Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnám legegyszerűbben (34 db)

Hogyan tudnám legegyszerűbben leszerelni a hengert és a henger fejet?

Arról lenne szó hogy eltört ez egyik tőcsavar a hengernél és ki akarom cserélni. a henger fejet nem nehéz leszedni de mennyire kell a blokkot szétszedni ? mert nem igazán szeretném szét szedni csak ha muszáj vagy egyáltalán szét kell e-szedni ?

Legjobb válasz: Csak tippelek, hogy ez egy motor, remélhetõleg kétütemû. Ebben az esetben leveszed a kipufogót, a karburátort, lecsavarod a meglévõ tõcsavarokról az anyát és lehúzod a hengerfejet (így póriasan egybe írva). Megfogod egy fogóval a törött tõcsavart és kitekered. Ha teljesen tõben szakadt el, akkor szívás, mert menet kihajtót is érdemes beszerezned hozzá! Ha nem ilyen motorod van, akkor majd csak leírod, biztos nem titok!

Csak tippelek, hogy ez egy motor, remélhetõleg kétütemû. Ebben az esetben leveszed a kipufogót, a karburátort, lecsavarod a meglévõ tõcsavarokról az anyát és lehúzod a hengerfejet (így póriasan egybe írva). Megfogod egy fogóval a törött tõcsavart és kitekered. Ha teljesen tõben szakadt el, akkor szívás, mert menet kihajtót is érdemes beszerezned hozzá! Ha nem ilyen motorod van, akkor majd csak leírod, biztos nem titok!
Autó? Motor? Egyhengeres? Többhengeres? Léghûtéses? Vízhûtéses? 2T? 4T? Jó lenne pár infó.
Biztos hogy szímó mert: Keress kérdéseket hasonló témákban: Simson (kérdés alatt)
És tényleg. Hát akkor elég egyszerû a dolog. Akkor úgy ahogy Harkonnen leírta. De ha az kevés akkor húzd le a hengert is, de a dugóra vigyázz! Ha meg valamit beleejtesz a forgattyúsházba akkor addig ne csinálj semmi mást amíg azt ki nem halászod onnan!
A kérdező hozzászólása: Igen bocsi tényleg egy simsonról van szó nem elég leszedni a henger fejet le kell szedni a hengert is azt hogy lehet ?
A hengerfej levétele után szépen lehúrozd a hengert is. Visszatenni már bonyolultabb. A dugattyún a gyûrûket megfelelõ pozícióba kell igazítani és összeszorítani. Ha meg megakad valamelyik csatornában valamelyik gyûrû akkor ne erõltesd mert könnyel eltörik!
Juj inkáb ne kezdj bele!
A hengefejet ne külön írd. :)

Hogyan tudnám legegyszerűbben leszoktatni a lányomat a szopizásról?

21 hónapos. Ha itthon vagyunk akár 10 percenként is szaggatja rólam a pólót. Ha nem engedem ordít. És sajnos csak szopizva tud elaludni is. De már szeretném elválasztani mert nagyon gyakran harap is. Meg ez így már teher számomra. Már úgy érzem hogy elég. Tudtok valami hatásos módszert? Légyszi segítsetek!!

Legjobb válasz: a Született feleségekben is ez volt a szitu, csak ott még idõsebb volt a gyerek. ott egy bácsi dobozos kakaót adott a gyerek kezébe szívószállal, és a fülébe súgta, hogy a nagyfiúk ezt isszák. :D a te esetedben persze hanyagolni kell a szívószálat, de segíthet, ha ráébreszti egy felnõtt, hogy ez nagyon gyerekes, ideje felnõni.

a Született feleségekben is ez volt a szitu, csak ott még idõsebb volt a gyerek. ott egy bácsi dobozos kakaót adott a gyerek kezébe szívószállal, és a fülébe súgta, hogy a nagyfiúk ezt isszák. :D a te esetedben persze hanyagolni kell a szívószálat, de segíthet, ha ráébreszti egy felnõtt, hogy ez nagyon gyerekes, ideje felnõni.
Az én kisfiam is hasonló, igaz csak 14 hónapos, és napi 3-4szer kéri. Májusig adtam idõt magunknak, ezután felíraton a tejelapasztó tablettát. Egy hét alatt nincs tejcsi többé. De vannak homeos bogyók is, amik nagyobb mennyiségben apasztanak. Egy hét alatt max. le lehet szoktatni, segítsen apa vagy másvalaki, akihez közel áll a kicsi. Õk altassák. Ha nagyon követeli adj neki, hogy megnyugodjon, de ha már semmi nem fog jönni belõle nem fog neki kelleni. Sokkal többet babusgasd ezekben a napokban, játszatok és csavarogjatok sokat, hogy eltereld a figyelmét. Szorítok és írd meg mi volt!! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Nem tudod mi a neve a homeós gyógyszernek? Mert szerintem ez lenne a legjobb megoldás!Mert hiába hagyom a mamára akit nagyon imád ha szopizni akar akkor õ sem tudja elterelni a figyelmét:(
Így sajnos nem, de ugyanazt, amit a tejszaporításra szednek, csak nagyobb mennyiségben kell szedni. Kikerestem: Urtica Urens vagy Ricinus Communis. Lehetõleg minél magasabb CH-s, 15, akár 30-as is lehet. Napi 3*5 golyó. + Hideg vizes borogatás. Sírás nélkül nem hiszem, hogy fog menni a dolog, ez sajnos ilyen. De állítólag 2-3 nap és elfelejtik a cicit. NEked nehezebb lesz...:-))
sírás nélkül nem fog menni neki leszokni róla!szerintem minden nap kevesebbszer rakd cicire és fokozatosan vedd el tõle!

Hogyan tudnam legegyszerubben eladni a Bruno Mars koncertre a jegyeimet? ! SURGOS VALAKI SEGITSEN!

jegy, Bruno Mars, koncert, sürgõs, nagyon, furcsa, nehéz, gyors, gyorsan, egyszerû, egyszerûen, tipp, lány, fiú, szép, csúnya, alacsony, magas

Legjobb válasz: Interneten pl: Vatera, Apród

Interneten pl: Vatera, Apród
nekem kell!! privibe elküldtem a számomat, BP-i vagyok!! , János. hívj fel


Hogyan tudnám legegyszerűbben irányítani laptopról a másik szobában lévő számítógépet?

-azonos routerről

Legjobb válasz: Pl: Teamviewer, , LogMeIn stb..

Pl: Teamviewer, , LogMeIn stb..
Ha valóban eredeti, akkor a winchester egy rejtett partícióján kell lennie a recovery lemeznek. Ezt általában egy billentyû vagy billentyû kombináció megnyomásával lehet elindítani. Nézz utána a laptop kézikönyvében, ott le kell legyen írva a menete.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat !

Hogyan tudnám legegyszerűbben elsajátítani a Windows office programok fortéját? Letölthető valami ezzel kapcs. Ban?

?szintén szólva középiskolában, f?sulin minimális figyelmet szenteltem ezekre... Most viszont amilyen körben el szeretnék helyezkedni, ott szügség lenne Word, Powerpoint, Excel stb használatára. A tanfolyamok nagyn drágát, azzal meg, hogy kattingatok jobbra-balra a programokban, még nem leszek okosabb.... :S ötletek?

Legjobb válasz: Bemész a könyvesboltba veszel egy alapozó Office könyvet, olvasgatod, majd az alján megpróbálod megcsinálni a benne lévõ példákat, feladatokat..

Bemész a könyvesboltba veszel egy alapozó Office könyvet, olvasgatod, majd az alján megpróbálod megcsinálni a benne lévõ példákat, feladatokat..
A kérdező hozzászólása: wow, nagyon köszönöm, holnap lesekkolom az oldalakat! rendesek vagytok :)
csak, Microsoft FrontPage 2003 Hivatkozások – 1. rész: Alapismeretek http://office.microsoft.com/hu-hu/training/hivatkozasok-1-re.. Mindenki számára hozzáférhetõ Office-dokumentumok készítése http://office.microsoft.com/hu-hu/training/mindenki-szamara-.. HTML-táblázatok – 1. rész: Alapfogalmak http://office.microsoft.com/hu-hu/frontpage-help/html-tablaz.. HTML-táblázatok – 2. rész: Táblázatok és cellák szélessége http://office.microsoft.com/hu-hu/frontpage-help/html-tablaz.. HTML-táblázatok – 3. rész: Weblaptervezés elrendezéstáblázatok használatával http://office.microsoft.com/hu-hu/frontpage-help/html-tablaz..
A kérdező hozzászólása: köszi, köszi, köszi!! :)
2007 -tõl elcseszték a felhasználó felületet, azon kívül nincs olyan amit áttörésnek lehetne nevezni.
A kérdező hozzászólása: elsõ: igen, erre én is gondoltam :) második: ügyes vagy, én régebben próbálkoztam ezzel a módszerrel rééégen, aztán az oktatásokon kiderült, hogy jóformán semmit sem tudok :) Amúgy most nézem, hogy 2003-as van mindenbõl (word, stb) Olyan hatalmas változások azért csak nem voltak azóta, vagy igen?
> azzal meg, hogy kattingatok jobbra-balra > a programokban, még nem leszek okosabb... De. Én így csináltam. Elindítottam valamelyik programot (word, outlook, stb.), és végignyomkodtam benne mindent. Minden biszbaszt kipróbáltam hogy mit csinál.
A kérdező hozzászólása: *csekkolom

Hogy tudnám legegyszerűbben megoldani a leszokást?

Nagyon le szeretném tenni, már két éve cigizek, és szerintem elég gáz. kár volt rászoknom, és felvállalom, hogy igen, nem voltam komplett mikor kiprobáltam, és aztmondtam ugysem fogok rászokni, de végül meglett az eredménye és sikeresen rászoktam. de nem szeretnék tovább cigizni, meggondoltam magam. az a baj, hogy nem akarok tapaszokra meg ijen olyan szerekre költeni, mert nagynénémnek sem segített egyik sem semmit. segítenétek? ha valaki már letette, tud ötletet adni? hogyan tettétek le? 15/L

Legjobb válasz: Eléggé sajnálatos!Ilyen felnövekvõ nemzedéket nevel a mai világ!Még szerencse,h.sok fiatalnak több esze van mint némelyik felnõttnek!Az én szüleim erõs dohányosak voltak így én is passzív dohányossá váltam.Viszont nem dohányzom mégsem.A férjem pedig úgy le tette a kedvemért ahogy említettem:nem gyújtott rá többet.Ennek 14 éve és az óta sem gyújtott rá!A rokonaink közül 5-en ugyan így tettek! Legalábbis ennyirõl biztosan tudjuk,h.így volt!(Nagy a család ki tudja még hányan? :) )

Eléggé sajnálatos!Ilyen felnövekvõ nemzedéket nevel a mai világ!Még szerencse, h.sok fiatalnak több esze van mint némelyik felnõttnek!Az én szüleim erõs dohányosak voltak így én is passzív dohányossá váltam.Viszont nem dohányzom mégsem.A férjem pedig úgy le tette a kedvemért ahogy említettem:nem gyújtott rá többet.Ennek 14 éve és az óta sem gyújtott rá!A rokonaink közül 5-en ugyan így tettek! Legalábbis ennyirõl biztosan tudjuk, h.így volt!(Nagy a család ki tudja még hányan? :) )
Én úgy tettem le, hogy egyik nap este elszivtam az utolsó szálam, és eldöntöttem hogy következõ naptól nem cigizek.És nem szivtam 2 hónapig, aztán felmérgeltek, meginn rágyujtottam. :(
http://www.konyvbuvar.hu/index.php?page=product&FKID=32&C1ID.. Kis kereséssel megtalálod interneten e-bookként is.
Egy ismerõs kb 3 hónapja rakta le a cigit, mert azt mondta neki az anyukája, hogy ha leszokik a dohányzásról kap egy projektort. Hát a srác nem gyújtott rá, és meg is kapta, aztán áthozta és itt vetítettünk a falra, moziztunk. Elég jó a felbontása, nekem tetszett :)
Szia! Én vok a 13 éve srác! Õszintén sajnállak!!! Akk sztem a leszokásnál gondolj a barátaidra! És õszintén sajnállak! Van youtube felhasználód? Felvehetlek barátnak! :) Igazából ez csak azért fontos, hogy érezd, hogy másnak fontos vagy, és, hogy felejtsd el azokat a szemét szüleidet, és élj boldogan! :)
A kérdező hozzászólása: a 13 éven fiunak üzenném: A szüleim nem foglalkoznak velem, le sem vagyok szarva. ütnek vágnak ahol érnek, és semmi okuk nincs rá.mindent megtiltanak. és õszintén elmondom, bár nem ide tartozik, hogy elég sok helyre járok pszichológusokhoz, szoval mentálisan nem igen vagyok egészséges. és ha mondom nekik hogy ide meg oda nem szeretnék elmenni, mert nagyon kivagyok, csak levagyok oltva hogy csak bemesélem.és akkor most mondj valamit erre.szerinted hogy oldjam meg, ha nem a cigihez nyúlok? viszont nem megoldás ez, és ezért akarok leszokni... csak hogy tudd hogy miért nehézkes most nekem elhagynom a cigit..máskülönben már biztos letettem volna, csak szükségesnek érzem hogy legyen ami kicsit lenyugtat..vagy legalábbis csökkenteni szeretném, hogy ne napi 9szálat szívjak el, hanem max 2 szálat.mert az is valami egyenlõre..vagy csak ha nagyon idegesvagyok..na szoval..ezekre mit tudtok mondani? mondjuk ezt átirhattam volna most másmilyen kategóriába, de megteszi itt is..szoval értitek azért, csak kitudtok igazodni ezen..
Neked is köszi! :)
A 13 éves úriember valóban jól összefoglalta a lényeget!
Köszi, hogy igazat adtál! :)
egyébként a 13 éves kissrácnak meg teljesen igaza van, én 15 f vagyok, nem terezem a leszokást, de néha gondolok rá.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 22:05 midnehol mindenkinek kiadják, nagyon el vagy tájolva apa:)
A kérdező hozzászólása: Néhány kisboltban úgyvan, hogy megkérdezik el e múltam, aztmondom igen, és kiadják..nem kérnek személyit, semmit. végleg le akarom tenni, nem szeretném hogy ha felidegesítenek újra elkezdjem. pénzkidobás lenne. abbol a pénzbõl amit elszivtam, abbol már talán egy házat vagy autót is tudtam volna venni és ez eléggé elkeserítõ.
II. vagyok, 15 és osztálytársaim piálnak meg cigiznek. Majd' minden sarki boltban kiadják mellékes nélkül.
Az összes rokonom úgy szokott le , h.egyszerûen nem vett többet és nem is fogadott el mástól!Kezdj el rágózni helyette, pl.Arra azért kíváncsi lennék, h.ki ad pénzt egy ekkora leánynak cigire és hol szolgálják ki személyi nélkül!!!!Remélem sikerülni fog!
Elõször is, dobd ki az összes meglévõ cigidet, ha vannak ismerõseid akik cigiznek, akkor ne találkozz velük, szerezz új barátokat, és rá se nézz a cigire, ha meg nagyon kellene a cigi, akkor gondolj arra, hogy nem akarsz!!!
A kérdező hozzászólása: barátaim sincsenek...szoval az élet nagyon pofára ejtett

Hogyan tudnám legegyszerűbben formába rázni magam a nyárra?

Nem fogyókúrázni akarok, nem érzem magam kövérnek, csak szeretnék feszesíteni fenékre meg hasra. A nagyobb probléma az hogy kevés id?m van, érettségi, felvételi alkalmasságik sorba, és még a jogsim is folyamatban van:) lépcs?géppel probálkozom de sajnos a szívemmel voltak bajok így nem merem túlterhelni 5-perces szakokra bontva kb napi fél órát merem csinálni... Felülésekr?l meg ilyenekr?l már sokat hallottam hogy gyakorlatilag önmagba semmit nem csinál:) Valami jó tipp? köszönöm

Legjobb válasz: bringázz

bringázz
csak joindulatból mondom hidd el. Szóval feszesíteni megerõltetõen kell, ha tényleg gond van a sziveddel nem fog menni...
A kérdező hozzászólása: Azért nem fogok szívinfartust kapni nem olyan típusu gond van vele:) Csak nem bírom tõle a terhelést annyira, de nem gáz amúgy.(amire rájátszik hoyg elvagyok tunyulva elég keményen:D ) Gyorsabban fáradok mint más. De azért köszi:) Ha nem vesszök figyelembe hogy gyorsan fáradok akkor mit tudtok ajánlani?:D Bringám sajnos nincs és nincs egy forintom se :S
A kérdező hozzászólása: Meg annak van értelme hogy szakaszosan csinálom pl ezt a taposo vagy lépcsõzõ vagy milyengépet?:) Vagy csak akkor használ ha sokáigegyhuzamba csinálom?:D Tudom sok hüyle kérdés...életemben nem probáltam még sosem volt baj a testemmel
Futás-Réka_víz!!!!! Tuti siker:) ) Sok sikert
úszással, sétával kezdjed, aztán bringa

Hogyan tudnám a legegyszerűbben a leheletemet leellenőrizni, hogy milyen?

Ha így bele "lihegek" a tenyerembe úgy hogy az orrom előtt van, az nem vált be mert csak a tenyerem illatát érzem.Más ötlet?

Legjobb válasz: Ha van otthon pormaszkod, vedd fel és lehelj abba. Az nagyon jól visszadobja szagot.

Ha van otthon pormaszkod, vedd fel és lehelj abba. Az nagyon jól visszadobja szagot.
Nekünk van itthon egy Daikin levegõszûrõnk, ha arra rálehelünk fogmosás elõtt, automatikusan beindul. (Vagy ha valaki szellent a szobában.)
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs por maszkom. ://
Akkor lehelj rá valakire és kérdezd meg, hogy kellemetlen szagú-e.
Elsõ voltam. Akkor szoríts az arcodra egy textilt, vagy papír zsebkendõt, de ne legyen illatos.
Az alsó állkapcsod kissé elnyitott szájnál annyira elõretolod, hogy a nyelveddel kitolt levegõ pont az orrodba jusson. Így egybõl érezni lehet az ódort.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!