Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnám h ha szinte (2 db)

Hogy tudnám elfelejteni h ha szinte mindennap látom?

csak rá tudok gondolni..és már nem bírom:(

Legjobb válasz: Akkor sem menne a felejtés, ha nem látnád minden nap, hidd el nekem. Egy kapcsolat elfelejtése szinte lehetetlen, de hogy csökkenjenek az érzelmek, ahhoz idõ kell. Nem kevés. És nem szabad siettetni a dolgokat. Gondolj bele, ha nem is látnád, akkor állandóan arra vágynál, hogy bár csak láthatnám... Így meg, hogy látod, nem beszéltek, még rosszabb... Nincs az ilyesmire jó gyógyír, csak amit mondani szoktak. Idõ, barátok, buli, új élémények, és foglald el magad, minél kevesebb gondolatodat vegye el õ.

Akkor sem menne a felejtés, ha nem látnád minden nap, hidd el nekem. Egy kapcsolat elfelejtése szinte lehetetlen, de hogy csökkenjenek az érzelmek, ahhoz idõ kell. Nem kevés. És nem szabad siettetni a dolgokat. Gondolj bele, ha nem is látnád, akkor állandóan arra vágynál, hogy bár csak láthatnám... Így meg, hogy látod, nem beszéltek, még rosszabb... Nincs az ilyesmire jó gyógyír, csak amit mondani szoktak. Idõ, barátok, buli, új élémények, és foglald el magad, minél kevesebb gondolatodat vegye el õ.
A kérdező hozzászólása: köszi.megfogadom a tanácsodat...de nehéz lesz:(
Igen, akit feledni akarunk, arra gondolunk.Ez egy nehéz idõszak lesz, de nincs rá jó tanács, ezt át kell élni, ki kell bírni és meglátod ahogy telik az idõ, úgy fog egyre inkább kiszoruli a szívedbõl.
A kérdező hozzászólása: köszi

Kislányom 10hónapos, csak úgy tudom megetetni, ha nézi a duck tvt. Hogyan tudnám rávenni, h a reggeli meg az esti tejpép helyett mondjuk kenyeret egyen? Szinte csak az üveges babakajákat eszi meg. Hogyan tudnám átszoktatni kicsit emberibb ételekre?

Sajnos cumisüveget egyáltalán nem fogad el,már nem is szopizik.Reggel,este tejpépet,délben főzit,néha levest,uzsira gyümit,joghurtot,krémtúrót,pudingot ilyesmiket kap.Kölesgolyót,kekszet,babapiskótát,ha van kedve szivesen rágcsál.De nem tudok előrébb lépni...Hogyan tovább???Tudom már bátrabbban kéne táplálni,ötletek?

Legjobb válasz: Manapság a tápszert ajánlják 2 éves korig legalább napi 2-szer,a vitaminok miatt.Ilyen korban este még nem nagyon esznek ilyen szilárd táplálékot,mint a kenyér.Én inkább tízóraira meg uzsonnára javasolnám,és csak fokozatosan. Amúgy a kicsik tv nézését én nem ajánlom.Ha már most így eszik,valószínû még sokáig így fog.

Manapság a tápszert ajánlják 2 éves korig legalább napi 2-szer, a vitaminok miatt.Ilyen korban este még nem nagyon esznek ilyen szilárd táplálékot, mint a kenyér.Én inkább tízóraira meg uzsonnára javasolnám, és csak fokozatosan. Amúgy a kicsik tv nézését én nem ajánlom.Ha már most így eszik, valószínû még sokáig így fog.
kapcsold ki a tvt!!!!
Az enyém 17 hós, és szintén csak mesével eszik, de én annak is örülök, hogy egyáltalán így eszik. Kenyeret az enyém sem eszi meg, max. zsömlébõl vagy kiflibõl rág valamennyit (kb. mint egy kisegér). Amúgy eszik darabos kaját, pl. tésztát, husit, kis darabokban megeszi. Én nem erõltetem a kenyeret, majd megeszi ha akarja. Mondjuk még szopizik.
nem tudom mert a fiam zabagep, ezert kerdezem, mi tortenik ha kikapcsoljatok a tvt/meset?
Nekem ha nincs mit néznie közben, akkor már két falat után ki akar szállni, nem akar enni, mert un a székben ülni. Viszont ha közben néz valamit (pl. a tv macit szokta), akkor szinte bármit a szájába lapátolhatok. Darabos kajánál kicsit jobb a helyzet, akkor elszórakozik vele, hogy pl. villára szurkálja, olyankor amíg elvan nem mesézünk, vagy csak zenét hallgatunk, néha azzal is megelégszik.
A kérdező hozzászólása: Nálunk, ha nem szól a tv, kicsim nem eszik egy falatot sem!Próbáltunk tv nélkül enni, 3napig 1-2babapiskótán élt és iszonyú dühös volt, nem értette miért nem adok enni neki...Persze 2óránként megkínáltam, de egyszerüen, ha meglátja a kanalat már fordítja is el a fejét.Pici korától kezdve csak nagyon nehezen etethetõ.De ezt el kellett fogadnunk, én mindent megpróbáltam, de csak így megy...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!