Találatok a következő kifejezésre: Hogy tartsam a házból (1 db)

Hogy tartsam távol a házból a pókokat?

Legjobb válasz: Miért akarnád õket távoltartani? A pókok hasznosak, mert kártékony rovarokkal (pl: szúnyog) táplálkoznak, teljesen pedig nem tudnád eltávolítani õket, a házadban élõ pókok nagy részét nem is látod. A kiirtottak helyére pedig újak érkeznek.

Miért akarnád õket távoltartani? A pókok hasznosak, mert kártékony rovarokkal (pl: szúnyog) táplálkoznak, teljesen pedig nem tudnád eltávolítani õket, a házadban élõ pókok nagy részét nem is látod. A kiirtottak helyére pedig újak érkeznek.
menj el hipnózisba. megkeresed szépen a fóbiád gyökerét és csuma.
Mien progi ?
mit csináljak, hogy el ûzzem a pókokat a szobából?
A pókokat ultrahanggal lehet elriasztani, ami a 20 KHz - tõl nagyobb hangok. Ezért hiába is csinálsz olyan programot, ami ezt a zajt lejátsza; ugyanis a számítógép hangszóróid a 20 - 20 KHZ - es emberileg hallható hangokra vannak tervezve, ezért a pókok semmit sem hallanának meg belõle.
* 20 Hz -tõl 20 Khz -ig
Amiröl beszéltem program az a anti mosquito vagy mi de nagyon sok bogárhoz jo de pok nincs benne sajna!
Az 5.1 em komolyabb , az se lenne eleg jo?
Láttam, hogy valaki írta, hogy nem bántanak a pókok... Nem a francot nem. Minden póknak van mérge és minden pók csíp is, ha veszélyben érzi magát. Ehhez az is elég, hogy bemászik az ágyadba te meg épp átfordulsz a másik oldaladra, ja és ha csíp akkor nem egyszer, hanem ahányszor csak tud. Lehet, hogy baromi hasznosak, de nem érdekel, nem vagyok fóbiás de undorodom tõlük, pláne, hogy egy hete megcsípett egy... orvoshoz kellett mennem annyira fájt és olyan csúnya a helye, a jobb oldalamon azóta sem tudok feküdni mert baromira fáj. Szóval irtani kell õket, mert egy ilyen csípéssel bõven több kárt okoznak, mint amennyi hasznot egész nyomorult életük során. Semmi helyük a lakásban.
MiIyen programod van szúnyogok eIIen ?
Én tudom a megoldást.Van egy programom a szunyogok ellen és hatásos.Na most valami zseninek szólni kéne hogy ilyen programot csinálhatna még egyet csak a pók-ok ellen!!! Ez is egy fajta ki tessékelés!!!
sõt, összeszedik a sokak allergiáját okozó poratkákat
lehet kapni pókriasztókat. Ezen kívül a pókok szeretik a nyugalmas helyeket - ha gyakran takarítasz, megzavarod õket.
Ez engem is érdekelne, fõleg hogy pók iszonyom van.Persze hogy hasznosak, de nem a lakásba valók, mert ha valaki látja õket azt látja hogy az ember nem takarít.Az én módszerem porszívó vagy söprû, de mindenképpen meg kell halnia.
A pókriasztó, hasznos lehet és mûödik is az ismerõsöm szerint. Itt van egy oldal ahonnan meglehet rendelni szerencsére nem vészes áron: http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&cid=VkZaU1ZrMU.. Remélem ez segíteni fog!
Pókpuszival! Meglátod segít.
A kérdező hozzászólása: az ultrahangos pókriasztót már próbáltam, de sajnos semmit nem ér.tudom jól hogy hasznos állatka meg nem is bát, de egyszerûen iszonyodom tõlük.aki nem tudja milyen az arachnofóbia, el sem tudja képzelni milyen érzés úgy élni hogy a szemem sarkából mindig azt figyelem meglátok e egyet.és köztudott sajnos hogy bárhol lehetsz a világban 3 méteren belül mindig van egy pók a közeledben.kivétel az antarktisz és hasonló klímáju helyek.ezt amugy a spektrumon hallottam egy pókokról szóló mûsorban.hát elég szörnyû.
én megértelek ugyanis én is arachnofóbiás vagyok, családom idegeire megyek, -ha van egy pici pók a szobában nem megyek be..(akár több napig) na szóval én is a pókriasztót tudom ajánlani, próbálj ki többfélét, hátha vlyik segít. ha más nincs akkor mindig meg kell kérni vkit h.tüntesse el ha megjelenik egy pókica..
Egyetértek! Utálom õket, és undorítóak! Ráadásul belemászik a szádba is! Meg kis sunyi dög mindig elmászik hogy akkor mpst félj nem-e bujt be az ágyadhoz. Szerintem a legegyszerûbb ha lecsapod, a nyílászárókat pedig befújod sprayvel!
van a raid max 3 in 1 csótány-hangya-pók, szóval mászórovarok elleni aeroszol. én régen egy panel földszinti lakásában, ahol albérletben voltunk, azzal fújtam körbe kb. 3 hetente az ablakok és az ajtók körüli részt (lehetõleg kívülrõl, mert ha jól emlékszem, az elején szaglik). a leírás szerint 4 hétig hatásos ellenük, végigmásznak rajta és utána megpusztulnak.
Ezt a hülye ultrahangos pókriasztót gyártók reklámozzák? A kérdezõ leírta, hogy kuka az egész. Meg ha már házilag készítesz akkor csak 20 kHz felett lehet? Érdekes a pókriasztó 7-14 kHz-en mûködik vagyis egy hangszoró is képes erre. Lehet hülye vagyok bioszból, de a póknak van füle? A hang levegõben terjed amit csak fül hallhatja. Ezt a rezgéshullámot csak a fül érzékeli. A póknak van füle?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez milyen állat lehet?

A szobában találtam ezt a növények és virágok közelében. Tudja valaki, hogy mi pontosan mi lehet és honnan jöhet?

3

Melyik magyarországi állatkertbe van elefánt?

5

Bolha van a házban! Hogyan lehetne megszűntetni?

Kinti állataink vannak csak, róluk sikerült leirtani, bolha nyakörvvel illetve ampullás bolhairtóval. De a barátom lábára rámásznak, mivel szőrösebb a lába mint nekem, és össze-vissza csípik. Meg látszik a szőrszálak közt, hogy ugrálnak a kis fekete pöttyök.

4

Hova tegyem a kutyámat, macskámat, ha nyaralni megyek pár napra?

Van olyan ötletetek, ami használható? Nincs ismert szomszédom, rokonra sem bizhatom, mert messze laknak.

4

Ha az állatorvos nem ad számlát, az mire utal? (Normális válaszokat szeretnék, nem indulatiakat. )

a) zsebre dolgozik, ami nekem a1) jó, mert olcsóbban kapom a gyógyszert, kezelést, stb-t; a2) rossz, mert drágábban kapom;
b) hülyének néz és azt ad el nekem, amit akar, meg úgy kezeli az állatot, ahogy akarja (= nekem ugye fogalmam nincs az állatbetegségekről, ...)
Végül: Mennyire lehet/szabad megbízni az ilyenben?
Mielőtt minden hülyeség jönne: nekem korábban volt olyan állatorvosom, aki az ország egyik legjobbja ma és sose adott számlát, viszont, ha nem volt annyi pénzünk, elengedte az árat, volt, hogy féláron kezelte a kutyát, stb. Szóval nem tudom. Ez egy új doki, azért kérdem.

9

Mi a kedvenc állatotok? Nekem a teknős, a kutya, az elefánt, lepke, a hal és a leopárd.

3

Mit tegyek? Kb egy 30 cm hosszú patkány van a szobámban mit tegyek!?

Most láttam meg nem rég. hogy irtsam ki ? (nincs egér csapdám! se mérgem)
Válaszokat gyorsan!!!!!!

17

Milyen állatra szeretnél hasonlítani és miért?

Van olyan állat, amelynek "többet" tulajdonítotok a külsőségeknél, amelynek valamiféle spirituális jelentést hisztek?

Pl. az oroszlánokhoz hasonlítják a nagy harcosokat, vagy Kínában a sárkányokhoz. (Tehát nem csupán létező állatra gondolok.)

Személy szerint én imádom a pókokat, a sólymokat, a farkasokat és az oroszlánokat is. Amit nem kedvelek (spirituális tekintetben, mert egyébként minden állatot szeretek és tisztelek), az a kígyó, a patkány és a hiéna.

12

A rex tengerimalac is fütyül?

2

Mennyibe kerül 1 aranyhörcsög?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!