Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnám azt hogy most (226 db)

Most igazi hozzáértõket kérnék hogy válaszoljanak. Hogy tudnám az xperia x8 -as mobilomat, ami most 2.1 update-es androidja vam, hogy tudnám felnyomi 4. 0.4 vagy valami hasonlo erõsségûre?

Legjobb válasz: A 4-es droidnak kell félg giga ram, az x8-ban ennek a fele(sem) van meg. Gyakorlatilag használhatatlanul lassú lenne. Esetleg CyanogenMod-dal próbálkozhatsz, az xda fórumon biztos találsz tóla infót ha itt nem kapsz választ.

A 4-es droidnak kell félg giga ram, az x8-ban ennek a fele(sem) van meg. Gyakorlatilag használhatatlanul lassú lenne. Esetleg CyanogenMod-dal próbálkozhatsz, az xda fórumon biztos találsz tóla infót ha itt nem kapsz választ.
Xperia mini pron már csináltam ilyet:) XDA developeren van csomó leírás, meg jutuben is kb. 3000 video arról hogy hogy kell... linkekkel meg leírásokkal. 1 rootolod 2 felteszed a CWM-et 3 leszeded és memkártyára másolod a romot 4 elindítos CWM recovery modban és törlöd amiket kell 5 Telepíted a romot 6 müxik és örülsz Tanács: olyan romot keress amiben nincs benne a facebook (vagy lépj bele a romba és töröld manuálisan) és akkor nem lesz vele gáz, amúgy meg nem érdemes az uj face ami 4x androidra van több romot eszik mint ami össz van a telóban. http://www.youtube.com/watch?v=3BH1OD9sv5c itt egy video ez reálisnak néz ki. ha nem van youtuben 3000 másik ami 3001 különbözõ módon csinálja ugyanazt. A szlogen: "Ha romb*sztatás akkor youtube!"
Na ennek fuss neki mégegyszer, de most már érthetõen, ha lehet!
A kérdező hozzászólása: Naakkor: még talán január vagy december környékén a fészbúk mindig kiadta hogy válts át az "idõsávra" vagy mire. és ha megcsináltad full máshogy nézett ki az adatlapod. én ezt kiikszeltem, hogy ne jelenjen meg ez az üzenet. most viszont szeretném megcsinálni, de sehol nem találom, hogy hol lehetne beállítani. így érthetõ?
A kérdező hozzászólása: óóó, tenksz :DD
Beállításokba nincsenek bekapcsolva a feliratok.
A kérdező hozzászólása: éd hogy kell bekapcsolni??
Fog és keresd meg a menüben a beállításokat -.- Nehogy már magyarul ne találd meg.....


Hogyan tudnám elérni, hogy a Facebook-om CSAK MAGYARUL írjon le mindent? Mert most keveredik az angollal.

:)

Legjobb válasz: A rövid válasz (tudtommal): Sehogy. Bizonyára van az a pénz, amiért el lehet érni, hogy holnapra lefordítsanak neked mindent. :-) Azt gondolom, hogy a fõbb funkcióknál egy-egy szó, vagy rövid mondat lehet angol, a szövegek 95%-a magyar így is. Ennyi angol tudást meg illõ is szerezni, fõleg így, hogy ma egy-egy szó lefordítására számtalan azonnali eszköz van. (Pl.: http://translate.google.com )

A rövid válasz (tudtommal): Sehogy. Bizonyára van az a pénz, amiért el lehet érni, hogy holnapra lefordítsanak neked mindent. :-) Azt gondolom, hogy a fõbb funkcióknál egy-egy szó, vagy rövid mondat lehet angol, a szövegek 95%-a magyar így is. Ennyi angol tudást meg illõ is szerezni, fõleg így, hogy ma egy-egy szó lefordítására számtalan azonnali eszköz van. (Pl.: http://translate.google.com )
A kérdező hozzászólása: Igazából rohadtul nem kértem kioktató választ, képzeld tudok angolul, de mivel magyar az anyanyelvem és fenn vagyok egy közösségi oldalon akkor uram bocsá, hogy szeretném, hogy minden MAGYARUL legyen kiírva. Úgyhogy kend a hajadra a válaszod.
Még annyi kiegészítés, hátha valaki – nem a kérdezõ – nem tudná, a Facebook egy nemzetközi közösségi oldal. Hogy egyáltalán van bármiféle magyar fordítás rajta, az nem feltétlenül magától érthetõdõ. Persze minél több nyelvre fordítják le, annál sikeresebb lesz a közösségi oldal a nem angol anyanyelvûeknél is. De vannak olyan nemzetközi honlapok, szolgáltatások, ahol semmiféle magyar nyelvi támogatás nincs. Egy magyaroknak szóló, Magyarországon készített honlap esetén jogosabb lenne a felháborodás, ha a honlap nem magyarul szól a látogatókhoz. (Annyiból nem, hogy akié a honlap, az dönt a tartalmáról. Ha õ angol nyelvû honlapot akar, akkor az az õ döntése.) Egy nemzetközi oldalon már nem igazán van okod háborogni, pláne ha annak a szolgáltatásait ingyen, saját hozzáadott érték nélkül használhatod.
A kérdező hozzászólása: Utálom az ilyen embereket. Ha nem tetszik akkor ne használd bla bla bla... Egészen pár hónapig tökéletesen mûködött minden szóval nem értem, hogy TE mire vered a nyálad. Annyit tudnék javasolni, hogyha ÉRTELMES, SEGÍTÕKÉSZ választ nem tudsz adni, akkor inkább ne írj semmit, mert csak bosszantod az embert. És hidd el, hogy ezzel nem csak én vagyok így...

Júniius 10-én császároznak és eddig ugy voltam vele ha muszáj akkor oké. most is muszáj de rettegek a beavatkozástól, hogy tudnám az agyamat átállítani arra, h nem kell félni? Sokan azt mondják nem is szörnyű. Vélemények?

Legjobb válasz: Figyelj! A szülés sokkal rosszabb, mert ott azért van fájdalom, meg neked kell "dolgozni". A császárnál viszont elaltatnak (vagy csak érzéstelenítenek) az a lényeg, hogy nem érzel semmit!!! Talán még jobb is lesz így. Vannak akik direkt ezt kérik, hogy ne táguljanak ki. Ha másra nem, akkor gondolj arra, hogy a szex ugyanolyan jó lesz XD :p Remélem egy picit megnyugodtál!! Koncentrálj a babára!! Gondolj arra, hogy neki ez a legjobb! :)

Figyelj! A szülés sokkal rosszabb, mert ott azért van fájdalom, meg neked kell "dolgozni". A császárnál viszont elaltatnak (vagy csak érzéstelenítenek) az a lényeg, hogy nem érzel semmit!!! Talán még jobb is lesz így. Vannak akik direkt ezt kérik, hogy ne táguljanak ki. Ha másra nem, akkor gondolj arra, hogy a szex ugyanolyan jó lesz XD :p Remélem egy picit megnyugodtál!! Koncentrálj a babára!! Gondolj arra, hogy neki ez a legjobb! :)
Na én meg a sima szüléstöl rettegek, júni 9-re vagyok irva, de már nagyon kész vagyok, nagyon félek! Mit megadnék, ha megcsászároznának! Ahogy itt olvasgatok, akinek császár lesz, az simán akar szülni, aki meg vélhetöen simán fog, az császárt akar... Örülj neki, nem lesz vajúdás, semmi fájdalom és már kint is lesz a baba!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. az a baj, hogy utána az a 8 órás fekvés meg az a kiszolgáltatottság...na de mind1 sokan túl vannak rajta én is meg tudom csinálni.
nekem sürgõségi császárom volt éjfélkor az altatásból 6 fel keltem fel teljesen...de iszonyat magas lázam volt (ezért is lett császár, mert baba nem birta bent és leesett a szivhangja)és igy is 8kor ki kellett kelnem az ágyból addigra tudták lejebb vinni...szóval a 8 órás alvásból szinte végigalszod az egészet..és utána ki is kelhetsz ha jobban vagy nekem csak az elsõ felülés volt iszonyat rossz de az tényleg nagyon fájt de aztán simán ment minden ...nem fájt
Szia ! Engem is császároztak 2*is! egyszer 10éve, sürgösségi császár volt, epidurálisnak indult, aztán valahogy éreztem mindent és azonnal elaltattak, a felülés az valóban kegyetleül fáj, utána már jobb :) Aztán most 7 hónapja, sürgösségi szintén, megint epidurálist kaptam, de sajnos megint mindent éreztem, de kia akartam bírni, hogy halljam a babám hangját ahogy felsír :) és hallottam :) de ez a második mûtét már jobban fájt...de nem akarlak elrettenteni :) Ne félj, ki lehet bírni, a lényeg a végeredmény :) Minden jót, jó babázást
ha valakinek alacsony a fájdalomküszöbe, hát nekem az.nem vagyok rá büszke, de ez van.elõtte nagyon féltem, hogy jaj, hogy fog majd fájni, de amikor megíndították a szülést burokrepesztéssel, már valahogy elmult a félelmem.hatalmába kerített az érzés, hogy nem sokára megláthatom életem értelmét:) végül hiába a sok fájás, a teljes kitágulás, sajnos túl keskeny a csípõm, így nem fért ki a babám császár lett.amikor betoltak a mûtöbe, már nagyon izgatott voltam, 5 perc után felsírt a drágám.fáj az utána lévõ pár nap szinte minden mozdulata, DE HIDD EL MEGÉRI!!! kitartást.gyors felépülést

Ha egy lány 4 évig kisebb megszakitásokkal szerelmes volt belém, de most nem az, akkor hogyan tudnám elérni hogy szerelmes legyen belém?

13 éves f

Legjobb válasz: Minek, ha eddig nem kellett??? Szerintem te leszel az utolsó aki eszébe jut négy év után. Tudom ez rossz hír, de a világ ilyen. Majd felnõsz, s megoldódik.

Minek, ha eddig nem kellett??? Szerintem te leszel az utolsó aki eszébe jut négy év után. Tudom ez rossz hír, de a világ ilyen. Majd felnõsz, s megoldódik.
Ha eddig nem kellett akkor hagyd
A kérdező hozzászólása: De voltam belè szerelmes sokáig én is de aztàn sokat veszekedtünk. De nagyon ragaszkodok hozzá, és valamikor teljesen szomorú meg lehangolt leszek emiatt.
Ha tényleg szeretett akkor az nem múlt el.

Akik nézik a tv-be a violettát, azok közül vki meg tudná mondani hogy most megint vhonnan elõlrõl kezdõdött e a sorozat vagy nem?

Legjobb válasz: Nem teljesen az elejétõl ismétlik! Azt hiszem a 26. résztõl kezdték el ismételni!

Nem teljesen az elejétõl ismétlik! Azt hiszem a 26. résztõl kezdték el ismételni!

Valaki el tudná magyarázni hogy most akkor mégis mi az a duplázás?

Mindenki mást mond, úgyhogy gondoltam akkor már megkérdezem itt.

Legjobb válasz: És szerinted az itt lévõ emberekre jobban kell hallgatni? s ha itt is mindenki mást mond? Nem lenne célszerûbb olyan oldalon utánanézni, ahol tuti biztos hivatalos infó van? Elvégre mégis csak vmilyen szinten a jövõdrõl van szó... Felvi.hu-n világosan le van írva a pontszámítás.

És szerinted az itt lévõ emberekre jobban kell hallgatni? s ha itt is mindenki mást mond? Nem lenne célszerûbb olyan oldalon utánanézni, ahol tuti biztos hivatalos infó van? Elvégre mégis csak vmilyen szinten a jövõdrõl van szó... Felvi.hu-n világosan le van írva a pontszámítás.
A legjobb lenne, ha a felvételi tájékoztatóból olvasnád el. Egyébként olyan pontszámítás, amikor nem veszik figyelembe sem a középiskolás eredményeid, sem a teljes érettségid eredményét. Csak azzal a 2 éretttségi eredménnyel számolnak, ami elõ van írva kötelezõen a felvételidhez. A két százalékot összeadják, majd beszorozzák 2-vel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!