Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnám barátnőmet (302 db)

Valami jó öltet kellene hogyan tudnám barátnőm meglepni?

egész pontosan az a helyzet hogy most szakitott velem de vissza akarom szerezni.ma letettem az ajta elé egy csokor rózsát és tettem bele egy levelet.nagyon meglep?dött és örült neki.

Legjobb válasz: sztem a legfontosabb a kitartás és a kreativitás ha örült a rózsának, az nyert ügy kitartással(mmint, ha tudta, hogy te voltál) hajrá!!! A helyedben írnék neki egy levelet, hogy nem akarom korlátozni a szabad akaratában, szóval nem akarom erõszakosan, hogy jöjjön vissza hozzám, de nagyon szeretem és hajlandó vagyok változtatni azon, amit a szakítás okaként felhozott. Hajlandó vagyok idõt adni neki, és várni rá, stb. Kis apró figyelmességek, hogy tudja, hogy nem felejtetted el, de nem vagy erõszakos sem.

sztem a legfontosabb a kitartás és a kreativitás ha örült a rózsának, az nyert ügy kitartással(mmint, ha tudta, hogy te voltál) hajrá!!! A helyedben írnék neki egy levelet, hogy nem akarom korlátozni a szabad akaratában, szóval nem akarom erõszakosan, hogy jöjjön vissza hozzám, de nagyon szeretem és hajlandó vagyok változtatni azon, amit a szakítás okaként felhozott. Hajlandó vagyok idõt adni neki, és várni rá, stb. Kis apró figyelmességek, hogy tudja, hogy nem felejtetted el, de nem vagy erõszakos sem.
A kérdező hozzászólása: köszi
Sz*rj a küszöbére, tegyél bele pár fogpiszkálót, és tegyél mellé egy papírt, hogy "a süni már nálatok fog lakni"

Hogy tudnám barátnőm felizgat? Többi lent!

Tippeket kérek ! Azt szeretném hogy szó szerint lerohanjon !! :D

Legjobb válasz: Fújd be magad AXE-val de ne felejtsd el elötte beöltöztetni angyalnak :)

Fújd be magad AXE-val de ne felejtsd el elötte beöltöztetni angyalnak :)
Játsszatok gladiátorosat, akkor fix, hogy lerohanjátok egymást.
Meg kell csalni, lehetõleg a legjobb barátnõjével, hidd el annyira izgatott lesz hogy még a plafonra is felugrik...:-)
A kérdező hozzászólása: Hihi :P
Lustaságom nem ismer határt, szóval klikkelj ide: http://lmgtfy.com/?q=l%C3%A1ny+erog%C3%A9n+z%C3%B3na
utolsó! ezt hogy kell csinálni? :D :D
A kérdező hozzászólása: Köszöntem ez értelmes és az értelmetlen válaszokat boldog új évet :D

Hogyan tudnám barátnőm lábujjait szépen jó kis mintával kilakkozni?

Lányok küldjetek lécci saját képet. Neten nem akarok nézel?dni olyan kellene amit saját magam is megtudok csinálni.

Legjobb válasz: http://kepfeltoltes.hu/121028/539545_413087928738570_1612374..

Hogy tudnám barátnőmet orgazmusig juttatni?

Nem a módjára vagyok kíváncsi: inkább az a gond, hogy nem hagyja. Nagyon tapasztalatlan. Mikor a csiklóját simogatom, azt mondja, nagyon jó, de jelét (nyögés, remegés) nem adja... (csak jó nedves) és egy id? után azt mondja, ennyi szerinte elég volt. Meg hogy talán az orgazmus még nem is olyan fontos. Magának ugyanígy csinálja... így a csúcsot nem is ismeri. Azt hiszem, nem én csinálom bénán.

Legjobb válasz: Elsõ válaszolónak! Nem kéne inkább tanulnod? :O :D :P

Elsõ válaszolónak! Nem kéne inkább tanulnod? :O :D :P
Béna vagy... :D Na jó, bocs! :D Kérdezd meg, hogy mi gondja van.
Valahogy én is így vagyok ezzel, mint a barátnõd. Amikor érzem, hogy jó lenne visszatartom. Igazándiból nem is tudom, hogy miért. talán szégyenlõs vagyok és a te barátnõd is az. Szerintem elõbb utóbb sikerül. Kitartást! 23/L
ezzel sajnos én is így vagyok de nem tudom miért vagyis nem benned van a hiba mert nekem eddig az összes pasim borzalmasan jól csinálta mégis egyszer sem jutottam el odáig és nem is tudom miért leállítom idõ elõtt talán meret magától a dolgotól félek meg a bnõd is hogy vagy igazábo nem is tudom pedig velem is ez a gond ... =/ mert élvezem és mégsemmegyek el és nem hagyom h tovább csinálja deh miért azt nem tom ....
az az igazság hogy számomra a csikló nem ér semmit ! viszont van a klitorisz az egy borsószem nagyságú és engem az izgat fel .
én már több, mint 3 éve vagyok együtt a párommal. Nehezem élvezem az együttlétet, de ha az ujjaival ingerli a csiklómat, akkor legszívesebben sikítanék, olyan érzés. De mivel mások is vannak otthon, nem tehetem és megkérem hogy hagyja abba. tudom ezzel magamnak csinálok rosszat, de nem szeretném, h valaki felébredne ránk.
Végül hogyan sikerült kielégíteni barátnõdet?

1, 5 éve élek együtt a barátnőmmel. Nagyon szeretem, és ő is tudja ezt. De úgy érzi, hogy újra akarja kezdeni egy régi barátjával, akivel már 5ször szakított. Azt mondja, ő is szeret, szeret velem lenni. Hogy tudnám újra lángoltatni a szerelmet benne?

Tudja:

Legjobb válasz: Próbáld meg lebeszélni róla mutasd meg neki mennyire szereted és hogy mindent megtennél érte ha nem jön be akkor sajnos marad az hogy csajnak ujra el kell követnie azt a hibát az exel amit azelött akko majd rájön hogy rosszul döntött és megy vissza hozzád én a helyedben keresnék egy olyan barátnöt aki tényleg szeret és nem nyul vissza az exhez amikor csak füttyent egyet..

Próbáld meg lebeszélni róla mutasd meg neki mennyire szereted és hogy mindent megtennél érte ha nem jön be akkor sajnos marad az hogy csajnak ujra el kell követnie azt a hibát az exel amit azelött akko majd rájön hogy rosszul döntött és megy vissza hozzád én a helyedben keresnék egy olyan barátnöt aki tényleg szeret és nem nyul vissza az exhez amikor csak füttyent egyet..
"nem fogja soha szeretni jobban nálam"- akkor miért csinálja?... szerintem csak játszik veled.. ha valakit teljes szivembõl szeretek akkor meg se fordul a fejembe hogy esetleg visszamenjek az exemhez..erre csak ennyit tudok mondani..
Én megráznám a kezét és további sok sikert kívánnék neki az életben.
Nem. Az ex mint férfi vonzza. Te meg mint "férj" Megoldás az lenne, ha az ex dughatná, te meg lennél a családja.
én akkor léptem le a barátom mellõl amikor volt jobb. Az én olvasatomban, te még az exénél is rosszabb lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Amikor összejöttünk, akkor tudom, hogy nagyon szerelmes volt. Egyébként az exel ekkor már rég, kb 1 éve nem járt. Sõt, még utána volt is egy sráccal 1-2 hónapot. Szóval szerintetek az valamilyen megoldás lehet, hogy elköltözöm, és majd látjuk mi lesz? Mert igazából amikor tudja, és felfogja, hogy már nem vagyok, és mit veszít, akkor rájöhet, hogy hülyeséget csinált. Nem?
Nem az ex a gond. Az exet mint férfit szereti. Szerelmes, vagy az volt belé. Téged pedig biztos pasinak tekint. De épp ettõl leszel pótlék. A le tudnám veled élni az életem, azt jelenti, hogy tudom te soha nem vernél át, nem kellene neked más mert én is túl jó vagyok neked, és ez lenne a biztos langyos kis pocsolyám. De érzelmileg nem érzek irántad semmit, amit kellene, és nem erre vágyom. Ne légy naiv. Tudom nehéz meglátni, és elfogadni ha nem szeretnek úgy vagy igazán, de jobb elõbb észrevenni, mint húsz év múlva.
Nem hiszem el, hogy nem veszed észre!:D A csaj azért jött veled össze, hogy elfelejtse a másikat de nem ment. Még mindig õt szereti.
A kérdező hozzászólása: Hát tudom, hogy le kellene lépnem. Egyébként azért próbálom helyre hozni, mert azt mondta, hogy le tudná velem élni az életét. Pontosabban így volt: Kettõnk közt úgy érzi, hogy a másik srácot, úgy szereti, hogy járna vele, de tudja, hogy az élet vele szar lenne, mert nem tudnak együtt semmit csinálni. Viszont velem meg nagyon szeret együtt lenni, és tudja, hogy tök jó életünk lenne, mert minden meg van hozzá, de most úgy érzi, hogy nem szeret annyira, hogy járjon velem tovább. Egyébként elkövettük azt a hibát, hogy csak együtt voltunk 1, 5 évig. nem igazán éltünk külön életet. ellaposodott a kapcsolat. Arra gondoltunk, hogy ha ezen változtatunk, akkor újra mûködhet. Ezzel egyet értett. Szerintetek el tudja felejteni az exet?
Az ex kell neki nem te. Ne haragudj de szerintem ezen nincs mit helyrehozni. Egy dolgot tehetsz, óvod magad, és minél gyorsabban és kulturáltabban elváltok egymástól. Vagy leéled pótlékként az életed...
Bukta az egész. Nem kellesz a csajnak- eddig is csak azért volt veled mert kényelmes volt így.
Felejtsd ezt a ribancot (bocs, hogy így hívom) ha elköltözöl, vagy nem lát 1 hétig elsõ dolga lesz, hogy lefekszik az exével, lehet, hogy ezt ne nehéz elfogadni, de ilyenkor számodra az a legjobb ha kirúgod és ha vissza akar jönni mert vissza akar majd akkor ne fogadd vissza, annyi a lényeg, hogy légyerõs és hagyd ott a francba. Amúgy az sem kizárt, hogy az ex már kúrogatja szóval a lehetõ leggyorsabban rúgd ki egy ilyen pipi nem érdemel meg egy olyan srácot aki szereti.
A kérdező hozzászólása: Kösy
Legyél vele többet beszélgess vele úgy mint régen :P De mi történt hogy már nem vagytok lb-k ??
A kérdező hozzászólása: Hát kicsit hosszu az egész ott kezdödik hogy én falun élek ö pedig a szomszéd faluba de egy suliba járunk és a közelembe van a másik osztájtársunkmamája és mikor ö buszozgatni szokott meglátta hogy én vele görkorizok beszélgetek stb de nem tekintettem rá legjobb barátnöként.Holott neki is voltak plussz barátai!
Szóval a legjobb barátnõd féltékeny lett egy másik barátnõdre szentem a legegyszerûbb ha mondod neki hogy:neked is vannak más barátaid és nekem is de ez még nem azt jelenti hogy most már nem is érdekelsz ugyan úgy a legjobb barátnõm vagy csak vannak más barátim mint ahogyan neked is.én valami ilyesmit mondanék neki.mivel azt írtad hogy tudásban is megegyeztek így gondolom meg fogja érteni ha mondod neki :) És újra együtt lóghattok dumálhattok meg minden :)
megoldódott a kérdés???
Minek kéne õket összehozni? Felesleges.
zárd össze õket 1 gumi szobába:D na de poént félretéve:D mi az , h fura? tuti , h tetszik neki bnõd? én is szoktam csak úgy bámulni lányokat:D igazából te sehogy itt bnõdnek kéne tennie ennek érdekébe mert a srác visszahúzódó mint 1-ik ismerösöm....vegye fel msn-re sokat beszéljenek éss proálja valahova elhivni (pl.:kávézó, stb. csak ne moziba legszar*bb hely ) és ha minden jól megy akkor elõbb utóbb összejönnek:D

Hogy tudnám a barátnőm "rávenni" egy kis análra?

Rávenni helyett inkább rávezetni. Tapasztalatok ? Ötletek ? Ti hogyan kezdetek neki ?

Legjobb válasz: Nos, ha halogatja, akkor bizonytalan a dologban, tehát szerintem száz százalékosan sosem akarja majd, neki így nem lesz jó. Lehet, hogy brutális élmény lenne, én nem erõltetném a helyedben, nehogy ez az egész szexuális életetek rovására menjen. Nálam is próbálkozott anno a férjem, de látta, hogy nem szeretném, és nem is erõltette. Egyszerûen el sem tudnám képzelni, hogy oda rakja... fúj... szerintem fogadd el a barátnõd döntését, ne akard befolyásolni, gondolj inkább bele a helyzetbe, hogy neked milyen érzés lenne, ha oda raknának valamit...

Utolsó, te barom. Ezzel csak azt éred el, hogy életében nem akarja majd többször csinálni. Az ilyet óvatosan, finoman kell csinálni, különben egy életre megutálja a témát.
Nos, ha halogatja, akkor bizonytalan a dologban, tehát szerintem száz százalékosan sosem akarja majd, neki így nem lesz jó. Lehet, hogy brutális élmény lenne, én nem erõltetném a helyedben, nehogy ez az egész szexuális életetek rovására menjen. Nálam is próbálkozott anno a férjem, de látta, hogy nem szeretném, és nem is erõltette. Egyszerûen el sem tudnám képzelni, hogy oda rakja... fúj... szerintem fogadd el a barátnõd döntését, ne akard befolyásolni, gondolj inkább bele a helyzetbe, hogy neked milyen érzés lenne, ha oda raknának valamit...
Ha nem Szeretné , Akkor Hagyd Békén! Vagy Dugj Fel magadnak egy Banánt Azt tudni fogod hogy milyen érzés.
Nem vágom, miért küldted el az elsõ válaszolót a fenébe, amikor tudtommal semmi rosszat nem írt. Ja, hogy nem azt írta, amit te olvasni szerettél volna? Ja, az más téma. -.-"
Akkor dugj meg hátulról egy kecskét! -.-"
csináljátok kutyapózban sok síkosítóval, és "véletlenül" rakd be a popsijába
Tudod kérdezõ én pedig egy olyan nõ vagyok, amilyen neked életedben nem lesz!És tudod miért?Mert én a normális hetero férfiakra és nem a homokosokra bukom! AZon pedig ne háborodj fel, hogy próbáld ki milyen érzés neked, hiszen neked is van egy segglukad amit ugyanúgy be lehet tömni.Manapság már ez is "menõ" , hogy a nõ csinálja a pasinak a prosztata miatt, ami nekünk nõknek nincs is. A stílusod és érzelmi intelligenciád egyenlõ a nullával . Egyébként pedig sajnálom a barátnõdet, hogy egy ilyen langyit fogott ki mint te.
Nem dagadt, nem frigid, nem fut el. A héten ne lottóz!
A kérdező hozzászólása: Jólvan anyukám pihenj le, látom fáradt vagy. Szeretnél te ilyen langyi pasit magadnak, aki nem csak misszionáriusba nyomja mint a nagypapák ;) A hashajtós ötlet nem rossz de annyira mégse nyerõ :D
Nekem van egy ötletem.Adj be neki egy jó adag hashajtót, várd meg amíg kifossa magát, utána pedig kérd meg, hogy a végtermékét szagold meg, vagy ízleled meg.Így biztosítod õt arról, hogy te még így is bevállalnád :D :D :D Sp
Tévedsz ha azt hiszed a párommal csak misszionáriusban csináljuk, de hidd el több fantáziánk van a szexualitásunkban, minthogy egymás fosóját túrjuk. Sajnálom a barátnõd, hogy te csak erre gerjedsz, és nem tudod hogy is kell egy nõt kielégíteni rendesen. Homárkodj tovább , neked ez való!
Abból amit mondott neked a barátnõd, nekem eléggé az jön le, hogy nem is akarja kipróbálni, csak nem akar megbántani téged.Inkább csináljátok "a normális szexet" az neki is tetszeni fog, és arra nem kell rávenned.
A kérdező hozzászólása: Mondtam már hogy pihenj le mert hülyeségeket beszélsz de neked itt kell fontoskodjál.. meg kit érdekel, hogy a barátoddal te hogy mit csinálsz... honnan veszed hogy én erre gerjedek ?? meg különben is ilyen prûd dagadt önértékelési problémákkal küzködõ mindenlébenkanál ku*vának mi keresnivalója van itt ??? Amikor a kutya nem kínácsi a te véleményedre, btw nem ez volt a kérdés!!! Kedves utolsó, igen én is így látom, lehet inkább békén hagyom a témát, nem akarom rávenni ha õ nem akarja.
23-as! Engem érdekel, amit mondasz. Nyugodtan nyomjad. Tudja meg az ilyen tapló, hogy egy homár farkának hol van az igazi helye.
Egyébként a prostik többsége nem vállal anált, de ezen kívül mindent.Akkor most õk is prûdek és mind dagadtak?Te sem vállalnád be!Egyszerûen arról van szó, hogy az emberek többsége nem szeretné a kipufogót szexre használni, mert azon kakilunk és a gondolat sok mindenkit taszít.És ez nemtõl, kortól, testi arányoktól függ ki szeretné ki nem.A világ legszebb nõje is utálhatja az anált, a legrondább pedig akarhatja.
A kérdező hozzászólása: De valljuk be eltaláltam a dagadtad meg a frigidet! ;)
A kérdező hozzászólása: Igen ezt veled fogom biztos megvitatni a gép mögül kis sza*házi nagyon nagy csibész vagy a monitor mögött máshol meg szaladnál amerre csak látsz..
talán beszéld meg vele, hogy mit szólna hozzá, benne lenne-e
A kérdező hozzászólása: Elsõnek üzenem hogy faroljon a ge*be. Második, volt már róla szó, de csak halogatja. De megesküszik, hogy beadja "majd" a derekát. Én meg ezt szereném kicsit meggyorsítani
A kérdező hozzászólása: utolsó, te is nem értem minek írsz?! kédezett valaki ilyet ? és az elsõtõl kérdezte valaki hogy milyen érzés ? Na ezért kültem el, meg téged is a pics*ba! Utolsó elöttinek meg köszönöm. Elgondolkodok rajta, hogy lehet mellõzni kéne a kérdést. Csak az a baj, hogy nekem lenne rá igényem, ha ezt meg elnyomom elõbb-utóbb elõjön és az se lenne jó szerintem.
A kérdező hozzászólása: Na ez a beszéd, ilyenekre vagyok kíváncsi ! :)
Egyet étek a fölöttem válaszolóval, nekem a párom véletlenül oda tette be hirtelen, hát mitne mondjak életemben nem éreztem még akkora fájdalmat!De azért nem utálnám meg a páromat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm jöhet még kis infó :)
Kérdezõ! Itt egy infó még, amit sztem még csak nem is sejtettél: rejtõzködõ homár vagy, aki nem meri bevallani magának, h igazából mindig is férfivalagakra vágyott. 20l
A kérdező hozzászólása: Te meg egy frigid dagadt pic*a aki a gép elött ül és várja a fehér lovat meg herceget de helyette csak magány, kín és keseredettség fog jönni.. sajnállak, meg azt is sajnálom, hogy a hozzád hasonló idióták miatt van egy szereotípia az anállal kapcsolatban.
:) ) Ez gyenge volt. Látod, hogy nem vagy férfi!
A kérdező hozzászólása: Ez mind szép és jó, !!!CSAK!!! nem ezt volt a kérdés, ezt majd máshol boncolgassátok. Köszönöm.

Hogyan tudnám a barátnőm önbizalmát növelni?

Szerintem nagyon szép csaj, de ? mindig csak azt hajtogatja, hogy csunya. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hangsúlyozd neki, hogy SZÁMODRA õ az eszményi nõ, mindig ilyen barátnõrõl álmodtál vagy hasonlók, aztán fejtsd ki, hogy mit értesz ezalatt; csodaszépek a szemei, az arca olyan, akár egy angyalé, stb., de a kedvességét és az aranyosságát is említsd meg. Persze nem kell ezt folyton így végigdarálni, csak ha idõszerûnek érzed. Én is önbizalom-hiányos voltam tizenévesként, de ezt egyrészt idõvel kinõttem, másrészt már akkor is hízott a májam, amikor olyanokat mondtak nekem, hogy "senki mással nem tudnám elképzelni az életemet", vagy hogy "nélküled nem lehetek boldog/önmagam"... De ha minden kötél szakad, mondd neki, hogy "minden férfi olyan barátnõrõl álmodik, mint amilyen Te vagy". Remélem, segítettem valamicskét!:) 21/L

Hangsúlyozd neki, hogy SZÁMODRA õ az eszményi nõ, mindig ilyen barátnõrõl álmodtál vagy hasonlók, aztán fejtsd ki, hogy mit értesz ezalatt; csodaszépek a szemei, az arca olyan, akár egy angyalé, stb., de a kedvességét és az aranyosságát is említsd meg. Persze nem kell ezt folyton így végigdarálni, csak ha idõszerûnek érzed. Én is önbizalom-hiányos voltam tizenévesként, de ezt egyrészt idõvel kinõttem, másrészt már akkor is hízott a májam, amikor olyanokat mondtak nekem, hogy "senki mással nem tudnám elképzelni az életemet", vagy hogy "nélküled nem lehetek boldog/önmagam"... De ha minden kötél szakad, mondd neki, hogy "minden férfi olyan barátnõrõl álmodik, mint amilyen Te vagy". Remélem, segítettem valamicskét!:) 21/L
Nem az a baja. Igazából csak szerénykedik. Csak nem beképzelt egós. Örülj neki és ne akarj azt csinálni belõle. Ha komolyan gondolja akkor se tudsz mit csinálni. Fõleg ne szajkózd hogy de pedig szép. Annál rosszab lesz.
Amikor éppen ilyen önbizalom hiányos kedve van, és azt hajtogatja hogy csúnya, akkor mondj neki olyasmit, hogy "nekem te vagy a legszebb a világon" és öleld át vagy ilyesmi. Hétköznaponként, ha mondjuk jól áll a haja, van egy új ruhadarabja, csinosan öltözött fel, stb, akkor ezt VEDD ÉSZRE, és jegyezd is meg, hogy "tetszik az új frizurád" "csinos vagy az új pulcsidban" " milyen formás a feneked ebben a gatyában" stb stb... :)

Hogy tudnám rávenni a barátnőmet arra hogy orálisan kielégitsen? A szex meg minden más teljesen jó vele!

Legjobb válasz: Elégítsd ki orálisan, ebben az esetben illene viszonoznia. Ha ez már megvolt, kérdezz rá, hogy van-e baja ezzel, akkor többet fogsz tudni. Ha valami miatt nem szeretné, szerintem ne erõltesd

Elégítsd ki orálisan, ebben az esetben illene viszonoznia. Ha ez már megvolt, kérdezz rá, hogy van-e baja ezzel, akkor többet fogsz tudni. Ha valami miatt nem szeretné, szerintem ne erõltesd
Akkor fogadd el. Ne erõltesd, ha õ nem akarja! Gondolom, te sem szívesen viselnél nõi ruhát egész nap, és lennél kisminkelve, ha én azt akarnám :) 19/L
Nutellát szereti?
Sokan dolgozni sem szeretnek, pedig kell. Szerintem az orál elvárható egy kapcsolatban, akkor is ha a másik nem szereti, legalább a partnere kedvéért tegye meg...
Hali. Van olyan csaj aki egyszerûen nem szereti csinálni. Néha, néha rá tudod venni, de én azt mondom neked - tapasztalat:) - hogy ha nagyon fontos neked az orális szex, akkor keress egy olyan lányt aki bevállalja. A jó és felszabadult szexualitás fontos egy kapcsolatban, és benned mindig elsz egy tüske emiatt. Elõbb-utóbb meg fogod csalni, úgyhogy sokkal korrektebb, ha szakítasz vele. Üdv. Józsi
Most ezt lehet valaki nagyon szemétségnek fogja érezni, de hagyd ott... De tényleg. Ha nagyon vágysz erre a dologra, de a csaj nem adja be a derekát, akkor fölösleges együtt maradnotok, mert szexuálisan nem passzoltok össze. Elõbb utóbb vagy te fogod megelégelni ezt, vagy pedig õ, hogy mindig felhozod neki. A jó szex a párkapcsolat egyik alapköve. Ha a két fél szexuális kultúrája nagyon eltér, akkor szerintem nincs sok keresnivalójuk egymás mellett, mert az késõbb több keserûséget szül, mint élvezetet. Ilyen szempontból, szerintem nem bunkóság szétmenni. Inkább váljanak szét útjaik, minthogy valakinek félre kelljen menni a kapcsolatból. A szakítás még mindig tisztességesebb megoldás. Nyilván ha az neki ekkora problémát okoz, nem is kell neki annyira az adott személy. Mégis csak orálról beszélünk, nem pedig valami nagyon szélsõséges durva dologról.
Elõzõ elõtti vagyok. Itt a hangsúly nem az összehasonlításon van. Ha egyszerûen nem akarja, azt nem szabad erõltetni. Arra akartam kilyukadni, hogy te sem tennél meg valami olyat, amit te nem akarsz.
"Gondolom, te sem szívesen viselnél nõi ruhát egész nap, és lennél kisminkelve, ha én azt akarnám :) " Te most komolyan ezt hasonlítottad össze, azzal a ténnyel, hogy a barátnõje nem akarja leszopni? Kicsit sok mindent engedtek meg magatoknak...
Ettõl kapok idegbajt.:D Egy normális kapcsolatban sosem értettem, hogy hogy lenne ez megalázó.
A kérdező hozzászólása: Én már kényeztettem õt orálisan de õ nem akarja mert szerinte megalázó !
Mondjuk nyisd ki a szád és mondd el neki, hogy szeretnéd átélni ezt az érzést. De utána te is teljesítsd egy vágyát.
11 # teljesen igaza van . egyet ertek vele no letemre. mert meg lehetne erteni hogy ha te se en se alapon menne . de elmondasaid szerint nem igy van . tehat ulj le vele beszelni mert ezt nem vonhatja meg toled

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!