Találatok a következő kifejezésre: Hogy toroljem a szavakat, amiket a (2 db)

Hogy toroljem ki a szavakat, amiket a Google-be beírtam?

a googleba beirok ilyen kersendo szavakat es van 1par csunyacska is , es peldaul ha eggyik rokonom leul a gep ele akkor latja hogy mien szavak vannak beirva a keresoprogramba es en ezt nem szeretnem. mar probaltam kitorolni valahogy a szavakat de nem tudom :((((((. segitsetek lecci

Legjobb válasz: vidd rá a kurzort arra a szóra amit kiszeretnél törölni és nyomd meg a del-t

vidd rá a kurzort arra a szóra amit kiszeretnél törölni és nyomd meg a del-t
A kérdező hozzászólása: es ugy orokre eltunik az a franya szo amit egyszer beirtam????
igen, próbáld ki :)
Hát, attól éppen nem fog kitörlõdni, ha "ki-del-ezed"... Mozilla: Eszközök menü - Személyes adatok törlése (Sütik, Mentett ûrlapadatok vagy lent Személyes adatok, tehát az összes törlése.) Explorer: Eszközök - Internetbeállítások - Általános lap, Cookie-k törlése, Fájlok törlése)
elõttem szólóhoz: mozillában nyugodtan deletezhetõek a "személyes adatok", a te módszereddel az összeset törli, a Del-lel pedig csak amiket ki akar! kérdezõ, tiéd a döntés!

A mozilla firefox ban hogyan lehet törölni a emlékeztető szavakat amiket már beírtam a google kereső meőbe? Pl: Ha beirtam azt hogy videok.hu akkor azt hogy tőrőljem ha az egérel katintok a kereső mezőbe akkor ne emlékeztessen hogy be írtam?

Legjobb válasz: melyikeket akarod törölni ? (de léci ne írd le mégegyszer ugyanazt mint a kérdésedben,mert azt eddig sem lehetett megérteni,és ha kétszer írod le,akkor sem lesz jobb)

melyikeket akarod törölni ? (de léci ne írd le mégegyszer ugyanazt mint a kérdésedben, mert azt eddig sem lehetett megérteni, és ha kétszer írod le, akkor sem lesz jobb)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!