Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnám a Nokia telefonomról a (5 db)

Hogyan tudnám eltávolítani a vírusírtót a telefonomról? (Nokia C5-03)

Kaspersky mobile security 9-et feltelepítettem de használni nemtudom mivel kér vmi kódot, amikor meg kilépek bel?le lefagy és újraindul a telefon. Amikor megpróbálom kitörölni akkor kiírja hogy sikertelen aztán ugyanúgy újraindul mint amikor futtatom... Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Ha az alkalmazáskezelõbõl nem bírod törölni, akkor javaslom a hard resetet. Nekem is fennt volt ez a szoftver, de az én telóm majd meghalt tõle de az más. :D Szóval a C:/ telefon memóriába települ a program, ha alkalmazáskezelõbõl nem bírod eltávolítani, akkor *#7370# kódot pötyögd be. Ez tulajdonképpen a telefonmemóriából töröl mindent, megint kéri majd a nyelvi beállításokat. Célszerû a mûvelet végrehajtása elõtt biztonsági mentést végrehajtani, mivel a telefonon lévõ ÖSSZES FÁJL TÖRLÕDIK! Remélem tudtam segíteni. :-)

Ha az alkalmazáskezelõbõl nem bírod törölni, akkor javaslom a hard resetet. Nekem is fennt volt ez a szoftver, de az én telóm majd meghalt tõle de az más. :D Szóval a C:/ telefon memóriába települ a program, ha alkalmazáskezelõbõl nem bírod eltávolítani, akkor *#7370# kódot pötyögd be. Ez tulajdonképpen a telefonmemóriából töröl mindent, megint kéri majd a nyelvi beállításokat. Célszerû a mûvelet végrehajtása elõtt biztonsági mentést végrehajtani, mivel a telefonon lévõ ÖSSZES FÁJL TÖRLÕDIK! Remélem tudtam segíteni. :-)
Valamint az összes beállítás a gyárira kerül vissza.

Hogyan tudnam letiltani a nokia c3as telefonomrol a mobilnetet?

Legjobb válasz: Hello!Hívd fell a szolgáltatod és kérd meg hogy kapcsolják ki! ennyi

Hello!Hívd fell a szolgáltatod és kérd meg hogy kapcsolják ki! ennyi
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Sehogy.
A kérdező hozzászólása: De valahol olvastam régen hasonlóról csak nem tudom ott hogyan csinálták, meg hogy hol volt, de ott sikerült.


Nokia Lumia 520-as telefonomról hogyan tudnám letörölni a videókat?

Legjobb válasz: Milyen videókat? Amit a kamerával vettél fel? Vagy a jobb alsó sarok menü törlés, vagy hosszan rányomsz a videora azt a felugró ablak törlés résszel. Mint a képeket is.

Milyen videókat? Amit a kamerával vettél fel? Vagy a jobb alsó sarok menü törlés, vagy hosszan rányomsz a videora azt a felugró ablak törlés résszel. Mint a képeket is.
A kérdező hozzászólása: Azokat szeretném, amiket megnéztem pl a neten, es valamiért lementette a telefonomra. Ha hosszan a videón tartom az ujjam, akkor azt írja ki, hogy "Kitûzés a kezdõ képernyõre". A jobb oldalon a ...-nál pedig csak "Beállítások"-at kínál fel a telefonom.

Hogy tudnám felvenni a Nokia telefonomról a jogvédett .aac csengőhangokat gépre?

Mikrofonnal nem akarom, mert abból jó min?ség nem lesz, másolni, küldeni másik telefonra nem lehet, de a gépemet, mint audioeszközt tudom párosítani a telefonnal, ez vezethet megoldásra?

Legjobb válasz: Közben megtaláltam a pofonegyszerû megoldást. Hangrögzítõnél tulajdonságok, felvételt átállítani bluetooth audiora és hadd szóljon!

A kérdező hozzászólása: Közben megtaláltam a pofonegyszerû megoldást. Hangrögzítõnél tulajdonságok, felvételt átállítani bluetooth audiora és hadd szóljon!
sehogy
A kérdező hozzászólása: Aki nem improvizál, nem jut semmire :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!