Találatok a következő kifejezésre: Hogy tegyek saját képet (5 db)

Microsoft PowerPoint 2007-ben hogy lehet beállítani azt hogy a saját képeim közül tegyek be valamit háttérnek?

Legjobb válasz: Tervezés/Háttérstílusok/Háttér formázása/Kitöltés képpel vagy anyagmintával/Fájl

Tervezés/Háttérstílusok/Háttér formázása/Kitöltés képpel vagy anyagmintával/Fájl
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget!!!

Hogyan csomagoljak ki egyszerre 50 mappát úgy, hogy a saját nevű mappába tegye a kicsomagolt képeket?

Letöltöttem vagy 200 Bleach fejezetet, viszont tömörített mappában. Egyesével ki tudom csomagolni úgy, hogy létrehoz egy új mappát a saját nevével és abba pakolja bele a kicsomagolt képeket. Ez viszont elég problémás, hogyan oldjam meg egyszerűbben?

Legjobb válasz: Kijelölöd az egészet egyszerre , aztán jobb gomb és kicsomagolás winrarral (az egyik opciónál muatni fogja a mappa nevét) vagy total commanderrel is megoldható.

Kijelölöd az egészet egyszerre , aztán jobb gomb és kicsomagolás winrarral (az egyik opciónál muatni fogja a mappa nevét) vagy total commanderrel is megoldható.
A kérdező hozzászólása: Köszi! TC-vel hogyan?
TC: kijelölöd a rar fájlokat, fáj->kicsomagolás , vagy alt + F9 , és amikor kijön az ablak, bepipálod azt a funkciót, hogy ' Kicsomagolás fájlonként külön mappákba ' . Simple.
A kérdező hozzászólása: Húúú mûködik! Köszi! :D

Hogyan tegyem otthonosabbá a lakásomat, saját kézzel készített dolgokkal? Pl. Amikor szárítunk virágokat, és abból képet készítünk, és ilyesmi dolgokkal.

Bármilyen ötletnek örülnék,illetve annak is,ha csak a díszítés megnevezését írnátok le.Pl goblein-ezés.Olyat már készítettem,azon kívül szeretnék valami szépet csinálni.

Legjobb válasz: A barátnõm dekopázs (remélem így hívják, szalvéták feldolgozása) segítségével készít jópofa és hangulatos kiegészítõket a lakásba.

A barátnõm dekopázs (remélem így hívják, szalvéták feldolgozása) segítségével készít jópofa és hangulatos kiegészítõket a lakásba.
Erdõben sétálva sok érdekes formájú gallyat, faágat lehet találni. Kicsit kiszárítva, ha befújod õket színesre, a vázához illõ színûre, esetleg feketére, az jól mutat nagyon. Hosszú, kacskaringós, vékony göcsörtös ágacskák. Nálunk bézs színû fal elõtt vannak feketére fújt ágak egy hatalmas agyag vázában, és imádom:)
A kérdező hozzászólása: Olyan szalvétásat csináltam már, hogy kövekre ragasztottam kivágott mintákat, az tök szép lett, köszi az ötletet, majd megkeresem, és az ágas is nagyon tetszik :D Remélem még kapok azért tippeket :)


Hogy tegyek be saját képet powerpointba háttérnek?

sajátgép egyik mappájából jpg képet hogy tehetek be diaháttérnek,próbáltam már többféleképp,de eddig nem sikerült.hogy csináljam?

Legjobb válasz: a "probléma" már megoldódott.

A kérdező hozzászólása: a "probléma" már megoldódott.
ez engem is érdekelne, megmondod, hogy kell?

Segítség? Az összes ikont lecseréltem annak az ikonnak a képére amelyikkel társítottam, mit tegyek hogy az összes a saját alap ikonját/jelét/képét használja újra?

társítottam egy mappát az adobe readerhez , és mivvel kivolt pipálva hogy minden ilyen tipusú fájlt annak a segitségével nyisson meg, ezért szinte az összes asztalon lévõ fájlnak az adobe reader jele lett a jele... :D szóval nekem jó lenne visszaállítani az összes a saját jelére, csak nem tudom, hogyan?! Megköszönném a segítségeteket!!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!