Találatok a következő kifejezésre: Hogy telepítsem cd nélkül a (5 db)

Hogy telepítsem telepítő cd nélkül a Bluetoothot?

Újra lett húzva a gép a vírusok miatt és így újra kell felrakni a Bluetoothot. Csak elveszett a telepít? cd. Most akkor hogy legyen?

Legjobb válasz: gugli!!! biztosan találsz drivert a neten.

gugli!!! biztosan találsz drivert a neten.
Neten a gyártó honlapján keresgélj ott tuti találsz vmit, vagy forumokba hogy mit tudnak ajánlani adott típushoz. Meg lehet oldani! :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom a gyártót sem :(((
nézd meg a dobozon vagy a amikor bedugod kiirja oldalt eszközt ott nézd meg !! beirod pl: sony bluetoot x530 szoftver letöltés vagy angolul download
A kérdező hozzászólása: Na semmi! Azok a tippek nem voltak jók. Valaki mááás???

Cd nelkul hogyan telepitsem a lexmark z12-es nyomtatomat?

Legjobb válasz: Szia! Itt a driver hozzá, töltsd le, és telepítsd! http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?a.. Üdv.

Szia! Itt a driver hozzá, töltsd le, és telepítsd! http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?a.. Üdv.

Hogyan telepítsem fel a web camerám CD nélkül?

Interneten nem találok olyan programot ami nekem kell,nem tudnátok nekem linkelni egyet? USB PC camera modell: DC-412c Rated+5v =,0.10A max

Legjobb válasz: A legtöbb esetben manapság semmit nem kell telepíteni, rádugod a gépre és azt felismeri, ennyi. Ha mégsem, akkor a gyártó oldaláról le tudod szedni a drivert.

A legtöbb esetben manapság semmit nem kell telepíteni, rádugod a gépre és azt felismeri, ennyi. Ha mégsem, akkor a gyártó oldaláról le tudod szedni a drivert.
A kérdező hozzászólása: De nekem a Windows 7, nem ismeri fel a kamerát. A kamerán meg a gyártó sincs rajta..
Ilyen Noname "Tesco gazdaságos" kameráknál, sajnos elõfordulhat, hogy idõközbe megszûnik gyártó a honlapjával együtt. De lehet, hogy feltöltötte valami más a driver-ekkel foglakozó site a saját oldalára.. Nézd meg mi a hardware ID -je, és az alapján keress rá Google -el. Így tudhatod meg a hardware ID -t: http://digitalparadise.hu/ismeretlen-hardver-beazonositasa-w..
A kérdező hozzászólása: De a Windows 7 nem ismeri fel a kamerát...már vagy 6 programot le töltöttem és mindíg azt írja ki hogy : Lehet hogy szoftver hamisítás álldozata lett. Akkor mit csináljak vele?
Windows 7 alatt is ugyan úgy kell megnézni, csak más útvonalon találod az eszközzekekõt. Start --> Jobbklikk a számítógépre --> Tulajdonságok. Ott lesz balra felül. Ami a szoftver hamisításos témát illeti, a Windows fizetõs szoftver meg kell venni és akkor nem találkozol soha ilyen üzenetekkel. Aki meg mégis hackelt Windows -t használ ez benne van a pakliban, nem nehezebb utánajárni a megoldásának, mint annó meghackelni volt. AZ oldalon meg tilos kalóz témát felhozni.
Amíg az üzenet (szoftverhamisítás) el nem tûnik, sok esetben nem enged újabb hardvert telepíteni. Ha eredeti a windows, fordulj a Microsoft ügyfélszolgálatához, segíteni fognak. Ha viszont nem eredeti (erre nagyobb az esély), akkor nincs más hátra, meg kell venni. Persze vannak megoldások, mint már olvashattad, de attól még nem lesz jogtiszta... Vajon mikor jutunk el oda, hogy mindenki tudomásul vegye: a Windows egy ugyanolyan termék, mint mondjuk egy videokártya, csak nem hardver, hanem szoftver. Gondolom, a webkamerát sem jutott volna eszedbe úgy lopni valahonnét?


Hogyan telepítsem a modemet telepítő CD nélkül?

Valamit vépletlenül letöröltem a gépr?l...webstar modemem van, UPC-s nettel. A telepít? CD (ha volt) már nincs meg.

Legjobb válasz: A modemet nem kell telepíteni... Azaz nem kel feltelepíteni bármilyen programot a gépedre ha netezni akarsz, hanem be kell konfigurálni a hálózati beállításoknál, ehhez találsz segítséget a UPC honlapján valahol

A modemet nem kell telepíteni... Azaz nem kel feltelepíteni bármilyen programot a gépedre ha netezni akarsz, hanem be kell konfigurálni a hálózati beállításoknál, ehhez találsz segítséget a UPC honlapján valahol
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnézem egy másik géprõl...mert nekem most így nincs netem :(
Mindenképp nézd meg a használati utasítást, mégpedig ott, ahol írják, hogy webes felület, vagy ilyesmi. Véglegesen nem tudod törölni a modemet, tehát ott tuti tudod majd konfigurálni! :)
Konfigod? Pontosan mi a gondod?
A kérdező hozzászólása: Pl: a nyomtatóhoz nem tudok drivert telepíteni. Program cannot be executed due to configuration setting problem. Letöltöttem az Epson oldaláról másikat, de akkor meg ezt írta: A rendszer nem találja a megadott elérési utat. Mozillának legújabb verzióját sem tudtam feltelepíteni. 32bites xp van a gépemen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!