Találatok a következő kifejezésre: Hogy toroljem a (366 db)

Hogyan toroljem a skype-ot? Valami gond lett vele es nagyon lasssitja a gepem. Es nem tudom hogy toroljem.

Legjobb válasz: egyszerû, start, vezérlõpult, programok telepítése és törlése, ott kikeresed és eltávolítod

egyszerû, start, vezérlõpult, programok telepítése és törlése, ott kikeresed és eltávolítod
Ha Dorkbot féreg fertõzte meg, akkor a Windows újratelepítés a megoldás. Ez a Skype-n terjed.
A kérdező hozzászólása: koszike :)

Hogyan töröljem a GTA (san andreas) -ba az összes csaláskódot? -mert ezek nélkül nem menti a játékot.

Nem menti a játékokat mert azt írja töröljem a kódokat. De azt nemtudom hogy hogyan! ( nem ilyen kódok kellenek hogy, (pl: AEZAKMIOFF)amivel törlök egy kódot!!) Segítsetek!Nem tudok egyetlen egy játékot sem elmenteni..

Legjobb válasz: de nem ezt kérdeztem. A mentés a hiba , hogy nemtudom elmenteni mert " sok a csaláskód.. "töröljek valamit a könyvtárból vagymibõl"!

A kérdező hozzászólása: de nem ezt kérdeztem. A mentés a hiba , hogy nemtudom elmenteni mert " sok a csaláskód.. "töröljek valamit a könyvtárból vagymibõl"!
Rengeteget San Andreasoztam, de én ilyenrõl még sosem hallottam. Törölni egy kódot valószínüleg azt jelenti, hogy kapcsold ki azt. Kikapcsolni úgy tudod ha beírod mégegyszer. Tehát nem kell OFF, csak szimplán mégegyszer ugyan azt a kódot beírod, amit ki akarsz kapcsolni. Bocsi ha hülyeséget írtam, de máshogy nem tudtam értelmezni a kérdésedet...
Az 1.-nél a pont!
Nem tudom. Én is úgy értelmeztem mint az 1., de amúgy én is sokat kódoltam és nem ad több küldit. Nem tom miért, na mind1.
Megnéztem, és mentéskor kiírja hogy egy vagy több kód aktív, ezek hatással lehetnek a mentésre. Erre én nyomok egy "tovább"-ot, és ugyan úgy el tudom menteni...

Mit csináljak akkor vagy hogy töröljem a gépemen van 3 xp és mind 3 már régi most probáltam géprõl újra telepiteni (nem cd-rõl) de nem irja ki hogy hdd formázása?

Legjobb válasz: Használj egy rendes telepítõ CD-t, arról biztosan mûködik rendesen. Amúgy, hogyan lehet 3 XP egy gépen?

Használj egy rendes telepítõ CD-t, arról biztosan mûködik rendesen. Amúgy, hogyan lehet 3 XP egy gépen?
1#nek simán lehet 2xp egy gépen, csak figyelni kell, hogy 3 különbözõ partíción legyen
Jó, mósdosítom a kérdést, hogy egyértelmûbb legyen: Minek egy gépre 3 XP? (azt még megértem, ha három különféle oprendszer van, node 3 egyforma???


Hogyan töröljek a gépemrõl Service Pack 3-at?

Tegnap újratelepítettem a gépemet, raktam rá service pack 3-t is és észrevettem, hogy az én régi gépemet lényegesen lelassította. Hogyan tudom letörölni a gépemrõl? Csak az újratelepítés jöhet szóba?

Legjobb válasz: Legjobban jársz ha újrarakod...

Legjobban jársz ha újrarakod...
A kérdező hozzászólása: Na és miért ne lehetne?
Hát ja, erre nem is lehet win7-et rakni.
A kérdező hozzászólása: Intel Celeron CPU 2.0 GHz, 1, 2 GB RAM, NVIDIA GEFORCE FX 5200. Az alaplap több RAM-ot nem bír el, amúgy lenne benne 2 GB. Egyszóval, tényleg nem mai darab
Attól függ milyen géped van, proci típus, RAM mennyiség, stb.. Bár ha már XP javítócsomag is ilyen mértékbe belassítja, akkor nem lehet valami korszerû a vas.
A kérdező hozzászólása: Értettem, esetleg azzal nem járnák jobban, ha egy win7-t raknék a gépre? Vagy talán az jobban fogná a gépet, mint a sima xp?
A nagy javítócsomagok utólagos telepítése mindig is belassította a Windows -t ez így volt, és így is lesz. Viszont nélküle nem lehetsz, mert már szinte minden program megköveteli a meglétét. A megoldás, meg amit elõttem írtak. Szerezz be eleve SP3 -al integrált telepítõt. Úgy nem fog belassulni.
Egyet értek az elõttem szólókkal, szerezz be egy SP3 integrált lemezt, sõt, ha szerencséd van, talán már létezik olyan is, amiben az összes létezõ frissítés benne van.
szerezz be sp3-mas telepítõlemezt
A kérdező hozzászólása: Progit telepítése és törlésénél kijelölni ki tudom a SP3-t, de törölni nem engedi. Már máskor is töröltem róla, mert egyszer régebben már felraktam a gépre és belassult tõle, ezrét szeretném törölni megint. Csak már elfelejtettem hogyan töröltem :D És igen, XP van a gépen, mivel a win7-t nem bírja el a win8-tól pedig hányingerem támad.
Service Pack 3, várjunk csak, hiszen az csak XP-hez van, nem? Egy amúgy is biztonsági kockázatokkal teli, frissítéseket nem kapó oprendszerrõl akarod letörölni a még talán valamit érõ SP 3-at? Persze, ha nem nagyon netezel vele, akkor nem gond, de mondjuk ha netezel, akkor meg pont ezért fog hamar belassulni.
A vezérlõpultban a programok telepítés/törlésénél tudod törölni. De még jobban be fog lassulni a gép. Sajnos gyakori eset, hogy nagy service pack -ok telepítése után belassul a gép. Ezért szokás úgy csinálni, hogy eleve SP3 -al integrált telepítõlemezt használunk. Ha nem tudsz ilyen lemezt szerezni/letölteni bele is integrálhatod a csomagot a jelenlegi telepítõlemezedbe. Errõl számos leírás van a neten.
A kérdező hozzászólása: De van neki más módja is? Újrarakni nem szeretném
Mert marha lassú lenne azért. :) Ennyi erõvel embert ölni is lehetséges, csak nem csináljuk, mert hosszú idõre lesittelnek és ha létezik olyan, talán még pokolra is kerülünk. :D

Skype? Hogy töröljem a naplózott beszélgetéseket?

Vagy belehet e állítani hogy többé ne mentse el a beszélgetést

Legjobb válasz: Eszközök- beállítások- szöveges üzenetek- üzenetnapló megõrzése- itt nincs naplózás. Ugyanitt törölheted az üzeneteket is.

Eszközök- beállítások- szöveges üzenetek- üzenetnapló megõrzése- itt nincs naplózás. Ugyanitt törölheted az üzeneteket is.

Hogyan töröljem a képeket?

Az iphoneomra az itunessal feltöltöttel egy pár képet, ezeket a telefonon nem tudom törölni. Az iclouds saját forostreamjában alig vannak képek, és azok sem olyanok...

Google Chrome-ból hogy töröljem a "Felhasználónév felajánlása" funkciót?

Szóval mikor bejelentkezem egy webhelyre ugye kér egy felhasználónevet és egy jelszót. Nos, a Google Chrome már mikor elkezdek írni például egy "A" betût akkor egy kis fehér négyzetben alatta ki akarja egészíteni például "Adam95"-re. Hogy lehet ezeket a "felajánlásokat" törölni?

Hogyan töröljem a vga videokártyámat?

Legjobb válasz: Mindenképp sûrített levegõvel. Gondolom tisztítani akarod ?

Mindenképp sûrített levegõvel. Gondolom tisztítani akarod ?
Most miröl van szó? Ha drivert akarod akkor siman unisntall, ha frissiteni akarod akkor legfrissebb drivert leszeded és felrakod nem kell elõtte tölrni.

Hogyan töröljem a frissítést?

Frissítettem a telefonom rendszerét, 4.1.1-ről 4.1.2-re, de valami g*ci lassú lett. Hogy tudom törölni? Ilyen gyári beállításokat már csináltam de még mindig fent van a 4.1.2.

Legjobb válasz: Attól biztos nem lesz lassú,ha gyári frissités volt. Valami apptól hamarabb. Törölni nem tudod csak ha teszel rá egy öregebb romot.

Attól biztos nem lesz lassú, ha gyári frissités volt. Valami apptól hamarabb. Törölni nem tudod csak ha teszel rá egy öregebb romot.
A kérdező hozzászólása: Gyári update volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!