Találatok a következő kifejezésre: Hogy tartsam a házból a pókokat (1 db)

Hogy tartsam távol a házból a pókokat?

Legjobb válasz: Miért akarnád õket távoltartani? A pókok hasznosak, mert kártékony rovarokkal (pl: szúnyog) táplálkoznak, teljesen pedig nem tudnád eltávolítani õket, a házadban élõ pókok nagy részét nem is látod. A kiirtottak helyére pedig újak érkeznek.

Miért akarnád õket távoltartani? A pókok hasznosak, mert kártékony rovarokkal (pl: szúnyog) táplálkoznak, teljesen pedig nem tudnád eltávolítani õket, a házadban élõ pókok nagy részét nem is látod. A kiirtottak helyére pedig újak érkeznek.
menj el hipnózisba. megkeresed szépen a fóbiád gyökerét és csuma.
Mien progi ?
mit csináljak, hogy el ûzzem a pókokat a szobából?
A pókokat ultrahanggal lehet elriasztani, ami a 20 KHz - tõl nagyobb hangok. Ezért hiába is csinálsz olyan programot, ami ezt a zajt lejátsza; ugyanis a számítógép hangszóróid a 20 - 20 KHZ - es emberileg hallható hangokra vannak tervezve, ezért a pókok semmit sem hallanának meg belõle.
* 20 Hz -tõl 20 Khz -ig
Amiröl beszéltem program az a anti mosquito vagy mi de nagyon sok bogárhoz jo de pok nincs benne sajna!
Az 5.1 em komolyabb , az se lenne eleg jo?
Láttam, hogy valaki írta, hogy nem bántanak a pókok... Nem a francot nem. Minden póknak van mérge és minden pók csíp is, ha veszélyben érzi magát. Ehhez az is elég, hogy bemászik az ágyadba te meg épp átfordulsz a másik oldaladra, ja és ha csíp akkor nem egyszer, hanem ahányszor csak tud. Lehet, hogy baromi hasznosak, de nem érdekel, nem vagyok fóbiás de undorodom tõlük, pláne, hogy egy hete megcsípett egy... orvoshoz kellett mennem annyira fájt és olyan csúnya a helye, a jobb oldalamon azóta sem tudok feküdni mert baromira fáj. Szóval irtani kell õket, mert egy ilyen csípéssel bõven több kárt okoznak, mint amennyi hasznot egész nyomorult életük során. Semmi helyük a lakásban.
MiIyen programod van szúnyogok eIIen ?
Én tudom a megoldást.Van egy programom a szunyogok ellen és hatásos.Na most valami zseninek szólni kéne hogy ilyen programot csinálhatna még egyet csak a pók-ok ellen!!! Ez is egy fajta ki tessékelés!!!
sõt, összeszedik a sokak allergiáját okozó poratkákat
lehet kapni pókriasztókat. Ezen kívül a pókok szeretik a nyugalmas helyeket - ha gyakran takarítasz, megzavarod õket.
Ez engem is érdekelne, fõleg hogy pók iszonyom van.Persze hogy hasznosak, de nem a lakásba valók, mert ha valaki látja õket azt látja hogy az ember nem takarít.Az én módszerem porszívó vagy söprû, de mindenképpen meg kell halnia.
A pókriasztó, hasznos lehet és mûödik is az ismerõsöm szerint. Itt van egy oldal ahonnan meglehet rendelni szerencsére nem vészes áron: http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&cid=VkZaU1ZrMU.. Remélem ez segíteni fog!
Pókpuszival! Meglátod segít.
A kérdező hozzászólása: az ultrahangos pókriasztót már próbáltam, de sajnos semmit nem ér.tudom jól hogy hasznos állatka meg nem is bát, de egyszerûen iszonyodom tõlük.aki nem tudja milyen az arachnofóbia, el sem tudja képzelni milyen érzés úgy élni hogy a szemem sarkából mindig azt figyelem meglátok e egyet.és köztudott sajnos hogy bárhol lehetsz a világban 3 méteren belül mindig van egy pók a közeledben.kivétel az antarktisz és hasonló klímáju helyek.ezt amugy a spektrumon hallottam egy pókokról szóló mûsorban.hát elég szörnyû.
én megértelek ugyanis én is arachnofóbiás vagyok, családom idegeire megyek, -ha van egy pici pók a szobában nem megyek be..(akár több napig) na szóval én is a pókriasztót tudom ajánlani, próbálj ki többfélét, hátha vlyik segít. ha más nincs akkor mindig meg kell kérni vkit h.tüntesse el ha megjelenik egy pókica..
Egyetértek! Utálom õket, és undorítóak! Ráadásul belemászik a szádba is! Meg kis sunyi dög mindig elmászik hogy akkor mpst félj nem-e bujt be az ágyadhoz. Szerintem a legegyszerûbb ha lecsapod, a nyílászárókat pedig befújod sprayvel!
van a raid max 3 in 1 csótány-hangya-pók, szóval mászórovarok elleni aeroszol. én régen egy panel földszinti lakásában, ahol albérletben voltunk, azzal fújtam körbe kb. 3 hetente az ablakok és az ajtók körüli részt (lehetõleg kívülrõl, mert ha jól emlékszem, az elején szaglik). a leírás szerint 4 hétig hatásos ellenük, végigmásznak rajta és utána megpusztulnak.
Ezt a hülye ultrahangos pókriasztót gyártók reklámozzák? A kérdezõ leírta, hogy kuka az egész. Meg ha már házilag készítesz akkor csak 20 kHz felett lehet? Érdekes a pókriasztó 7-14 kHz-en mûködik vagyis egy hangszoró is képes erre. Lehet hülye vagyok bioszból, de a póknak van füle? A hang levegõben terjed amit csak fül hallhatja. Ezt a rezgéshullámot csak a fül érzékeli. A póknak van füle?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szeretnék valami kisállatot tartani. Javaslat?

Valami, olyat keresek, ami kicsi, aranyos és érdekes.Valamint nincs sok gond vele.

6

Miért van egy hülye állatvédő?

most nem azt mondom hogy baj van azzal hogyha valaki az állatok jogait is szem előtt tartja de már lassan azok a barmok többre néznek egy állatot mint egy embert...levág valaki egy csirkét,disznót és mondjuk arrol van egy videó youtuben és a sok rohadt panelpatkány ott magyaráz hogy mit csináltak rosszul meg ro.hadjanak és meg a k*rv.a anyázás teljesen jogtalanul,meg miért kell megölni az állatokat de akkor kíváncsi lennék vajon ők mit esznek sz*rt?megdöglik egy patkány valaki felveszi videóra egy csapdában levő patkány mit csinál a sok s.gfej alá írja hogy jaj szegény nem érdemli meg ismét megy az anyázás stb. mikor még életükben egy patkányt tnem láttak és nem tudják mekkora károkat tudnak okozni...
miért van ennyi barom?
most itt is lesz néhány ilyen anyázós barom gondolom én mint mindenhol de szerintem meg lehet beszélni kultúráltan is akármit szóval nem kellesz anyázni.
pár példa:
és még sorolhatnék néhány nyomorultat.

9

Valaki segíteni tudna, hogy milyen tanfolyamot, szakiskolát érdemes elvégezni, ahol állatokkal kell foglalkozni?

Mindenképp olyan szakmát keresek, ahol állatokkal kell foglalkozni és nem hobbiként, hanem főállásként.

2

Törpe nyuszim lábán van egy seb mi lehet ez?

a jobb hátsó lábán van egy 5 ft -os nagyságú seb . jártunk orvosnál , igazából ő sem tudja mitől van .( először talp fekélyre gondolt , de nem az ) és a kezelés is sikertelen volt . antibiotikummal oltotta , és fertőtleníteni kellett naponta 5x. de semmi javulás ez megy már 4. hete . annyit elértünk hogy a seb felső rétege lejött de alatta újra az van , csak nem olyan kemény száraz mint az előtte lévő. nem fáj neki nem vérzik és nem váladékozik. de ez úgy néz ki hogy soha nem fog meggyógyulni .. a lába picit melegebb a másiknál , gyulladásban van . valaki nyuszijának volt már hasonló ? mi lehet ez ?

0

Mi a manó?

3

Elszaporodtak a patkányok a ház körül mit tegyek?

A szomszédom felharácsolta a kukoricát abba a rácsos [email protected]ába a csűrbe vagy hogy a francba hívják,addig nem volt itt egy se amíg ide nem csalogatta vele őket,de most vannak itt nem kevesen jó kövérek kész horror az udvarunk,milyen típusú ellenük igazán hatásos mérget kéne vegyek?

4

Milyen állat való nekem?

Két és fél szobás panel házban élek. Szeretnék már egy háziállatot, de csak valami kisebbet, kutya, macska nem jöhet szóba. Olyan állatot szeretnék, ami nem foglal túl nagy helyet, és nem túl költséges a tartása. Pókról szó sem lehet :D Valamilyen kisemlősre gondoltam. :)De azért ne legyen olyan rövid életű, néhány évig boldogíthatna :D

7

Mennyire viseli meg a költözés?

Hamarosan költözünk párommal egy másik kertes hàzba,eddig a szüleinél laktunk.Van nekik egy kutyàjuk,aki itt marad,de a miénket természetesen visszük.1éve vannak együtt.Nagyon megviseli őket majd a szétválás?

2

Mennyibe kerülne a saját mézszükséglet előállítása?

Eléggé érdekel a méhészkedés, de inkább csak hobbi szinten egyelőre és az lenne a kérdésem, hogy mennyibe kerülne (hány méhcsalád kellene hozzá, milyen kiegészítők, stb.) hogy kb. a saját mézfogyasztásom (átlag 2 kiló/hó) elő tudjam "állítani"?

2

Lámát be lehet fogni kocsiba?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!