Találatok a következő kifejezésre: Hogy toroljem a (351 db)

Hogyan toroljem a skype-ot? Valami gond lett vele es nagyon lasssitja a gepem. Es nem tudom hogy toroljem.

Legjobb válasz: egyszerû, start, vezérlõpult, programok telepítése és törlése, ott kikeresed és eltávolítod

egyszerû, start, vezérlõpult, programok telepítése és törlése, ott kikeresed és eltávolítod
Ha Dorkbot féreg fertõzte meg, akkor a Windows újratelepítés a megoldás. Ez a Skype-n terjed.
A kérdező hozzászólása: koszike :)

Hogyan töröljem a GTA (san andreas) -ba az összes csaláskódot? -mert ezek nélkül nem menti a játékot.

Nem menti a játékokat mert azt írja töröljem a kódokat. De azt nemtudom hogy hogyan! ( nem ilyen kódok kellenek hogy, (pl: AEZAKMIOFF)amivel törlök egy kódot!!) Segítsetek!Nem tudok egyetlen egy játékot sem elmenteni..

Legjobb válasz: de nem ezt kérdeztem. A mentés a hiba , hogy nemtudom elmenteni mert " sok a csaláskód.. "töröljek valamit a könyvtárból vagymibõl"!

A kérdező hozzászólása: de nem ezt kérdeztem. A mentés a hiba , hogy nemtudom elmenteni mert " sok a csaláskód.. "töröljek valamit a könyvtárból vagymibõl"!
Rengeteget San Andreasoztam, de én ilyenrõl még sosem hallottam. Törölni egy kódot valószínüleg azt jelenti, hogy kapcsold ki azt. Kikapcsolni úgy tudod ha beírod mégegyszer. Tehát nem kell OFF, csak szimplán mégegyszer ugyan azt a kódot beírod, amit ki akarsz kapcsolni. Bocsi ha hülyeséget írtam, de máshogy nem tudtam értelmezni a kérdésedet...
Az 1.-nél a pont!
Nem tudom. Én is úgy értelmeztem mint az 1., de amúgy én is sokat kódoltam és nem ad több küldit. Nem tom miért, na mind1.
Megnéztem, és mentéskor kiírja hogy egy vagy több kód aktív, ezek hatással lehetnek a mentésre. Erre én nyomok egy "tovább"-ot, és ugyan úgy el tudom menteni...

Mit csináljak akkor vagy hogy töröljem a gépemen van 3 xp és mind 3 már régi most probáltam géprõl újra telepiteni (nem cd-rõl) de nem irja ki hogy hdd formázása?

Legjobb válasz: Használj egy rendes telepítõ CD-t, arról biztosan mûködik rendesen. Amúgy, hogyan lehet 3 XP egy gépen?

Használj egy rendes telepítõ CD-t, arról biztosan mûködik rendesen. Amúgy, hogyan lehet 3 XP egy gépen?
1#nek simán lehet 2xp egy gépen, csak figyelni kell, hogy 3 különbözõ partíción legyen
Jó, mósdosítom a kérdést, hogy egyértelmûbb legyen: Minek egy gépre 3 XP? (azt még megértem, ha három különféle oprendszer van, node 3 egyforma???


Skype? Hogy töröljem a naplózott beszélgetéseket?

Vagy belehet e állítani hogy többé ne mentse el a beszélgetést

Legjobb válasz: Eszközök- beállítások- szöveges üzenetek- üzenetnapló megõrzése- itt nincs naplózás. Ugyanitt törölheted az üzeneteket is.

Eszközök- beállítások- szöveges üzenetek- üzenetnapló megõrzése- itt nincs naplózás. Ugyanitt törölheted az üzeneteket is.

Hogyan töröljem a képeket?

Az iphoneomra az itunessal feltöltöttel egy pár képet, ezeket a telefonon nem tudom törölni. Az iclouds saját forostreamjában alig vannak képek, és azok sem olyanok...

Google Chrome-ból hogy töröljem a "Felhasználónév felajánlása" funkciót?

Szóval mikor bejelentkezem egy webhelyre ugye kér egy felhasználónevet és egy jelszót. Nos, a Google Chrome már mikor elkezdek írni például egy "A" betût akkor egy kis fehér négyzetben alatta ki akarja egészíteni például "Adam95"-re. Hogy lehet ezeket a "felajánlásokat" törölni?

Hogyan töröljem a vga videokártyámat?

Legjobb válasz: Mindenképp sûrített levegõvel. Gondolom tisztítani akarod ?

Mindenképp sûrített levegõvel. Gondolom tisztítani akarod ?
Most miröl van szó? Ha drivert akarod akkor siman unisntall, ha frissiteni akarod akkor legfrissebb drivert leszeded és felrakod nem kell elõtte tölrni.

Hogyan töröljem a frissítést?

Frissítettem a telefonom rendszerét, 4.1.1-ről 4.1.2-re, de valami g*ci lassú lett. Hogy tudom törölni? Ilyen gyári beállításokat már csináltam de még mindig fent van a 4.1.2.

Legjobb válasz: Attól biztos nem lesz lassú,ha gyári frissités volt. Valami apptól hamarabb. Törölni nem tudod csak ha teszel rá egy öregebb romot.

Attól biztos nem lesz lassú, ha gyári frissités volt. Valami apptól hamarabb. Törölni nem tudod csak ha teszel rá egy öregebb romot.
A kérdező hozzászólása: Gyári update volt.

Hogyan töröljem a battle. Net-es accountomról az authenticator kódot?

Nem tudok bejelentkezni, mivel bekrepált a telefon, így elvesztettem az adatokat. Odáig eljutottam, hogy hol kell leszedni a dolgot, viszont nem tudom, milyen képet kell csatolni a "Government-issued ID"-hez.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!