Találatok a következő kifejezésre: Hogy telepítsem Adobe Flash Player 9-et (2 db)

A GTA IV menüjében (abban ami rögtön a játék elindítása után van) azt írja hogy telepítsd le az Adobe Flash Player 9-et? (részletek)

Tehát letöltöttem és letelepítettem de nem történt semmi! Másik érdekes dolog hogy a zene a játékban mindig néha felgyorsul aztán vissza a normál tempóba! Ez is attól van?

Hogy telepítsem a Adobe Flash Player 9-et?

telepíteni akartam az AFP-t, az ajánlott oldalról.(youtube-ról volt egy link)rá is kattintottam h.install,ezután valami active-x vezérl?t kellett engedélyezni fent aaz oldal tetején.megtettem, majd pedig erre az oldalra jutottam, ahonnan nem tudok továbblépni.

Legjobb válasz: pontosabban azon túljutottam ami a linkben van,ott mentem az installra és az azutáni oldalon ragadtam meg...azt nem tudom belinkelni...

A kérdező hozzászólása: pontosabban azon túljutottam ami a linkben van, ott mentem az installra és az azutáni oldalon ragadtam meg...azt nem tudom belinkelni...
A kérdező hozzászólása: ja és a bal felsõ sarokban van egy kis piros kereszt, lehet.h.ott kéne lennie annak a valaminek, amivel továbbjutnék?...
de ezen az oldalon nincs piros x Középen van ez a sárga gomb amire az van írva hogy "Agree and install now" aztán telepíti.
A kérdező hozzászólása: igen, arra kattintottam és az utána levõ oldalon van a piros x.ezt az egyik kiegészítésben írtam.
elöbb katarra a sárga csikra aszem jobb gomb, hogy active x blablabla.. aztán ott ara hogy engedélyezés... és akkor elvileg jó.
A kérdező hozzászólása: ezen már túl vagyok:-(az active x-e cuccon is, utána van a gáz.:-(
A kérdező hozzászólása: most eljutottam odáig .h.tényleg mindent engedélyeztem az active-x cuccal kaocsolatban, (eszközök menüpontban)de kiírja h.az IE blokkolja az active-x nem biztonságos módon való használatát'.a használati utasítás pedig azt írja h.ez esetben hjagyjam el a webhelyet, mert nem biztonságos.de mások honnan töltik le az adobe-ot?(ez a hivatalos oldal)fontos lenne, légyszi vki írja le lépésrõl-lépésre mit tegyek, mert 3 napja próbálkozom...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!