannak allitolagos msn webcam "hacker"-ek de szerintem baromsag....googlebe ird be hogy msn webcam hack vay youtubra

vannak allitolagos msn webcam "hacker"-ek de szerintem baromsag....googlebe ird be hogy msn webcam hack vay youtubra
*vagy
Sehogy, legalábbis mezei júzer nem fogja tundi, ne is erõlködj rajta!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!