Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnám azt hogy (6750 db)

13 eves vagyok es a suliba van egy fiu aki nekem nagyon tetszik. De az a baj hogy ennek a fiunak egy masik lany tetszik. De en nagyon megszerettem es akar hogy is probalom sese tudom kiverni a fejembol. Hogy tudnam elerni hogy jarjunk?

Legjobb válasz: Hát talán hasznos lenne valahogyan tudatni vele az érzéseidet ha még nem tudja. Mert ha legalább tudná, akkor már elõbbre lenne a dolog! De ha tudja, és így sem érdekled, akkor sajnos kevés az esély. De ki tudja! Meg kell próbálni, sosem lehet tudni. Ennél többet nem tudok tanácsolni, én csak egy költõnõ vagyok! :)

Hát talán hasznos lenne valahogyan tudatni vele az érzéseidet ha még nem tudja. Mert ha legalább tudná, akkor már elõbbre lenne a dolog! De ha tudja, és így sem érdekled, akkor sajnos kevés az esély. De ki tudja! Meg kell próbálni, sosem lehet tudni. Ennél többet nem tudok tanácsolni, én csak egy költõnõ vagyok! :)
ÓÓÓÓÓÓ Szerelmem! Jöjj velem! Jöjj velem és számodra csakis én leszek a végtelen! Karjaimban megnyugvásra lelsz, Álmaidban én velem szárnyra kelsz! Nem kell, hogy ez mind csak álom legyen! Gyere velem és megmutatom milyen is az igaz szerelem! (magánköltemémy):)
A kérdező hozzászólása: Szep...de nincs vlami hasznosabb tanacsod?? :)
A kérdező hozzászólása: azert koszonom...:)
Talán segítene néhány csinibb ruha meg mongyuk hívd meg moziba de ha nem használna mutass kicsit többet magadból!
A kérdező hozzászólása: es nem ciki hogy en hivom el ot mondjuk moziba...??
Szerintem nem de elõtte pl beszélgess vele meg ilyenek nálunk (6.oszt) úgy jött össze 1 fiú meg 1 lány hogy a lány hívta moziba meg randira(nem személyes)

Power point 2003? Hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy a zene egyből elinduljon, mikor elindítom az egészet, és hogy amikor új diába megy át, akkor is folytatódjon a zene ugyan ott?

Legjobb válasz: " Hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy a zene egybõl elinduljon, mikor elindítom az egészet, " elsõ dián jobb klikk és Áttünés,majd a Hang és Egyéb hang. " és hogy amikor új diába megy át, akkor is folytatódjon a zene ugyan ott? " na ezt hogy érted ?

" Hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy a zene egybõl elinduljon, mikor elindítom az egészet, " elsõ dián jobb klikk és Áttünés, majd a Hang és Egyéb hang. " és hogy amikor új diába megy át, akkor is folytatódjon a zene ugyan ott? " na ezt hogy érted ?

Most igazi hozzáértõket kérnék hogy válaszoljanak. Hogy tudnám az xperia x8 -as mobilomat, ami most 2.1 update-es androidja vam, hogy tudnám felnyomi 4. 0.4 vagy valami hasonlo erõsségûre?

Legjobb válasz: A 4-es droidnak kell félg giga ram, az x8-ban ennek a fele(sem) van meg. Gyakorlatilag használhatatlanul lassú lenne. Esetleg CyanogenMod-dal próbálkozhatsz, az xda fórumon biztos találsz tóla infót ha itt nem kapsz választ.

A 4-es droidnak kell félg giga ram, az x8-ban ennek a fele(sem) van meg. Gyakorlatilag használhatatlanul lassú lenne. Esetleg CyanogenMod-dal próbálkozhatsz, az xda fórumon biztos találsz tóla infót ha itt nem kapsz választ.
Xperia mini pron már csináltam ilyet:) XDA developeren van csomó leírás, meg jutuben is kb. 3000 video arról hogy hogy kell... linkekkel meg leírásokkal. 1 rootolod 2 felteszed a CWM-et 3 leszeded és memkártyára másolod a romot 4 elindítos CWM recovery modban és törlöd amiket kell 5 Telepíted a romot 6 müxik és örülsz Tanács: olyan romot keress amiben nincs benne a facebook (vagy lépj bele a romba és töröld manuálisan) és akkor nem lesz vele gáz, amúgy meg nem érdemes az uj face ami 4x androidra van több romot eszik mint ami össz van a telóban. http://www.youtube.com/watch?v=3BH1OD9sv5c itt egy video ez reálisnak néz ki. ha nem van youtuben 3000 másik ami 3001 különbözõ módon csinálja ugyanazt. A szlogen: "Ha romb*sztatás akkor youtube!"


Hogy lehet kiszámítani valakinek az aszcendensét, anélkül hogy tudnám az órát?

Legjobb válasz: Sehogy.Az aszcendensek 2 óra elteltével ugranak egy másik jegyre.Ugyhogy azért legalább a napszakot tudni kell hozzá hogy egy asztrológus betudja azonosítani.

Sehogy.Az aszcendensek 2 óra elteltével ugranak egy másik jegyre.Ugyhogy azért legalább a napszakot tudni kell hozzá hogy egy asztrológus betudja azonosítani.
Igazmondó, kihagytad a csillagász lábméretét.
Ez nem egyszerû. Elõször is, keress az égen egy csillagot. Ha találtál szimpatikusat, akkor figyeld azt pirkadatig. Nézd meg, kb mennyit ment az este. Adj hozzá még 5 köbcentimétert. Még nincs kész. Most menj, számold ki a területét. Vegyél el belõle 6 hektárt. Menj elõre 16, 5 lépést és megvan. Jó számolgatást, azt eredményt írd ki ide.
Gratulálok Miguel. Jó fej vagy.

A táltos paripám 2 nevű játékban hogy tudnám elérni hogy az istálló lovait is használhassam?

A youtube-n láttam egy olyan videót amin az volt,hogy az istállóban lév? lovakat lehetett használni.A házba is van olyan.hogy teljesítmény és ott nincs nekem kipipálva hogy az istálló tárgyai elérhet?ek lettek.Hogyan tudnám elérni hogy ki legyen pipálva?

Legjobb válasz: be tudnad linkelni azt a youtubos videot ahol a tobbi lovat is hasznalhattad?

be tudnad linkelni azt a youtubos videot ahol a tobbi lovat is hasznalhattad?
A kérdező hozzászólása: Igen!Mindjárt meg is keresem...
Szerintem az nem lehet hogy az istálló lovaival foglalkozz.Max más nyelvü játékban.Mert nekem is megvan és az összes cucc ki van pipálva!
A kérdező hozzászólása: Akkor az angol nyelvûbe lehet?Mert a videó amin láttam angol volt...
Jó az anyag, ugye haver? :-D Pedro
nekem van
nem.
Azért vigyázz a placebo hatás kifejezéésel, az mást jelent, mint amire te gondolsz. Kapsz majd pár droggal kapcsolatos választ. :) (Fantomvégtag a pontos kifejezés. Nem egészen errõl van szó, de ez az érzet.) Nekem nincs szárnyam, de vannak olyan izmaim, amik egy szárny mozgatásához kellenének, és igen, érzem ezeket, tudom mozgatni. Innen egy kis lépés, és tényleg olyan, mintha lenne szárnyam. Te is ezt érzed. Ugye, milyen jó ez a felsõ függesztõövön tapadó izomzat? :)
nem placebo az, lsd.
A kérdező hozzászólása: 18:42 adta a hasznos választ, köszönöm! :)
Én még nem éreztem így!! :DD

Mikor és miböl lehet tudni azt, hogy egyszerre mentünk el a szexben? És honnan tudom azt, hogy a barátnömnek orgazmusa van, volt?

Legjobb válasz: Barátnõd érezteti veled ha orgazmusa van (jobb esetben). Én onnan szoktam tudni hogy megfeszül, kicsit fölemeli a derekát, valamint a hüvely érezhetõen tágul illetve szûkül.

Barátnõd érezteti veled ha orgazmusa van (jobb esetben). Én onnan szoktam tudni hogy megfeszül, kicsit fölemeli a derekát, valamint a hüvely érezhetõen tágul illetve szûkül.
Szuszogás, hangok, izom összehúzódások (hüvely, has, far...), kipirosodás, érintésre érzékeny csikló /csiklói orgazmus esetén/, megrázkódó test...
Hali!Hát saját tapasztalat az, hogy a csúcshoz közeledve akár megszorít kezével téged vagy a párnát, elkezd jobban mozogni veled, ...megemeli csípõjét, érzed hogy hüvelye meg-meg szorít ritmikusan, majd lassan leáll a mozgással és huuuu.Persze valamennyiben, hevességben különbözik nõ és nõ között, valamelyik szorosan magáhozszorít, esetleg megkarmolja a hátad, valamelyik csak összemarkolja a lepedõt.
A kérdező hozzászólása: leggyakoribb hogy megrázkodik a teste !!! én sohasem tudom hogy egyszerre megyünk-e el !! ez gáz !!??
olyan érzés mintha porszívoba dugtat volna a farkad
Hali!Lenne itt még valami ha biztosabban szeretnéd tudni milyen a teljesítésed nála.Persze ennek fontos alapköve mint bármely jó kapcsolatnál az õszinteség köztetek és hogy meg tudjatok mindent beszélni.FONTOS! :) Ne közvetlen szex után kérdezd meg, mert valamelyik nõ ettõl kiszalad a világból.Késõbb négyszemközt beszéljetek, esetleg kérj tõle tanácsot, mondja meg hogyan jobb neki, mit szeret jobban...ééés akkor talán elmondja neked! :) )

A párom nagyon fél attól, hogy a spermavizsgálaton kiderül, hogy miatta nem lehet babánk. Hogyan tudnám meggyőzni, hogy ennek minimális az esélye?

Életem értelme attól fél, hogy valami olyan derül ki, amin nem lehet segíteni. Még 2 hét van hátra a vizsgálatig. Szeretném feloldani benne ezt a feszültséget!

Legjobb válasz: Gondolom mindkettõtöket vizsgálnak.Ha ennyire fél és ne adj'Isten valaki felelõs,akkor mondjátok meg a dokinak hogy nem szeretnétek tudni ki az.Elég rossz lehet megtudni ha nem lehet valakinek gyereke.Remélem nem így lesz,de ha együtt akartok maradni ez a legjobb döntés.Nem szabad a másikat hibáztatni olyanért amirõl nem tehet,mert ha összekaptok akaratlanul is a fejéhez vághatod.

Gondolom mindkettõtöket vizsgálnak.Ha ennyire fél és ne adj'Isten valaki felelõs, akkor mondjátok meg a dokinak hogy nem szeretnétek tudni ki az.Elég rossz lehet megtudni ha nem lehet valakinek gyereke.Remélem nem így lesz, de ha együtt akartok maradni ez a legjobb döntés.Nem szabad a másikat hibáztatni olyanért amirõl nem tehet, mert ha összekaptok akaratlanul is a fejéhez vághatod.
Szerintem beszéljétek meg, hogy bármelyikõtöknél is van a "hiba", a másik attól még szereti és együtt maradtok. Én is így éreztem, amikor elvetéltem és attól tartottam, hogy most már nem fogok kelleni a gyermekre vágyó páromnak, de õ magától mondta, hogy ez nem számít és nekem ez elég volt.
Ha benne lenne a hiba, akkor is vannak lehetõségek orvosolni a problémát. Ugyanúgy, mint a nõknél, férfiaknál is vannak terápiák.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Hogyan tudnám bizonyítani, hogy a férjem volt felesége tudná fizetni az gyereke után a gyerektartást, akit mi nevelünk?

Sziasztok! Férjemmel, el?z? házasságából született fiát közösen neveljük, "édesanyja" lemondott róla. Most már ott tartunk, hogy a gyerektartást (ami 14 eFt/hó) csökkenteni szeretné a felére, mivel újból férjhez ment és gyereket vár (veszélyeztetett terhes). Papírokkal igazolta, hogy se ? sem a férje nem dolgoznak, banki tartozása van, és 40%-os rokkant, (mellesleg megjegyzem Szentendrén, zöldövezetben laknak)Mi a férjemmel mindketten dolgozunk és két gyermeket nevelünk. A volt feleség a gyerektartáson kívül semmi plussz kiadásba nem segít be, se névnap, se szülinap, se karácsony, stb. Hogyan tudnám én a bíróságon bizonyítani, hogy nem a létminimumból él, és tudna ennél sokkal több gyerektartást is fizetni?

Legjobb válasz: Szia! Hat nagyon rafinalt noszemely!Szerintem sehogy,biztosan van jo ugyvedje is! De ne hararudjon a vilag egy anya igy lemond a gyerekerol!ez szornyu!Majd rajon,csak akkor mar keso lesz! Szerintem fordulj ugyvedhez az segiteni fog!

Szia! Hat nagyon rafinalt noszemely!Szerintem sehogy, biztosan van jo ugyvedje is! De ne hararudjon a vilag egy anya igy lemond a gyerekerol!ez szornyu!Majd rajon, csak akkor mar keso lesz! Szerintem fordulj ugyvedhez az segiteni fog!
Szia!Ha az anyuka lemondott a gyerekrõl akkor miért tartotok igényt a gyerektartásra?Gondolom láthatása sincs, nem is igényli, akkor tüntessétek el végleg az életetekbõl.Nem hiszem, hogy havi 14 ezer forint többet ér a nyugalomnál.Az meg, hogy te mit tudsz az anyagi helyzetérõl, és mit vall be hivatalosan, ez két különbözõ dolog.Utánna kéne járnod, hogy van bejelentve, mennyi pénzbõl élnek, stb.Ha ezeket tudod bizonyítani mehetsz a bíróságra, ha nem felesleges menned, vádaskodás visszafelé is elsülhet.Szerintem éljetek boldogan a pénze nélkül, neki meg ennél nagyobb öröme sose legyen az életbe:-).Ha megszületik az ujjabba csecsemõ vagy õ is hasonló sorsra fog jutni mint a másik gyereke, vagy akkor fogja bánni, hogy az elsõt eldobta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!