Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnám a Nokia (115 db)

Hogyan tudnám a nokia 5800 telefonomon a flash tartalmat megjeleníteni?

Gondolok itt a farmerama-ra vagy baratikor.hu-ra. Tudnátok segíteni, hogy melyik Flash Playert telepítsem fel. Már egy párral próbálkoztam, de még mindig csak a flash ikonja jelenik meg ha betölt egy ilyen oldalt (pl. farmerama). Estleg linket kaphatnék ahonnan ezt le tudom tölteni?

Legjobb válasz: hát ijen játékokkal sehogyse fogz tudni jáccani rajta =/

hát ijen játékokkal sehogyse fogz tudni jáccani rajta =/

Hogyan tudnám a Nokia 7230-as telefonomat függetleníteni, tudnátok nekem segíteni?

Nagyon szépen köszönöm!!

Legjobb válasz: Nem erre voltam kíváncsi! Azért csinálja érted ország világ, mert nem lehet!!!

A kérdező hozzászólása: Nem erre voltam kíváncsi! Azért csinálja érted ország világ, mert nem lehet!!!
Elmész egy GSM boltba ahol vállalnak függetlenítést. Otthon megbízhatóan, ingyen, illegálisan nem lehet.
Hidd el, máshogy nem lehet, csak rendes függetlenítõ kóddal, amit spéci telefonfüggetlenítõ hardver+szoftver tud csak generálni, és akinek van ilyenje az nem ingyen fogja kiadni a kódot. Nem egy telefonomat függetlenítettem már, tudom hogy otthon gép elõtt nem fogod tudni megcsinálni.
A kérdező hozzászólása: Figyelj! Mi meg itthon ezeregy telefont függetlenítettünk már ki, csak most ezt nem sikerül. Megvárom akkor majd ha hazajött az aki ért hozzá. Azért köszi!

Hogyan tudnám a Nokia 6303i-vel készült videókat a Youtubera feltölteni?

Legjobb válasz: FormatFactory-val csinálj belõle Divx-et. Vagy FLV-t.

FormatFactory-val csinálj belõle Divx-et. Vagy FLV-t.


Van egy Nokia 6610i telefonom, vettem egy másikat és le szeretném tölteni az adatokat a telefonról a számítógépbe. Hogyan tudnám a legkönnyebben felismertetni a számítógéppel és leszedni az adatokat?

Melyik program a legjobb hozzá, mert már próbálkoztam párral, de nem ismerték fel...

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy csak a Nokia Pc Suite-tal lehet leszedni az adatokat, viszont elég nehezen ismeri fel a telefont. Nekem volt olyan , hogy 5 percet is kellett várnom mire létrejött a kapcsolat, és akkor is néha megszakatt, párszor ki is fagyott a windows. Próbálgasd a kapcsolatbeállításokat, vedd ki a pipát, meg tedd vissza megint, és egyszer majd csak felismri.

Én úgy tudom, hogy csak a Nokia Pc Suite-tal lehet leszedni az adatokat, viszont elég nehezen ismeri fel a telefont. Nekem volt olyan , hogy 5 percet is kellett várnom mire létrejött a kapcsolat, és akkor is néha megszakatt, párszor ki is fagyott a windows. Próbálgasd a kapcsolatbeállításokat, vedd ki a pipát, meg tedd vissza megint, és egyszer majd csak felismri.

Hogyan tudnám beállítani Nokia Lumia 820 a T-mobile-s mobilinternetet?

Van mobilinternet a díjcsomagomban azonban nemtudok megnyitni semmilyen oldalt mobil internettel.

Hogy tudnám megnézni Nokia 620-as telefonomon a hívásidőt?

Arra lennék kíváncsi, hogy eddig összesen hány perc volt a ki- és bejövő hívásom.

Hogyan tudnám elolvasni Nokia C7-00-s telefonon a PRC fáljba írt elektronikus könyveket?

Legjobb válasz: Az OVI-ról tölts le olyan alkalmazást ami támogatja a PRC fájlt( és PRC-ként is keres rá :) )

Az OVI-ról tölts le olyan alkalmazást ami támogatja a PRC fájlt( és PRC-ként is keres rá :) )

Hogyan tudnám a számítógépről átrakni a zenéket és képeket Nokia 5230-as mobilra?

Vettem hozzá usb kápelt, de azzal se tudom. A számítógép ugye telepíteni akarja, kéri a telepít? cd-t, amit nem találtam a dobozban. Van valami más módja?

Legjobb válasz: Ha nem gond, leírom, hogy mit írt ki, oké? Szóval összedugtam az usb-vel, a telefonon az jelent meg, hogy USB mód kiválasztása: PC Suite, Tárolóhely, Képátvitel, Médiaátvitel. A számítógépen pedig, hogy mit tegyen a Windows? Eszköz megnyitása..., digitális médiafájlok szinkronizálása az eszközre, Semmilyen mûvelet..., Ugye én a géprõl szeretnék feltölteni, nem a telefonról. Akkor most mit csináljak? A másik: amit írtál, hogy PC suite, Ovi suite programokat úgy is le tudom tölteni a telóra, ha nincs rajta internet hozzáférés? Mert ezt letiltattam a boltban. Elnézést a sok kérdésért, de nem vagyok igazán otthon ezekben a dolgokban.

A kérdező hozzászólása: Ha nem gond, leírom, hogy mit írt ki, oké? Szóval összedugtam az usb-vel, a telefonon az jelent meg, hogy USB mód kiválasztása: PC Suite, Tárolóhely, Képátvitel, Médiaátvitel. A számítógépen pedig, hogy mit tegyen a Windows? Eszköz megnyitása..., digitális médiafájlok szinkronizálása az eszközre, Semmilyen mûvelet..., Ugye én a géprõl szeretnék feltölteni, nem a telefonról. Akkor most mit csináljak? A másik: amit írtál, hogy PC suite, Ovi suite programokat úgy is le tudom tölteni a telóra, ha nincs rajta internet hozzáférés? Mert ezt letiltattam a boltban. Elnézést a sok kérdésért, de nem vagyok igazán otthon ezekben a dolgokban.
Telepítés nélkül is megolható. Mikor csatlakoztatod a telefont, akkor rákérdez, hogy milyen módban szeretnéd létrehozni a kapcsolatot. Válaszd ki a "Mass storage - Külsõ meghajtó" módot. Így a gépeden látni fogod a teló és a memkari fájljait, másolhatsz, törölhetsz. Ha szinkronizálni is akarsz, akkor töltsd le a http://www.nokia.hu oldalról a PC Suite, vagy OVI suite nevû programot és az magától telepít minden, a telefonodhoz való drivert.

Hogyan tudnám újrarakni a Nokia 5800 szoftverét?

A legújabb frissítés van rajta, de újra szeretném rakni mert a telefon memóriájában 70 mega felesleges dolog van amit nem lehet törölni...

Legjobb válasz: Próbálj meg elõbb egy hard resetet http://www.hardreset.hu/nokia-5800-hard-reset.html http://www.hardreset.eu/nokia_5800_hard_reset_soft_reset.html http://www.hard-reset.com/nokia-5800-hard-reset.html

A kérdező hozzászólása: 'A visszaállítás a dokumentumokra és a fájlokra nincs hatással.' -> nekem pont az kellene hogy minden olyan fájl ami nem kell törlõdjön...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!