Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnám a baba és a (79 db)

1 éves státuszon kérdezték hogy tud-e önállóan pohárból inni a baba és kanállal enni. Ezeket tényleg kéne már tudnia?

A poharat tuti magára öntené ha odaadnám neki.

Legjobb válasz: Nem ezt 2 évesen kérdezik. szerintem nagyon ritka hogy 1 évesen ilyet tud egy baba. Nekem lányom iszonyat gyorsan fejlödött, de nála ez 14 hósan jött el. Egyszer elkérte a kanalat és már tudott is enni. A hasonló koru gyerekek között ö volt az elsö.

Nem ezt 2 évesen kérdezik. szerintem nagyon ritka hogy 1 évesen ilyet tud egy baba. Nekem lányom iszonyat gyorsan fejlödött, de nála ez 14 hósan jött el. Egyszer elkérte a kanalat és már tudott is enni. A hasonló koru gyerekek között ö volt az elsö.
1 évesen ez még nem elvárás. Az én lányom már jóval 1éves kora elõtt kapott villát és kanalat a kezébe, hogy had próbálkozzon. Nagyon ügyes is volt, de õ is kb 14-15 hónaposan evett úgy-ahogy. De akkor is még ment mellé. Pohárból inni is 1 éves kora után tanult meg normálisan. Nyugi, nincs lemaradva az 1 évesed.
Igen kérdezték egy évesen, az enyém nem tudott, mert nem is próbáltuk utána már odaadtam neki a kanalat és evett vele pár nap után.
Kérdezni kérdezte nálunk is a védõnõ, de a válasz nem volt. A lányom már egészen korán kapott kanalat, villát. Villával egy éves kora körül már eszegetett, kanállal másfél évesen kezdett egyededül enni. A pohárból ivás is másfél évesen jött el, akkor lett bölcsis.
Az enyém 10 hónapos, pohárból iszik, kanállal, késsel és villával eszik és evés után megtörli a száját szalvétával. Semmi nem megy soha mellé. Már az újszülött osztályon is fogta a poharat, de már kanalat is.
A kérdés nem az, hogy tud-e önállóan enni, hanem hogy ráfog-e a pohárra és a kanálra. Nem ugyanaz. De az enyém sem tudta még 1 évesen.
Haha mi ettõl nagyon messze járunk...
Nekem a kisfiam 10 hónapos korától iszik pohárból és 1 éves kora körül evett önállóan kanállal.Persze nem a legszebben, de evett.De egyáltalán nem elvárás ez szerintem még ilyenkor.A fiam ezekben elõbbre járt. Próbálkozzatok esetleg a kádban a pohárból ivással, ott nem baj, hogy, ha kiönti.Idõ kell azért, míg megértik, hogy nem lehet felborítani a poharat.Menni fog majd. Tõlünk ilyet nem kérdeztek az 1 éves státuszon.
"hülyegyerekpohár"...
Miért ne tudná a baba.Egyetlen oka lehet ha leehetõsége sincs rá.Mi van ha magára borítja? Majd gyakorol és ügyesedik. Az enyém 8 hónaposan egyedül iszik pohárból.Bár már az ujszülött osztályon pohárból kapta a lefejt anyatejemet, de késõbb sem volt sem cumi sem hülyegyerekpohár (csõrös) Ugyan ez az evés, lehet hogy elszórja az elején de mikor fogja megtanulni? Hozzátáplálás elsõ percétõl oda a babakanalat is és majd próbálkozik.

Második terhességnél mikor éreztétek hogy megmozdult a baba? Mit éreztetek ponosan? Tudtátok hogy ő az? 10 éve voltam utoljára terhes és nem emlékszem milyen volt. Tudni fogom hogy a manó az?

Legjobb válasz: Persze,h fogod tudni.Az én terhességem között napra pontosan 16 év telt el,és a 2.babámat is a 18.héten éreztem elõször mozogni,akár csak a tesóját.Olyan finom kis nyomkodás volt(én ezt éreztem).És mivel onnantól naponta többször is éreztem,tudtam,h ez Õ.

Persze, h fogod tudni.Az én terhességem között napra pontosan 16 év telt el, és a 2.babámat is a 18.héten éreztem elõször mozogni, akár csak a tesóját.Olyan finom kis nyomkodás volt(én ezt éreztem).És mivel onnantól naponta többször is éreztem, tudtam, h ez Õ.
Szia, Hány hetes vagy? Én most vagyok 22 hetes....Van egy tündéri 8 éves kislányom. Rezegõ érzést éreztem 16 hetesen aztán csendes várakozás.Kb.20 hetes korig.Akkor ott "lent", mintha a méhszájnál "lépcsõzne" rugdosott.Most már hol itt, hol ott érzem.Ha megsimizem a hasamat akkor reagál is.Mindenhol azt olvastam, hogy második babánál elõbb szokták érezni a mozgást.Sajna nekem nem így lett, bár ez szerintem testalkat és terhesség függvénye is.Olvastam ezen az oldalon olyan kismamákat akiknek már igen korán érezhetõ volt.(12-13 hetesen) Jó neki..:-D Az érzés összetéveszthetetlen és biztosan az emlékeid elõtörnek az elsõ alkalommal..Hidd el tudni fogod!! Reméljük Neked szerencséd lesz és nem kell sokáig várnod. Üdv.22 hetes pockós.
Második babámat már 16 hetes korában éreztem. Meg fogod érezni, azonnal észreveszed, hogy ez a baba! Olyan kellemes csiklandós érzés.
A kérdező hozzászólása: 14 hetes vagyok.köszönöm a válaszokat.

Hogy készültök ha 25. Hétben még nem tudni a baba nemét? És 31. hetesen megyek köv uh-ra.

Van fiú meg lámytesó is, úgyhogy ruha szempontból nem gond, csak érzelmileg, lelkileg izgi...

Legjobb válasz: Én nem bírnék várni, bejelentkeznék 4D-re. Ha nincs erre lehetõség, akkor sajnos marad az idegtépõ várakozás. Lelkileg nagyon ingadoznék, az biztos, hogy akkor most mire is számítsak, de ha lenne már fiam is meg lányom is, akkor lényegében annyira nem lennék rá kíváncsi :-)

Én nem bírnék várni, bejelentkeznék 4D-re. Ha nincs erre lehetõség, akkor sajnos marad az idegtépõ várakozás. Lelkileg nagyon ingadoznék, az biztos, hogy akkor most mire is számítsak, de ha lenne már fiam is meg lányom is, akkor lényegében annyira nem lennék rá kíváncsi :-)
Én is bejelentkeznék egy 4D-re, nem bírnám a várakozást :)
Ugyanebben a helyzetben vagyok, annyi különbséggel, hogy én szóltam a dokinak már 3szor, hogy ne mondja meg. 26 hetes vagyok, 31. héten megyünk legközelebb. Még õrlõdöm, hogy akarom-e tudni a nemét, de itt nagyon rábeszéltek, hogy ha már a férjem megtudja, akkor nincs értelme nekem tovább várni. Érzelmileg a fiúhoz húzunk mindketten. Nem vagyunk túl izgatottak, második terhességem. Az elsõnél viszont teljesen kivoltunk. A 24. héten mentünk 4D-re, tulajdonképpen csak a neme miatt. Hogy hogy készülünk? Sehogy. Ruhák vannak, uni is. Meg minden egyéb ami kellhet. Neve is van, 1 lány és 1 fiú név.


Hogyan tudnám megrendelni az amazonról a Kindle ebook olvasót? Vámot és forgalmi adót pontosan mennyit kell fizetni? Mennyibe jönne ki az egész, ha maga a készülék 139. 00 $-ba kerül.

http://www.sfportal.hu/amazon-kindle-rendeles-magyarorszagra..

Legjobb válasz: Fura, hogy más érv nincs azoknak, akik drága pénzért megvettek itthon egy ebook olvasót. Csak a garancia. 1. egyrészt nem az a jellemzõ, hogy elromlik. 2. ha mégis, a garancia itt is jár - és legalább nem kell küzdeni a hazai forgalmazóval és magyarázkodni, mint ahogy itthon megszokhattuk. 3. a kapcsolat az amazonnál nem ér véget ott, hogy megvetted a terméket, mint ahogy azt szintén itthon megszokhattuk... 4. Tudomásul kellene venni, hogy országhatáron túl is van élet és már nem nagy dolog kintrõl vásárolni, pláne úgy hogy itt sokszor 50%-al drágábbak a mûszaki és egyéb cikkek. Legyél bátor és rendeld meg, ha nem, akkor vedd meg itthon.

Fura, hogy más érv nincs azoknak, akik drága pénzért megvettek itthon egy ebook olvasót. Csak a garancia. 1. egyrészt nem az a jellemzõ, hogy elromlik. 2. ha mégis, a garancia itt is jár - és legalább nem kell küzdeni a hazai forgalmazóval és magyarázkodni, mint ahogy itthon megszokhattuk. 3. a kapcsolat az amazonnál nem ér véget ott, hogy megvetted a terméket, mint ahogy azt szintén itthon megszokhattuk... 4. Tudomásul kellene venni, hogy országhatáron túl is van élet és már nem nagy dolog kintrõl vásárolni, pláne úgy hogy itt sokszor 50%-al drágábbak a mûszaki és egyéb cikkek. Legyél bátor és rendeld meg, ha nem, akkor vedd meg itthon.
Megéri? garanciát fogod tudni érvényesiteni? Vaterán is van 40 ezerért már ebook olvasó garival. Nézd meg azokat. Én vettem egy DPS-t 55000-ért boltban - biztos ami biztos és imádom.
Egy hete jött meg a Kindle 3 olvasóm az amazon.com-ról. Semmi probléma nem volt, fizetésnél szállításnál. Sztem nagyon nem éri meg itt venni hiszen 10-15 ezer forinttal mint az USA-ból (vám + postaköltséget az eladó átvállalja). Futár hozza, olyan 3-4 nap alatt kb.
21:54: Minek vegye meg Vaterán, amikor pofátlanul, a valós árnál sokkal többet kérnek csupán azért, hogy az Amazonos rendelésnél a szállítandó címnek a kedves delikvenst adják meg?
Reszletes informaciókat olvashatsz a Kindlerõl itt: http://kindlevarazs.wordpress.com Szükség esetén a beszerzéshez is kaphatsz segítséget, de a hozzájutás módja is részletesen le van írva!
Részleteztem pár hozzászólással ezelõtt az összes költséget, és oda is írtam a végére: "Más költség nem volt." Tehát nincs vám rajta.
A kérdező hozzászólása: És vámot vagy egyebet nem raknak rá, amikor behozzák a terméket az országba?
Én is majdnem vettem egy DPS E800-at, de már záróra volt és gondoltam, majd másnap. De akkor csökkentették a Kindle árát 139 dolcsira, ezért is vettem ezt. Ha véletlenül garanciát kellene érvényesíteni, azt lehet akkor is, ha mondjuk leejted és emiatt törik el, tehát te vagy a hibás. Ebben az esetben 55 dolcsit kérnek, cserébe kapsz egy újat és így még mindig az itteni olvasók ára alatt vagy. :-) Nem érintõképernyõs, de cserébe van felolvasási lehetõség és beépített angol szómagyarázó szótár, vagy van hozzá magyar angol szótár is, amit olvasás közben is használhatsz.
Természetesen lehet garanciát érvényesíteni. Tudok olyanról akinek szüksége volt rá. Én is megrendeltem, megérkezett és nem volt semmi probléma. A költségek: Item Subtotal:$139.00 Shipping and handling:$20.98 Összesen:$159.98 Más költség nem volt. Ha szállítástól tartasz, akkor vedd meg a vaterán, ha a garanciától, akkor viszont az amazontól.
*10-15 ezer forinttal drágább

Mi a baja es hogy tudnam meggyogyitani szepseges aranyhalam? Bevorosodott a feje nem sok jo jelenet, ugye?

haliho mindeki, bocsi az ekezet mentes irasert, koltozes kozepette vayunk. Mar egy hete megfigyeltem a kis szepseges halacskam feje egyre vorosebb. Mozgasra, etvagyra, kedvre nem valtozott csak mintha kameleon lenne, szint valtott. Gondolom valami betegseget jelent sajnos, tudna valaki tajekoztatast adni mi zajlik szegenyemmel? Mit tudnek tenni hogy ismet eredeti szineben pompazzon? Annyit hozzatennek, hogy rossz kifogas, de koltozes miatt elhanyagoltam, fenyt sem kapott sokat, kajat meg tobbet a kelletenel, mivel tesom gondozta par hetig. Koszi elore is a valaszt! Udv, LL.

Legjobb válasz: http://kepfeltoltes.hu/view/121024/2012-10-24-420_1_www.kepf.. itt egy kep rola

A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/121024/2012-10-24-420_1_www.kepf.. itt egy kep rola
Így van, egy új akváriumot legalább 2-3 hétig üresen, halak nélkül kell járatni, hogy beálljon a biológiai egyensúly, és csak ezután szabad élõlényeket telepíteni:(
Ui.: Mielõtt bele raktad volna a halat, minden berendezéssel együtt be kellett volna kapcsolni, kis halkaját kellett volna szórni a vízbe, kb. 2 héten keresztül.
Ajaj...úgy látom Te sem olvastál utána, hogy hogyan kell tartani az aranyhalat. Minimum (!!) 150-200 literes akváriumba kellene tenni. És 25 fokos víz?? Az aranyhal hidegvízi fajta! Az aranyhalad most kb. szenved ebben a közegben, ne számíts rá, hogy sokáig fog élni.
50 l nem éppen aranyhalnak való.. Csapatban kell tartani, minimum 3 kell, annak is 150 liter! 25C neki sok, kb. 20 C kellene... Én a helyedben elajándékoznám, és vennék valami olyan halat, aminek megfelelõk a körülmények.. más halaid is vannak? ( Bocs, de nem tudom mitõl vörösödhet) :)
A kérdező hozzászólása: aksi csere volt mar mikor kezdodott nala, de akkor is csak a szokott algareteg volt Nem azt mondom h tiszta volt de koszos sem. Most h megvolt a koltozes, uj az egesz akvarium, felszereles mert kicsi volt. Most h nagyjabol kiderult h fertozes, van vmi gyogyszer amit ajanlotok?
A kérdező hozzászólása: az akvarium 50literes a tisztito meg minden zsir uj, egy hete vettem. Viszont a melegito nem volt benn soha kb ket hete vettem azt is bele25fokra allitva. Van esetleg ilyen vitamin kaja vagy gygyszer erre? Vagy ez ritka jelenseg?
Valami bõrbetegsége lehet, jellemzõ a hidegviziekre. A stressz miatt támadhatta meg, olyankor mindenféle gomba, parazita, stb meg tudja támadni. Nem a fényhiány miatt van, hanem a rossz tartási körülmények miatt. Ha azon nem javítasz, akkor hiába próbálkozol bármilyen gyógyszerrel.
Gondolkoztál azon, hogy nekiment az akvárium falának? Szerintem kenegesd a fejét valami zúzódás elleni kenõccsel (perskindol, fastum gél). A másik lehetõség, hogy kamaszodik és azért zajlik ez szegényeddel..:/ Ez a fránya pubertás...
És mekkora a szûrõ/levegõztetõ?
Mekkora akváriumban tartod?
És hogy gondozta tesód pár hétig ha egy hetes az akvárium?

Picasaba hogyan tudnám visszahozni a Picasa webalbumomat? Mióta van ez a google+, azóta az van benne és nem tetszik. Megoldás lenne rá? A google+-ba tölti most fel a képeimet és hát nekem nem nyerő a Picasa webalbum sokkal joob számomra.

Legjobb válasz: A Google Fiókodon keresztül tudod elérni a Picasaweb lapodat, amin a fotók vannak. http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=hu&answe.. Ha van gmail-od, akkor automatikusan van Google Fiók-od. Ha nincs, valamikor bármely email cimmel regizhettél.

A Google Fiókodon keresztül tudod elérni a Picasaweb lapodat, amin a fotók vannak. http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=hu&answe.. Ha van gmail-od, akkor automatikusan van Google Fiók-od. Ha nincs, valamikor bármely email cimmel regizhettél.
Ja igen és ha elõhozod a picasaweb-et, felül középen ott van, hogy Feltöltés. Ez közvetlen feltöltési lehetõség, vagyis a feltöltésekhez már rég nem kell a Picasa progi. Viszont jó ha van, mert egyrészt még onnan is lehet feltölteni, másrászt fotokeresésre és nézegetésre kiváló.
A kérdező hozzászólása: Szia Köszönöm a segítséget, megnéztem, fiókom van gmail és elvileg be is van a web albumom hozzá jelõlve vagy is használhatom, csak egyszerûen nem tudom elõhozni a webalbumomat.Azt hol kell pontosan?Picassám van és nagyon szeretem is, eddig ott volt a webalbumom, de ott már nem elérhetõ csak a google+, ezért vagyok most elkeseredett, hogy hogyan tudnám elõcsiribálni és láthatóvá tenni a webalbumomat.
Oké, értem. Bár én nem léptem be a Google+ szolgáltatásba /nem kedveltem meg!/, de biztos, hogy ettõl kellene megszabadulnod és akkor minden oké lenne. Arra kell vigyázni, hogy törlésénél nehogy az egész Google Fiókot töröljed, mert akkor a gmailnak is annyi! Jobb felsõsarokFogaskerék/Google+Beállitások/Fiókáttekintése Profil és közösségi funkciók törlése A profil törlése a Google+ profil-t törli, de vigyázz, a Fiók törlése az egész Google Fiókodat törli, benne a Gmail-t is! https://plus.google.com/up/accounts/upgrade/?continue=https:..
Privi kérdésedre elment a válaszom. A kérdéses link: http://support.google.com/plus/bin/answer.py?hl=hu&answer=13..
Most futottam bele ebbe a problémába én is. A megoldás. Lépj be a picasaweb.google.com oldalon. Amikor átugrik a google+ oldalra, a felsõ menü sávban (fekete csík) megjelenik egy szöveg "Ide kattintva visszatérhetsz ... " (vigyázz ne kattintgass ide-oda, mert eltûnik). Az IDE szóra kattintva megjelenik a Picasa oldal.
Szerintem ez nem a nemétõl függ, minden újszülöttnek más a sírása.
Nem hiszem, hogy meg lehet állapítani. 3 hetet töltöttem a babámmal a kórházban, ott aztán voltak olyan kispasik is, akik nagyon cicásan nyafiztak, az anyukájuk is mosolygott a hangjukon.:) Ugyanígy egyik-másik kicsi lánynak öblösen szólt a sírása. Majd amikor indul a kamaszkor, illetve mutálni kezdenek, akkor lesz kifejezettebb a különbség...:)
hát nekem a szobatársamnak lány volt nekem fiam. Tök máshogy sírtak a fiam olyan öblösen oáztott igaz csak ritkán a kiscsaj meg olyan kis szolidan csajosan nem is hangszín volt már hanem a stílus, de érezhetõ különbség. Ugyanez volt a nagyobbik fiamnál és a sógornöm lányánál is. Rájuk se kellett nézni tudtuk melyik sír.
Szerintem meg lehet különböztetni õket. Mondjuk a fiam hangját már messzirõl megismertem, mert sokkal mélyebb, mint a többi babáé.
Veszel egy hosszabbat.
A kérdező hozzászólása: és hol lehet ilyeneket venni?
A számítástechnikai üzletben.
A kérdező hozzászólása: de mondjuk valami webshopban nem lehet?
Számítástechnikai webshopban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!