Találatok a következő kifejezésre: Hogy telepítsem Adobe Flash Player (4 db)

Ujra telepitettem a gépemet és az Adobe flash player-t kéri hogy telepitsem, de nem megy az istennek sem. Hogyan kell ezt csinálni?

Legjobb válasz: Van rajta régebbi? Akkor azt töröld a Programok hozzáférhetõsége és alapértelmezéseibõl. Ha nincs, akkor Mozilla Firefox böngészõvel töltsd le innen: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/adobe-flash-player-10-0.. Töltsd le az Asztalra, fogadd el a licenszet (felsõbe pipa) zárd be a Firefoxot, aztán telepitsd az Adobe Flash Playert. Be kell zárni, mert csak akkor tud beletelepülni.

Van rajta régebbi? Akkor azt töröld a Programok hozzáférhetõsége és alapértelmezéseibõl. Ha nincs, akkor Mozilla Firefox böngészõvel töltsd le innen: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/adobe-flash-player-10-0.. Töltsd le az Asztalra, fogadd el a licenszet (felsõbe pipa) zárd be a Firefoxot, aztán telepitsd az Adobe Flash Playert. Be kell zárni, mert csak akkor tud beletelepülni.

Hogy telepitsem az Adobe Flash Playert?

már vagy 10szer telepitettem futattam,instaláltam és még sem jó,kéne a youtubhoz h tudjak nézni klippeket!!segitsetek please

Legjobb válasz: Ha a Flash Playert már tízszer telepítetted, akkor itt az idõ, hogy egyszer a Java futtatókörnyzetet is telepítsd, mert ez fogja meghívni a flash lejátszót... És enélkül nem megy a videó a youtube-on. http://www.java.com/en/

Ha a Flash Playert már tízszer telepítetted, akkor itt az idõ, hogy egyszer a Java futtatókörnyzetet is telepítsd, mert ez fogja meghívni a flash lejátszót... És enélkül nem megy a videó a youtube-on. http://www.java.com/en/
Kérdés: Az Adobe honlapjáról töltötted-e le a legújabb, az Operációs Rendszerednek megfelelõ veziót?) Javaslat: Telepítéskor kapcsold ki ideiglenesen, a vírus és kémprogram keresõdet. Engedd hogy a felajánlott, (C:/Program Files, Adobe mappába) telepítse! Talán így sikerülni fog.
Adobe Flash Player v 10.0.22.87 (Letölthetõ-Free)és hozzá a tájékoztató! (a Google oldalfordítóval, a szöveg magyarra fordítható!) http://www.softwarepatch.com/internet/flash.html http://www.softwarepatch.com/network-security/flashplay-secu.. http://adobe-flash-player.software.informer.com/ http://adobe-flash-player.software.informer.com/download/
Természetesen a JAVA kell, telepítéséhez tanácsadó: JAVA UPDATE: http://employ.uchc.edu/payroll/pdfs/JavaUpdate12.pdf
Amikor telepíted, akkor megkér, hogy zárjad be a megnyitott böngészõt. Anno ebbe a hibába futottam bele. Csak simán rányomtam, hogy Try és azt hittem, fel is települt. :)

A GTA IV menüjében (abban ami rögtön a játék elindítása után van) azt írja hogy telepítsd le az Adobe Flash Player 9-et? (részletek)

Tehát letöltöttem és letelepítettem de nem történt semmi! Másik érdekes dolog hogy a zene a játékban mindig néha felgyorsul aztán vissza a normál tempóba! Ez is attól van?


Hogy telepítsem a Adobe Flash Player 9-et?

telepíteni akartam az AFP-t, az ajánlott oldalról.(youtube-ról volt egy link)rá is kattintottam h.install,ezután valami active-x vezérl?t kellett engedélyezni fent aaz oldal tetején.megtettem, majd pedig erre az oldalra jutottam, ahonnan nem tudok továbblépni.

Legjobb válasz: pontosabban azon túljutottam ami a linkben van,ott mentem az installra és az azutáni oldalon ragadtam meg...azt nem tudom belinkelni...

A kérdező hozzászólása: pontosabban azon túljutottam ami a linkben van, ott mentem az installra és az azutáni oldalon ragadtam meg...azt nem tudom belinkelni...
A kérdező hozzászólása: ja és a bal felsõ sarokban van egy kis piros kereszt, lehet.h.ott kéne lennie annak a valaminek, amivel továbbjutnék?...
de ezen az oldalon nincs piros x Középen van ez a sárga gomb amire az van írva hogy "Agree and install now" aztán telepíti.
A kérdező hozzászólása: igen, arra kattintottam és az utána levõ oldalon van a piros x.ezt az egyik kiegészítésben írtam.
elöbb katarra a sárga csikra aszem jobb gomb, hogy active x blablabla.. aztán ott ara hogy engedélyezés... és akkor elvileg jó.
A kérdező hozzászólása: ezen már túl vagyok:-(az active x-e cuccon is, utána van a gáz.:-(
A kérdező hozzászólása: most eljutottam odáig .h.tényleg mindent engedélyeztem az active-x cuccal kaocsolatban, (eszközök menüpontban)de kiírja h.az IE blokkolja az active-x nem biztonságos módon való használatát'.a használati utasítás pedig azt írja h.ez esetben hjagyjam el a webhelyet, mert nem biztonságos.de mások honnan töltik le az adobe-ot?(ez a hivatalos oldal)fontos lenne, légyszi vki írja le lépésrõl-lépésre mit tegyek, mert 3 napja próbálkozom...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!