Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnám a tudtára adni, h (2 db)

Hogy tudnám úgy a tudtára adni, h tetszik nekem meg h szeretném, ha lenne több is köztünk mint barétség, h ne legyen nyomulós?

eddig csak msn en beszéltünk,meg buliban táncoltunk egymással. Most nemsokára lesz buli megint,de nem biztos h jön :S segítsetek

Legjobb válasz: Hát kérd meg egy közös ismerõsödet, hogy kérdezze meg tõle, hogy õ is akar-e többet, és ha igen, akkor nyugodtan mondhatod neki (ha szeretnéd akár msnen is).

Hát kérd meg egy közös ismerõsödet, hogy kérdezze meg tõle, hogy õ is akar-e többet, és ha igen, akkor nyugodtan mondhatod neki (ha szeretnéd akár msnen is).
velem is kb ez volt. egy kozos ismerost kértem meg hogy szoljon a lànynak h tobb is lehetne koztunk. aztàn gàznak talàltam a dolgot, és pàr nappal késobb személyesen beszéltem ezek utàn a lànnyal. sztem vkin keresztul vallani nem férfi dolog..ezért is korrigàltam magam késobb. tettszett neki
tegyél neki kétértelmû megjegyzést és nézd meg hogyan reagál
A kérdező hozzászólása: már tettem, de lehet h most elcsesztem mert állandóan beírtam neki msn en és most meg állandóan azt írja h nem ér rá :S
Ha õ nem lép akkor sajnos neked kell irj neki neten esetleg könnyebb mint megszolitani csak ugy
Miért ne kérdezhetnéd meg?
A kérdező hozzászólása: oks köszönöm a segítséget...:)
A kérdező hozzászólása: azért mert álltalában a fiúk kérdezik meg a lányokat de mint ugye az elõzõ válasz ado is mondta kénytelen leszek én megkérdezni.
en meg szoktam kerdezni: "nem tudsz valakit aki megcsokolsz?"
A kérdező hozzászólása: ez tetszik...:) ) köszike :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!