Találatok a következő kifejezésre: Hogy talaljak egy zenet ha (2 db)

Hogy talaljak meg egy zenet ha nem tudom sem a szerzot sem a cimet?

Igy hangzik a refrein '' show me the resons for fighting show me the reasons for dying'' .House zene es eleg nepszeru es ferfi enekli.Sokszor megy szorakozohelyeken.Segitsetek!!!!

Legjobb válasz: ezen a linken meg lehet hallgatni: http://www.imeem.com/people/wkLLVMj/music/7yOGkyhD/show_me_t..

A kérdező hozzászólása: ezen a linken meg lehet hallgatni: http://www.imeem.com/people/wkLLVMj/music/7yOGkyhD/show_me_t..
Ilyenkor kikell ragadni a szövegbõl pontos részleteket, és idézõjelek között beírkálni õket google-be (minél többet), majd a végére odaírni hogy lyrics (ez dalszöveget jelent). Ekkor kapsz egy csomó találatot, a keresett szám dalszövegével, melyek tetején megvan nevezve az elõadó és a szám címe :) Amit te keresel az éppen: Dj Sava feat. Connect R - The Reason

Hogyan találjak meg egy zenét a Youtube-on, ha nem tudom sem az előadót, sem a szám címét?

Reggel hallottam egy számot a rádióban,amit nagyon régen hallottam és nagyon szerettem is.Szeretném újra meghallgatni,de nem tudom a címét és azt sem hogy ki énekli.A szöveg pedig nem jut eszembe.Hogyan találjam meg??

Legjobb válasz: Lassú, gyors? Nõ vagy férfi énekli? Milyen nyelven? Milyen hangja van az énekesnek? Milyen stílusú? Mikori szám? Van benne valami, amit fel tudsz idézni(akár egy-két szó, vagy csak egy sima lalalala?) Mikor hallottad és melyik rádióban?

Lassú, gyors? Nõ vagy férfi énekli? Milyen nyelven? Milyen hangja van az énekesnek? Milyen stílusú? Mikori szám? Van benne valami, amit fel tudsz idézni(akár egy-két szó, vagy csak egy sima lalalala?) Mikor hallottad és melyik rádióban?
Ennyi információ elég is lesz! Én is hallottam egy dalt 10 éve. Nem tudod véletlenül a címét? Ja, annyira emlékszem (hátha segít) hogy énekelnek benne...
Idézd fel a refrént, általában az elsõ sorát adják a szám címének.
A kérdező hozzászólása: De nem jut eszembe, akárhogy próbálom felidézni, nem megy.:(
A kérdező hozzászólása: annyira emlékszem, hogy férfi énekli magyarul..idézni nagyon keveset tudok belõle, csak egy-két szavat.(írnának egy dalt...)és azt se tudom, melyik rádióban hallgattam.Szóval elég kevés esélyem van arra, hogy megtaláljam.
ebben az szerepel, hogy arról írnék dalt. nem ez az? http://www.youtube.com/watch?v=v0YFu0IKsnA
Neme egybõl youtubon kell keresgélni. Amennyire emlékszel a szövegbõl beírod gugliba és rákeresel. Esetleg utánaírhatod, hogy dalszöveg (ha külföldi akkor lyrics). Erre ki szokta dobni a teljes szöveget a címmel és elõadóval együtt. Majd utána rákereshetsz youtubon.
A kérdező hozzászólása: 4.Válaszoló, nagyon szépen köszönöm.Ez az amit annyira kerestem. A többieknek is köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!