Találatok a következő kifejezésre: Hogy tanulhatok rövid idő alatt (5 db)

Szerintetek hogyan tanulhatnek meg romanul viszonylag rovid ido alatt?

Legjobb válasz: Vegyél egy oktató szótárt majd ha van lehetõséged sokat beszélgess románul.Így kb2 hónap alatt megtanulsz.

Vegyél egy oktató szótárt majd ha van lehetõséged sokat beszélgess románul.Így kb2 hónap alatt megtanulsz.

. Hogyan tanulhatok meg rövid idő alatt? És ha kell akkor mennyibe kerül egy nyelvóra a különórán?

Szeretnék gyorsan megtanulni németül, negyedikes koromban kezdtem el tanulni németül és akkor a negyedikes anyaggal kezdtem. Iskola váltás miatt. Az egész német alapot nem tudom és azt sem hogy hogyan tudhatnám megtanulni. Nem szeretnék fizetni érte.

Legjobb válasz: És most hányadikos vagy? Mióta tanulod?

És most hányadikos vagy? Mióta tanulod?
leggyorsabban egy magántanárral tanulhatsz meg németül, esetleg egy intenzív nyelvtanfolyamon, ahol tényleg kevesen vagytok. az utóbbival kapcsolatban nekem is kétségeim voltak, de most én is egy ilyen tanfolyamra járok és irtó gyorsan haladunk, nem beszélve a hangulatról :D
A kérdező hozzászólása: 9 .-es leszek haladó nyelvi elökészitõben készülök a középszintûre.:)

Hogyan tanulhatnék meg rövid idő alatt zsákolni?

~180 cm vagyok, elég régóta kosarazom, de bárhogy próbálkozom, nem sikerül. Néztem a neten videókat, de azokban általában nem mondják el a technikát, vagy csak átverik az embert. Egy olyan módszer kéne nekem, amivel viszonylag rövid id? alatt képes leszek bezsákolni a labdát. Csak normális válaszokat légyszi!

Legjobb válasz: jelenleg meddig tudsz felugrani?

jelenleg meddig tudsz felugrani?
A kérdező hozzászólása: Hát õõõõ :) Azt most pontosan nem tudom. A házhoz közel van egy pálya, ott elvileg van egy "normális" méretû palánk, akkora, amekkora az "igazi" kosármeccseken is van. Na, ha nekifutok, akkor elérem a háló legalját :$ Tudom, nem a legjobb, de velem kb egy magasságban volt egy srác a pályán, aki azt mondta, õ még odáig sem bírt felugrani, ma meg már röhögve zsákolja a lasztikat. Megkérdezném én õt, de sajnos már elköltözött, és nincs meg se MSN-je, se FB-je :(
Sok gyakorlás! ;)
Szerintem minden nap menj le és dobáld a ziccereket, otthon meg guggolj súlyzóval.
176 centi vagyok és ha felrakom a kezem már tudok zsákolni monduk csak ha leveszem a kosrat 185centireXD


Hogyan tanulhatnék meg rövid idő alatt arányosan embert ábrázolni?

Kiskorom óta rajzolok,majd a zeneiskola miatt abbahagytam egy id?re.Most a kaposvári egyetemre szeretnék bekerülni elektronikus ábrázolás szakra,ahol a gyakorlati felvételin ember alakot kell rajzolni,egész testeset.Nem szerettem sosem embert a papíromra vetni,így kicsit nehézkesen megy..Mire kell figyelnem,esetleg valakinek van egy bevált módszere,hogyan tudnék mutatósabban,arányosabban rajzolni ilyesféle munkát?(Bár tudom,els?sorban a sok gyakorlás a fontos.)

Legjobb válasz: Javaslom neked a jobb agyféltekés rajzolás c. könyvet. nemcsak rajzolni tanít meg, látni is... Teljesen pontosan lerajzolhatod azt, ami elõtted van!

Javaslom neked a jobb agyféltekés rajzolás c. könyvet. nemcsak rajzolni tanít meg, látni is... Teljesen pontosan lerajzolhatod azt, ami elõtted van!
szerintem nézz szét a http://www.desenatorii.ro oldalon
bocsánat, www.desenatori.ro az elõbb rosszul irtam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) A honlap tetszik, igaz a nyelvét nem beszélem de a munkák figyelemreméltóak! Ez a könyv nem humbug? Mert akkor legközelebb belekukkantok.
a honlap román, de ha kell én tudok románul segiteni.

Hogy tanulhatok meg rövid idő alatt főzni?

Lassan itt az egyetem,és meg kellene tanulnom f?zni.Az a baj,hogy alapdolgokkal se vagyok tisztában,így egy recepteskönyvben szerepl? receptet nem tudok megcsinálni.Tudtok valamilyen ingyenes anyagot ezzel kapcsolatban interneten,vagy esetleg könyvet?

Legjobb válasz: Horváth Ilona szakácskönyvét ajánlanám. Nagyon szépen le vannak írva az alapok is, nekem sokat segít. Egy próbát megér. Sok sikert kívánok.

Horváth Ilona szakácskönyvét ajánlanám. Nagyon szépen le vannak írva az alapok is, nekem sokat segít. Egy próbát megér. Sok sikert kívánok.
szia én is a fentit ajánlanám, én is abból tanultam, minden benne van (rántás, habarás...), alap dolgokat hogyan kell, meg a legalapvetõbb étkek, aztán mikor ezek kb meglesznek a fejedben, már neten is keresgélhetsz, s akkor már azokat is simán meg tudod majd csinálni, meg össze-vissza kombinálgatni is. (A konyv Horváth Ilona: Szakácskönyv)
A kérdező hozzászólása: köszi, majd utánnanézek!
Én régebben anyámtól kaptam egy önyvet, az a címe, hogy Kétbalkezesek szakácskönyve. Nem tudom már ki írta mert elkeveredett de nagyon jó könyv.
ez pl.egy nagyon hasznos oldal...addig is amíg megleled a könyvet.-) http://hu.wikibooks.org/wiki/Szak%C3%A1csk%C3%B6nyv
Szerintem anyukádnál jobb tudátár nincs... és úgy legalább látod is, hogy hogyan kell. Plusz a saját otthonod ízeit tudod majd megfõzni, nem másokét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!