Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnám az esélyét annak, (6 db)

A peteeres ugyebar altalaba a 14. napon van. Es ha netalan akkor fekszek le eloszor a baratommal. Akkor ugye jol tudom hogy nagyobb az eselye annak, hogy terhes leszek? Mikor kisebb az eselye? Vagy ezt nem lehet tudni?

Legjobb válasz: Akkor kisebb az esélye ha védekeztek. Óvszer, gyógyszer. Neked nem mindegy hogy 90% esélyed van teherbe esni, vagy 45% ? Neked 1% sok, nem? Sok nõnek a 14. napon van, de lehet máskor is. Ha a hüvelyváladékod kezd nyúlóssá válni, akkor van.És áttetszõvé. De elõre nem tudhatod, csak ha már elmúlt akkor tudod. Mert 2-3 nappal elõtte ha megtörténik, s peteérésed lesz (esetleg szokatlan idõpontban) akkor még életképes lehet a spermium. Lehet hõmérõzni ébredéskor, abból is meg lehet állapítani. www.ciklus.hu legjobb, ha elmégy a teenagerambulanciára(nõgyógyász)és vele megbeszélsz vmi biztos módszert. Amíg tájékozatlan vagy, ne feküdj le vele!

Akkor kisebb az esélye ha védekeztek. Óvszer, gyógyszer. Neked nem mindegy hogy 90% esélyed van teherbe esni, vagy 45% ? Neked 1% sok, nem? Sok nõnek a 14. napon van, de lehet máskor is. Ha a hüvelyváladékod kezd nyúlóssá válni, akkor van.És áttetszõvé. De elõre nem tudhatod, csak ha már elmúlt akkor tudod. Mert 2-3 nappal elõtte ha megtörténik, s peteérésed lesz (esetleg szokatlan idõpontban) akkor még életképes lehet a spermium. Lehet hõmérõzni ébredéskor, abból is meg lehet állapítani. http://www.ciklus.hu legjobb, ha elmégy a teenagerambulanciára(nõgyógyász)és vele megbeszélsz vmi biztos módszert. Amíg tájékozatlan vagy, ne feküdj le vele!
Szerintem te még ne szexelj.. Ennyi tudással.. Inkább menjetek ki a játszótérre.
http://www.a-ha.hu/lesson71.cfm Nézd meg ezt az oldalt! És ne siess el semmit mert egy életre megbánhatod! Annyira nem sürgõs. Elõbb járjatok utána a dolgoknak! Úgy jobb is lesz.
A kérdező hozzászólása: epp azert kerdeztem meg itt ezt a kerdest..latni akartam hogy ti mit irtok.. amugy lehet furcsan fogalmaztam meg es lehet eggyesek bunkoul viselkednek, de nem erdekel en csak tanacsot kertem, semmi mast enbbe mi olyan rossz?miert kell bunkoul viselkedni?
Szia! Tény, hogy a legtöbb nõnek a 14.napon van peteérése, de spontán peteérése BÁRMIKOR lehet az embernek ! Tehát elméletbe akkor nagyobb az esély, de arra alapozni, hogy x idõpontban tuti nincs, az nem jó megoldás ! A védekezés mindig fontos! Sok sikert:)
A havi vérzésed elõtti héten vagy a legtermékenyetlenebb. Amikor megjön, akkor is elég kevés az esélye a teherbeesésnek, de kevesen csinálják akkor. Utána légy óvatos. A menstruációt megelõzõ 1 hét a tuti! Nézz naptár módszert!
Ez csak olyan átlag. Amikor már biztosan elmúlt a peteérésed 4-5 napja, s a váladék meg a hõmérséklet is bizonytja ezt, akkor kisebb az esélye. De nem lehetetlen. Elõtte ugye nem tudhatjuk, mert talán ebben ahónapban lesz korábbi peteérés kivételesen. A menses után meg olyan váladék van, ami tovább életképesen tartja a spermiumokat. De , ha tényleg a 14. napon van peteérésed, akkor a 11-18 napon valószínûbb teherbe esni. Ez önmagában nem elég fogamzásgátlásra, de jó udni róla. Mindenképp alkalmazz még valamit, d efigyeld a termékenységet is! Regisztrálj a http://www.ciklus.hu-ra! Menj el a tinédzser-nõgyógyászatra, és kérj tanácsot! Vannak könnyû szerek direkt tiniknek! Olvasd el a :Bippan Norberg és Szil Péter könyve, a Természetes fogamzásszabályozás Sokat megtudhatsz belõle a testedrõl. http://teszvesz.hu/item1288953207_termeszetes_fogamzasszabal..

Milyen táplálkozással tudnám kisebbíteni az esélyét annak hogy rákos legyek?

A családba sajnos többen meghaltak ebbe... beleértve az anyukámat:(... és szeretnék tudatosan étkezni hogy kisebb legyen az esélye hogy én is beteg leszek..... :) 13/L

Legjobb válasz: Nem tudom hogy ez mennyire bizonyított, de azt olvastam a sárgabarack magban van valami rák elleni anyag, ami segít, és árulnak ilyen szárított ehetõ sárgabarackmagot. Nézz utána. Ezen kívül sok gyümölcs, változatos étrend, sok tápanyag. É persze kerüld a rákot elõsegítõ tevékenységeket, mint például a dohányzás. Meg sportolj, az nem tudom segít e konkrétan a rák ellen, de ha sportosan, egészségesen élsz akkor biztosan kisebb az esélye.

Nem tudom hogy ez mennyire bizonyított, de azt olvastam a sárgabarack magban van valami rák elleni anyag, ami segít, és árulnak ilyen szárított ehetõ sárgabarackmagot. Nézz utána. Ezen kívül sok gyümölcs, változatos étrend, sok tápanyag. É persze kerüld a rákot elõsegítõ tevékenységeket, mint például a dohányzás. Meg sportolj, az nem tudom segít e konkrétan a rák ellen, de ha sportosan, egészségesen élsz akkor biztosan kisebb az esélye.
Citrom, fokhagyma, csirak, leveles zoldsegek! Mindennap egyel beloluk!
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért nagy gond ha az ember egészséges ételt eszik!!! De légyszíves fejtsd ki hogy te miért nem ajánlanád senkinek mert akkor te biztos jobban tudod hogy mi a jó!
A kérdező hozzászólása: 13:24 nagyon szépen köszönöm! :)
11:25-ös komment: Úgy gondolom, hogy orvosként talán én vagyok az kettönk közül az, aki többet tanult a rák megelözéséröl, az emésztörendszer, meg úgy általában az emberi test müködéséröl. De ha te úgy gondolod, hogy a kiegyensúlyozott étrend ennyie káros, kérlek fejtsd ki bövebben, indoklással, plusz (élettani és patológiai) adatokkal alátámasztva. Kíváncsi vagyok a nagy okosságra ;-)
No és akkor ha az orvosok ugyan már annyira tudják hogy hogyan kéne élniük az embereknek és ez el is mondják és talán még be is tartják õket akkor miért van egyre több rákos? Ugyan ez a koleszterin esete is. Szinte mindenkinek magas a koleszterinje 50 év felett és az elmúlt pár évben sokuknak le is csökkentették a koleszterinszintet diétával + sztatinkészítményekkel melyek nagyon hasznosak. Láss csodát egyre több a szívinfarktus! A koleszterinnek semmi köze az szívinfarktus bekövetkezéséhez mint ahogy ezt számos tanulmány be is bizonyította de elég nagy pénz van benne úgyhogy marad minden olyan jól mint volt... Miért van szükség egyáltalán szénhidrátra? Az eszkimók csak húst esznek? Megvannak? megvannak. Persze nem baj az ha van de ne az étel 60% át tegye ki. Ha Ön orvos bizonyára tudja hogy a sejtek rendelkeznek inzulinreceptorokkal melyek segítségével bejut a glükóz a sejtbe. Ha sokáig áll fenn hiperglikémiás állapot a sejtek csökkentik inzulin receptoraik számát védekezés gyanánt. Így marad egy csomó fölös glükóz a vérben ami vagy elraktározódik vagy éppen hízlalja a rákos sejteket mivel a rákos sejtek nem csökkentik receptoraik számát hanem csak szépen dagadnak és dagadnak. Nem azt mondtam hogy ne együnk semmit és hogy szénhidrátot se együnk! Együnk szénhidrátot de akkor ügyeljünk arra hogy lehetõleg alacsony glikémiás indexû legyen és sejteinknek is megfelelõ legyen az inzulinérzékenysége.. Ezzel még a II. típusú cukorbetegségtõl is megóvhatjuk magunkat. A fokhagyma és citrom tényleg jók;) Ui. természeti népeknél nincs se rák, se szíinfarktus, se agyvérzés, se cukorbetegség mert paleo táplálkozást folytatnak.
Jah és a rákos sejt degenerált sejt nem annyira alkalmazkodóképes mint egy normál sejt így nem gondolnám hogy elõször a rákos sejt jut elõször táplálékhoz. Sok mindent elért az orvostudomány de még mindig nem lát be az emberi testbe nem tudja "megnézni" hogy mi folyik benne elemi szinten annyira összetett az egész hogy sztem nem is fog még egy jó darabig:) Így a követéses vizsgálatok sokesetben biztosabb információt szolgáltatnak véleményem szerint.
:) Ezt a jó szokást sajnos nehéz lesz belémtáplálni.
11:25-ös vagyok. kút már leírta a véleményem... ezért én nem ismétlem meg újból.
Brokkoli, lenmag, C-vitamin, D-vitamin, sárgabarackmag. Én ezekrõl olvastam, hogy erõs rákellenes hatással bírnak.
Nekem ezen az oldalon a zöld teát ajánlották.
14:46-os, te is bekajálsz mindent, amit mások mondanak/írnak, csak gondolkozni még nem sikerült rajta... A szerinted nagybetûs kiegyensúlyozott étrendet én nem ajánlanám senkinek. -.-"""
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséget ezeket betartom :) !!!!
Az én véleményem szerint paleolit "diéta" + sport. Ezen kívül évente nem árt megméretni a d-vitamin szinted és ha alacsony, akkor tabletta formájában pótolni. Amúgy az én édesanyám is, meg édesapám is rákos volt. Édesanyám belehalt, édesapám túlélte.
15:01-esnek Amit a paleo tilt, azt okkal tiltja, tudományosan is igen jól alátámasztva. Persze, úgyis csak akkor derül ki, h jó-e vagy sem, ha az ember kipróbálja és csinálja egy életen át, aztán végül egészségesen hal meg. :) Vagy nem... Mellesleg, mit gondolsz arról, h a mai gabona gluténtartalma jóval magasabb, mint a kezdetekkor? És a gabonák fitáttartalmáról, ami akadályozza az ásványi anyagok felszívódását? -.-' No, de végül is mindegy. Én nem osztom az észt, mert úgyis mindenki a maga egészségének a kovácsa. :)
szakemberektõl hallottam, hogy manapság kevesebb a zöldségek, gyümölcsök tényleges vitamintartalma, mint régebben, a mikrózás is roncsolja az ételek minõségét. Több szakembertõl (dietetikus, orvos) is hallottam, hogy ma már nem elég az egészséges táplálkozás étrendkiegészítõk, vitaminok nélkül.
Elõzõ vagyok, az utolsó mondatból kimaradt egy szó: nem volt rák, stb.
Én most az elõttem szólónak csupán annyit szeretnék mondani hogy azt a fránya földimogyorót kerülje még ha házi is mert amellett hogy tartalmaz fitátokat melyek gátolják az ásványianyagok felszívódását és sok benne az omega 6, kimutatták hogy szignifikánsan növeli a vastagbélrák kockázatát.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Igyekszem betartani õket...igazából mostanába nagyon besokaltam ettõl az egésztõl mert kiderült hogy már anya anyukája is ebben halt meg de... de igyekszem nem pánikolni félek a betegségtõl :(
Kedves Kút, ne aggódj miattunk, sokkal kevesebb mogyorókrémet fogyasztunk, mint egy átlagember felvágottat, kolbászt vagy szalámit...
No, nagyon helyes:)
Még ide annyit hagy jegyezzek meg hogy a rák a cukorból táplálkozik így ha kiiktatod a szénhidrátokat az étrendedbõl akkor a rák éhen döglik:)
A kérdező hozzászólása: Errõl a cukros dologról nem tudtam... köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat ha tudtok, még várom a válaszokat :)

Mennyi az esélye annak hogy az első szexnél annyira fogok vérezni hogy orvosra lesz szükség? és ezt honnan fogom tudni hogy mekkora a baj?

Legjobb válasz: Túlaggódód, hacsak nem szikével esnek neki a puncidnak, akkor nem lesz ilyen gondod, és persze türelmes gyengéd fiúval.

Túlaggódód, hacsak nem szikével esnek neki a puncidnak, akkor nem lesz ilyen gondod, és persze türelmes gyengéd fiúval.
Uhh..felejtsd még el az elsõt!Várj vele még ha ennyire felkészületlen vagy!
0%. nyugi már.
itt max cseppekrõl nem literekrõl van szó...
Baj?Egyáltalán nem lesz baj, orvos meg fõlegXD max ha orvos a barátod:) Nekem pl nem is vérzet..és nem is ismerek olyat akinek igen...ugyh nyugi, lehet cseppek nélkül is meguszod:)
0 %

Hogy tudnám növelni az esélyét annak, hogy ikreim legyenek?

Legjobb válasz: Ez tiszta genetika. Ha nincsenek a megfelelõ génjeid, sajnos nem valószínû, hogy csak úgy ikreket "idézhetsz elõ". Nálunk két ikerpár is van a családban innen tudom. A lombikbébik többsége mind 2-3-4-es iker, de szerintem ha egészséges vagy, maradj a "hagyományos" családtervezésnél.

Ez tiszta genetika. Ha nincsenek a megfelelõ génjeid, sajnos nem valószínû, hogy csak úgy ikreket "idézhetsz elõ". Nálunk két ikerpár is van a családban innen tudom. A lombikbébik többsége mind 2-3-4-es iker, de szerintem ha egészséges vagy, maradj a "hagyományos" családtervezésnél.
Hormon kezeléssel lehetne ugyan növelni az esélyt, na jó nem 100% ra de egy kicsit, viszont szerintem minden doki elutasítaná ezt a kérésedet, ha csak az ikrek végett szeretnéd, de amúgy tök egészséges vagy...

Oké tudom hogy nem nagy az esély arra hogy bárki is tudná, de a Pretty Little Liars 2. évad 6. részében a film végén van valami csizma . Annak mi a jelentősége?

Legjobb válasz: azt azért veszi meg mert majd valamelyik következõ részben mikor dr. sullivan eltûnik, akkor csalinak ássa el 'A' a csizmát, mintha ott lenne a nõ.

azt azért veszi meg mert majd valamelyik következõ részben mikor dr. sullivan eltûnik, akkor csalinak ássa el 'A' a csizmát, mintha ott lenne a nõ.

Lehet-e esélyem ügyvéd nélkül vmi anyagi juttatásra. Hogyan tudnám meggyőzni a férjemet arról, hogy amit együtt szereztünk annak a fele az enyém?

Már elköltöztem t?le, de csak a személyes dolgaimat hoztam ek. Volt egy tárgyalás, de az anyagiak miatt nem váltunk. Személyesen tárgyalni nem akar. Az Õ házában laktam, ahonnan csak a személyes (odavitt) dolgaimat negedte elhozni. Szerinte nekem semmi nem jár, ha próbálunk err?l beszélni, akkor vita a vége. Van ebb?l olyan kiút, hogy valamennyire én is jól jöjjek ki anyagilag?

Legjobb válasz: Ha biztosra akarsz menni fogadj ügyvédet, egy jó ügyvéd csodát tehet, fõként ha sikerdíjat kap! Bemelegítésnek itt a törvény: http://net.jogtar.hu/jr/gen/getdoc2.cgi?dbnum=1&docid=952000..

Ha biztosra akarsz menni fogadj ügyvédet, egy jó ügyvéd csodát tehet, fõként ha sikerdíjat kap! Bemelegítésnek itt a törvény: http://net.jogtar.hu/jr/gen/getdoc2.cgi?dbnum=1&docid=952000..
Ha folyamatban val a válóper kérd a bíróságtól a vagyonmegosztást is. Ha nincs indíts pert. Nem köteletõ az ügyvéd, ha nem akarod, csak lehet hogy érdemes inkább most költeni rá, mint évekig várni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!