Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudja pasi (471 db)

Hogy tudok pasit szerezni úgy hogy ne legyen kínos a helyzet? !

Legjobb válasz: Privibe dobsz egy képet és egy kort... Visszaírok, és el is van intézve. Még csak nem is kínos. Csókollak.

Privibe dobsz egy képet és egy kort... Visszaírok, és el is van intézve. Még csak nem is kínos. Csókollak.
Nem jött üzenet :( De viccet félretéve, oda kell menni a kiszemelt pasihoz és beszélgetést kezdeményezni. Nem ciki ez már sehol sincs elõírva, hogy csak a férfi udvarolhat.

Ha csak 2 pasi volt, akivel lefeküdtem (ez a mostani a második), akkor hogy tudok ennek ellenére jó lenni, illetve jóvá válni az ágyban?

Legjobb válasz: Nem az a lényeg, hogy hány pasival, hanem hogy hányszor, és hogy mennyire van meg az összhang. Lefekhet valaki ezer pasival egyszer, attól még nem lesz tapasztalt, mert fogalma sincs, hogyan kell egy partnerhez idomulni (szexuálisan nyilván). Csak reszelni tanul meg, de az meg unalmas. (Pasiknál ugyanez a helyzet: egy nagy nõcsábász sosem lesz olyan jó az ágyban, mint az, aki élt már hosszabb kapcsolatban.

Nem az a lényeg, hogy hány pasival, hanem hogy hányszor, és hogy mennyire van meg az összhang. Lefekhet valaki ezer pasival egyszer, attól még nem lesz tapasztalt, mert fogalma sincs, hogyan kell egy partnerhez idomulni (szexuálisan nyilván). Csak reszelni tanul meg, de az meg unalmas. (Pasiknál ugyanez a helyzet: egy nagy nõcsábász sosem lesz olyan jó az ágyban, mint az, aki élt már hosszabb kapcsolatban.
Ettõl még jó lehetsz az ágyban.Nem a partnerek számával függ össze ki milyen jó
#4vok. Azt ne várd, hogy ugyanazt a tanácsot kapd mindenkitöl. Az a jo, ha minél többet összegyüjtesz. Ha nam jön be az egyik, elökapod a másikat. Tudom, hogy ilyen szempontbol nehezen nyilnak meg a csajok, mindegyik igyekszik örizni a maga titkát. Én értelek, hogy akkor is szeretnél felkészülni, ha most azt hallod, hogy nagyon jo vagy. Nem 5 évesekre jellemzö gondolkodás - mint ahogy' megkaptad-. (Ha van kedved beszélgetni ilyenröl, irhatsz privit, mert ugy megkapom ha ki is lépek nemsokára.)
Volt egy pár nõm, de a mostanival a legjobb a szex. Tökéletesen kielégít és mind közül vele élvezem legjobban az együttléteket, pedig én vettem el a szüzességét. Meg kéne elégedned a jelen helyzettel és elhinni, hogy jó veled. Ha elkalandoznál, hogy színesítsd a szexuális kultúrádat, a barátod helyében olyan gyorsan vágnálak ki, hogy csak néznél. Független attól milyen jó volt veled. 28F
A kérdező hozzászólása: Akkor a nõcsábászok komolyan nem jól az ágyban? Hmm.. ez elgondolkodtató...
A kérdező hozzászólása: Értem én, és NEM csalnám meg SOHAAAA!!! csak nem tudom h h élvezheti velem, amikor nem vagyok valami tapasztalt. Vagyis tapasztalt vagyok, de nem úgy hogy sokkal egyszer, hanem 2-vel sokszor. Nem értem a logikáját, h neki igy h lehet jó. csak ennyi:D
Te jó isten. Baromi éretten gondolkozol. Hány éves vagy? 5? Mi az h jó lenne kalandozni a tapasztalat kedvéért. Ha a pasi azt mondja h jó neki akkor jó és kész. Mi a túrót akarsz még??? Nekem is a võlegényem a második férfi úgy az életemben és soha nem panaszkodott rám h nem lenne jó velem v valami. És SOHA eszembe sem jutott ilyen h jó lenne kalandozni. Az h milyen vagy nem azon múlik h hány pasi alá fekszel be, hanem h miket próbálsz ki.
Nem értelek. A párod akit (gondolom) szeretsz, azt mondja, hogy jó neki veled. Akkor most pontosan min is akarsz változtatni?
A kérdező hozzászólása: Kértem.. de egyik ezt mondja, a másik meg azt. Jó lenne kalandozni, de csak a tapasztalat kedvéért, viszont a mostani nem érdemli meg sem azt, h megcsaljam, sem azt, h kidobjam...... szal....
Kérj tanácsot olyantol, akinek már sok kapcsolata volt, és hajlando átadni a tapasztalatait.
Természetesen :) ez nem azon múlik, hogy hányszor csináltad már.
A kérdező hozzászólása: Ez tuti? Mert a mostani pasim azt mondja, h neki nagyon jó velem. Pedig tapasztalatot csak azzal az elõzõvel meg most vele tudtam szerezni..
Nem attól lesz valaki jó az ágyban - legyen akár férfi, akár nõ -, h hány partnerrel volt már szexuális kapcsolata! A szexualitást tanulni kell és tanulni komoly kapcsolatban lehet a legjobban, nem egyéjszakásokban! Minden embernek más és más igényei vannak, ennek értelmében mindenki igényeinek nem kell és nem is lehet megfelelni!

Hogyan tudok egy pasit féltékennyé tenni úgy hogy? Lent.

KIcsit bonyolult mert jelenleg neten/facen/ tartjuk a kapcsolatot,külföldön van még egy darabig,Kicsit féltékennyé akarom tenni hogy lássa nem csak ? tud idegesíteni.Nem akarok közönséges lenni de azért érezze hogy az neki szól.Lécci segítsetek.

Legjobb válasz: bár gyerekesnek tartom az ilyesmit,de mivel õ látja a közös üzifalon hogy mit csinálsz igy kiirsz valamit ami olyan mintha valakinek szólna,egy másik pasinak pl.de ne legyen tul konkrét mert el is veszitheted õt.vagy lájkolsz más pasik képét vagy irsz alá valamit...ezeket ugye látja

bár gyerekesnek tartom az ilyesmit, de mivel õ látja a közös üzifalon hogy mit csinálsz igy kiirsz valamit ami olyan mintha valakinek szólna, egy másik pasinak pl.de ne legyen tul konkrét mert el is veszitheted õt.vagy lájkolsz más pasik képét vagy irsz alá valamit...ezeket ugye látja
Mondjad Neki, hogy találkoztál Valakivel és elakarta kérni a telefonszámodat. Te nem adtad, de még lehet, hogy összefuttok, mert egy helyre jártok (kitalálod hová). Sok sikert, de ne lépj túlzásba!

Hogyan tudom, ugy kielégíteni a pasimat, hogy neki is jó legyen és hogyan tudok elmenni ugyhogy tökéletesen érezzem magam?

Légyszi segítsetek, sürgöss lenne, tudom hülyén hangzik de szeretném elérni hogy a pasim minnél több ideig birja és azt, hogy tökéletes legyek az ágyban. Kérlek segítsetek és minden egyes trükköt írjatok le légyszi. Köszönöm szépen egy "kétségbe" esett csaj!!

Legjobb válasz: A pasid akkor fogja tovább bírni, ha hogy is mondjam. Kézimunkázol. És amikor a csúcsra érne abbahagyod, és vársz egy picit. Utána újból elkezded és megint abbahagyod. Ezzel azt éred el, hogy sokkal késõbb élvez majd el. Minél többször teszed ezt, annál jobban fog neki menni. És ami nem mellékes, nagyon élvezetes a fiú számára... Mikor azt hiszi mindjárt, ... akkor te közlöd vele,hogy majd. :)

A pasid akkor fogja tovább bírni, ha hogy is mondjam. Kézimunkázol. És amikor a csúcsra érne abbahagyod, és vársz egy picit. Utána újból elkezded és megint abbahagyod. Ezzel azt éred el, hogy sokkal késõbb élvez majd el. Minél többször teszed ezt, annál jobban fog neki menni. És ami nem mellékes, nagyon élvezetes a fiú számára... Mikor azt hiszi mindjárt, ... akkor te közlöd vele, hogy majd. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat! Ebben tényleg sokat segítettél, ezt eddig nem nagyon tudtam. Nagyon köszönöm!!

Nem tudom, hogy hogyan smároljak, hogy a pasinak is jó legyen. Mert hallottam már olyant, hogy ez miatt hagyta el a fiú a lányt, mert nem jól smárolt. Tulajdonképpen mit is csináljak a nyelvemmel?

Legjobb válasz: Mindenkinek más a smárolási stílusa. Majd ha kipróbálsz néhány pasit e téren, magad is látni fogod. Van aki úgy smárol, hogy az ember majd elalél, - ezt nehezebb jellemezni, mint a rossz technikákat, mert akkor az ember nem arra figyel, hogy ki mit hogyan mozgat, hanem alél :D:D:D - ami a rosszakat illeti, van a lepényhal technikás (a másik szájába tömött, lusta nyelv), van, aki hátranyomja a fejed és majd' a nyakadat töri (kezdõ srácoknál gyakori :D ), van, aki összenyálazza a szádat, van, aki harap (ez csak ritkán jó), van, akinek alig érzed a nyelvét, van, aki nem is szereti nyelvesen, és ha mégis megpróbálod erre rávenni, úgy érzed magad, mint aki kellemetlen szájsebészeti beavatkozást hajt végre erõszakkal, stb. stb... Ezzel azt akartam kifejezni, hogy 1. azt is nézd, hogy NEKED jó legyen - milyen kapcsolat az, ahol csak Te akarsz megfelelni, és félsz, hogy elhagynak? Elég hervasztó! A járás (és a házasság sem) az, hogy a lány "kiszolgálja" a fiút - az a srác, aki elhagyta a csajt, mert nem jól smárolt, elgondolkozhatna azon, nem-e õ rontott el valamit; 2. akkor klappol a dolog, ha mindkét fél azonos smárolási stílusokat kedvel, és nem mellesleg igazán vonzódnak egymáshoz :) Nekem többen mondták a csókolózás terén aktív 13 évem során, hogy jól csinálom, sokak szerint "a legjobban", de hallod, nem tudom elmagyarázni, pontosan mit szoktam olyankor csinálni! Átölelem a partnert, ez nagyon fontos! De hogy a nyelvemmel mit... passz... jár magától :D Ajánlom, keress rá Munch A csók c. festményére. (Vagy Rodin A csók c. szobrára.) De Munch jobban visszadja az élményt - a két résztvevõ arca összemosódik, nem különül el. Igazán jól csókolni talán abból fakad, hogy élvezed a szituációt, a partnert, és csak átadod magad a dolognak, elalélsz, beleszédülsz, és akkor az ajkak, a nyelvek maguktól szédítõ táncba kezdenek! :) De ehhez, hangsúlyozni szeretném, egy olyan partner kell, aki ezt kiváltja belõled!

Mindenkinek más a smárolási stílusa. Majd ha kipróbálsz néhány pasit e téren, magad is látni fogod. Van aki úgy smárol, hogy az ember majd elalél, - ezt nehezebb jellemezni, mint a rossz technikákat, mert akkor az ember nem arra figyel, hogy ki mit hogyan mozgat, hanem alél :D:D:D - ami a rosszakat illeti, van a lepényhal technikás (a másik szájába tömött, lusta nyelv), van, aki hátranyomja a fejed és majd' a nyakadat töri (kezdõ srácoknál gyakori :D ), van, aki összenyálazza a szádat, van, aki harap (ez csak ritkán jó), van, akinek alig érzed a nyelvét, van, aki nem is szereti nyelvesen, és ha mégis megpróbálod erre rávenni, úgy érzed magad, mint aki kellemetlen szájsebészeti beavatkozást hajt végre erõszakkal, stb. stb... Ezzel azt akartam kifejezni, hogy 1. azt is nézd, hogy NEKED jó legyen - milyen kapcsolat az, ahol csak Te akarsz megfelelni, és félsz, hogy elhagynak? Elég hervasztó! A járás (és a házasság sem) az, hogy a lány "kiszolgálja" a fiút - az a srác, aki elhagyta a csajt, mert nem jól smárolt, elgondolkozhatna azon, nem-e õ rontott el valamit; 2. akkor klappol a dolog, ha mindkét fél azonos smárolási stílusokat kedvel, és nem mellesleg igazán vonzódnak egymáshoz :) Nekem többen mondták a csókolózás terén aktív 13 évem során, hogy jól csinálom, sokak szerint "a legjobban", de hallod, nem tudom elmagyarázni, pontosan mit szoktam olyankor csinálni! Átölelem a partnert, ez nagyon fontos! De hogy a nyelvemmel mit... passz... jár magától :D Ajánlom, keress rá Munch A csók c. festményére. (Vagy Rodin A csók c. szobrára.) De Munch jobban visszadja az élményt - a két résztvevõ arca összemosódik, nem különül el. Igazán jól csókolni talán abból fakad, hogy élvezed a szituációt, a partnert, és csak átadod magad a dolognak, elalélsz, beleszédülsz, és akkor az ajkak, a nyelvek maguktól szédítõ táncba kezdenek! :) De ehhez, hangsúlyozni szeretném, egy olyan partner kell, aki ezt kiváltja belõled!
Az a fiú nem volt normális.Te nyelves csokot szeretnél, ehhez át kell egy kicsit dugni a nyelvedet a srác szájába (de ne tul mélyen) És szép lassan körzöl a nyelveddel...kicsit visszahúzod aztán megint betolod..érted?De ezen ne izgulj..minden rendben lesz jönni fog magától...Ha egy fiú egy ilyenért elhagy egy lányt akkor az éretlen, komolytalan és fiatal.Mellesleg a lány is az, mivel csokolni mindenki tud.
Azért ezzel a fenti dologgal ráérsz, ha már a csókolózás jól megy! :) Mondom: egy kapcsolat NEM arról szól, hogy a lány lesi a fiú kívánságait, az meg unottan "értékeli."
Ha a nyelvedet szeretnèd hasznälni mäshol azt lehet mert azt a fajta élvezeteket nagyon szeretik a férfiak és e miatt ha roszul csinälod amit nem lehet csak jol csinälniSzal imädni fog a barätod ha ezt teszed veleCsak nyald mint a fagyit
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!!Sokat segítettetek!!:D

A páromat már egy hónapja nem láttam, dolgozik. Én már nem tudok hinni neki, főleg ugy, hogy már a telefonaimra se reagál. Lehet, hogy egy pasi így lezár egy kapcsolatot, hogy nem mondd semmit?

Az els? pár hétben hitegetet, hogy majd találkozunk, de konkrétat sose tud mondani. Most már azt se tudom, hogy merre van, a telefont nem veszi fel, nem tudom vele megbeszélni a dolgokat. Nekem könyebb lenne ha megmondaná, csak nem tudom, hogy tudnám ezt elérni.?

Legjobb válasz: Nem tudom hány évesek vagytok, de ha a pasi így akar lezárni egy kapcsolatot, akkor meg van róla a véleményem, és neked is legyen meg, egész nyugodtan! Nem értem, mire jó ez az egész, miért kell hitegetni a másikat. Az õszinte beszéd sokkal célravezetõbb. Lehet, -bár nagyon kétlem- hogy tényleg annyira elfáradt, elfoglalt, kimerült, hogy még a telefonokra se tud reagálni, nem hogy találkozni... Bár ez hülyeség, bármerrõl is nézzük. Mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Szerintem hanyagold egy ideig teljesen, ne hívd, ne írj neki, és meglátjuk, hogy mi újság. Ha õ sem keres, akkor elkönyvelheted annak, ami. De lehet, hogy rájön, hogy mekkora marha. Kitartás!!

Nem tudom hány évesek vagytok, de ha a pasi így akar lezárni egy kapcsolatot, akkor meg van róla a véleményem, és neked is legyen meg, egész nyugodtan! Nem értem, mire jó ez az egész, miért kell hitegetni a másikat. Az õszinte beszéd sokkal célravezetõbb. Lehet, -bár nagyon kétlem- hogy tényleg annyira elfáradt, elfoglalt, kimerült, hogy még a telefonokra se tud reagálni, nem hogy találkozni... Bár ez hülyeség, bármerrõl is nézzük. Mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Szerintem hanyagold egy ideig teljesen, ne hívd, ne írj neki, és meglátjuk, hogy mi újság. Ha õ sem keres, akkor elkönyvelheted annak, ami. De lehet, hogy rájön, hogy mekkora marha. Kitartás!!
lehet hogy nem tudja mit mondjon, ezért nem mond semmit... de szerintem hagyjad, ne molesztáld, ezzel úgyse lesz jobb, a pasik nem is szeretik, ha folyton hívogatjék, sõt kiábrándító. ha fontos vagy neki, úgyis keresni fog majd õ.
Szerintem egyértelmû a dolog. Nem akar veled sem találkozni sem beszélni. Elég szépen nézne ki ha hívnám a pasimat és nem veszi fel ami még nem ok hogy kiakadjak, mert elõfordul, de létezik visszahívás is. Ha nemtudom elérni minimum hogy visszahív, ahogy én is õt ha láttam hogy keresett. Szerintem te zárd le ezt a kapcsoltatot. Szerény véleményem szerint az amit mûvel gusztustalan és nem érdemli meg azt hogy foglalkozz vele. A munkára sokmindent rá lehet fogni de azt nem hogy ne hívjon vissza.
Szerintem vedd úgy, hogy megmondta.Zárd le ezt a kapcsolatnak már nem mondható dolgot, és keress magadnak valakit, aki boldoggá tesz.Erre a fickóra pedig egy percel se pazarolj többet!!!

Mit csináljak hogy a pasim haverja megszeressen? Mert nagyon utál és nem tudom mit csináljak

Legjobb válasz: Szerintem semmit. Nem a pasid haverjának kell szeretnie, hanem a pasidnak. Ti elég ha elfogadjátok egymást és normálisan, udvariasan viselkedtek egymással amíg találkozni vagytok kénytelenek.

Szerintem semmit. Nem a pasid haverjának kell szeretnie, hanem a pasidnak. Ti elég ha elfogadjátok egymást és normálisan, udvariasan viselkedtek egymással amíg találkozni vagytok kénytelenek.
Miért utál?
szerintem nem nagyon tudsz mit csinálni rövidtávon. próbálj meg szépen, rendes lenni a barátjával, nem kihasználni, nem nyavalyogni és hazarángatni a parti közepén, stb, és elõbb-utóbb elfogadnak. megérheti a kitartást, utána minden sokkal könnyebb lenne.
lehet, hogy tetszel neki
Szerintem is tetszel neki, és széjjel akar marni benneteket a barátodtól. Ne csinálj semmit sem, pukkadjon meg, ha nem fogad el.
A kérdező hozzászólása: hát nemtudom... csak ugye eddig nagyon sok idõt töltöttek együtt, de még mindig minden nap együtt vannak és mégis utál:/ nem is köszön se semmi. köszönöm a válaszokat:) !
Kérdezd meg tõle (vagy ha úgy nem mered, akkor facebook...), hogy van-e vmi baja veled, vagy nem vagy neki szimpatikus, vagy mi a baj, mert neked rosszul esik, hogy látod rajta, hogy vmi baja van. Ha megbeszélitek, minden kiderül. :)

Honnan tudom igazan hogy a pasimnak jo volt velem az agyban? Milyen jelek leplezik le oket?

Legjobb válasz: Fehéres, ragadós, büdös trutyi folyik végig az arcodon, esetleg a puncid környékén, valamint a pasidnak brutális metszõfogai nõnek, és folyton a nyakadat szívogatja, vagy ha nagyon élvezi, szájba ver téged egy strandpapuccsal! Az ütés erõsségéhez tudod viszonyítani a partnered orgazmusának nagyságát!

Fehéres, ragadós, büdös trutyi folyik végig az arcodon, esetleg a puncid környékén, valamint a pasidnak brutális metszõfogai nõnek, és folyton a nyakadat szívogatja, vagy ha nagyon élvezi, szájba ver téged egy strandpapuccsal! Az ütés erõsségéhez tudod viszonyítani a partnered orgazmusának nagyságát!
Onnan, hogy megmondja. Az én barátom legalábbis megmondja. És mivel tudom, hogy szeret engem és õszinték vagyunk egymáshoz, elhiszem neki. Egy kapcsolat errõl szól, nem pedig arról, hogy találgatunk, vajon milyen volt a másik félnek.
pl. ha egybõl bealszik :)

16 éves vagyok és még nem volt barátom, valamit mindig elrontok:S pedig aztmondják szép vagyok meg jócsaj dee a pasim sosincs csak kavargatok. Szerintetek ezen hogy tudok változtatni? Vagy hogy szegyek fel egy pasit? XD

Legjobb válasz: 16 éves fiú vagyok. Na most simán ide írhatnám, hogy írj privit, aztán majd összejövünk:D Fél tucatnyi ember között, nem sok esélyem lenne rá, hogy érek is vele valamit. Tehát, neten milyen fiúkat találni túlnyomó többségben? Vagy az a fajta aki egy lánynak sem kell, vagy az akinek minden lány csak egy dugásra kell. Na meg vannak az olyanok mint én, akikkel kib.sztak a szüleik, és kivitték õket németországba:D Más dolgom sincs tehát mint gépezni, és mivel - ebben a korban természetes módon - fõként a lányokon jár az eszem, neten ismerkedni. A sok felnõtt idenéz, és elmosolyodik rajtunk, 16 éveseken. Fõleg mikor pl. komoly kapcsolatról beszélünk. Ezért sem mondom, hogy a szerelmemet keresem, az igazit, vagy, a leendõ feleségemet:D ..de nem is csak a dugás érdekel. Annyit mondok, hogy szerintem megérek egy próbát:) Na most lehet privit írni:D

16 éves fiú vagyok. Na most simán ide írhatnám, hogy írj privit, aztán majd összejövünk:D Fél tucatnyi ember között, nem sok esélyem lenne rá, hogy érek is vele valamit. Tehát, neten milyen fiúkat találni túlnyomó többségben? Vagy az a fajta aki egy lánynak sem kell, vagy az akinek minden lány csak egy dugásra kell. Na meg vannak az olyanok mint én, akikkel kib.sztak a szüleik, és kivitték õket németországba:D Más dolgom sincs tehát mint gépezni, és mivel - ebben a korban természetes módon - fõként a lányokon jár az eszem, neten ismerkedni. A sok felnõtt idenéz, és elmosolyodik rajtunk, 16 éveseken. Fõleg mikor pl. komoly kapcsolatról beszélünk. Ezért sem mondom, hogy a szerelmemet keresem, az igazit, vagy, a leendõ feleségemet:D ..de nem is csak a dugás érdekel. Annyit mondok, hogy szerintem megérek egy próbát:) Na most lehet privit írni:D
ha már ilyen büszke vagy rá, kavargass csak tovább XD pasi ráér késõbb. ha gondolod velem is kavargathatsz :D
vegyél fel msn-re és megbeszéljük :F muhahaha
A kérdező hozzászólása: De én még szûz vagyok.. és mindig az igazira várok.. csak msárolok mindig de azabaj hogy a fiuk valéahogy dfélnek odajönni vagy nemtudom..
tudod, velem is van valami baj, bár én fiú vagyok... mindig ráb*szok a kapcsolatokkal :D átbasznak, megegyéb...ha gondolod akkor várlakszeretettel :D
elõzõ vagyok...elfeljtettem oda írni hogy 16/F =)
Hát ennek rengeteg oka lehet, hogy nem össze. Lehet csak rosszul kerested õket és nem etted észre az intõ jeleket amik voltak és figyelmeztettek volna arra, hogy nem lesz hosszútávú a dolog. Ha gondolod szívesen adok tanácsokat meg megbeszélhetjük a dolgot. Van barátnõm több mint egy éve szóval nincs hátsószándékom. Írj privit és megadom a msn-n címen ha szeretnéd: ) 18F
gyakorikérdésekrõl szedhetsz amennyit csak akarsz
Pippants le egyet bõ nyállal

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!