Találatok a következő kifejezésre: Hogy tudassam legjobb barátnőmmel, hogy (2 db)

Hogy tudassam a 'legjobb barátnőmmel', hogy én is létezem, és hogy ne használjon ki?

a barátn?m 14, és én is. bp-n lakik, én érden. a pasija is érdi, aki 18 éves. már többször szakítottak, de most megint együtt vannak. a barátn?m hozzámjön, h nálam, aludjon, de azért , hogy találkozhassan a fiúval. addig én otthon vagyok, ?k meg ketten vhol, (nem akarok velük menni)...rosszul esik, hogy csak azért jön hozzám, mert akar találkozni a fiúval, hozzám csak aludni jön, mert anyukája nem tudja, hogy ezzel a fiúval jár, és ez a kifogás...

Legjobb válasz: Szia.Ez a barátnõ nem a "legjobb barátnõ".Egyenes úton csak egyféle képp tudod megoldani, ha eléállsz, és elmondod neki hogy te nem szálloda vagy, és hogy ne csak akkor legyen rád szüksége ha szállás kell.Ez nem barátság.A barátság egész más, és kérdezd meg hogy ha nem lenne a pasija veled egy városban akkor is ottaludna?Nem hinném.Hidd el egyenesen õszintén mond el neki mit gondolsz, és érzel.Mindig sz egyenes út a járható!!!

Szia.Ez a barátnõ nem a "legjobb barátnõ".Egyenes úton csak egyféle képp tudod megoldani, ha eléállsz, és elmondod neki hogy te nem szálloda vagy, és hogy ne csak akkor legyen rád szüksége ha szállás kell.Ez nem barátság.A barátság egész más, és kérdezd meg hogy ha nem lenne a pasija veled egy városban akkor is ottaludna?Nem hinném.Hidd el egyenesen õszintén mond el neki mit gondolsz, és érzel.Mindig sz egyenes út a járható!!!

Hogyan tudassam a legjobb barátnőmmel hogy a párja szét akar minket választani? Rossz hatással vagyunk egymásra ezt találta ki, meg azt hogy a háta mögött kibeszélem de ez nem igaz! Konkrétan nem akarom kimondani hogy a pasija az.

Legjobb válasz: Az én párom is el akart "tiltani" az egyik barátnõmtõl, de hamar a tudtára adtam, hogy õ is az életem része, bár sokkal kisebb része mint a párom, de ezt el kell fogadnia, hogy szükségem van rá. Megértette, mert nem hülye. Annyi, hogy nem találkoznak így nincs feszkó.

Az én párom is el akart "tiltani" az egyik barátnõmtõl, de hamar a tudtára adtam, hogy õ is az életem része, bár sokkal kisebb része mint a párom, de ezt el kell fogadnia, hogy szükségem van rá. Megértette, mert nem hülye. Annyi, hogy nem találkoznak így nincs feszkó.
Márpedig, ha ért magyarul akkor érdemesebb lenne úgy beszélni. Miért nem lehet kimondani valamit? Gondolod, ha utalgatsz az jobb? Vagy kitalálja és akkor olyan mintha megmondtad volna (csak így kavarásnak hat, ha pedig megmondod, akkor egyenes beszéd), vagy nem találja ki és akkor marhára nem fogja érteni, hogy mi a csudát akarsz. Miért nem lehet egyenesen beszélni?
A kérdező hozzászólása: Mert rosszul jönnék ki belõle.Így is valakinek a baráti társaságból elmondtam konkrétan valamit egy személyrõl, és engem hoztak ki szarkavarónak.Vagy inkább "nyeljem" le a dolgot?
Egy dolgot tehetsz, megmondod neki, hogy szerinted nem vagytok rossz hatással egymásra, és nem beszélted ki a hátad mögött. Ha jó barátnõ, akkor hisz neked. Ha nem hisz, akkor ennek a barátságnak annyi, de nem a pasi miatt, hanem a barátnõd kételkedése miatt.
kb az én legjobb barátnõmmel így ment tönkre a kapcsolatunk.A barátja mindenféle hülyességel tömte a fejét, kevert-kavart és az lett a vége, hogy immár két éve nem beszélünk.Idõközben rájöttem, hogy az ilyen b.nõ, nem is b.nõ.Elejinte nagyon fájt, de ma már nem érdekel egyáltalán
Mond meg neki, hogy úgy érzed a pasija szét akar titeket szedni és neked ez rosszul esik, mert fontos neked. Ha neki már nem vagy fontos és csak a pasi a mindene (akik jönnek mennek, de õ tudja) akkor sajnos vége lehet a barátságotoknak, de még mindig jobb mintha a pasi teljesen megutáltat a barátnõddel a kavarásaival.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!