Találatok a következő kifejezésre: Hogy tud lelkem (32 db)

Nem akarom elveszíteni a párom. Hogy tudnék lelket önteni belé?

Távkapcsolatban élünk, havonta 1-2 alkalommal találkozunk hétvégén. 2,5 éve együtt vagyunk, így is kezdtük, soha nem lehettünk még a másikkal korlátlan ideig... De most valami elromlott, fel akarja adni... Én pedig nem érzem úgy, h ez a megoldás. AKinek hasonló tapasztalata van, kérem, segítsen! Szeretem ?t. Nagyon!

Legjobb válasz: Hát, márpedig így nem mehet a végtelenségig, lehet ebbe fáradt bele. Én is voltam távkapcsolatban, és hiányoztak ilyen apróságok, hogy este elõadás után ott várjon az egyetem elõtt, és andalogjunk kézenfogva a Tisza-parton... :( Hétvégén meg túl sok volt, fõleg, hogy a konfliktusokat nem lehetett jégre tenni, hanem összezárva maradtunk, mert a vendégeskedõ fél nem tudott hazamenni... :S Próbáljatok tenni azért, hogy a helyzet változzon. Amelyikõtöket kevésbé köti a munkája v. a tanulás, az próbáljon mozdulni. 2,5 év után azért már látszik, hogy érdemes-e.

Hát, márpedig így nem mehet a végtelenségig, lehet ebbe fáradt bele. Én is voltam távkapcsolatban, és hiányoztak ilyen apróságok, hogy este elõadás után ott várjon az egyetem elõtt, és andalogjunk kézenfogva a Tisza-parton... :( Hétvégén meg túl sok volt, fõleg, hogy a konfliktusokat nem lehetett jégre tenni, hanem összezárva maradtunk, mert a vendégeskedõ fél nem tudott hazamenni... :S Próbáljatok tenni azért, hogy a helyzet változzon. Amelyikõtöket kevésbé köti a munkája v. a tanulás, az próbáljon mozdulni. 2, 5 év után azért már látszik, hogy érdemes-e.
Ezt rá kell hagynod, mert ha "hisztizel" neki, akkor csak rosszabb lesz. Van, amikor mûködik az ilyen, de csak bizonyos ideig, hosszú távon nem. Vagy mindketten állandó mozgásban vagytok (és így mûködhet, ahogy pl. hírességeknél is akad ilyen, koncert, forgatás, akkor meló van, nagy utazások, és elfogadják egymás elfoglaltságait, hiszen hasonló az életritmusuk), de ha eltérõ ritmusban éltek, ez nagyon nehéz, és ha bármelyikõtök belefárad, hagyni kell, mert egyébként csak szenvedés, azt pedig senki nem akarhatja annak, akit szeret.
http://www.youtube.com/watch?v=WmMenUD0pf8&feature=related Ez az egyik, de többet is találsz róla neten. A férfi neve Nick Vujicic.

Hogyan tudnék lelket önteni magamba?

Hogyan tudnám eloldani a gátlásaimat, ha pl látom, hogy bejövök egy lánynak, akkor nem merem elhívni randira, akkor se ha nekem is bejön, nem merek kezdeményezni, és ha mégiscsak összejön, hogy elmegyünk randizni, nem tudok beszélgetni, egyszer?en leblokkolok, nagyon idegesít? a szitu, de egyszer?en nem tudok kitörni bel?le, légyszi segítsetek!

Legjobb válasz: Mindig legyen a zsebedben 1 feles!

Mindig legyen a zsebedben 1 feles!
spuri :)
TÖLCSÉRREL!
Merõkanál is megteszi. :)
hórdó gecca
Hát félsz az lenni tettben: mi vagy Vágyban? – Szeretnéd birni azt, mit az Életnek ékeül itélsz; s magad Itéletében gyáva lenni? hogy Az „akarom” nyomát a „nem merem” Kísérje?


Hogyan tudnék bejutni egy olyan lány lelkébe, aki szeret magáról képeket küldözgetni, de igazából a jellemét még most sem hagyta kiismerni majd egy évnyi ismeretség után sem?

Csak netes az ismeretség, hatalmas táv van köztünk, sosem találkoztunk még élőben, bár még tavaly nyáron benne lett volna, csak én tartottam, hogy csalódni fogunk egymásban. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy nem tudom kiismerni ezt a csajt, pedig külsőre megőrjít, azóta sem találtam ilyen csajt, aki ennyire bejönne nekem, mint ő. Azzal jön, hogy ő ronda meg kövér, persze ez nem igaz, sőt szerintem ő is tudja, csak jól esik hallani neki a bókokat és ezért is csinálgat képeket magáról aztán küldi át. Az a baj, hogy én szeretném látni a jellemét is, talán már túl sokat várok is tőle, olyat, ami nem is létezik, egy szeretni való, érzelmes, gyengéd lányt, pedig lehet, hogy ő egyáltalán nem az a lány jellemre, akit keresek. Persze rendes velem, bár volt, hogy bunkózott, de az még inkább az ismerkedés elején volt, lényegében nem egy szemét csajnak ismertem meg, pedig a szép lányok általában szóba sem állnak fiúkkal neten sem, szóval ő más ilyen szempontból is. Viszont nem érdeklődik igazán, nem mesél úgy igazán magáról, hogy milyen ő jellemre, mit szeret igazán mondjuk hallgatni vagy mi a kedvenc színe, persze, ha megkérdezem leírja, de valahogy mindig is olyna kis távolsgátartó volt ilyen szempontból, szinte csak arról szól a dumálgatásunk, hogy küld képet magáról, valami szexit vagy épp olyat, amin fikázza magát, hogy nem néz ki jól rajta, nézzek rá, hogy milyen csúnya meg ilyenekt írosgat. Aztán dícsérgetem, ő meg tovább folytatja, felizgat, küldd még több képet, persze van, amikor nem viszi túlzásba, csak egyszerű ruhás képet kapok, máskor meg majdnem meztelen már szinte. Nem tudom kiigazodni rajta, hogy ki is ő valójában, milyen személyiség, pedig engem érdekelne az is, hogy milyen lány jellemre, nem csak a külseje, de ő szerintem ilyen téren nem akar ismerekedni, tőlem sem kérdez ilyet, max mikor megkérdeztem valamit visszakérdezett. Szóval olyan mintha a mi kapcsolatunk csak arról szólna, hogy küldd képeket és én meg dícsérgetem. Csak nekem ez nem jó így, mert nekem nagyon bejön és valamiért nem fogott így még egy csaj sem meg külsőre, ezért is érdekelne a jelleme is, de kezdem úgy érezni, hogy belül valami üresség van benne, még, ha kedvesnek is mutatja magát és elhalmoz képekkel magáról.

Legjobb válasz: Fogadok arra, hogy lelki roncs az a lány...:)

Fogadok arra, hogy lelki roncs az a lány...:)
Elõször nem akartam erre a kérdésre válaszolni, de aztán eszembe jutott valami, ami nagyon fontos és ha van eszed, akkor te is rájössz és tudni fogod a dolgod ezek után. Az internet a kapcsolatlétesítés ábrándja. Csettelgetsz valakivel heteket, hónapokat, s közben úgy érzed, hogy egyre közelebb kerülsz hozzá. Majd egyszer ráébredsz, hogy tulajdonképpen semmi kézzelfogható sincs a kapcsolatotokban, nincs egy stabil pont sem, hiába töltöttél és pazaroltál el idõt vele, mert nincs sem eredmény, sem változás- legalábbis nem olyan, amely jelentõs lehetne bármelyikõtök életében is. Tudnom kellett volna nekem is, mert épp elégszer jártam meg én is ezt az utat. Néha jó érezni, hogy segíthetünk valakin vagy megismerhetünk valakit, kapcsolatot hozhatunk létre õközötte és közöttünk. De sikerül-e ez legtöbbször ? Aligha. Az a néhány személy, akik interneten találtak rá a párjukra, vagy az az önjelölt " pszichológus ", aki interneten keresztül oldotta meg egy adott személy csekély lelki problémáját, az csekély arányt képez a világra nézve. - A valóságban az ember a férjét/ feleségét/ baráti körét a való életben szerzi és a saját életére alapozza azt, nem pedig egy képernyõre. Rendkívül sokat számít, hogy az adott személyt élõben lássuk, halljuk, érzékeljük mindenféle módon és õ is úgyszintén minket. Még ez sem garantált módja, hogy valakit ténylegesen megismerünk, hát akkor az internetnek mennyi esélye van erre nézve ? Ne ámítsa magát senki a hálózatok adta ismerkedési lehetõségekkel. Még a legjobb szándékok ellenére is csõdbe mehet az egész: volt nekem is egy kiváló barátom az interneten keresztül, évekig beszélgettünk egymással. Nem felszínes beszélgetések voltak, hanem mindig tartalmasak. Szinte pillanatok alatt a lejtõbe süllyedt az egész. Amit évekig megalapozottnak és értékesnek találtam, az egy-kettõre szertefoszlott a szemem alatt. És nem arról volt szó, hogy az internetszolgáltató nyugdíjba ment- félreértés. Ez volt az okozó. Csakhogy egy normális kapcsolatban egy félreértés még nem jelenti a kapcsolat végét. Na de bezzeg interneten seperc alatt tönkreteheti azt, amit amúgy évekig " táplált " valaki. Ne szaporítsam a szót tovább, én azt ajánlom neked, hogy szakadj ki a nettes ismerkedésbõl és építs kapcsolatokat a való életben. Amit leírtam azt azért tettem, mert én is többszörös tapasztalat után jöttem rá, hogy mindennek megvan a helye és vannak dolgok, amelyeket nem kellene " elmodernesíteni ", mert csak magunkat hülyítjük vele. Idõ- és energiapazarlás az egész. Csak ezt jobb nem megtapasztalni, hanem elkerülni már az elején.
" csak szeretném megérteni ennek a csajnak a jellemét, személyiségét, mitõl lett ilyen, miért csinálja ezt lehet- több köztünk valaha ilyesmikre gondolok." A mai világban egyáltalán nem kéne csodálkozni ha egy csaj ilyen lett...A marha nagy távolság miatt meg szerintem már eleve nincs értelme próbálkozni nála
A kérdező hozzászólása: Remélem, hogy van neki, a kedvességet azt jól el tudja játszani. Bár nála lehet csak a szépség, divat, ruhák, drága holmik és menõ pasik az életcél.
A kérdező hozzászólása: Hát valami lányt, nõt érdekel priviben kitárgyalhatjuk, vannak normális képei is nem csak erotikusak. De kanos fickók ne írjanak, csak szeretném megérteni ennek a csajnak a jellemét, személyiségét, mitõl lett ilyen, miért csinálja ezt lehet- több köztünk valaha ilyesmikre gondolok. Mostanság túlságosan beleástam magam amúgy is a pszichológiába. :D
Honnan tudod hogy van lelke?
A kérdező hozzászólása: Mondjuk még tavaly az ismerkedés elején eljátszotta azt, hogy hiányzom neki meg kérdezgette mit csinálok éppen, de ez is ennyiben mertül ki nagyjából. Igazából nem vagyok hülye gyerek, tudom, hogy ebbõl én nem jövök ki jól, de pont az esetem, a legrosszabb, hogy egy csaj sem fogott így meg külsõre, pedig rengeteg csaj bejön külsõre, de õ ügyesen elérte, hogy õt akarjam magamnak, akárcsak egy éjszakásra is, csak én meg inkább a normális kapcsolatok híve vagyok. Amúgy azóta voltam már több csajjal is, randi meg kavarások, de igazán egyik sem fogott meg külsõre, meg jellemre sem. Amúgy kívácnsi lennék hány fiúval játszotta már ezt el, gondolom nem én vagyok az elsõ és utolsó.
bocsi nem olvastam végig, csak az elejét, de annyit hozzászólok, hogy a képek NAGYON csalókák tudnak lenni. Láttam én már 100kg-os nõröl is olyan képet mintah 50 kg lenne. olyan póz, fényviszonyok, ruha, esetleg egy kis photoshop, de anélkül is megoldható. Szóval vigyázz! az a gyanúm, hogy élõben sokkal rosszabb, mint képeken.
Gerinctelen féreg.
Amúgy tök jól teszi, hogy nem enged téged közelebb magához.. te többet akarsz de ez egy halálraítélt kapcsolat lenne a távolság miatt és õ is csak rosszul jönne ki belõle ha megszeretne. Szal ez a tippem ha okos a lány.. de aztán lehet csak egy felszínes csaj akinek senkije nincsen és netes emberkék bókjaiból akar önbizalmat nyerni.. az meg nem túl szerencsés.
Nekem nagyon az az érzésem, hogy õ csak kihasznál téged ego-növelésre. Egy lány (épeszû) ha komoly kapcsolatra, vagy bármiféle normális ismeretségre vágyik egy bizonyos illetõvel, akkor nem csak képeket küldözget magáról állandóan. Élvezi, hogy kínozhat, és élvezi, hogy te állandóan dícséred. Számára (gondolom) nem jelentesz többet ennél. De ez csak egy vélemény... Ha magától nem érdeklõdik, már egy éve jóformán, hát akkor elég valószínû, hogy tényleg nem érdekled, mint ember, csak a bókjaid azok, amik vonzzák benned valamilyen szinten..
Nem szoktad nézni az MTV-n a kamureg-et. Múltkor a pasit 2 éven át hülyitették...egy másik pasi

Egy test és több lélek esetében a lelkek hogyan tudnak külön fizikai formát ölteni? Hogy ne egy testben legyenek, hanem mindhárman külön külön a saját testükben?

Egy ismer?sömnek 3 lelke van, és szeretne a 3 lélek külön testeben élni, a maguk fizikai valóságukban. Ha egy fizikai testbe szorultak, hogyan tudnának szétválni? Mi kell hozzá? Mindenkit kérek, hogy tényleg csak komolya válaszokat írjatok!

Legjobb válasz: Honnan tudja hogy 3 lelek van benne??? Ilyenrol meg nem hallottam! Nem valakinek a , szelleme, van benne? :()

Honnan tudja hogy 3 lelek van benne??? Ilyenrol meg nem hallottam! Nem valakinek a , szelleme, van benne? :()
erre könyû a válasz számûzve vanak kel nekik egy test fel kel ajánlani neki másikat ez nem azt jelenti hogy öld meg hanem például fogsz egy háziállatot és megkéred menyen át és így tovább majd minden helyre jön
Szerintem menjen valami komolyabb pszichológushoz, az segíthet rajta, mert agybaja van az tuti. Ha meg nincs baja, akkor csak különcködni akar ezzel.
Ismerõsöd valószínûleg tudathasadásban szenved. Egy orvos tud segíteni rajta.
A kérdező hozzászólása: Volt orvosnál, és teljesen normális, semmi baja nincsen. Csak olyan válaszokat kérek, ami konkrétan ehhez kapcsolódik, köszönöm, nem pedig az ismerõsömrõl véleményt.... -.-
Általában ikreknél van. Ezt nevezik lélekpárnak vagy duellpárnak.

Hogyan tudnék magamon segíteni? Ez lelki problémának számít? Távkapcsolat

Szóval távkapcsolatban élek (60km), és most hogy elkezd?dik az iskola (én végz?s leszek), félek egy picit hogy nem fog egyszerre menni a tanulás is meg a kapcsolat:S... igaz, most az anyagi körülményeink miatt csak 1-2 hetente fogjuk tudni csak látni egymást... de nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni! Elég sokat gondolok Rá, és még tanulás közbe is és ez miatt is aggódok hogy nem fog-e a tanulás rovására menni... Veletek volt már ilyen? hogyan oldottátok meg? El?re kööszönöm az értelmes válaszokat:)

Legjobb válasz: Oh, kérlek, Tanulás szempontjából önfegyelem és kedvezõ idõbeosztás kérdése az egész. A távkapcsolati kérdésben nekem is volt korábban hasonló helyzetem. Fontos a napi szintû kapcsolattartás (levelezés, sms, telefon), hogy megoszd fele kisebb-nagyobb élményeidet, gondolataidat, érzéseidet. Ha õszinte, elmélyült a kapcsolat, menni fog. Az tény, hogy a hiány hatalmas feszültséget tud kiváltani ugyan, de nem hinném, hogy az bármit is rombolni fog - sõt... (durva romantikus éjszakákat tud eredményezni :D) Ugyanakkor megjegyzem: néha-néha lehet kivenni "szabadságot", és együtt lenni.

Oh, kérlek, Tanulás szempontjából önfegyelem és kedvezõ idõbeosztás kérdése az egész. A távkapcsolati kérdésben nekem is volt korábban hasonló helyzetem. Fontos a napi szintû kapcsolattartás (levelezés, sms, telefon), hogy megoszd fele kisebb-nagyobb élményeidet, gondolataidat, érzéseidet. Ha õszinte, elmélyült a kapcsolat, menni fog. Az tény, hogy a hiány hatalmas feszültséget tud kiváltani ugyan, de nem hinném, hogy az bármit is rombolni fog - sõt... (durva romantikus éjszakákat tud eredményezni :D) Ugyanakkor megjegyzem: néha-néha lehet kivenni "szabadságot", és együtt lenni.
A kérdező hozzászólása: oh, köszönöm, igyekezni fogok/fogunk:D amúgy mindennap beszélünk msnen is órákat meg smsben is :) Szóval remélem nem lesz gond:D
Szia! Ne aggódj emiatt. Én is távkapcsolatban élek. A párom és köztem több mint 8000 km van. Õ jelenleg japánban él, én pedig itt. Nekünk sem egyszerû, de minden egyes nap beszélünk, hosszú órákon át. És ez segít abban, hogy át tudjuk vészelni. Azt gondolom hogy 60 km, nem sok. És legalább egy országban vagytok.:) Ha igazán erõs a szerelem, akkor az bármilyen távolságokat képes legyõzni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ezzel sok erõt adtok! :) amúgy megkérdezhetem hogy a párodat hogy ismerted meg? hány évesek vagytok? és milyen gyakran találkoztok?:)

Dupla kérdés: Hogy tudnék újra bűntudatmentesen enni és hogyan győzhetném le ezt a lelki ördögi kört?

Az el?z? félév valami szörnyen nehéz volt…a legjobb barátn?m megváltozott, hátbadöfött és rengetegszer megbántott, most meg egy képmutató színjátékot játszik és úgy tesz mintha semmi gond nem lenne, közben burkolt megjegyzésekkel próbál a padlóra küldeni. Emellett rengeteg negatív változás történt körülöttem, sok fájdalom és csalódás ért, egyszer?en teljesen elvesztettem a régi vidám, optimista énem. Nem találom a helyem, és nagyon nehezen viselem ezt. Az elmúlt id?szakban emiatt egy jó mély gödör fenekén csücsültem, tiszta depi voltam, de csak kirángattam magam és egy sikeres vizsgaid?szakot is összeharcoltam. Szóval úgy volt minden helyre állt. Még azt kell tudni, hogy én olyan ember vagyok, akihez sok ember fordul a lelkiproblémáival és általában sikerül kirángatnom ?ket a depib?l, vagy megoldani a gondjaikat, vagy csak kicsit jobb kedvre deríteni ?ket.

Legjobb válasz: Ha vannak igaz barátaid (nem a fent említett legjobb barátnõre gondolok) akkor nyugodtan mondd el nekik egy alkalmas pillanatban a gondjaidat. Nem kell rejtett módon(fogyás) a tudtukra adni, hogy baj van. Lehet, hogy nem mindenki olyan jó megfigyelõ, mint mondjuk te, és egyszerûen csak ezért nem veszik észre, hogy bajban vagy. Túl szigorú vagy hozzájuk, biztos 99%-uk nagyon szívesen meghallgatna. Mégha nem is tudnak segíteni, az is könnyíthet, ha beszélsz róla. Lehetne ezért az egyik új célod: minden olyan embernek, akiben igazán megbízol, elmondod a problémáid és kikéred a tanácsukat!:-). (A legjobb barátnõd helyett pedig keress egy igazi legjobb barátnõt.)

Ha vannak igaz barátaid (nem a fent említett legjobb barátnõre gondolok) akkor nyugodtan mondd el nekik egy alkalmas pillanatban a gondjaidat. Nem kell rejtett módon(fogyás) a tudtukra adni, hogy baj van. Lehet, hogy nem mindenki olyan jó megfigyelõ, mint mondjuk te, és egyszerûen csak ezért nem veszik észre, hogy bajban vagy. Túl szigorú vagy hozzájuk, biztos 99%-uk nagyon szívesen meghallgatna. Mégha nem is tudnak segíteni, az is könnyíthet, ha beszélsz róla. Lehetne ezért az egyik új célod: minden olyan embernek, akiben igazán megbízol, elmondod a problémáid és kikéred a tanácsukat!:-). (A legjobb barátnõd helyett pedig keress egy igazi legjobb barátnõt.)
A kérdező hozzászólása: Volt hogy próbáltam már elmondani nekik, de nemis tudom...nem nagyon értettek meg...amit nem csodálok, mert nem érzik azt, amit én. Nem nagyon éreztem, hogy segítenének vagy ilyesmi. Inkább csak megdöbbentek, a hallottakon, aztán tovább is léptek. Jobb lenne egy szakembert találni, de mint mondtam nincs rá pénzem nagyon...szüleim meg nem szeretném ebbe belevonni. Nem tudom hogy mit csináljak. Amúgy már viszonylag normálisnak mondhatóan eszegetek, csak futok mellette sokat, hogy legyõzzem a kajálással járó bûntudatom. És megint megvannak a kitûzött célok meg ilyesmik, szóval most úgy viszonylag jól vagyok meg minden, de szeretnék végre teljesen kilábalni ebbõl a helyzetbõl...úgy hogy ne kelljen állandóan attól rettegnem, hogy mikor zuhanok vissza a "szakadékba".

Nagyon szomorú vagyok! Kikészít a válás előtti időszak. Az én szüleim is anno elváltak én nem akartam hogy ezt a gyerekeim is átéljék. Hogy tudnék könnyíteni a család lelki bajain?

A feleségem elhagyott egy másik férfiért, aki 21 éves a feleségem 30 éves. Még ez nem is lenne olyan nagy probléma de, van két gyerekünk ?k itt maradtak velem még ez sem probléma, s?t örülök neki, imádom ?ket de, hetek óta feléjük sem néz, nem küld pénzt egy szelet csoki nem képes nekik küldeni de, még csak látni sem akarja ?ket. Nagyon el vagyok keseredve és nagyon nehéz ezt feldolgozni. Sajnos a feleségemnél nagyon nagy a rózsaszín köd. Lehet, hogy ezért nem látja az élet fontos dolgait? Sajnos hallottam hogy azt mondta az egyik barátn?jének, hogy lemond a ház felér?l, hogy ne keljen gyerektartást fizetnie. (Az els? tárgyalás Januárban lesz). Én err?l arra következtetek, hogy egyáltalán nem is akar mozdulni a gyerekei felé. Ilyen nagyúr lenne a szerelem? De hát az mulandó. Szerelem minden áron, ilyen áron?

Legjobb válasz: Te jó ég!!Egy anya hogy tudja eldobni a gyermekeit??? Iszonyú! Én is válófélben vagyok a férjemtõl, egy 1 éves babánk van, de õ se sûrûn nézi meg a csöppet, én hazajöttem a szüleimhez, õ maradt a házban, de csak látogatóban vagyok, mert én a ház felére azért igényt tartok. A bébimmel valahol új életet kell kezdenem. 28 vagyok. De a csöppem nélkül megbolondulnék, viszont sajnos vannak olyan anyák akik nem. :( De ha eddig törõdött velük, nevelte, szerette õket, biztos vagyok benne, hogy észhez tér és megbánja amit tett. A szerelem vak tud lenni, de csak egy darabig. Reméljük még idõben ráébred arra mekkora hibát követ el. Bár nem tudom te visszafogadnád-e?! Borzasztó lehet. Kívánom mihamarabb rendezõdjenek a dolgaitok. Szerintem ne keresd, ne tégy szemrehányásokat, mert az csak szítaná a helyzetet. Hidd el hiányozni fogtok neki, csak ezt az idõt ki kell várni. Nem tudom elhinni, hogy elhagyja a saját gyerekeit. Majd ha földreszáll, biztos keresi õket, remélem mihamarabb

Te jó ég!!Egy anya hogy tudja eldobni a gyermekeit??? Iszonyú! Én is válófélben vagyok a férjemtõl, egy 1 éves babánk van, de õ se sûrûn nézi meg a csöppet, én hazajöttem a szüleimhez, õ maradt a házban, de csak látogatóban vagyok, mert én a ház felére azért igényt tartok. A bébimmel valahol új életet kell kezdenem. 28 vagyok. De a csöppem nélkül megbolondulnék, viszont sajnos vannak olyan anyák akik nem. :( De ha eddig törõdött velük, nevelte, szerette õket, biztos vagyok benne, hogy észhez tér és megbánja amit tett. A szerelem vak tud lenni, de csak egy darabig. Reméljük még idõben ráébred arra mekkora hibát követ el. Bár nem tudom te visszafogadnád-e?! Borzasztó lehet. Kívánom mihamarabb rendezõdjenek a dolgaitok. Szerintem ne keresd, ne tégy szemrehányásokat, mert az csak szítaná a helyzetet. Hidd el hiányozni fogtok neki, csak ezt az idõt ki kell várni. Nem tudom elhinni, hogy elhagyja a saját gyerekeit. Majd ha földreszáll, biztos keresi õket, remélem mihamarabb
Ezen már kár rágodnod, hogy milyen a feleséged. nem fogsz tudni változtatni. nem a szerelem ilyen a feleséged ilyen. én is elválltam, de soha nem hagytam volna a gyerekeimet el. a gyerekek majd megszokják nincs anya, a lényeg te soha ne bözitsd a gyerekeid ellen. erre vigyázz hogy soha ne mondj rosszat róla elöttük, igza dicsérni sem kell vagy mellé állnod. a gyerekeknek ez nagyon nehéz lesz, de gondolom elötte sem minta anya volt. próbáld az életed velük újra kezdeni, és egy olyan nöt szeretni legközelebb aki anya tud lenni a tieid és az övéjinek is ha kell.
Ennel nagyobb bunt egy edesanya nem kovethet el, mint amit o tett. Most a gyerekeket 1000-szer jobban kell szeretned, ez az egyetlen szo lebegjen ejjel-nappal elotted, hogy szeretet, vigyazz az egeszsegedre is, hogy nevelni tudd oket. Ahogy irom a sorokat mar sirok is, mert ezt nem lehet kibirni, nagyon sajnalom a gyerekeket, es teged is. Adjal meg nekik mindent, amit tudsz, szia.
Én biztos vagyok benne, hogy ez a nagy szerelem nem fog sokáig tartani. Egy 21 éves fiú még gyerek, éretlen a komoly kapcsolatra. A feleséged kitombolja magát, a pasi majd szépen elhagyja, megcsalja, remélem jól pofára esik és próbál majd visszamenni hozzád. Az már a Te döntésed, hogy akkor mit teszel, DE én a helyedben a bíróságon belemennék abba, hogy inkább a ház felét kérem gyerektartás helyett. A gyermekeidnek biztos otthon kell, ha õ otthagyta egy fiatal suttyóért õket, ki tudja késõbb mire lenne képes? Lehet, hogy követelné a ház eladását, mert épp jön egy új pasi, akinek pénz kell és szerez valahonnan neki, ez extrém eset, de egy ilyen nõvel szemben mindenre fel kell készülni. Sajnos a gyerekek biztosan nem ússzák meg lelki sérülés nélkül, nem is tudom mi lenne a jobb nekik, ha nem látnák az anyjukat vagy ha igen, de szembesülniük kellene azzal, hogy érdektelen velük. Mindkettõ nagyon rossz verzió, én a helyedben kikérném egy pszichiáter véleményét, vannak a neten ingyenes oldalak is, mert mindent el kell követned, hogy a lehetõ legkissebb traumát éljék csak át. A feleséged pedig egy torzult lelkû nõ, 100-ból 1, ha megteszi ezt a gyermekeivel, mert nincs az a rózsaszín köd, ami el tudja nyomni a gyermekeim iránt érzett szeretetet. Remélem sokszorosan visszakapja az élettõl az általa okozott fájdalmakat. Neked pedig minden tiszteletem, le a kalappal az ilyen apa elõtt, hidd el, a gyermekeid meg fogják hálálni amit értük teszel, mert csak rád számíthatnak ezen a világon. Remélem a körülményekhez képest szép ünnepeket tudsz neki varázsolni, boldog karácsonyt kívánok nektek, neked pedig nagyon sok erõt és kitartást! Bízz a nõi nemben, ne általánosíts, sajnos kifogtad a legrosszabbat, de nagyon sok nõ van, akit boldoggá tudnál tenni, remélem megtalálod majd a párod.
hát ezek után ne engedd , ha valami hirtelen változás beállna nála, hogy elvigye a gyerekeket:( miylen anya az ilyen..de abban igazuk van az elõttem szólóknak, hogy ne buzditsd az anyjuk ellen õket, bár a soraidból nem olvasom ki, hogy ez szándékodban lenne..jó egészséget és kellemes, boldogabb ünnepeket kivánok nektek!kitartás! :-)
Ez így elég kevés infó, hogy tudjak tanácsot adni. Mégis mi történt?
Csak azt tudom javasolni hogy keress mihamarabb munkahelyet, ami akár jobb is lehet mint az elõzõ, jobb emberekkel. Sajna tudom mit érzel. Én tavaly jártam így, és még a mai napig is rosszul érint. :(
Nekem hasonló esetekben mindig a nagymamám jut eszembe. Õ szokta mondani, hogy "mindenki visszakapja egyszer... A sors nem siet, de nem is felejt..." Ezek alapján már csak ki kell várni ezt. Nem fog akkor a markába röhögni sokáig. Csak ennyi vígaszt tudok mondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen azoknak, akik a takaritó nevû felhasználónak irtak vigasztaló sorokat. Valaki irta, hogy konkrétabban irjam le az esetet, ezt nem szeretném, hátha az érintett személy is jár ezen az oldalon. Nem szeretném, hogy lássa, mennyire fáj ez nekem. Priviben meg irnám, de ugysem tudok semmit csinálni az illetõvel, legalábbis egyenlõre nem. Bár továbbra is szivesen fogadnék ötleteket, hogy megfizessen a dolgokért. És nem csak én köszönhetem neki, hogy elvesztettem a munkahelyem, hanem még legalább 4 ember.Mindenkit kirugatott maga körül, mert csop.vez. pozicióra pályázik.
Isten nem ver bottal. Vigasztaljon, hogy lehet, hogy az élet más területán, vagy késõbb ezt még visszakapja. Lehet, hogy õt nem rugták ki, de pl. éppen válófélben van, bukásra áll a gyereke, nem talál párt magának, bebukóban a hitele stb. Nekem is volt egy "ellenségem". Tönkrement a házassága, ennek legalább örülök:-). Nem biztos, hogy neked kell bosszút állni, majd az élet megteszi helyetted.
Az elõttem szólónak abszolút igaza van! Nekem is ismerõs ez a szituáció. Rövid történet: kisebb cégnél voltam több mint 3 évig "középvezetõ", volt egy beosztottam, aki addig verte a nyálát a fõfõnökségen, míg el nem küldtek és õt vették a helyemre. Kb. másfél év múlva hatalmas baklövések sorozatát követte el, több mint 3 milliós kárt okozva a cégnek.

Hogyan tudnék segíteni a lelki beteg kutyámnak? Többi lent.

Menhelyr?l hoztuk de még mielött bekerült majd nem agyon verték és a menhelyen a kutyák megtépték. Szeretnék neki segíteni csak nem tudom hogy hogyan tudnék lécci az ? érdekébe írjatok.

Legjobb válasz: Azt azért jó volna tudni, hogy ez nálatok miben nyilvánul meg. Elbújik valahova, nem engedi magát megsimogatni, uram bocsá' morog? stb, stb... De akárhogy is, az elsõ és a legfontosabb ez esetben a türelem. Méghozzá sok, nagyon sok. Ha elbújik egy általa biztonságosnak vélt helyre, akkor hagyjátok, ne erõltessétek, hogy elõbújjon. Csináljátok nyugodtan a dolgotokat úgy ahogy máskor is tennétek. Amikor elérkezettnek látja az idõt arra, hogy elõjöhet, akkor elõ is fog jönni. De hosszú folyamat lesz, hetekbe akár hónapokba is beletelhet. Egyébként épp Jan Fennel is írt a Kutyapszichológia címû könyvében egy menhelyrõl befogadott kutyáról és arról, hogyan szerezte meg a bizalmát, érdemes lenne elolvasni, ötletet mindenképpen adhat. Innen letöltheted: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Azt azért jó volna tudni, hogy ez nálatok miben nyilvánul meg. Elbújik valahova, nem engedi magát megsimogatni, uram bocsá' morog? stb, stb... De akárhogy is, az elsõ és a legfontosabb ez esetben a türelem. Méghozzá sok, nagyon sok. Ha elbújik egy általa biztonságosnak vélt helyre, akkor hagyjátok, ne erõltessétek, hogy elõbújjon. Csináljátok nyugodtan a dolgotokat úgy ahogy máskor is tennétek. Amikor elérkezettnek látja az idõt arra, hogy elõjöhet, akkor elõ is fog jönni. De hosszú folyamat lesz, hetekbe akár hónapokba is beletelhet. Egyébként épp Jan Fennel is írt a Kutyapszichológia címû könyvében egy menhelyrõl befogadott kutyáról és arról, hogyan szerezte meg a bizalmát, érdemes lenne elolvasni, ötletet mindenképpen adhat. Innen letöltheted: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Hát, nem akarok ismeretlenül kritizálni senkit, de alapból úgy kezdõdik a dolog, hogy olyan kutyát nem igazán szabadna elhozni menhelyrõl amin látod hogy zárkózott és félõs, mert lehet hogy sajnálod de lehet ha hazahozod OTT IS OLYAN LESZ. És nem csak a levegõbe pofázok, tapasztalat, járok ki menhelyre 2éve önkéntesnek bár nem szeretnék ezzel felvágni. Az a lényeg, hogy legyél minél többet vele. Csak üldögélj, kedvesen, hallkan beszélj hozzá és várd ki amíg õ közelít hozzád, lehet hogy ez bele fog tellni pár hónapba de megéri várni, mert ha sikerül feloldanod egy életre elválaszthatatlan barátod lesz.
Milyen menhely az, aki hagyja, hogy összekapjanak a kutyák? :S Mindenesetre ne érzékeltesd a kutyádat, hogy mi történt vele, mert annál rosszabb lesz. Nekik is idõ kell mindehhez, de foglalkozz vele sokat, játszál és idõvel megnyugszik.
itt tudnak segíteni: http://kutyadoki.blogspot.com
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Én épp otthon ülök mert volt egy térdmûtétem és még nem tudok suliba menni. Ezért a fél napo vele töltöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!