Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudnám / (23201 db)

Htc wildfire S tipusú telefonról, hogyan tudnám letörölni azokat a telefonszámokat amik nem kellenek?

Most kaptam meg ezt a telefont! Nagyon meg vagyok vele elégedve, mert nagyon jó telefon. Csak egy a baj, hogy a facebook-ról letölti magától az ismer?seimnek a telefonszámait. Ezt hol tudnám beállítani, hogy ne töltse le? és hogyan tudnám letörölni a telefonszámokat telefonról, mert nem tudom hol kéne, mert eddig nem sikerült a névjegyeknél! Internet. Azt, hogy és hol tudnám beállítani, hogy ingyen internetezzek wi-fi nélkül? Már mint, hogy nincs wi-fi a közelben és nem vagyok el?fizetve. Mert az ismer?sömnek is be van így állítva. Hogy tudnám megtenni én is ezt, hogy el?fizetés és wi-fi nélkül netezhessek?

Legjobb válasz: zt, hogy és hol tudnám beállítani, hogy ingyen internetezzek wi-fi nélkül? Már mint, hogy nincs wi-fi a közelben és nem vagyok elõfizetve. Mert az ismerõsömnek is be van így állítva. Hogy tudnám megtenni én is ezt, hogy elõfizetés és wi-fi nélkül netezhessek? Sehogy. HA nincs wifi akkor mindenképpen kell mobilnet. Az meg fizetõs. Persze ha olyan díjcsomagod van amiben van net akkor jó mert az elõfizetési díjban az is benne van, de ha ninsc akkor azért külön kell fizetned. A facebook alkalmazásba amikor elõször beléptél akkor meg kellett volna kérdeznie, hogy szinkronziálhatja-e a telefonkönyveddel a profilodat. Te ezt engedted neki, merthát a telefonkönyvben most ott csücsül pár facebookos ismerõdös. Ha meg engedted akkor meg gondolom szükséged volt rá. Nem tudom, hogy ez miért lett most baj. A lényeg, hogy ha visszamész a facebook alkalmazásba ott a beállíátsok menünél a szinkronziálás alpontba mindent vissza tudsz állítani. És akkor már csak az lesz a telefonkönyvben akit te beleírtál.

zt, hogy és hol tudnám beállítani, hogy ingyen internetezzek wi-fi nélkül? Már mint, hogy nincs wi-fi a közelben és nem vagyok elõfizetve. Mert az ismerõsömnek is be van így állítva. Hogy tudnám megtenni én is ezt, hogy elõfizetés és wi-fi nélkül netezhessek? Sehogy. HA nincs wifi akkor mindenképpen kell mobilnet. Az meg fizetõs. Persze ha olyan díjcsomagod van amiben van net akkor jó mert az elõfizetési díjban az is benne van, de ha ninsc akkor azért külön kell fizetned. A facebook alkalmazásba amikor elõször beléptél akkor meg kellett volna kérdeznie, hogy szinkronziálhatja-e a telefonkönyveddel a profilodat. Te ezt engedted neki, merthát a telefonkönyvben most ott csücsül pár facebookos ismerõdös. Ha meg engedted akkor meg gondolom szükséged volt rá. Nem tudom, hogy ez miért lett most baj. A lényeg, hogy ha visszamész a facebook alkalmazásba ott a beállíátsok menünél a szinkronziálás alpontba mindent vissza tudsz állítani. És akkor már csak az lesz a telefonkönyvben akit te beleírtál.
A kérdező hozzászólása: De hogyan tudnék törölni telefonszámokat? Már mint ami nem facebook-os és nem kell?

Hogyan tudnám ismét rávenni magam, hogy a számba engedjem?

Régebben, még egy korábbi barátommal történt orálozás közben egy kis baleset. Azóta sokkal kevesebbszer állok neki kényeztetni odalent a partnereimet, pedig valójában szeretem csinálni, és azóta egyszer sem mertem úgy befejezni, hogy a számba menjen. Rettenetesen kínos volt akkor is, nem szeretném megismételni. A mostani barátomnak meg ugyan mindegy, szeretné, persze, de nem erõlteti, szóval nem konkrétan csak miatta akarom ismét így csinálni, hanem mert olyan illúzióromboló nekem is, hogy mikor szól/látom, hogy közel van, csak kézzel csinálom. Így nem az igazi.

Legjobb válasz: Ahhoz, hogy tanácsot lehessen adni neked, jó lenne tudni, hogy mi történt ami ennyire elvette a kedved az egésztõl, de legfõképp a befejezéstõl. Én imádok szopni, el se tudnám képzelni hogy ne a számba fejezzem be, ha gondolod, elmondhatod priviben ha tudok szívesen segítek.

Ahhoz, hogy tanácsot lehessen adni neked, jó lenne tudni, hogy mi történt ami ennyire elvette a kedved az egésztõl, de legfõképp a befejezéstõl. Én imádok szopni, el se tudnám képzelni hogy ne a számba fejezzem be, ha gondolod, elmondhatod priviben ha tudok szívesen segítek.
Írtam egy elég hosszú hozzászólást, de valamiért nem engedi át a trágárságszûrõ, pedig mindent cenzúráztam. Na mindegy, ha érdekel írj privit, bemásolom oda.:)
Szerintem meg inkább tanulj meg mélytorkozni, és akkor nem kell félned, hogy visszajön a vacsi, és a pasid is örülni fog neked. Érdemes egy mûfarokkal gyakorolgatni magadnak pl.
A kérdező hozzászólása: majd igyekszem megpróbálkozni vele, köszönöm szépen! :)
Értem :) De ne akkor vedd kintebb amikor szopod, szopjad rendesen, élvezettel, csak mond neki, hogy szóljon mielõtt elélvez és akkor engeded kintebb, de a kezeddel rásegíthetsz, így nem szakad meg neki a folyamat és végig tudjátok játszani az egészet. Tehát gyakorlatilag maga az egész orális kényeztetés teljesen normális, megszokott módon zajlik, pusztán a végén van egy kis forgatókönyv változás, nem hagyod bent a szádban mélyen, hanem kissé visszahúzod a fejed rajta de úgy hogy még a szádban maradjon. Ettõl jobb ötletem nincs, szerintem egy próbát megér, én kivitelezhetõnek tartom :)
A kérdező hozzászólása: igen, jó lenne, de itt problémák vannak megint. a mostani barátom igen bõkezûen áldotta meg az ég bizonyos kérdésekben, és kábé a csücskénél túl nem is tudom a számba venni. ha még ennél is kijjebb veszem, szerencsétlen nem kapja meg azt az ingerlést, amivel eljuthatna a végéig.
Akkor gyakorlatilag az a problémád, hogy túl mélyen van valószínûleg a szádba a férfi farka amikor spriccel, és így a sperma rögtön a torkodat éri és/vagy ott csorog le? Akkor talán mikor elélvez, kissé engedd kintebb a szádból egészen majdnem a szád pereméig, úgy hogy azért némileg bent maradjon és próbáld meg így. Tapasztalataim szerint minél kintebb van a férfi farka a szádból, annál kevésbbé éri el az anyag a torkodat, csak akkor ha már nyeled. De nekem is sokszor van olyan hogy rögtön a torkomat kapja telibe, de csak akkor ha elég mélyen van a számban amikor a partnerem spriccel :)
mielott elvez el a nyelved ala engedd es nem megy a torkodra.
A kérdező hozzászólása: Nem magával a spermával lenne bajom és a lenyelésével, hanem a számba engedni. Többen kérdezték privátban is, mi volt a baleset, nem hittem volna, hogy ennyire lényeges információ :D Az történt, hogy éppen elkezdett spriccelni, és pont olyan furán és erõsen érte a szájpadlásom (inkább már torkom), hogy visszajött a nem sokkal korábban elfogyasztott vacsi. Nem a dolog lenyelésétõl ódzkodom tehát, hanem az odaspricceléstõl félek.
én még nem szoptam de el se tudom képzelni másképp mint hogy a számba élvez, nekem valahogy így a természetes
Készíts mûspermát a gyakorláshoz. Nem biztos megoldás a problémára, de talán segít neked. (tojásfehérje, tej, nagyon picike só, és zutyuld össze, de ne habosra) Ezen tudsz gyakorolni teljesítmény kényszer nélkül. És mint írták már elõttem, csak te fogod tudni ezt kezelni, mert fejben dõl el.
Mi torten h felsz tole?:)
Két megoldás lehetséges. Vagy gyorsan a szádba engeded majd hirtelen nyelsz egyet mielõtt még elõjönne a mentális gát. Vagy kicsit kóstolgatod, hogy így szoktasd magad vissza. Igazából ezen csak te tudsz segíteni, mi nem tudunk semmit tenni vagy mondani.
az én barátomat is igencsak méretes dorongal láttel a természet. én a szopás végefelé amikor szól, hogy "mindjárt jön" akkor csak a hegyét nyalogatom, így az inger megmarad (remélem) és számba is tud élvezni, épp hogy de bent van.

Hogy tudnám népszerűsíteni a facebook oldalam?

Legjobb válasz: Kezdetnek nézd át ezeket: "Kapcsolódó kérdések Hogyan lehet Facebook oldalt ingyen népszerûsíteni? Hol tudnék egy Facebook oldalt népszerûsíteni? Hogyan tudnám az oldalamat népszerûsíteni (facebook)? Hogy lehet népszerûsíteni a facebook oldalam? Adnátok egy pár tippet hogy tudnám népszerûsíteni a facebook oldalamat? Egy Facebook oldalt hol tudnék népszerûsíteni?" (Tekerj lejjebb a linkekért.)

Kezdetnek nézd át ezeket: "Kapcsolódó kérdések Hogyan lehet Facebook oldalt ingyen népszerûsíteni? Hol tudnék egy Facebook oldalt népszerûsíteni? Hogyan tudnám az oldalamat népszerûsíteni (facebook)? Hogy lehet népszerûsíteni a facebook oldalam? Adnátok egy pár tippet hogy tudnám népszerûsíteni a facebook oldalamat? Egy Facebook oldalt hol tudnék népszerûsíteni?" (Tekerj lejjebb a linkekért.)


Hogyan tudnám feldolgozni végre?

Most lesz nyáron 2 éve, hogy megismertem egy nagyon aranyos srácot. Pontosan nem is tudom, hogyan találtunk egymásra. Nem randizni akartam vele, semmi ilyesmi meg sem fordult a fejemben. A telefonom miatt találkoztunk először (GSM boltban dolgozott, értett a telefonokhoz. Az akkori telefonomnak valami baja volt). Miutàn a telefonomat megcsinàlta, annyit kért, hogy talàlkozzunk egyszer. Nem vett el pénzt. Gondoltam ennyivel tartozom neki. Azán egyre többet találkoztunk. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy bàrmi lehet köztünk, maximum barátok lehetünk. Egyszer már arra lettem figyelmes, hogy átkarol, kézen fogva kísér haza, virágot vesz nekem. Egy elvetemült pillanatomban annyit írtam neki egy 'bulisabb' hajnalban (akkor ittam egy kicsit), hogy 'nem érdemelsz meg'. Amilyen áldott jó lélek volt, megértette, hogy nem voltam beszámítható, de hanyagolt egy ki ideig. Azán üzenőfalàra kiírt mindenféle kétértelműen egyértelmű célzásokat nekem. Pár hónapra rá megtudtam, hogy X nap múlva temetése lesz. Ha ez nem lett volna elég, rákos volt. Nem tudtàk meggyógyítani. Mai napig nem értem, hogy miért nem beszélt erről nekem. Ezek utàn vessetek meg, kövezzetek meg nyugodtan... Viszont: hogyan léphetnék túl ezen? Mai napig is fàj erre gondolnom 19l

Legjobb válasz: Halihó, ne hibáztasd magad, nem tudhattad és egy átlagosan jó ember vagy :) ma már ez is valami! Viszont tudnod kell hogy a te bûntudatod az lehúz téged szellemileg és így nem tudsz könnyû tiszta szeretettel gondolni rá ami viszont segítené a túlvilágon. Bocsáss meg magadnak! Gondolj rá szeretettelés gondolatban küldj neki fényt. Ennél többet nem tehetsz érte és ne is tegyél! Tudnod kell hogy ez IGAZI segítség lenne Neki! Ez nem elmélet ez a gyakorlat. Járj utánna! T :)

Halihó, ne hibáztasd magad, nem tudhattad és egy átlagosan jó ember vagy :) ma már ez is valami! Viszont tudnod kell hogy a te bûntudatod az lehúz téged szellemileg és így nem tudsz könnyû tiszta szeretettel gondolni rá ami viszont segítené a túlvilágon. Bocsáss meg magadnak! Gondolj rá szeretettelés gondolatban küldj neki fényt. Ennél többet nem tehetsz érte és ne is tegyél! Tudnod kell hogy ez IGAZI segítség lenne Neki! Ez nem elmélet ez a gyakorlat. Járj utánna! T :)
A továbbiakban a tõled telhetõ módon segíts a rákos embereken. Például járj el vért adni. Hasonló élményekbõl kifolyólag én is eldöntöttem, hogy mostantól minden alkalommal, amikor csak lehet, adok vért, és megbeszéltem a családommal, hogy ha meghalok, feltétlenül adják oda a szerveimet rászorulóknak.
Úristen, ennek most nagyon durva volt a vége... tudod, az az igazság, hogy én tökéletesen megértem ezt a fiatal srácot. Én depressziós vagyok, állandóan szorongok, és gyakran pokolként telnek a napjaim. Mégis igyekszem a lehetõ legjobban eltitkolni és a legjobb arcomat mutatni. Tudom persze, hogy ez nem mérhetõ a te esetedhez, csak arra próbálok utalni, hogy az ember nem szereti vállalni a gyengeségeit. Hisz gondolj bele, mit szóltál volna, ha bevallja ezt neked? Milyen érzésed lett volna? Szerintem nem akarta, hogy elszoruljon a szíved. Talán tudta, hogy már csak egy bizonyos ideig élhet, nem? Ne hibáztasd magad! Kívánom, hogy sikerüljön ezt feldolgoznod!
Szóval csak azt akarom mondani, hogy szerintem érthetõ a fiú viselkedése, és nem kell emiatt okolnod magad. A helyében én ugyanezt tettem volna. Gondolj bele: képzeld el, hogy tudod magadról, hogy már nincs sok hátra, és teljesen máshogy látod a világot, mint az egészséges emberek körülötted. Már semmi nem számít igazán, már csak boldogan akarod eltölteni, ami még hátravan... és találkozol egy szép lánnyal, akivel alakul valami... elmondanál neki egy ennyire szomorú dolgot? Elrontottad volna vele a napját, a hetét, meg ki tudja milyen sokáig a hangulatát? Szerintem ezért nem mondta el neked. Nem akart megsiratni, meg akart kímélni téged ettõl. Azt írod, hogy megtudtad, hogy temetése lesz. Tehát ezek szerint utánajártál, vagy véletlenül tudtad meg, de amúgy nem jutott volna el hozzád a híre. És sose okozott volna ilyen traumát, mint amit így okozott. Szerintem ettõl akart megkímélni téged.

Hogyan tudom gyakorolni/megtanulni? Pár parkour trükköt szeretnék megtanulni, előre, hátra flick, szaltó. Hogyan is tudnám megtanulni? Nincsenek szivacsaim amin tudnám gyakorolni meg ilyenek. Azok nélkül hogy tudnám gyakorolni?

Válaszotokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Próbálj bejutni valami helyre ahol szertorna edzéseket tartanak. Szoktak kezdõknek is indítani, arra jó hogy az alapokat megtanítsák, meg szivacsra ess, utána ha már jól megy kimehetsz az utcára.

Próbálj bejutni valami helyre ahol szertorna edzéseket tartanak. Szoktak kezdõknek is indítani, arra jó hogy az alapokat megtanítsák, meg szivacsra ess, utána ha már jól megy kimehetsz az utcára.
semmiképp ne állj neki szaltózgatni amíg nincs veled olyan ember aki értene hozzá, és amíg nincs a lábad alatt egy jó vastag szivacs.

Hogyan tudnám legyőzni végre az önbizalom hiányomat?

Talán ez az egyetlen dolog nálam, ami rettenetesen megnehezíti a dolgomat csajozás terén. Szerencsére egy teljesen átlagos testalkattal rendelkező, jóképű srácnak tartom magam. Már ahhoz, hogy ezt így leírjam, elég sok visszaigazolást kellett kapnom az élettől, hogy ki merjem jelenteni. Volt már barátnőm, illetve több lánnyal is alakítottam ki közelebbi viszonyt. De a lányok között legalább 1 évek teltek el. Valahol bennem van az a tudat, hogy ha kicsit elereszteném magam akkor sokkal könnyebben is találhatnék párt magamnak. Tudni kell rólam, hogy rettentően szerény, visszafogott srác vagyok, illetve túlzottan idegeskedő, és az apró dolgokon is fenn szoktam akadni, nem vagyok az a leszarom típus, illetve magamat kicsit alulbecsülöm, nincs önbizalmam. Nagyon naiv vagyok, talán abból fakad, hogy én másnak ártani maximum akkor, ha nagyon csúnyán belém taposnak, általában mindenkinek segítek, illetve lehet, hogy túlzottan adok mások véleményére, néha jobban mint a sajátomra. Nekem mindig gondot jelentett a csajozás. Mindig csak akkor léptem, ha egyértelműen közeledett felém egy lány. Az "apró jeleket" nehezen veszem észre. Magamról nem tudom elképzelni, hogy spontán oda megyek egy lányhoz és el kezdek vele flörtölni. Erre még emlékezetem szerint nem volt példa. Azt sem tudom, hogy ez az önbizalom hiány miből fakad, csak azt tudom, hogy negatív hatással van nem csak a csajozásra, hanem az élet egyéb területére is, de leginkább itt éleződik ki. Legalább egy tucat embertől megkaptam már, hogy "kicsit több önbizalmat" és társaikat. Köszönöm, de hogyan? Mit tudnék csinálni, hogy több önbizalmat szerezzek? Esetleg teljesen megszabaduljak az önbizalom hiányomtól? Aki járt hasonló cipőben, az hogy szabadult meg tőle? Nehezen tudnám rávenni magam egyik napról a másikra, elmenni bárhova és csak úgy spontán odamenni csajokhoz. Lehet ezt kéne, és megjönne az önbizalmam? Tudom, hogy nyámnyila faroknak tűnhetek most, de már nagyon rég óta szenvedek emiatt. Nagyon sokat segítene, ha tudnátok tanácsokat adni, lekötelezne. Előre is köszönöm. 21/F

Legjobb válasz: Hozzád hasonló helyzetben vagyok csak én még kimondottan szépnek sem mondanám magam. Azt mondják az önismeret fejlesztése segít. Az utóbbi idõben foglalkoztam pszichológiai témájú könyvekkel cikkekkel elõadásokkal. Lényegében nem változtam meg tõle - nem is önmagában ettõl kell csodát várni - de szerintem hasznos ez. Tisztában lenni vele mi rejlik az érzések mögött. Tisztában lenni a gyengeségekkel, lehetséges buktatókkal, nem többnek vagy kevesebbnek gondolni õket mint amik. Éretten gondolkozni az emberi kapcsolatokról. Ez egyfajta mankó, de az I re a pontot a tapasztalat teszi fel; enélkül hiába vagyok bármilyen okos nem lehetek benne biztos hogy jól tudom amit tudok. Az önbizalomhoz - egy normális értékrendû embernek - szüksége van jövõképre. Minél stabilabbra építed és minél inkább a sajátodnak érzed annál jobban elfogadod magad. Nekem semmilyen jövõképem nincs (egy erõs szakra jártam amin csak vegetáltam tehetség és elszántság híján, mehettem volna büfészakra vagy ülhettem volna itthon eddig is ennyi erõvel). Ha értéket látsz abban amit csinálsz akkor fogsz magadban is értéket látni. És ez különbözteti meg a sikeres embereket a sikertelenektõl (ezt már több olyantól hallottam akit én sikeresnek tartok). De a munka/tanulás csak az egyik front, egy jó hobbi ezt erõsíti, olyan dolgokat fogsz tudni amiket a legtöbben nem, így egyedibb leszel. A kemény sportokra sem hiába mondják hogy jellemformálóak. Lehet hogy ez neked mind nagyjából megvan, de ha változni akarsz akkor változtatnod kell valamit a környezeteden. Itt most leginkább új hobbira gondolok amivel új társaság is jár. Illetve ha nem szereted a sulid/munkád akkor mérd fel a lehetõségeid és lépj valamerre. Mondani könnyû megtenni nehéz, és tényleg gondosan kell mérlegelni mit éri meg és mit nem. Ha az ember érzi hogy halad az szerintem szintén segít. A cél elérni egy olyan környezetet amiben sikeres vagy mert a siker hozza az önbizalmat. Ragozhatnám ezt még évezredekig és sokfelé tudnék kicsapongani a témában. De õszintén szólva nem sokat ér amit más mond, mind ismerjük a kliséket "az út számít nem a cél" blabla. Az számít amire magad jössz rá, mert csak azt érzed át, nem elég tudni a dolgokat érezni is kell hogy úgy helyesek. És itt kanyarodunk vissza miért hasznos az önismeret fejlesztése.

Hozzád hasonló helyzetben vagyok csak én még kimondottan szépnek sem mondanám magam. Azt mondják az önismeret fejlesztése segít. Az utóbbi idõben foglalkoztam pszichológiai témájú könyvekkel cikkekkel elõadásokkal. Lényegében nem változtam meg tõle - nem is önmagában ettõl kell csodát várni - de szerintem hasznos ez. Tisztában lenni vele mi rejlik az érzések mögött. Tisztában lenni a gyengeségekkel, lehetséges buktatókkal, nem többnek vagy kevesebbnek gondolni õket mint amik. Éretten gondolkozni az emberi kapcsolatokról. Ez egyfajta mankó, de az I re a pontot a tapasztalat teszi fel; enélkül hiába vagyok bármilyen okos nem lehetek benne biztos hogy jól tudom amit tudok. Az önbizalomhoz - egy normális értékrendû embernek - szüksége van jövõképre. Minél stabilabbra építed és minél inkább a sajátodnak érzed annál jobban elfogadod magad. Nekem semmilyen jövõképem nincs (egy erõs szakra jártam amin csak vegetáltam tehetség és elszántság híján, mehettem volna büfészakra vagy ülhettem volna itthon eddig is ennyi erõvel). Ha értéket látsz abban amit csinálsz akkor fogsz magadban is értéket látni. És ez különbözteti meg a sikeres embereket a sikertelenektõl (ezt már több olyantól hallottam akit én sikeresnek tartok). De a munka/tanulás csak az egyik front, egy jó hobbi ezt erõsíti, olyan dolgokat fogsz tudni amiket a legtöbben nem, így egyedibb leszel. A kemény sportokra sem hiába mondják hogy jellemformálóak. Lehet hogy ez neked mind nagyjából megvan, de ha változni akarsz akkor változtatnod kell valamit a környezeteden. Itt most leginkább új hobbira gondolok amivel új társaság is jár. Illetve ha nem szereted a sulid/munkád akkor mérd fel a lehetõségeid és lépj valamerre. Mondani könnyû megtenni nehéz, és tényleg gondosan kell mérlegelni mit éri meg és mit nem. Ha az ember érzi hogy halad az szerintem szintén segít. A cél elérni egy olyan környezetet amiben sikeres vagy mert a siker hozza az önbizalmat. Ragozhatnám ezt még évezredekig és sokfelé tudnék kicsapongani a témában. De õszintén szólva nem sokat ér amit más mond, mind ismerjük a kliséket "az út számít nem a cél" blabla. Az számít amire magad jössz rá, mert csak azt érzed át, nem elég tudni a dolgokat érezni is kell hogy úgy helyesek. És itt kanyarodunk vissza miért hasznos az önismeret fejlesztése.
tldr
Menjetek agyturkászhoz az segít van ingyen is én is voltam
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, elgondolkodtatott. Még egyszer köszönöm.
Én már 25 vagyok, és sehol semmi. Nem létezik nálam nagyobb vesztes.
A kérdező hozzászólása: 4-es, akkor legalább te átérzed, mennyire fontos lenne, ha valaki adna pár jó tippet neked, nekem.
A kérdező hozzászólása: Vegyek példát róla, rendben, de éppen most mondtam, hogy én erre nem vagyok képes. A célt az kicsit nagyzolva szemléltetted a videóval, de az oda vezetõ út még mindig gazos.
én is hasonló cipõben járok, annyi különbséggel hogy én csak a közelebbi viszonyig jutottam el eddig, barátnõm konkrétan nem volt. 21/F
A kérdező hozzászólása: Biztos sok könyvet olvashattál az életedben, ha erre azt írod, hogy too long; didn't read. Pedig próbáltam szépen tagolni :(.
Látom túl sok retardált sulykolta beléd azt az oltári nagy baromságot hogy azért nem tudsz csajozni mert önbizalomhiányos vagy...Nevetséges Ha valaki sikertelen akkor NEM tudja növelni az önbizalmát, LEHETETLEN, ez nem így mûködik...Ahhoz hogy legyen önbizalmad EREDMÉNY kell Mi kell az eredményhez?VÁLTOZTATÁS Hogy min kell változtatnod azt neked kell tudni.Lehet az külsõ, viselkedés stb nem tudom, sajnos nem olvastam el a teljes szöveget sorry De ne hallgass azokra az idiótákra akik nyomják a sablon szövegeket Egyszerû az egész, nem kell túlkomplikálni a dolgot.Egy jó külsõ mindent megold.Ha menthetetlen a külsõd akkor legyél pénzes vagy adj lejjebb az igényedbõl, esetleg próbálkozhatsz így is és talán az ezredik próbálkozásra lesz egy jó nõd (Mert gondolom szép csaj kell) Tudnék még errõl mit írni, de felesleges, úgysem fogadod meg a tanácsom, meg nem is ismerlek...az az igazság hogy erre magadtól kéne rájönnöd hogy min kéne változtatnod

13 eves vagyok es a suliba van egy fiu aki nekem nagyon tetszik. De az a baj hogy ennek a fiunak egy masik lany tetszik. De en nagyon megszerettem es akar hogy is probalom sese tudom kiverni a fejembol. Hogy tudnam elerni hogy jarjunk?

Legjobb válasz: Hát talán hasznos lenne valahogyan tudatni vele az érzéseidet ha még nem tudja. Mert ha legalább tudná, akkor már elõbbre lenne a dolog! De ha tudja, és így sem érdekled, akkor sajnos kevés az esély. De ki tudja! Meg kell próbálni, sosem lehet tudni. Ennél többet nem tudok tanácsolni, én csak egy költõnõ vagyok! :)

Hát talán hasznos lenne valahogyan tudatni vele az érzéseidet ha még nem tudja. Mert ha legalább tudná, akkor már elõbbre lenne a dolog! De ha tudja, és így sem érdekled, akkor sajnos kevés az esély. De ki tudja! Meg kell próbálni, sosem lehet tudni. Ennél többet nem tudok tanácsolni, én csak egy költõnõ vagyok! :)
ÓÓÓÓÓÓ Szerelmem! Jöjj velem! Jöjj velem és számodra csakis én leszek a végtelen! Karjaimban megnyugvásra lelsz, Álmaidban én velem szárnyra kelsz! Nem kell, hogy ez mind csak álom legyen! Gyere velem és megmutatom milyen is az igaz szerelem! (magánköltemémy):)
A kérdező hozzászólása: Szep...de nincs vlami hasznosabb tanacsod?? :)
A kérdező hozzászólása: azert koszonom...:)
Talán segítene néhány csinibb ruha meg mongyuk hívd meg moziba de ha nem használna mutass kicsit többet magadból!
A kérdező hozzászólása: es nem ciki hogy en hivom el ot mondjuk moziba...??
Szerintem nem de elõtte pl beszélgess vele meg ilyenek nálunk (6.oszt) úgy jött össze 1 fiú meg 1 lány hogy a lány hívta moziba meg randira(nem személyes)

Hogyan tudnám növelni a blogom látogatottságát? Hol tudnám hirdetni? Ha van valakinek sikeres blogja, az hogy tette azzá?

Amúgy err?l a blogról lenne szó,meg lehet nézni :)

Legjobb válasz: Uh. Mint ahogy tudni illik az értelmes kritikákból tanul az ember. van még mit rajta javítani. Nagyon zsúfolt. Lehetne kicsit átláthatóbb. Azok a dolgok megvannak benne amik felkelthetik egyes nézõk érdeklõdését, ezt ügyesen megcsináltad, de kicsit rendezd el. Ezt azért írtam le, mert minél rendezettebb egy oldal, annál több látogatót vonzhat maga után. Ezalatt értem azt, hogy ha megmutatod egy bnõdnek, megtetszik neki valamelyik post, videó, szöveg, bármi egyéb, meglehet hogy õ megmutatja egy másik ismerõsének. De ha õ maga se látja át az oldal tartalmát, nem lesz mit megmutatnia:I

Uh. Mint ahogy tudni illik az értelmes kritikákból tanul az ember. van még mit rajta javítani. Nagyon zsúfolt. Lehetne kicsit átláthatóbb. Azok a dolgok megvannak benne amik felkelthetik egyes nézõk érdeklõdését, ezt ügyesen megcsináltad, de kicsit rendezd el. Ezt azért írtam le, mert minél rendezettebb egy oldal, annál több látogatót vonzhat maga után. Ezalatt értem azt, hogy ha megmutatod egy bnõdnek, megtetszik neki valamelyik post, videó, szöveg, bármi egyéb, meglehet hogy õ megmutatja egy másik ismerõsének. De ha õ maga se látja át az oldal tartalmát, nem lesz mit megmutatnia:I
jó konstrukcióval es minõségi tartalommal.erre az oldalra ez nem igaz.
Utolsó voltam, visszavonom. a lárvák királyak :D

SEGÍTSÉG! Hogyan tudnám törölni a régi blogom?

Az a baj, hogy sem a jelszavam nem tudom, sem az e-mail címem, amit megadtam (már lehet hogy nem is él)... Idegesít, hogy a google kidobja egyb?l, ha beírom a nevem. (blogol.hu)

Legjobb válasz: Ebben csak az Inda tud segíteni. (help kukac blogol pont hu) Elsõ körben érdemes lenne megérdeklõdni, hogy ebben az esetben hogyan tudnád visszaszerezni a hozzáférést a bloghoz. Szerintem egy gyors beazonosítás után fognak tudni segíteni ebben, utána már lehet lépni a törléssel. (Csak ne durva levelet írj nekik, csak egy sima tárgyilagosat.)

Ebben csak az Inda tud segíteni. (help kukac blogol pont hu) Elsõ körben érdemes lenne megérdeklõdni, hogy ebben az esetben hogyan tudnád visszaszerezni a hozzáférést a bloghoz. Szerintem egy gyors beazonosítás után fognak tudni segíteni ebben, utána már lehet lépni a törléssel. (Csak ne durva levelet írj nekik, csak egy sima tárgyilagosat.)

Hogy tudnám beüzemelni creative live cam vista im vf0260 típusú webkamerámat windows 7-en?

Driver nincs a hivatalos oldalon. Leírások, ilyesmik alapján próbálkoztam. De nem akar sikerülni. :(

Legjobb válasz: Elméletben sõt idõnként gyakorlatban is elõfordul, hogy Win7 elfogadja a Vista drivert. Ha van hozzá Vista drivered, akkor egy próbát megér. Régi kiegészítõknél (nyomtató, scanner ...stb) a gyártó már nem készít friss meghajtó programot. Azonban több esetben elõfordult már hogy Vista drivert elfogadja a Win7. De annyit tudni kell, hogy a készüléknek nagy eséllyel csak az alapfunkcióit fogod tudni használni. Ritka amikor minden rendben mûködik.

Elméletben sõt idõnként gyakorlatban is elõfordul, hogy Win7 elfogadja a Vista drivert. Ha van hozzá Vista drivered, akkor egy próbát megér. Régi kiegészítõknél (nyomtató, scanner ...stb) a gyártó már nem készít friss meghajtó programot. Azonban több esetben elõfordult már hogy Vista drivert elfogadja a Win7. De annyit tudni kell, hogy a készüléknek nagy eséllyel csak az alapfunkcióit fogod tudni használni. Ritka amikor minden rendben mûködik.
1000000 HÁLA
nem értem... :((
A kérdező hozzászólása: szia! a belinkelt fórumon leírtakat kell követned, ebben akadtál el? Utána meg kell nyitni az eszközkezelõt, kikeresni a kamerát, és kiválasztani forrásnak azt a file-t, amit az útmutatás során megkaptál.
tehát végülis hogyan tudtad megcsinálni? nekem is ugyanez a problémám van :(
A kérdező hozzászólása: Sikerült!!! Megcsináltam. Ez alapján: http://www.sevenforums.com/drivers/146577-live-cam-vista-im-.. (Mielõtt kiírtam a kérdést, már akkor is próbálkoztam...) Csak olyan ügyefogyott voltam, hogy az eszközkezelõbe nem irányítottam rá a driverre! :D :D Ezt kellett volna megsegítenetek! De most már rájöttem, megvan, minden mûködik tökéletesen! (csak beraktam az eredetileg nem mûködõ xp-s helyre)
Ebbõl új camcsi lesz :D Még utoljára megpróbálhatod a XP kompatibilitást a Tulajdonságok alatt..
A kérdező hozzászólása: Vista drivert már próbáltam. Ezt írta ki:http://www.kepfeltoltes.hu/120612/V_g_lap02_www.kepfeltoltes.. . #2: csak a használati útmutatót hozza be, ha kattintok. :/ Várom még a további ötleteket!
nagyon jó lenne ha valaki csinálna egy videót róla mer amit leirtál abból szart se értek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!