Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnám ezt a 2 (84 db)

A ZTE Blade telefonom most 2.1 -es androidos rendszer van. Hogyan tudnám ezt frissíteni 2.2-re vagy 2.3-ra?

Legjobb válasz: tré-nél már van 2.2 nem? amúgy fõzött rommal lazán

tré-nél már van 2.2 nem? amúgy fõzött rommal lazán

Van egy feliratos filmem, a felirat két részes. Ahol az első felirat véget ér a filmben, nem kezdődik el a második része, ez miért van? Hogy tudnám behozni a 2-at? Semmi sem működik, amit megpróbáltam.

Legjobb válasz: felirat letöltésnél sokszor lehet választani az 1- illetve 2 lemezes változat közt. Neked egylemezes filmed van, kétlemezes felirattal. Próbáld meg letölteni a 2-es feliratot (pld a http://www.opensubtitles.org/hu oldalról) vagy esetleg rakd össze a két feliratot pld a subtitle workshop progival, vagy nézd meg ezt: http://prohardver.hu/tema/felirat_osszeillesztese/hsz_1-50.h..

felirat letöltésnél sokszor lehet választani az 1- illetve 2 lemezes változat közt. Neked egylemezes filmed van, kétlemezes felirattal. Próbáld meg letölteni a 2-es feliratot (pld a http://www.opensubtitles.org/hu oldalról) vagy esetleg rakd össze a két feliratot pld a subtitle workshop progival, vagy nézd meg ezt: http://prohardver.hu/tema/felirat_osszeillesztese/hsz_1-50.h..

14 éves fiú vagyok és 1 alap futó versenyre készülök már 2 hete edzéseken 14 perc alatt 2.5km tudok meg tenni hogyan tudnám ez a távolságot növelni? Mert 10 nap múlva megyein is versenyezni fogok és jó eredményeket akarok elérni.

Legjobb válasz: ööö, próbáltál már gyorsabban futni?(1 szál kolbász a nadrágodban egy kutyákkal gazdag terület és... a többit te is el tudod képzelni, nem?) :D mert arra más mód nincs... már mint hogy gyorsabban futsz :D a fent említett csak 1 példa és biztos hatékony is, 10 betörõbõl 9 már kipróbálta xD

ööö, próbáltál már gyorsabban futni?(1 szál kolbász a nadrágodban egy kutyákkal gazdag terület és... a többit te is el tudod képzelni, nem?) :D mert arra más mód nincs... már mint hogy gyorsabban futsz :D a fent említett csak 1 példa és biztos hatékony is, 10 betörõbõl 9 már kipróbálta xD
ha futópadon futsz akkor tudod növelni a sebességed
12 perc alatt kb. 2700km lenne az ideális.. Próbáld fokozni a tempót és a távot is. Rengeteg anyag van fent a neten.
Utolsó: Ömm az nagy baj, hogy nem tudok 12 perc alatt 2700KM(!)-t lefutni?xd Mert akkor még nekem is gyakorolnom kell:D
2700métert nem tudsz 12perc alatt? Nagyon amatõr lehetsz hallod. 2400méteren foci edzésen 9:18-at futottam. Meg se erõltettem magam. 2.5km-en körülbelül 10-11perc az átlag. Növelni úgy tudod hogy eleinte húzd meg az elsõ 400-500m-et nem sprint csak húzzál rá egy kicsit ha 400m megy kb. 1:35 alatt akkor már jó úton jársz. a tovább 2000m-et átlagos sebességgel csináld, nem tötyögsz hanem emeled a lábaid. a lényeg ne legyen egyszerre lent mindkét lábad, de ajánlom hogy az utolsó 500m-re is hagyj energiát és ott húzd meg keményen az a fontos!
Ember, hogy kerültél be a megyeibe? Én is bekerültem de Én a 3900 m et futom 12 perc allatt! Na meg 15 perc! Gyakorolj! Fuss napi 5 km-ert!


Van egy számítógép ami kapcsolódik a laptopomra, valamint az internetre is wifi-vel, smc routerem van, hogy tudnám ezt a gépet kitiltani a net használatból? P4 0C:60:76:6E:50:5A 192.168.2.101 6 days 23:34:43 ennyit tudok róla név mac ip idő

Legjobb válasz: Szia. Belépsz a router menûjébe (böngészóben : 192.168.2.1) Beirod a jelszót (alapértelmezésben Felhasználónév : admin jelszó : smcadmin) Majd megkeresed a Firevall - Mac Filtert és ide beirod az összes olyan gép mac cimét amit szeretnél a hálózatodon látni, tehát a fent emlitett gép mac cimét NE irt be a táblázatba. Apply, majd Tools - Reset (ujrainditod a routered) és elvileg a gondod letudva. Sok sikert. Üdv.

Szia. Belépsz a router menûjébe (böngészóben : 192.168.2.1) Beirod a jelszót (alapértelmezésben Felhasználónév : admin jelszó : smcadmin) Majd megkeresed a Firevall - Mac Filtert és ide beirod az összes olyan gép mac cimét amit szeretnél a hálózatodon látni, tehát a fent emlitett gép mac cimét NE irt be a táblázatba. Apply, majd Tools - Reset (ujrainditod a routered) és elvileg a gondod letudva. Sok sikert. Üdv.
Reset helyett inkább reboot ha van.
veyél job gépet
miért van ez? mert windows movie maker mit csinálj? ne használd a windows movie makert
Próbáld a VideoSpin-t. Ez hasonlít a WMM-hez, azt mondják biztonságos és jobb mint a WMM.
W.M.Maker egy nagyon gáz progi, instabil, sokszoros idõvel dolgozik más progikhoz képest. Tényleg használj másikat. Renderelés gyorsításához használj linuxot, oszd meg hálózaton a renderelési feladatot vagy vegyél jobb gépet. Más megoldás nem ngyon van.
NEKEM is ezt csinálta.. aztán újra indítottam a gépet ment..
mitõl sír? fáj a hasa, v vmi más? a védõnõ is érdekes. hagyd sírni. szerinte ezzel meg van oldva? ááá inkább nem mondok semmit.
Nem vagy könnyû helyzetben, vajon miért sírhat? Az én fiam is elég sírós, mai napig (6hós) Én igyekszek különbséget tenni a sírások között, melyik a hiszti és melyik a komoly, nem egyszerû, marha szar, hogy õszinte legyek, de mindig arra gondoltam, h nem szeretnék egy manipuláló szörnyecskét nevelni. Nekem ez adott/ad erõt, attól még nem leszel rossz anya, mert hagyod sírni, minden nap egy picit tovább, és minden nappal könnyebb lesz. Kitartás!:)
Azt mondta nekem a gyerekorvos, hogy a testsúly 15%-t kell enniük. Persze vannak jobb és rosszabb napok is. Szóval a Ti esetetekben ez 660 g. Ha 5x-6x eszik ez 400-480 g-t jelent. Tehát nem tarom kizártnak, hogy éhes, pléne, hogy hasfájásra utaló jeleket nem mutat. Az én babám is majdnem 2 hónapos és 5 kg. Átlagban 120-130 g-ot eszik, de evett már 200-at is. Ráadásul én úgy tudom, hogy 6-8 hetes koruk körül megnõ az igényük, és lehet, hogy Nálatok ez most következett be.
Próbálj több testhelyzetet is. Ha függõlegesben, vagy hason nyugszik meg, akkor nagy valószínõséggel a hasa fáj. Esetleg ültesd egy kicsit hordozóba. Valami csak beválik.
Ha szerinted nem fáj semmije, lehet tényleg csak a tested melegére, anyára vágyik. Kösd magadra hordozókendõvel, ha jobb lesz, ez a baj.
én picim akkor csinálta ezt, mikor a pocija fájt, és akkor amikor annyira álmos volt, és nem tudott aludni. Én babakocsiban tologattam itthon, míg elaludt :o)
A kérdező hozzászólása: 80 g/ étkezés. Anyatejes a drágám, az alvása változó. Valamikor a felél napon keresztül alszik, valamikor szinte semmit (csak éjszak)
A kérdező hozzászólása: Szia. Nem látom a privát címedet, ezért nem tudok írni neked. 4, 4 kg a drágám. Naponta 5-6 alkalommal eszik. Naponta, kétnaponta sétálunk kb 2 órát.
Szia Szintén 2 hónapos a kisfiam, vagyis pár nap múlva lesz annyi. Nem értem, hogy 80 gramm az adag. Ez nagyon kevés! Vagy hány kiló a baba? Hányszor eszik egy nap? Tápszeres? Mennyit alszik? Levegõzés? Nálunk délután van sírás. Olyankor be a babahordozóba és viszem a levegõre. Ha tudok, segítek, írj akár privit is. 2 gyerkõcös anyuka vagyok
Szia! Biztos hasfájós vagy valami könnyû lefolyású vírus, amit észre sem kell vennetek. Mi vettünk neki hintát, az volt az egyedüli. Semmelweisnek neveztük el - ez mentette meg az életem akkoriban. Azért ne hagyd nagyon sírni, nagyon rosszat tesz neki.
az én babám ma csinálja ezt, egyszerûen semmi nem jó neki.hagytam én is sírni kicsit, de majd a szívem szakadt meg.most cicizett és elaludt.remélem alszik egy pár órát, mert ma még semmit nem aludt.
Próbálj rájönni az okára. Az ilyen picikék még nem sírnak ok nélkül. Lehet, hogy anyahiánya van, de az is egy ok! Mindenesetre légy biztos benne, hogy tényleg nem fáj semmije! Nyûgösködésre nekünk a babahinta segített.
A kérdező hozzászólása: Nem mond semmit. Elkezdi halkan, majd mind, akit ölnek!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A hasa nem fáj, legalábbis semmi jelét nem adja, nem éhes a súlya szerint 80 g-ot kellene egyszerre ennie (de ez kevés neki 120-at eszik)! 70 %-ban abbahagyja, ha sétálok vele a lakásban ( de ezt meg nem bírom egész nap)
Le tudnád írni kb hogyan sír? "Mondogat" közben valamit?
Nekem ennyi idõs volt amikor hasfájós lett! :( Sajna napogik csak sírt! Én mindig felvettem, mert ha hiszti lenne akkor amint felveszed megnyugodna! Húzogatja a lábát, illetve vigasztalhatatlanul sír, nálunk ez a hasfájóság jele! Bár azt mondták, hogy estére szokott elõjönni, nálunk sokszor már reggel ez van! Mint ma is... Kitartást, tudom, hogy szörnyû!!! Bár ha esetleg a hasa fáj, akkor ne nagyon hagyd sírni, mivel akkor még több levegõt nyel, amitõl még jobban fog fájni neki a pocakja! Egyébként általában ennyi idõsen erõsödik a tejed és lehet, hogy ez okozza nála a hasfájást!
A védono konnyen beszel, nem o hallgatja a szivszorito sirast. Probalj meg rajonni, mi a gond, mert nem azert sir, hogy teged idegesitsen! Hangolodj ra! A hasa valoszinuleg egyebkent. Vagy nem eleg a tej.
A kérdező hozzászólása: Sikerült, végre alszik, és nyugodt. Igaz, hogy az én kezem leszakad ;-)))) (hordozóban kellett hintáztatni). Remélem ez legközelebb is beválik. Köszönöm a segítséget!!! Remélem mindenki hamar túllesz ezen az idõszakon és rengeteg mosolygós babánk lesz.
(nekem fél éve nem megy! érdekel, lehet-e javítani)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ nekem megjavult magától
b+ 3 hónaposan nem verekednek, hanem játszanak
Õk veszekedni is fognak azon hogy ki az erõsebb vagyis ki legyen a falkavezér. Mennyi idõsek? Mert ha még csak pár hónaposak akkor ezt abba fogják hagyni nagykorukba mert eldöntik még most hogy ki az erõsebb, és mikor megnõnek akkor nem lesz verekedés.
1 ivartalaníttatás 2 kutyaiskola, ahol megtanítják neked, hogyan nevelj kutyát 3 átveszed a falkavezér szerepét és akkor nem azon fognak veszekedni
De ha továbbra is verekednek akkor ivarérett korban ivartalanítani kell legalább az egyiket de jobb volna mind a kettõt.
A kérdező hozzászólása: Most lesznek 3 hónaposak.
Ha kölykök, akkor játszanak, most gyakorolják egymáson a fogásokat. Ebbe nem kell beleszólni, játékos küzdelem semmi bajuk nem lesz. Ha majd felnõnek, akkor eldõl ki a fõnök és nem lesz gond. Együtt nevelkedett kutyák nagyon jól kijönnek a másikkal. Nekem 5 kutyám van, mikor kicsik voltak, mindig egymást gyömöszölték, már 5 évesek szépen kialakult a falka élet közöttük, sosincs még csak egy morgás sem.
Akkor még nincs semmi gond mert játszanak!

2 hete találkoztam egy sráccal, nagyon oda vagyok érte. Randiztunk, és volt csók is. Viszont nem szeretném, ha azt gondolná, hogy könnyen kapható vagyok. Hogyan tudnám ezt elérni a továbbiakban? 24 /L

Legjobb válasz: Sehogyan ez megint egy olyan butaság amivel azt hiszik a nõk hogy akkor a pasit majd jobban fogják érdekelni meg komolyabbnak tartja majd. Ha hosszú kapcsolatra tervez komolyra akkor is elhagyhat 1 hónap után is, ha 1 hónap mulva kap meg.

Sehogyan ez megint egy olyan butaság amivel azt hiszik a nõk hogy akkor a pasit majd jobban fogják érdekelni meg komolyabbnak tartja majd. Ha hosszú kapcsolatra tervez komolyra akkor is elhagyhat 1 hónap után is, ha 1 hónap mulva kap meg.
Az sem egészséges, ha elsõ randin meg adod magad!

Hol/hogyan tudnám eladni ezt a 2 sapkát?

Vadonatújak, címkével együtt, de tesz vesz meg ezekért fizetni kell. Valami 5let?

Legjobb válasz: mennyiért adod õket? lhet egyik ismerõsömet érdekelné :)

mennyiért adod õket? lhet egyik ismerõsömet érdekelné :)
teszveszen 100ftot kell fizetni.szerintem az semmi
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló: A Dakine igaziból szürke, a DC meg barna, így is érdekelné? Am féláron, 4 ezerért. Második válaszoló: Én csak közvetítek nem én üzletelem, és én nem fizetek érte, ezért kéne valami ingyenes. :)
a fenébe, pont feketében kéne. :) na mindegy, azért sok sikert! :)
Vatera.hu az ingyenes :) regisztrálsz, +kapsz egy ellenõrzõ sms-t, ingyen. :) sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!