Találatok a következő kifejezésre: Hogy tehetném a barátommal (23 db)

Fiúk! Szerintetek hogyan tehetném a barátomnak kevésbé feszültté a szüzességünk elvesztését?

Egy jó kajával, gyertyákkal, szexi fehérneművel? Mivel tudnám azt, hogy ne izguljon? Mert persze én is fogok, de szeretném ha neki is csodás lenne:)

Legjobb válasz: Ez mind jó. A lényeg, hogy olyannal ami mindkettõtöknek meghitté és megnyugtatóvá varázsolja az alkalmat. Plusz nem kell sietni. Csak engedjétek el magatok és vezessétek egymást. :)

Ez mind jó. A lényeg, hogy olyannal ami mindkettõtöknek meghitté és megnyugtatóvá varázsolja az alkalmat. Plusz nem kell sietni. Csak engedjétek el magatok és vezessétek egymást. :)
basszatok be. komolyan
Egy pohár pezsgõ vagy bor egy jó kis vacsi után :)
Talán ugy ha tudatositod vele, hogy szüzességük csak a lányoknak van. Fiuknál ezt egy kor után inkább bénaságnak lehet mondani.
Rakjatok a keze es a kotel koze vmi ruhat.
fehérnemû, selyemsál, bilincs stb, ami nem sért fel és nem kényelmetlen.
Mért olyan nagy baj az, ha másnap megkérdezik tõle, mik azok a nyomok a csuklóján? Szerintem akkor is el fogja mesélni mindenkinek, mit csináltál, ha nem látszanak a nyomok, a pasik ilyenek, mindig büszkélkednek, ha valami extrémet csinált a barátnõjük. A mostani páromnak én vettem el a szüzességét, és akkora lila foltot szívtam a nyakára, hogy még hetek múlva is azzal poénkodtak, hogy porszívó meg minden. De ha nem szívtam volna ki a nyakát, akkor is szétkürtölte mindenkinek, hogy dejó végre már nem szûz. Ilyenek. És ezzel nincs is semmi baj. Hadd irigykedjenek csak a haverjai. Hidd el, úgyis meg fogják tudni.
Szerváljatok be egy puha bilincset. Bár mi megpróbáltuk vékony szivaccsal körbetekerni a kötelet. Elõször jó volt... aztán elszakadt a szivacs -.-"
Ha csak korlátozni akarod a mozgásban, ragasztószalaggal is megy, amit például csomagokhoz használnak. (Általában barna, széles). Filmekben emberrablók és hasonlók gyakran használják: ha elég réteget tekersz körbe, egymáshoz rögzítheted vele a karjait, lábait, õt magát székhez, asztalra. Forró radiátorhoz ne, ha nem akarod brutálisan megkínozni :) Eltépni nem tudja, elrágni meg csak akkor, ha hozzáfér. Gyorsan szabadon engedheted utána, mert könnyû elvágni.
Szõrös bilincs nekem hagyott nyomot a csuklómon, a plüssborításon keresztül, igaz, egész kicsi folt lett csak.
A kérdező hozzászólása: Mi sem használunk mindig kötelet, van, hogy a lábaimmal szorítom le. Bár az annyiból veszélyesebb, hogy a nyaka, dereka könnyedén megroppanhat.
A kérdező hozzászólása: Nem csak, hogy engedi, hanem vágyik rá. :) Sok pasit ez izgat. Te más vagy ebben, van ilyen is, ennyi. A popóját én is szoktam csapkodni. :D A haját is tépni, meg orálozásnál a hajánál fogva odanyomni, azt is imádja. :)
szegény pasid...én tuti nem engednék ilyet.max egy playboy cicának de szerintem még annak sem. én tépem a párom haját néha, meg verem a popóját de ennyi.ezek az ostoros meg kikötözõs dolgok nem hogy nem izgatnak, még eskü röhögök is ezeken.de persze lefogni a páromat én is leszeretem de ennyi.ilyenek, hogy kötél meg bándzsidzsámping..haggyuk már.
bálamadzagot neki! :-D még a nyiráf nyakára is :-D majd megtanulja kis s*aros, hogy mi az élet rendje :-D
mi is a kontos kotelet hasznaltuk, de szerintem barmilyen kotel megfelel, nem kell azt erosen meghuzni, es akkor nem fog meglatszani, elvegre nem tuszul ejted ot :) ))
Mi a frottir köntös övét használtuk.
A szex shopokban kapható, bõr, és belül szörmés bilincsek nem nagyon hagynak nyomot, és kényelmesek, viszont elég biztosak. Azokra gondolok amiket kis lakattal lehet zárni. Na azt a lakatot ki is dobhatod, mert az olyan mint amit ilyen titkosnaplókhoz adnak a papírboltban :D szóval azt helyettesítve már elég jó. Legalábbis fényévekkel, mint a sima szörmés, ami magától is kinyílik :D Egyébként ha van elég vastag, és elég puha kötelet, azt rendesen használva, sokszor körbetekered a csuklón, de nem kell megszorítani, cska annyira h ne tudja kihúznia kezét. Na, az se hagy annyira nyomot.

Hogyan tehetném próbára a legjobb barátomat, hogy tényleg a legjobb barátom-e?

értelmes válaszokat szeretnék, előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Milyen röghöz kötött vagy. A legjobb barátodat akarod próbára tenni?Akkor mit tennél az ellenségeddel? Én imádom a 2 legjobb barátomat,nélkülük borzasztó lenne,sosem tenném próbára õket. Másrészt tudom,hogy a legjobbak,ezt érezni kell.

Milyen röghöz kötött vagy. A legjobb barátodat akarod próbára tenni?Akkor mit tennél az ellenségeddel? Én imádom a 2 legjobb barátomat, nélkülük borzasztó lenne, sosem tenném próbára õket. Másrészt tudom, hogy a legjobbak, ezt érezni kell.
Inkább reménykedj, hogy sose kerülj olyan helyzetbe amiben a barátaidnak meg kell mutatniuk milyen fából faragták õket.
A kérdező hozzászólása: Kedves második válaszoló kifejtenéd ezt egy kicsit jobban:?
Akkor derül ki, hogy mennyire igaz barát valaki, ha kemény helyzet elé állít téged az élet.
Gondold át, hogy miben segítetted õt, és õ miben segített téged, hogy te mennyit raktál bele a barátságotokba, és hogy õ mennyit rakott bele, hogy mindig õszinték vagytok-e egymáshoz, hogy becsületesen megtartjátok-e egymás titkait, hogy bíztok-e egymásban, hogy jól érzed-e magad a társaságában, hogy a hívjátok egymást, akkor számíthattok a másikra stb. Ha ezekkel tisztában vagy, akkor rögtön egyértelmûvé válhat, hogy mennyire mély a barátságotok, és hogy jó barátod-e neked. De ha te sem vagy neki jó barátja, akkor ez nyilván kölcsönös.

Megcsaltam a barátom, hogy tehetném jóvá?

Tippeket várok de ha lenne valami információ ami kell nektek a válaszhoz szívesen kiegészítem.

Legjobb válasz: Nálam sehogy nem lehetne. A barátodat nem ismerem.

Nálam sehogy nem lehetne. A barátodat nem ismerem.
Az a legrosszabb, abban még érzelmek is vannak. Minek akarsz mást csókolgatni, ha közben szereted a barátod? Ha nem szereted a barátod, akkor meg minek akarsz kibékülni vele?
Utazz az idõben.
Jóvá lehet tenni?
Ezt már sehogy...
Süss neki palacsintát. Mikor nekem sütött a csajom tudtam csak azért kapom mert félreizélt. Viszont a palacsintát imádom, igy annyira nem is érdekelt az ügy.
Egy csók mióta megcsalás??? Ugyanmár.
Esetleg leírnád a történetet, ha nem túl nagy kérés, hogy legalább halvány fogalmunk legyen az egészrõl? És minek írsz ide most, ha ez már jóval korábban történt?
A kérdező hozzászólása: Õt zavarja és fordított esetben engem is zavarna.
Gondolom most bukott le.
Nagyjábol idömegjelöléssel leirnád a történetet? (priviben is lehet) Mennyi idösek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Teljesen jogos a kérdés csak ez a dolog már nagyon rég történt, a kapcsolatunk legeslegelején de azóta mindennél jobban szeretem.
A kérdező hozzászólása: Csak egy csókról van szó
Hagyd ott, mert ha megcsaltad, nem szereted!

Hogy tehetném féltékenyé a barátom?

normális válaszokat kérek

Legjobb válasz: En mar attol is feltekeny leszek hogyha a baratnom amsik fiuval csinal kepet. Hogyha a baratod nem ilyen akkor kerj meg egy fiu haverodat hogy hivjon el moziba. Attol tuti hogy feltekeny lessz.

En mar attol is feltekeny leszek hogyha a baratnom amsik fiuval csinal kepet. Hogyha a baratod nem ilyen akkor kerj meg egy fiu haverodat hogy hivjon el moziba. Attol tuti hogy feltekeny lessz.
Ekkora hüyeséget komolyan.... Nézz gossip girl-t abban van minden ami érdekel szerintem :D
Megtanulsz írni, máris elértél valamit, lehet féltékeny lesz rád. Féltékenyé. Féltékenyé.:D
Öntelt kis köcsög a fickó, szóval azzal semmit nem érsz el, ha féltékennyé teszed, maximum annyit, hogy bizalmatlanságában még le is fog nézni, talán még meg is aláz mert azt gondolja, hogy becstelen voltál. Ilyen csávóval egyet lehet, ott kell hagyni a pitsába és egy ép agyúval kell kezdeni. Nem azért mert vannak pornó cuccok a gépén, nyilván hogy veri rá, de ez normális, hanem mert szerinte Te nem nézhetsz amit akarsz... Miért is nem? Mert nem normális. Az is eljön majd, amikor nem mehetsz az utcára egyedül, vagy nem látszódhat ki a térded majd a szoknya alól... stb.
A kérdező hozzászólása: Az a gond, h õ mindent megenged magának.sokszor észre veszem, h beszélek hozzá nem figyel, de ahogy a tévébe mondanak olyasmi(pl.szexi nõ, vagy levetkõzött xy)rögtön felfigyel és nézi.mikor külföldön dolgozott beszélgettünk, h veri e:) azt beszélte, h nem, aztán néztem valamit a gépén és le voltak huzva pornofilmek.õ nézhet olyan klippeket amikbe mesztelen nõk táncolnak, én nem nézhetek egy meccset se.adhatnátok valami tanácsot
Mi a célod ezzel? Ha féltékeny lesz, akkor talán bizalmatlan is, Jó lenne az?
ez engem is érdekelne, de nem durván persze hanem csak épp hogy ba""za a csõrét.
Szerintem ez nem jo otlet, aztan mikor annyira feltekeny lesz, hogy mar nem bizik meg benned, akkor meg az lesz a baj, hogy vege a kapcsolatnak. Orulj, mig nem feltekeny es nincsenek effajta problemaitok.
Ajajj, az ilyeneknek sosincs jó vége! Inkább beszélgess vele, hogy miért nem törõdik annyit Veled mostanában!
A kérdező hozzászólása: 13:38neharagudj, nem magyar vagyok, szerintem már jol tudok magyarul, de még ejtek egy két hibát:) többieknek köszönöm a válaszokat

Hogy tehetném az előjátékot vadabbá, izgatóbbá hogy a barátomat mármár az örületbe kergessem vele? Persze jó értelembe szeretném feltüzelni

észletesen írjatok le mindent a kérdéssel kapcsolatban:) azt szeretném hogy már ne birjon magával és kívánjon mindennél jobban:P(18/L)

Legjobb válasz: kama sutra elsõ lépésben másodikra az jut eszembe amikor csak simogatod ott körülötte, de nem érsz hozzá és akkor kéri hogy fogd meg neki, de te továbbra is csak húzod tovább. viszont ezzel is vigyázni kell, mert adott esetben lehet hogy így úgy felizgul, hogy idõ elõtt elmegy... de idõvel úgyis rá fogsz érezni ;)

kama sutra elsõ lépésben másodikra az jut eszembe amikor csak simogatod ott körülötte, de nem érsz hozzá és akkor kéri hogy fogd meg neki, de te továbbra is csak húzod tovább. viszont ezzel is vigyázni kell, mert adott esetben lehet hogy így úgy felizgul, hogy idõ elõtt elmegy... de idõvel úgyis rá fogsz érezni ;)
Kezdj egy közös zuhannyal, majd masszírozd meg...hogy ellazuljon.Tejszínhab, méz....ezekkel fonoman, gyengéden el lehet játszadozni.sok kicsi csókkal, érintéssel.Vagy egyszerûen vegyél magatoknak valami kis apró de mégis izgalmas játékszert.Mivelszembe õ pasiból van, vegyél egy péniszgyûrût, vagy ha kicsit fehérmájú vagy egy vibrit is:)
hát igen valaki csinálja van aki csak álmodozik róla igaz fiam (=...
A kérdező hozzászólása: ohh 13évesen egész jó ötleteid vannak:D nekem ilyen konkrétan talán nem is jutott volna eszembe:D köszi
dugj csilipaprikát a seggébe:D
F/13 bocs!
szerintem kötözud ki! Öltözz be rendörnek és zenére kezd vetközni utána egy kis maszti és ha áll a farok akk jöhet a cumi majd egyre feljebb csokolgatod a testéd majd ha elérted a száját lassan visszafelé csokolgatod majd elöveszed a tejszínhabot raksz egy kicsit a farkára és elkezded nyalni róla a habot ha mind lenyaltad akk lassan megint visszafele csokolgatod majd leveszed a bilincset és beviszed az elöre elkészítet kádba (sok hab legyen) és a hátára fekteted és lovagolsz szerintem élvezni fogja a többit már tudod L/13 Fiu
Fürödj meg elõtte! Amúgy meg vegyél egy pávatollat, jó kis eszköz!
striptease, erotikus masszázs, ha puncizod magadat elõtte (persze kívánatosan), erotikus játékok, hosszú elõjáték
Szerintem öltözz be, az mindig hatásos. Kevés érintkezés, de annál finomabb, lágy érintésekkel izgasd. Kis popsidörgölés, stb...
Kikötözés, aztán a többit Te is tudod.
A kérdező hozzászólása: köszi 19:58as de nem hiszem hogy az épelméjû embereknek bejön ami nekedxD

Megbántottam a barátnõmet! Hogy tehetném jóvá?

A barátnõjével beszélgetett, én meg elkqptam egy mondatot. Úgy értelmeztem, hogy megcsalt. Amikor találkoztunk meg is említettem és megvádoltam a megcsalással. Azt mondtam rá, hogy ribänc. Aztán kiderült, hogy félreértés az egész. A barátnõm nem hajlandó velem beszélni, már három napja, mert szerinte nagyon megaláztam, lekezeltem .

Legjobb válasz: Teperjél, nyomulj, virág...stb, ne itt bszad az idõdet.

Teperjél, nyomulj, virág...stb, ne itt bszad az idõdet.
Hát ez nagyon nem volt szép... ha tényleg alaptalanul mondtál rá ilyet, akkor jól is teszi a barátnõd, hogy nem beszél veled.
Sajnos a virág sok esetben már nem megoldás..

Megcsaltam a barátom, hogy tehetném jóvá?

Sziasztok,voltak problémák a kapcsolatunkba,már nem úgy szeretett ahogy kellett volna,közölte,hogy nem boldog velem és bánatomba csókoloztam 1 másik sráccal.Tudom,hogy nem ez lett volna a megoldás,de már megtörtént.Adott még 1 esélyt,de mindig arra gondol.Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Én megtudlak érteni. 6 évig voltam együtt az elõzõ párommal és õ is a szemembe mondta, h nem szeret. Nem kívánom senkinek azt az érzést, mikor te majd megõrülsz érte õ meg elõáll azzal, h nem szeret. Bennem is mindig lejátszódott ez a mondat és mindez ugy,h együtt laktunk. Mondanom sem kell,h szakítottunk,és barátok maradtunk. Azóta mindketten más oldalán de boldog párkapcsolatba élünk. Remélem nem mentek szét! Drukkolok.Szeresd nagyon és hátha hamarabb megemészti. Még mindig nem olyan a csók mint a szex. Szerintem ha az történt volna meg rosszabb lenne. Fel a fejjel. Remélem segítettem.

Én megtudlak érteni. 6 évig voltam együtt az elõzõ párommal és õ is a szemembe mondta, h nem szeret. Nem kívánom senkinek azt az érzést, mikor te majd megõrülsz érte õ meg elõáll azzal, h nem szeret. Bennem is mindig lejátszódott ez a mondat és mindez ugy, h együtt laktunk. Mondanom sem kell, h szakítottunk, és barátok maradtunk. Azóta mindketten más oldalán de boldog párkapcsolatba élünk. Remélem nem mentek szét! Drukkolok.Szeresd nagyon és hátha hamarabb megemészti. Még mindig nem olyan a csók mint a szex. Szerintem ha az történt volna meg rosszabb lenne. Fel a fejjel. Remélem segítettem.
Nem csoda, hogy megtetted, azok után, hogy így elszomorított, meg biztos nagyon bejött a csávó, és gondolom nem vagy sokgyermekes családanya.. Ne értsd félre, õ sem hibás, de egyetlen csók (egy gondolom számodra vonzó sráccal) abban az amúgyis elkeseredett állapotban majdhogynem természetes.. Az a kérdés, együtt akarsz-e vele maradni, illetve hogy õ most szakítani akar-e, vagy mégsincs para, vagy hogy áll a kapcsolat-kérdéssel, most a kis megcsalást leszámítva, õ mostakkor mégis szeret és folytatná? Ha mindketten úgy érzitek, hogy megéri folytatni, akkor kénytelen lesz együttélni a gondolattal, hogy volt egy csók. A legtöbb amit tehetsz, hogy õszintén megbeszélitek, ha már úgyis tudja, hogy ez miért volt, stb. A k*rvázó agytrösztöknek meg javaslom inkább ezt, mint idõtölést: http://www.youtube.com/watch?v=3ichQOqbewA
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nektek, hogy megértetek engem és hogy tanácsot adtatok. Én nagyon szeretem, és nem akarom, hogy vége legyen.Most kaptam tõle még 1 esélyt, sokat gondol rá, de megpróbálja elfelejteni.Azóta amúgy megváltozott, de jobb irányba.Mintha ez kellett volna, ahhoz, hogy újra fellángoljon az érzései irántam.Újra hiányzom neki, kedveskedik, csak néha még szomorú.Remélem elfogja tudni felejteni és boldogok leszünk.
Kill Yourself!
Szerintem semmit nem tehetsz, ha a párom ezt csinálná én is mindig arra gondolnék akármennyire akarom azt a kapcsolatot... Szerintem ilyenkor érdemes szakítani. Sajnálom...
A kérdező hozzászólása: Tudom, hibáztam, de nem tudhatod miken mentem keresztül.Szeretsz vkit és a szemedbe mondja, hogy õ nem úgy szeret és nem boldog veled....
A kérdező hozzászólása: :-(
Elõbb-utóbb úgyis szakított volna, ez legfeljebb felgyorsítja.
A kérdező hozzászólása: Azt mondja h mindig akárhányszor megcsókolna arra gondol, hogy nemrég más is megtette..:-( Az idõ se oldja meg?
Na jól van akkor. Ha minden jól megy, halványulni fog benne az emlék. És bizony ha ez nem történt volna meg, lehet hogy többé nem vette volna észre, hogy szeret, talán már együtt se lennétek, ez az érdekes. Erre amúgy már én is gondoltam, mielõtt írtad volna.. Egyszer tavaly nyáron a barátom megpróbált velem szakítani, mert függetlenedési rohamok kínozták, kicsit beijedt az elkötelezõdéstõl, meg az ilyenkor természetes érzelemváltozástól (akkor jártunk 1 éve).. de alig bírta végigmondani a szakítószöveget, annyira sírt közben. Végül meg sem bírta csinálni – ez éjjel történt, alig aludtunk, és reggelre rájött, hogy inkább folytassuk. Ezt követõen akkora eszement boldogság és tökéletes harmónia vette kezdetét.. pedig azelõtt is tökjó volt.

Megbántotam a barátom! Hogyan tehetném jóvá?

Tegnap majdnem szakitott velem a barátom mert egy dologban hazudtam neki

Legjobb válasz: Ha helyesen írsz kezdetnek jó.

Ha helyesen írsz kezdetnek jó.
És mi ezt honnan tudjuk? Ha annyira nem ismered a barátod, hogy mivel tudnád " kielégíteni " vagy visszanyerni a bizalmát akkor jobb is lenne ha a szakítanátok.
És nyugodtan nyomj piroskezet.
A bizalom nem könnyen újraépülõ. Idõ kell, türelem és egy megfelelõ ember. A pluszt meg úgy lehet bevinni, hogy fogsz egy lapot, rajzolsz rá egy Vöröskereszt emblémát és beviszed...
orálozd le, attól talán kiengesztelheted! Vagy engedd neki az anált!
Kevés nagyobb hülyeség létezik, mint hazudni annak, akit szeretsz. Ha többet nem teszed, akkor a késõbbiekben majd az idõ elmossa a dolgot.

Összevesztem a barátommal, hogyan tehetném jóva? (többi lent)

Összevesztünk egy lány miatt, féltékeny volam egy lányra és megkérdezte, hogy mina bajom mert láttarajtam, hogy rossz a kedvem meg ideges vagyok, és elmondtam neki erre ? felkapta a vizet ami teljesen érthet?, hogy én mért gondolom olyannak vagy, hogy mért nem bízok meg benne, neki csak én létezek... mondta és azóta annyira rossz a kedve vagy csak velem olyan flegma én nem tudom de érzem, hogy ezt nem tudja elfelejteni! Hogyan tehetném jóvá? Nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni!

Legjobb válasz: Hát, konkrétan le kell ülnöd, és megkérdezned, hogy miért viselkedik így. Mert most a sötétben tapogatózol, és lehet, hogy más baja van. Lehet, hogy nem is rád haragszik. Egyébként meg minek féltékenykedsz? Semmi értelme. Ha valaki hûséges, hûséges, ha valaki nem az, akkor nem az.

Hát, konkrétan le kell ülnöd, és megkérdezned, hogy miért viselkedik így. Mert most a sötétben tapogatózol, és lehet, hogy más baja van. Lehet, hogy nem is rád haragszik. Egyébként meg minek féltékenykedsz? Semmi értelme. Ha valaki hûséges, hûséges, ha valaki nem az, akkor nem az.
Hány éves vagy? És õ? A féltékenység minden kapcsolatban jelen van! Nem bántottad meg és nem vádaskodtál vagy hisztiztél! Ebben az esetben én lennék felháborodva, mivel a támadás a legjobb védekezés! Szerintem ha semmi alapja nem lenne, nevetne egy jót , aranyosnak tartaná és biztosítana téged az ellenkezõjérõl!
Nekem a házasságom ment rá egy ilyen, úgy értem pont ilyen esetre. Én vagyok a férfi a sztoriban. :D S bizony sokkal nehezebb a bizalmatlanságot megemészteni, mint bármi mást, akár egy megcsalást, bár még ebben nem volt részem. A feltételezés, hogy megcsalom csak sértõ... de az, hogy nem bízik meg bennem az, akire az életemet feltenném. Na az maga pusztulás. Remélem érthetõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek :/ Utolsó kommentelõ sajnálom a házasságodat...Annál rosszabb dolog nincs, hogy meghozol egy döntést és az tarol mindent.
Szerintem a mai világban igazán nem lehet bízni senkibe. És sokszor nem is biztos, hogy a partneredbe, hanem kedves ember társainkba. Akik gondoskodnak róla, hogy felfigyeljenek rájuk. Sajnos nem tudjuk ennek a történetnek a részleteit, így nehéz hozzá szólni, én azt mondom, hogy tökéletesen megértem a féltékenységet, és ha valakinek nincs vaja füle mögött az nem sértõdõsködik!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!