Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnám melleimet szebbé (2 db)

Hogy tudnám a melleimet "szebbé" tenni?

17 éves vagyok normális testalkatú, viszont a melleim nagyok. Még nem lógnak de pár év mulva biztos h fognak.. Megelözni nem lehet?

Legjobb válasz: Sajnos ilyen a gravitáció, csak megfelelõ melltartóval tudod ezt a folyamatot késleltetni, ami jól tartja a melleidet, de mást nem teheszt, mert a mell nem izom, hanem zsírszövet, tehát nemigen tudod eddzeni, csak a melltartó izmaidat.

Sajnos ilyen a gravitáció, csak megfelelõ melltartóval tudod ezt a folyamatot késleltetni, ami jól tartja a melleidet, de mást nem teheszt, mert a mell nem izom, hanem zsírszövet, tehát nemigen tudod eddzeni, csak a melltartó izmaidat.
A plasztikai sebészet már most csodákra képes. Mire 2-3 gyerek szülése után lógóssá válik a melled, már lehet hogy új embert is képeszek lesznek alkotni, nem csak mellet.
Lassan már lesznek más módszerek is, nem csak a sebészet, vagy a melltartó. Arra figyelj, hogy ne hízzál meg nagyon (mert akkor utána fogyókúráznod kéne, attól meg rendesen lóghat minden. Akár a hasad is). Ha netán mégis fogynod kéne, akkor egy kis mellizom erõsítés segíthet. Valamit a masszírozás is segít... :-) A melltartónál (majd, ha használsz), arra figyelj, hogy ne szorítson semmit el. Nem egészséges. De amíg nõ a melled, addig nem is nagyon kellene használni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!