Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnám ezt a (1886 db)

Valaki meg tudna mondani hogy mi a baja az iPhone késülékemnek? Vagy esetleg, hogy hogyan tudnám ezt a hibát kijavítani?

A probléma az lenne hogy sehol nem lehet a hangot szabolyozni. Ha oldalsó gombokkal próbálom hangosítani/halkítani nem jelenik meg hogy mennyire van felhangositva/lehalkitva, csak a bejövõ hivasnál ad ki hangot a készülék (SMSnél, értesítésnél sem ad ki hangot) Ha elindítom a zenét akkor sem lehet a hangot szabalyozni. Ha videót elindítom akkor sem de viszont fülhallgatóval rendesen megjelenik a hangszabályozó és aval megy.

Legjobb válasz: Audio flat csere (szalagkabel) 1500 Ft korul van az alkatresz ebayrol rendelve ,de piszok nehez beszerelni . Apple szervizek 7-8eFt-ert cserelik mindennel egyutt

Audio flat csere (szalagkabel) 1500 Ft korul van az alkatresz ebayrol rendelve , de piszok nehez beszerelni . Apple szervizek 7-8eFt-ert cserelik mindennel egyutt

Hogy tudnám ezt a másodfokú kétismeretlenes egyenletrendszert megcsinálni? (többi lent)

3x+2y=12 3x+2y=-6

Legjobb válasz: Ebbõl az következik, hogy 12=-6, ez viszont nem lehetséges. Tehát nincs megoldása ennek az egyenletrendszernek. Amúgy ez elsõfokú (lineáris) egyenletrendszer. Másodfokú akkor lenne, ha lenne benne másodfokú (négyzetes) tag.

Ebbõl az következik, hogy 12=-6, ez viszont nem lehetséges. Tehát nincs megoldása ennek az egyenletrendszernek. Amúgy ez elsõfokú (lineáris) egyenletrendszer. Másodfokú akkor lenne, ha lenne benne másodfokú (négyzetes) tag.

4 napom van rá, hogy kijussak Németországba, Hannover-be, de hogy tudnám ezt a legolcsóbban megtenni?

Nyertem egy jegyet Cebit kiállításra. 4 napom van rá, hogy kijussak Németországba, Hannover-be. Hogy tudnám ezt a legolcsóbban megtenni? Légy szíves segítsetek, mert nem értek ezekhez a külföldi utazásokhoz. 1x voltam külföldön, akkor is osztállyal.

Legjobb válasz: repülõvel a leggyorsabb,és talán az egyetlen megoldás ilyen rövid idõn belül.A vonat drágább.Buszjegyet már nem fogsz tudni venni.Talán még a kocsi jöhet szóba.

repülõvel a leggyorsabb, és talán az egyetlen megoldás ilyen rövid idõn belül.A vonat drágább.Buszjegyet már nem fogsz tudni venni.Talán még a kocsi jöhet szóba.
ha olcsón akkor kenguru.hu vagy veszel fapadosra jegyet
Kenguru jó megoldás!
fapadosra, 4 nappal az utazás elött? :D kicsit drága lesz!
Én még autóstoppal is voltam Németországban és mûködik. Annál olcsóbbat nehezen találsz. Ha fiatal vagy, akkor vágj neki nyugodtan. Én még fiatal házasként is stoppoltal arrafelé a feleségemmel.


Ilyet nem lehet.
Ez a téma szinte hetente (lehet, hogy gyakrabban) elõjön... Ezt a mûveletet csak akkor lehetne elvégezni, ha a soksávos stúdió-felvételt meg tudnád szerezni. Abból ki lehetne szedni sávonként a tartalmat. Videónál nem is tudom, hogy létezik-e ilyen. Gondoljál csak bele: amit hallasz (nézel) az egy összemixelt, homogén anyag, abból nem (nagyon) lehet egyes részeket kiszedni. Azért írtam, hogy nem (nagyon), mert különféle sávszûrõkkel lehet ugyan egyes részeket kiemelni vagy eltompítani, de az az egészre is hatással lesz, tehát nem igazán járható út. A kisfröccsbõl sem lehet utólag kiönteni a szódát. Ilyen a kész zenefelvégtel is.

Ismételt jelzés win7, 32biten, "az alapértelmezett átjáró nem érhetõ el", hogy tudnám ezt a gondot kiküszöbölni?

Csak ennyi lenne, mert kicsit unalmas folyamatosan a hálózati diagnosztikával megoldani.... Ja még annyi, hogy az esetek nagy részében youtube közben csinálja, és ha nem zárom be a böngészõt, újra elõjön a gond(1-2 percen belül).

Hogy tudnám ezt a két dolgot összesûríteni? Létezik ilyen foglalkozás?

Az egyik az egészség, a táplálkozás és a sport. A másik a gyerekek :)) Szóval vmi olyasmi kéne, ami során gyerekekkel foglalkozhatok, és ilyen egészségtudatos életmódra nevelni õket, vagy nem is tudom.

Legjobb válasz: Legyél tornatanár.

Legyél tornatanár.

Hogyan tudnám ezt a Trigonometriai alapfeladatot megoldani?

1, cos2x=1/2

Legjobb válasz: 1: cos2x=1/2 2x=60+k*2pi radiánba:2x= pi/3+k*2pi x=30+k*pi x=pi/6+k*pi és 2x=300+k*2pi radiánba: 2x=5/3pi+k*2pi x=150+k*pi x=5/6pi+k*pi

1: cos2x=1/2 2x=60+k*2pi radiánba:2x= pi/3+k*2pi x=30+k*pi x=pi/6+k*pi és 2x=300+k*2pi radiánba: 2x=5/3pi+k*2pi x=150+k*pi x=5/6pi+k*pi
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!
A harmadik feladatnál a sin^2x=1-cos^2x felhasználásával cosx -re másodfokú függvényt kapsz. ilyenkor be kell vezetni új változót cos^2x=a^2 cosx=a

Nokia Lumia 520 hogy tudnám ezeket a mappákat eltávolítani?

A fényképekben, ha megnyitom van két üres Skydrive-os mappa és már zavar ugyanis már magát az alkalmazást töröltem és neten is töröltem azt a két mappát. Képek nincsenek benne, de ott áll üresen és nem tudom hogyan törölhetném. Hosszan nyomva csak a "kitûzés kezdõképernyõre" lehetõséget kapom, de végleg törölni szeretném. Tudna valaki segíteni :)?

Legjobb válasz: pc-n keresztül nem megy?

pc-n keresztül nem megy?
Én sem tudtam kitörölni a mappákat és nagyon zavart.. se telóról se géprõl nem tudtam letörölni, így csináltam neki egy teljes gyári visszaállítást és így eltünt! :)
A kérdező hozzászólása: Pc-n nem megy :S Gyári visszaállítást csak azért nem szeretnék, mert amit eddig úgymond "felépítgettem" a telefonban kezdhetném elölrõl, de lehet az lesz csak még várok vele hátha van megoldás, ha valaki másképp tudna segíteni szóval, ha valakinek lenne ötlete azt várom :) és köszönöm az eddigi válaszokat is!

Hogyan tudnám ezt a szakmát kitanulni, hol tudok rákeresni arra, hogy hol tanulhatom meg?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Felvi.hu

Felvi.hu
A kérdező hozzászólása: Elnézést, nem foglalkoztatás, hanem foglalkozás :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos ott nem találtam. Még fiatal vagyok, és mivel ez lényegében egy két év alatt megszerezhetõ technikumi képzés, olyan oldal kellene nekem, ahol meg tudom nézni, hogy az ország mely középiskolái indítanak ilyet.

Egy iszonyat tömény szakszöveget kell bevágnom jövő szerdára. (cirka 35-40 oldal) Hogyan tudnám ezt a leghatékonyabban megtenni?

Legjobb válasz: Pihend ki magad,megfelelõ táplálkozás, és napi többeszöri ismétlés! Az sem árt ha valaki néha kikérdez :) Sok szerencsét jövõhétre !

Pihend ki magad, megfelelõ táplálkozás, és napi többeszöri ismétlés! Az sem árt ha valaki néha kikérdez :) Sok szerencsét jövõhétre !
A kérdező hozzászólása: Igen, csak nem fogadja be az agyam:( Tanulási módszereket tudnál ajánlani?
És oszd el az anyagot hogy mindennapra ugyanannyi jusson!A nap 24órájából aludj minimum 9et.a többi tizenöt órából pedig 5-6 órát tanulj de ne folyamatosan.Ha gondolod pihenhetsz közbe vagy ami csak jól esik.Tanulj pl eelöször 2óráig, majd pihenj egy órát aztán megint tanulj egy órát de elõtte ismételd át (olvasd el) az elõzõ 2 órában olvasottakat és így tovább mindig eggyel visszább ismételj is.
Heló! Itt találhatsz pár remek módszert, amelyek közül nagy velószínáséggel hasznosíthatsz is egyet-kettõt - a rövid idõ miatt. http://www.youtube.com/watch?v=K4y6SWF6SPw Sokaknak bejött, hajrá!
Nincs esélyed. De ha megértenéd, amit mondani akar, nem kéne bevágnod. Ha mégis sikerülne, nehogy elhalaszd a vizsgát, mert szinte biztos, hogy csütörtökre a felét elfelejted. Hosszú távon csak azt tudjuk megjegyezni, amit értünk is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!