Találatok a következő kifejezésre: Hogy tud csaj (151 db)

Hogy tudnék csajt szörözni pestön?

Vidéken élök csak itt kevés lány van, mög visszahúzódó vagyok. Ha fõ mék pestre ott hun tudnék csinos csajokkal ismerkedni?

Legjobb válasz: Neked valóak a Méta utcában vannak.

Neked valóak a Méta utcában vannak.
Há még váláki nevetni merészel, fogom mágám oszt idehozom jobbógynak a pálócfõdemre! Elkél a munkós, kell kinek fógátni az ásót a fõdbe, meg kápólgátni a póréhágymót, meg a pádlizsónt, meg a kárálóbét, meg a páprikót, párádicsomot, liláhágymót, vöröshagymót, répót, retket meg metszeni kell a gyümõcsfáimát! Dérek legény kell ide há vóná váláhol! De nágy melegben nem levenni á felsõt legények ám, én kertemben nincsen sztriptíz! :D Á víszontlóóótósra! :D
:D
xd
Leány vok . Hijjá föl . Disznózsir legyen nálad , mört még nöm járattak bé eléggé .
De ha vóna kedved ákkor ellótogáthátnól hozzóm, osztán megköttethetne ismeretségünk, oszt vónánk bódogok ketten! Megtanítánólak így beszíni pálócul, te meg megtanítónál engem szögediesen! a pesti jányok nem neked valóak, én vagyok itt a váláki :D
Hóóóóót kérlek szépen én is szeretnék egy rendes fiút, há lenne de sájná nincsen itt pálócföldön :)
A kérdező hozzászólása: Vidékrû mék fõ, de ez szerintem nem szégyen! Kedvenc zeném: Agócs Alexander. Még nem régóta van netem, ez azért is jó mert sok infót, kiírnak, mög tudom a falunapok dátumait is. De, pest azért más löhet, ott is van gondolom röndös csaj, csak hun? Azért kérdezöm, nem fizetõsre gondolok, hanem aki akar ilyen röndös fiút, amilyen én vagyok. Nem iszom, nem dohányzom.
Rakjá szép fölniket a Zötorra.
Hát szõrözni csak ott tucc, ahun szõr is van. De ha sokat szõrözöl, csaj nékû maracc.
E hun vannak é. Pöstrû is vannak ám itten a gyikon. Mönnyön a privát fülekre oszt írjon rájuk. Agyy isten kend!
Nyóckõ az kõ
Hát, sok ösélyed nincs, töstvérem, az beztos....
Pöstörzsébet, Förencváros, Újpöst, mög a többi részén a falunak.
Nöcsök, csök nöm ögy Szögödi?: O :D
A kérdező hozzászólása: Na, vótam pestön!! Háááát, mit mondjak? Mindenki rohan mindenhova! Ismerködni nem tudtam! Nem ismerök sénkit! A körútun öttem égy hamburgert. Hun löhet ott ismerködni? Szórakozóhelyre menjek? Ott mennyi a belépõ?...és hogy csinájjam?

Tini srácok, kamaszok, ti melyik lányhoz mennétek oda akkor, ha nem tudnátok, hogy van-e pasija vagy sem? Mik a jelek, amikből leveszitek, hogy a csajnak és nincs pasija? Ha kezdeményeztek szingli csajokkal, akkor hogy tud titeket "ottartani"?

Nagyon hülyén hangzik a kérdés, de iszonyúan fontos! Nyugodtan reklamáljatok, ha nem értitek! :D

Legjobb válasz: Nagyjából értem mire gondolsz, vagyis nem biztos,de leírom,h szerintem mire: Ugye azt h van e pasija egy csajnak vagy sem,azt manapság ha más nem a bugyuta közösségi oldalakról ki lehet találni,vagy legalábbis lehet következtetni(jóllehet néha rosszul,de ez most mind1). Ha ez ugye már nyilvánvaló,hogy van,akkor egy egyedülálló fiú bátrabban oda mer menni egy ilyen csajhoz beszélgetni,mert így nem gonolják róla,h akarna valamit. Ugyanez esetben,ha a láynnak nincs senkije akkor lehet h nem mer odamenni,mert még azt gondolják h akar tõle valamit,és ez kínos neki. Ez olyan mint az osztályokba,ha egy fiú és egy lány egymással beszélget,akkor máris össze akarják hozni õket. Valami ilyesmirõl lehet itt szó,ha jól vettem ki, csak azt nem értem,hogy mi itt a kérdés?

Nagyjából értem mire gondolsz, vagyis nem biztos, de leírom, h szerintem mire: Ugye azt h van e pasija egy csajnak vagy sem, azt manapság ha más nem a bugyuta közösségi oldalakról ki lehet találni, vagy legalábbis lehet következtetni(jóllehet néha rosszul, de ez most mind1). Ha ez ugye már nyilvánvaló, hogy van, akkor egy egyedülálló fiú bátrabban oda mer menni egy ilyen csajhoz beszélgetni, mert így nem gonolják róla, h akarna valamit. Ugyanez esetben, ha a láynnak nincs senkije akkor lehet h nem mer odamenni, mert még azt gondolják h akar tõle valamit, és ez kínos neki. Ez olyan mint az osztályokba, ha egy fiú és egy lány egymással beszélget, akkor máris össze akarják hozni õket. Valami ilyesmirõl lehet itt szó, ha jól vettem ki, csak azt nem értem, hogy mi itt a kérdés?
A kérdező hozzászólása: Pontosan erre gondoltam, viszont majd megfogalmazom érthetõbbem. :)
majd??? de mégis mikor?:DD
Amelyik csaj jelzi valahogyan, hogy érdeklem (pillantások, mosoly, beszédbe elegyedés, stb.), és persze láthatóan nincs ott a párja, annak valószínûleg nincs pasija. Ha nem jelez semmit, akkor nem lehet tudni. De szerintem az az általános szabály, hogy a fiatalok legalább háromnegyedénél lehet próbálkozni, mert vagy nincs senkije, vagy éppen szeretne váltani egy jobbra, stb.

Egy olyan csajt, akirol elterjedt, hogy barkivel lefekszik, soha nem volt komoly kapcsolata csak ilyen egyejszakas hogy tud KOMOLYAN venni egy olyan pasi, aki az utobbi idoben csak jatszadozik a csajokkal?

Legjobb válasz: 1. Nem veszi komolyan, miért is venné? Nyilván senki sem tud komoly kapcsolatot elképzelni egy olyan lánnyal, aki mindenkivel összefekszik. Nem túl bizalomgerjesztõ az értékrendje. 2. Miért venne bárkit is komolyan egy srác, aki csak játszik mindenkivel? Nyilván el tudja veled hitetni, hogy komolyan vesz, de utólag úgyis kiderül, hogy csak móka voltál.

1. Nem veszi komolyan, miért is venné? Nyilván senki sem tud komoly kapcsolatot elképzelni egy olyan lánnyal, aki mindenkivel összefekszik. Nem túl bizalomgerjesztõ az értékrendje. 2. Miért venne bárkit is komolyan egy srác, aki csak játszik mindenkivel? Nyilván el tudja veled hitetni, hogy komolyan vesz, de utólag úgyis kiderül, hogy csak móka voltál.
Úgy, hogy meglátta benne azt amit sokan nem látnak, mert mindenki a pletykákra hallgat és megsem próbálják megismerni a lányt.
Mivel a vér nem válik vízzé, így valószínûleg nem sok esély van arra, hogy bármelyikük változzon.Így aztán semmi garancia sincs arra, hogy az adott csajt a pasi komolyan veszi, maximum vele hiteti el ezt.


Lányok/Fiúk, 7. -es vagyok és, hogy tudnék egy nagyon jó csajt felszedni aki 8. -os és egy 9. -esbe szerelmes?

Már 2 éve nagyon belévagyok esve mindenki mást akinek bejöttem visszautasítottam, mert csak ő tetszik, de ő meg le sem sz*rja a fejem! (a 9.-es srác meg így van vele!)

Legjobb válasz: Na szóval: 1. 7-esen inkább tanulj. 2.Ha a csaj leszarja a fejed, akkor jöjj össze azzal a csajjal, akinek bejössz. 3. Ha mindenáron az a csaj kell, akit mondtál, akkor hívd el valahová, és szembesítsd azzal, hogy a 9.-es srác leszarja a fejét, ezért inkább téged válasszon, mert te szereted. Remélem, segíthettem... Sok sikert hozzá!

Na szóval: 1. 7-esen inkább tanulj. 2.Ha a csaj leszarja a fejed, akkor jöjj össze azzal a csajjal, akinek bejössz. 3. Ha mindenáron az a csaj kell, akit mondtál, akkor hívd el valahová, és szembesítsd azzal, hogy a 9.-es srác leszarja a fejét, ezért inkább téged válasszon, mert te szereted. Remélem, segíthettem... Sok sikert hozzá!
A kérdező hozzászólása: Kösz, ma tudtam meg hogy már nem tetszik neki a 9.-es! :) am az meg jó ötlet hogy elhívjam valahova, már gondolkodtam rajta csak nem tudom hogy lenne e rá bátorságom... Am meg nyugi szoktam tanulni, egy erõs suliba járok, szóv. muszály!
Király, 1.vagyok. Na, odamész hozzá, köszönsz neki, elhívod... Közben meríts abból önbizalmat, hogy ha sikerül, lesz egy jó csajod. Holnap kérdezd meg és tájékoztass a fejleményekrõl :D

Miért menekülnek a lányok a kedves fiúk elől, miért nem tudnak hozzájuk vonzódni, hogyan tudnék tapló lenni, akikre buknak a csajok?

Nem kell a körítés, ez van, tapasztaltam, nem bírjnak vonzódni egy velük kedves, rendes fiúhoz, csak az ilyen bunkó, nagyszájú, velülk kutyaként bánó fiúkhoz tudnak vonzódni a csajok, az összes ilyen. Volt egy kedves, de csúnyácska lány és én rendes voltam vele, pedig előttem egy fiú sem akart tőle semmit és végül mégis csak barátnak akart, mert túl jó voltam hozzá és nem vonzotta. Aztán ott van egy másik csaj, nagyon szép, vonzó, de önbizalomhiányos, elégedetlen az alakjával, pedig nekem nagyon bejött, errre ő is csak barátnak tart és úgy szeret, mint egy barátot ki is jelentette, de különösebben nem is érdeklem, pedig én megadnék érte is mindent, hogy együtt lehessünk, mégis ez a hála érte. Minden csaj ilyen külsőtől függetlenül, mindnek a rossz fiúk kellenek, akik emberszámba sem veszik őket, én is szeretnék ilyenné válni, de eddig nem jártam sikerrel, mert ha bunkóztam, akkor a külsőm miatt dobtak a csajok, mert nem vagy egy jó pasi az tény, de amikor annyi gané kinézetű, bunkó arcnak van nője, sokszor nem is akármilyen, nem hiszem, hogy nekem ne juthatna barátnő, ha csak nem vagyok a legrondább fiú a világon, mert akkor végem is van.

Legjobb válasz: Nem minden csaj olyan. Maradj önmagad, eljön az ideje.

Nem minden csaj olyan. Maradj önmagad, eljön az ideje.
Ennek a kérdésnek a kiírása már elég jó kezdet a taplósághoz és bunkósághoz a nõk felé, úgyhogy ha ez a cél, gratulálok, jó úton haladsz.
Mindenképpen maradj önmagad! Ha nem is most, de nemsokára azok a lányok is rá fognak jönni, hogy olyan párra van szükségük, aki szereti, tiszteli õket. És ezt a taplók sose fogják megtanulni. :) 16L
Te korlátolt barom, nem taplónak kel lenni, ezt csak a sok hozzád hasonló önbizalom hiányos idióta találta ki magának.
Maradjon önmaga? Olvassátok már el újra, hogy milyen beteges hülyeségeket írt! Ilyen gondolkodású emberrel épeszû nõ nem akar járni. Alapból olyan lenézés jön le az egész írásodból minden nõ és nagyjából minden pasi iránt is. Aki ennyire lealacsonyít másokat, hogy ehhez viszonyítva lássa magát jónak... hát, ott elég nagy gondok vannak. Kérdezõ, én inkább azt mondom, hogy ne maradj önmagad. Tudom, ez így hülyén hangzik, de vannak dolgok, amiken érdemes lenne változtatnod szerintem. Persze azt az énedet tartsd meg, hogy kedves vagy a lányokkal, mert ez abszolút pozitív. Ne legyél bunkó, mert ha megfigyeled, hogy milyen jellemû és milyen szellemi színvonalú csajoknak jönnek be a bunkók...ne akarj olyan lányt szerintem. Maximum annyit kéne inkább tenned, hogy legyél kicsit poénkodósabb (ne beszólogatós!!), legyél lazább, spontánabb, ilyesmik, ezeket a dolgokat kedvelik a lányok. És úgy alapvetõen ne gondold ilyen rossznak a világot, mert itt romlik el egyértelmûen a helyzeted, és ez érzõdik valakin, ha ilyen, és a legtöbb embert ez taszítja. Próbáld ezt leküzdeni, keresd az életben a szépet inkább. Valószínûleg úgyse ér semmit, amit írtam, de ennyit azért mindenképp jegyezz meg: attól, hogy bunkó leszel még ugyanúgy nem fogsz kelleni senkinek. Szóval inkább fejlõdni próbálj, pozitív irányba. Bár persze a te döntésed... 21L
Csak egy icipici titok: Légy bunkó! [email protected] le mit is képzelnek a csajok rólad! Szólj oda nekik nyugodtan: Héé jössz dugni, vagy maradj csak szûz, [email protected]! Asszem ennyi! :)
haverkodj össze a másik kérdezõvel akinek az a baja, hogy csak a szép pasiknak lesz szép nõje te legalább akkora elmeháborodott vagy mint õ
Talán azok a fiúk azon kívül, hogy lehet, hogy nem éppen olyan kedvesek, mint te, de tudnak nekik olyat nyújtani, amit te nem. Honnan tudod, tutira nem ismersz minden nõt és minden férfit.
Hát ehhez hozzá kell hogy szóljak :D "Nem kell a körítés, ez van, tapasztaltam, nem bírjnak vonzódni egy velük kedves, rendes fiúhoz, csak az ilyen bunkó, nagyszájú, velülk kutyaként bánó fiúkhoz tudnak vonzódni a csajok, az összes ilyen." Ó, hogy ezt már tapasztaltad? De jó neked, van Magyarországon 10 millió ember, abból vagy 2 millió olyan lány ami a te korcsoportod, és te mindet végigpróbáltad? Szupi! Kapásból tudok olyan csajokat akik utálják a parasztokat, és normális barátjuk van. Nem nyert. "Volt egy kedves, de csúnyácska lány és én rendes voltam vele, pedig elõttem egy fiú sem akart tõle semmit és végül mégis csak barátnak akart, mert túl jó voltam hozzá és nem vonzotta." Egy duci csajt nem nehéz felszedni, mert nekik se önbizalmuk, se tapasztalatuk, és amúgy is mutass már egy lányt aki nem akar boldog lenni. (ami egyedül nem megy) Nem nyert. "Aztán ott van egy másik csaj, nagyon szép, vonzó, de önbizalomhiányos, elégedetlen az alakjával, pedig nekem nagyon bejött, errre õ is csak barátnak tart és úgy szeret, mint egy barátot ki is jelentette, de különösebben nem is érdeklem, pedig én megadnék érte is mindent, hogy együtt lehessünk, mégis ez a hála érte. Minden csaj ilyen külsõtõl függetlenül, mindnek a rossz fiúk kellenek, akik emberszámba sem veszik õket, " Általánosítasz. Téves infókból akarod elkönyvelni az embereket. Attól hogy az a csaj pont nem akart tõled semmit, attól még nem kell minden csajt egy kategóriába sorolni vele. Eleve a "jó csaj" egy szubjektív dolog, személyfüggõ. Neked õ a jó nekem lehet be se jön. Ugyanez a csajoknál is: te meg sem ütöd a jó pasit nála, de egy duci lánynál már adonisz vagy. "én is szeretnék ilyenné válni, de eddig nem jártam sikerrel, mert ha bunkóztam, akkor a külsõm miatt dobtak a csajok, mert nem vagy egy jó pasi az tény, de amikor annyi gané kinézetû, bunkó arcnak van nõje, sokszor nem is akármilyen, nem hiszem, hogy nekem ne juthatna barátnõ, ha csak nem vagyok a legrondább fiú a világon, mert akkor végem is van." Állandóan ezzel a hülye bunkó, gané kinézetû, ronda fiúkkal jösz akiknek van barátnõjük. Elfelejtetted azt az aprócska dolgot, amit úgy hívnak, hogy egó. Egy ember a saját egóját mindig is felsõbbnek tartja és magához mérten a többi srácot a sajátjánál lejebb, ez már kognitív diszonancia, ami hamis ellentmondást jelent, elmagyarázom mit: bemagyarázod magadnak hogy jó nõ, de mégsem mész oda hozzá, majd megkérdezed magadtól hogy miért szalasztottad el? Ekkor jön az ellentmondás, amikor meggyõzöd magadat hogy úgyse lenne nála esélyed. 23/F
Teljes mértékben egyetértek az 5-ös és 8-as hozzászólással! De hozzátenném a saját tapasztalatom, csak egy példaként.:) Megismertem egy fiút, akivel elég jó barátok lettünk, aztán pár hónappal késõbb, teljesen váratlanul elmondta, hogy többet szeretne tõlem. Annyira aranyos srác, de egyszerûen talán már azért nem jött be, mert túl édes volt velem. Ezután pár hónapig nem is beszéltünk, mert hát én nem visznoztam az érzéseit. Az alatt a pár hónap alatt amíg nem voltunk jóban és eléggé megváltoztam, majdnem minden hétvégén más fiúkkal kavargattam...olyan rossz, bunkó fiúkkal. Megfogadtam régebben, hogy nem fogok egy tapló(!) fiú után sem futni, de sajnos ez nem jött össze. Csak õk 'kellettek' nekem. Viszont pár hete elkeztünk megint beszélni azzal a 'barátommal'..aki most már nem csak egy jó barátom.:D. ezt csak azért írtam, le mert szerintem van abban valami, hogy sok lány elõbb-utóbb belátja, hogy mennyivel többet jelent egy kedves, aranyos, figyelmes fiú, mint egy olyan aki beszólogat, bunkózik stb..
ÚRISTEN! Saját magad vagy a csaj akivel járnál?
A kérdező hozzászólása: kösz xD a csajjal

Hogyan tudnék nem parázni, görcsölni a külsőm miatt a csajokkal való ismerkedésnél, ha szinten minden csaj előhozza az ismerkedésnél a külső testi adottságaimat látva, hogy milyen ronda vagyok és helyesebb fiúra számított?

Azt hittem sokági, hogy csak a testemmel van bajuk, de mióta csak a fejemről küldök képet rájöttem, hogy sajnos a pofám a fő probléma. Én próbáltam nem törődni a külsővel és lazára venni, de akkor is fújjogtak a csajok, ronda fiúk, ti hogy küzditek le, a egy csaj piszkál, lenéz, gúnyol a külsőtök miatt? Nyomjátok továbbb neki, nem törődtek vele, hogy gúnyol vagy hogyna kezelitek sikeresen? Szeretnék rájönni, mert úgy látszik ez már nálam elkerülhetetlen dolog. MIndig előjön a lányoknál, hogy ronda vagyok, de hát mindig nem futamodhatok meg, mert akkor sosem lesz barátnőm. :(

Legjobb válasz: Tanuljál, hajszold a pénzt aztán jön vele együtt a csaj is.

Tanuljál, hajszold a pénzt aztán jön vele együtt a csaj is.
Oké, én most már nem bírom tovább. KI A JÓ ISTENNEL ISMERKEDSZ TE?! Nem tudom, neked milyen baráti köröd van, vagy hogy hol élsz, de nincs egy olyan lányismerõsöm se, aki a képébe mondaná egy fiúnak, hogy RONDA, pláne nem, hogy b_szogatná ezzel. Hol gyûjtöd össze ezen remekmûveket? És hogy nem tûnik fel, hogy egy .... mire odáig elérsz, hogy elhívod vhova?
Mi a probléma az arcoddal?
Az arcodon nem javít, de kezdj el gyúrni. Pénzzel még kompenzálhatod.
Küldj képet!:) 21L
legyél magabiztos, megnyerõ, nyitott, pörgõs, vicces, ápolt, sportos. nem az arc a lényeg hanem hogy megfogd a lányokat
Nekem küldhetsz képet ha gondolod, és mondok véleményt :) Ja, és tuti nem foglak "lerondázni" :) 19/L

A nagy lábú csajok izgatnak (40-es méret vagy afölött), hogy tudnék ilyennel megismerkedni?

Társkeres? oldalakon ezzel a témával indítani elég reménytelen, nemigen állnak szóba így velem :) De ha meglátok egy ilyen csajszit, valami eszeveszett sóvárgás fog el, közben meg tudom, hogy ?k általában ki nem állhatják, és mit nem adnának egy kisebbért... Egymás mellett elszáguldó vonatok az id?k végezetéig? :)))

Legjobb válasz: Könnyen!Kosaras csajok,illetve magas csajoknak általában nagy a lábuk. Ha viszont nem csak csodálni akarod,hanem kényesztetni is, akkor horoszkópilag ajánlom a halakat,a bikákat, és a vízöntõket. sok sikert, én is hasonló vízben evezek! ;) :$

Könnyen!Kosaras csajok, illetve magas csajoknak általában nagy a lábuk. Ha viszont nem csak csodálni akarod, hanem kényesztetni is, akkor horoszkópilag ajánlom a halakat, a bikákat, és a vízöntõket. sok sikert, én is hasonló vízben evezek! ;) :$
Nem tudom, te mennyire vagy magas, de ha eléggé, akkor bátran keresgélj jó magas csajok között (175+), ezt csak a csalódások elkerülése végett írom, magas csajok nagy része nem szívesen járna nála kisebb pasival... ...vagy ülj be egy cipõboltba és nézd meg ki hanyas dobozokat vesz le a polcról xD bár lehet kissé õrültnek tûnnél:D sok sikert a kereséshez ;) amúgy én is vízöntõ vagyok 39-40es lábbal, nem is tudtam, hogy van ilyen "elmélet" :O :DD
Ezt az elméletet én kreáltam XD Amúgy a cipõboltot én nem ajánlanám, szerintem jobb a strand...ott még mást is lehet látni, lehet válogatni kedvedre ;)
Egyes lányok nagyon szeretik...Lehet hogy ki kéne neked is próbálnod ;)
És micsinálnál vele? nyalogatnád a talpait? vagy mit?
(elõzõ vagyok) hûha, nem semmi :D nem gondoltam hogy ilyen is van :) hát sok sikert akkor azokkal a lányokkal :)
A kérdező hozzászólása: Te, képzeld, elég jól meg tudom saccolni. Egyszer fogtam mellé, 39-nek tippeltem (mezítláb), kiderült, hogy 41-es, mondjuk az zavart meg, hogy nagyon magas volt a lány, és így kisebbnek tûnt. Amúgy a minimum 40-et kiszúrom, nem hiszed el, de van hogy fotóról is. Néha kicsit nagyobbat tippelek, westerncsizmában, hegyes orrú cipõben viszont nem tudom megítélni, mert ugye az mindig hosszabb.
Haha, mostmár a LÁBMÉRET is szégyen? Egek, hova jutunk?? Én 165 centi vagyok, 40es lábbal, soha ÉLETEMBEN nem jutott eszembe hogy ez túl nagy lenne, szégyellni kellene, stb. Simán kapni cipõt rá, nem nagy az! Próbáljatok pl Japánban cipõt vásárolni, ott nem kap az ember 38-39 fölött egyáltalán, és hüledeznek az eladók ha nagyobbat keresel. De ne jussunk már odáig! A kérdezõnek: komolyan ennyire látszik hogy 40-esnél nagyobb egy lány lába? Ránézel és tudod, vagy mi? :D
Kedves elõzõ, mit kell egy 39-40-es lábon szégyellni? ilyet már...
Nekem 39-40 -es a lábam, és nem vagyok nagyon magas, olyan 168 cm körül lehetek. Én például szégyellem ezt nagyon:( Örülnék ha kisebb lenne, de ez jutott. Azért örülök h valakinek ez tetszik:)
Ezek a Hölgyek akik nagy tappancsokkal rendelkeznek? Én 171 centi és 43as ja lány vok, van több fiú is az osztályba akinek kisebb!
Nemsokára itt a papucskorszak, akkor a városban is vadászgathatsz. Addig pedig verd ki magadnak fölváltva Uma Thurman vagy Angelina Jolie mezítlábas fotóira, akad jó pár mindkettõbõl :P
165 centi vok, mégis 40es a lábam, szal nem csak a magas csajoknak nagy. De hát az utcán is saccra látod, hogy mekkora a lába, senki nem vesz 5számmal nagyobb cipõt, úgyhogy lehetetlen bakot lõni :D
vízöntõ vagyok és nõ létemre 39-40es a lábam (csak megerõsítem az elsõválaszolót. de egyépként dolgozz cipõboltba:D na jó vicc. de szerintem most jön a nyár irány a strand ott azért lehet látni h kinek van nagy lába:D
hát nemtudom, te úgy szoktál ismerkedni hogya lábméretét kérdezzed meg a lánynak?:O am nekem is 40 felett wan =D
A kérdező hozzászólása: Te ismersz ilyen egyes lányokat? ;)

Hogyan tudnék újra csajokkal lenni, csajokat vonzani magam köré mint régen?

Először köszönöm hogy megnyitottad a kérdésem. Sokszor kritizálgatnak mostanság hogy mivan a csajokkal, régebben tele voltál jó csajjal, most meg semmi, kellene neked is már egy csaj, stb...Amit tudni kell hogy régen sok lánnyal jóba voltam, volt szex is 1-2 vel, de most más a helyzet.Nincs. Amit tudni kell hogy akkoriába elég sok pénzem volt, és majdhogynem szórtam, és ezáltal volt önbizalmam, bátor voltam, kerestem, kutattam a csajokat. Most meg egy visszahúzódóbb, gyávább ember vagyok, és nem találom a régi önmagam, és hiába is keresem egyelőre. Ami esetleg egy kis előny, hogy azóta van jogosítványom, és van egy autó amit tudok használni, ha ez egyáltalán előny. Hogyan tudnám ezt a régi állapotot megint visszahozni? Már szeretnék bizonyítani....Köszönöm!! 22f

Legjobb válasz: A legfontosabb, hogy legyél mindig önmagad! Kivéve, ha lehetsz Berényi Miklós. Akkor inkább mindig legyél Berényi Miklós. Pénz & Sárm

A legfontosabb, hogy legyél mindig önmagad! Kivéve, ha lehetsz Berényi Miklós. Akkor inkább mindig legyél Berényi Miklós. Pénz & Sárm
Melyik megyében laksz?
A kérdező hozzászólása: Csongrád
Kár. :( Szerintem egy békés hosszú párkapcsolatot kéne keresned.
elõször is szívesen :D ne másnak akarj bizonyítani, ha viszont te is úgy éreznéd jól magad és azért akarod, akkor szerezz egy kis önbizalmat pl sportolj vagy ilyesmi
Eloszor haverkodj olyan emberekkel akiknek vannak lany barataik. Ismerkedj meg a lany barataikkal es hivd meg azokat mindenre... A tobbi magatol jon :)
22 éves vagy, és gyáva embernek nevezed magad? Miért, ne tedd!!! Még nincs itt az ideje :-) Dolgozz az önbizalmadon, mert a lányok elsõre kiszúrják, ha tényleg az vagy, pont úgy, mint a véreb a sérült vadat és akkor már kerülni fognak. Van jogsid és egy autó, de ezt mind apuci finanszírozza, sztem ennél rosszabb nincs! A csajozáshoz nem "egy autó" kell, pláné, ha nem magad kerested meg és nem te magad tudod fenntartani, ami kell az a kontrollált beszéd, bátorság (hogy le is merd szólítani)udvariasság, tisztelet meg önbizalom (amiért te magad vagy a felelõs, te neked kell ezért megdolgozni)= íme a recept.

Vajon érdemes lehet facebookon ráírni csajokra, hátha van köztük olyan, aki szexuális nyitott, laza, haveri kapcsolatba benne lenne manapság vagy hol és hogyan tudnék végre ilyen csajt kifogni?

Minél fiatalabbat, aki szeret tapasztalatokat szerezni egy szintén kevésbé tapasztalt, de nagyon kíváncsi és hatalmas szexéhséggel megáldott sráccal, aki ne egy hű, de jó hapsi, de azért tetszett már több lánynak is külsőre ennek ellenére is. Szerintem minden egyes nap csak pocséklás, amit nem egy lány kényeztetésével és saját magam szexuális tapasztalainak növelésére használok fel, de eddig vagy nagyon válogatós alkalmi kapcsolatra nyitott csajokat fogtam ki, vagy olyanokat, akik jellemre nem jöttek be, én meg mindenféle utálatos csajjal sem akarok azért lefeküdni, de a külső nekem nem számít csak az ápoltság és, hogy jófej legyen jellemre a csaj, valami jó kis haverság extrákkal kapcsolatra vágyom már jó ideje, mindenki szabad és közben tök jól érezzük egymással magunkat és minél több dolgot próbálhatnánk ki meg minél több helyen. :D Ja meg jó lenne valami olyan csaj, aki a kisfiús vonások nem zavarják, vonzódik az inkább kisfiús, bájosnak, babapofának tartott, de NEM a tipikus szuper tökély, szuper helyes fiúkra vágyik szexben. Mert én az a típus vagyok, aki bár kisfiús, de egyik csajnak egyenesen ronda, míg a barátnőjének meg helyes.

Legjobb válasz: Nem javaslom a facebookot, jobb lenne ha másik oldalon próbálkoznál.

Nem javaslom a facebookot, jobb lenne ha másik oldalon próbálkoznál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!