Találatok a következő kifejezésre: Hogy tűntethető az úszógumi (3 db)

Hogyan milyen gyakorlatokkal formálhatnám testem? Mivel tüntethetem el az úszógumikat? Milyen hatásos hasizom erősítő gyakorlatokat ismertek amik viszonylag hamar produkálnak eredményt?

180cm vagyok és 92-95kg között mozgok általában,csak zsíréget? tablettát szedek,és a napi kaja mennyiséget a szokottól a felére csökkentettem! Minden nap futok (2-3km)Képes vagyok gyorsan fogyni de sajna hízni is legutóbb másfél hét alatt 5 kilótól szabadultam,most sérülésem van,így futni nem tudok viszont hasra edeznék ett?l nem er?ltetem a lábam! ötleteket szeretnék mindne tanácsot megfogadok jön a jó id?,strand, gátlásos lettem nem szivesen mennék igy strandra!!! szeretnék hamar változást elérni,a fájdalom nem érdekel kivagyok vele békülve akaratom is van,tehát ez nem hátrány nálam! évekig thaiboxoltam így szeretek küzdeni,de türelmetlen is vagyok! SEGITSETEK! 21/f

Legjobb válasz: az a lényeg hogy szeresd amit csinálsz...ha megtetszik egy szám a rádióba,kezdj el rá táncolni.(ez csak egy pl volt,a mozgáson van a hangsúly).taiboxot is folytathatod,de bármilyen más sport megfelel,magadat kell ismerned mi az amiben örömödet leled.Ha nem zavar a monotonitás akkor kondizz,kérd edzõ segitségét,de választhtatsz csoportos sportot is.Sérülésnél pedig vigyázz,hogy ne erõltesd meg azt a testrészed.

az a lényeg hogy szeresd amit csinálsz...ha megtetszik egy szám a rádióba, kezdj el rá táncolni.(ez csak egy pl volt, a mozgáson van a hangsúly).taiboxot is folytathatod, de bármilyen más sport megfelel, magadat kell ismerned mi az amiben örömödet leled.Ha nem zavar a monotonitás akkor kondizz, kérd edzõ segitségét, de választhtatsz csoportos sportot is.Sérülésnél pedig vigyázz, hogy ne erõltesd meg azt a testrészed.
Helyi zsírégetés nincs, hiába felülésezel attól még nem lesz elõbb kockás hasad. Aerob edzés + diéta. Egyél kevés szénhidrátot, sok fehérjét és egy kevés zsírt. De hát az edzéssel tisztában kellene lennie egy thai-box harcosnak... :)
A kérdező hozzászólása: jah és úgy 10-12 kilót szeretnék leadni azzal elégedett lennék! persze erõsödjek is közbe!:D
A kérdező hozzászólása: 2 válaszadónak, tisztában vagyok az erõsítõ feladatokkal de miután a felülés nem segit miután az annyit tesz h bepukkad a hasfalad tõle másra nem jó, mert zsírt nem éget, viszont az úszógumis dologhoz nem értek!ezért kérdeztem mert soha nem voltam dagi!!! de 2, 5 éve volt egy elég súlyos térd sérülésem így abba kellett hagynom a "harcot" sokáig nem terhelhettem így majdnem egy évig sétáltam és az is fájt!!! igy ezalatt a 2, 5év alatt 15 kiló jött fel rám amit leadnék!!! elkezdtem futni minden reggel le s dobtam 1, 5 hét alatt 5 kilót de megfájdult a vádlim olyan mintha húzná folyamatosan a görcs ez majdnem 2 hete volt azóta is ez van!!! és ha kicsit is ráeröltetnék majd be...ok:D így már azon gondolkodom h orvoshoz megyek vele, mert nem szûnik! sok folyadékot iszok napi 6-7 liter vizet simán, igy kevesebbet eszek és 6 után nem szoktam enni utolsó étkezésem 4kor van és elég kevés ha tehetem csak gyömölcs ilyenkor!! má smost nem jut eszemeb mit akartam még irni
A kérdező hozzászólása: jah nem cigizek és nem is kávézok!!! és kizárólag a csirkemellfilét eszem meg más húst nem! általában kenyeret eszem, mert azzal lakok jól! ebédnél mindig keveset eszek!

Hogyan fejleszthetem a vállam és hogyan tüntethetem el az úszógumit? Személyi edzőt szeretnék hallani.

nyár elejére sikerült összeszednem pár kilót és van úszógumi nem olyan látványos, kicsi de borzasztóan irritál mert nemszertem világéletemben szálkásvoltam. fél évre abbahygtam a sportot annak tudható be... vállam sosevolt de szeretnék..

Legjobb válasz: ezaz b***a meg elfeljtettem: 17/F

A kérdező hozzászólása: ezaz b***a meg elfeljtettem: 17/F
Úszógumira aerob mozgás + diéta Váll: 1. gyakorlat: Mellrõl nyomás/Vállból nyomás 2. gyakorlat: Oldalemelés 3. gyakorlat: Oldalemelés döntött törzzsel 4. gyakorlat: Elõreemelés Minden gyakorlatból 4x10 minél nagyobb súllyal, úgy, hogy még szabályos legyen. /Nem személyi edzõ vagyok, de értek hozzá eléggé. Ha annyira személyi edzõt akarsz hallani, menj le egy terembe és fizess neki, de ugyanezt fogja elmondani, mint amit én is./
Elõzõ hozzászólónak van igaza. Még ennyi plusz vállgyakorlatok:http://shop.builder.hu/edzesek_csoport.htm4?id=1 Nekem az Arnold-nyomás a kedvencem
A kérdező hozzászólása: köszöntem szépen. hallgatni arany inkább akkor kiirom mielött másis leakarja szedni a fejemet..... : VAGY AKI ÉRT HOZZÁ.
Még annyit hozzá teszek, hogy szerintem magában a vállat nincs értelme erõsíteni.Akkor már inkább mindent.De te tudod
A kérdező hozzászólása: jézusisten. maradjunk annyiban hogy célzottan szeretnék valamit fejleszteni..
Ha tényleg így akarod akkor ott vannak a linkelt gyakorlatok.Használd õket egészséggel.
De attól, hogy fejleszted a vállat nem lesz szélesebb, csak izmosabb..vili? A széles váll adott, mert a vállcsont széles. Arnoldnak sem volt széles vállcsontja. Nézd meg felöltözve. (És a Jézusistent nagy betüvel írjuk)
A kérdező hozzászólása: KÖSSETEK MÁR BELE MINDENBE! Vili...

Hogy tűntethető el az úszógumi?

Milyen sporttal vagy diétval, esetleg más módszerrel? Felülést próbálta, 3 hónapíg folyamatosan napi 50 de semmi eredmény...mármint derékb?ségben mert az igaz, hogy jobban formába hozott...

Legjobb válasz: Hát Diéta +kardio edzéssel el lehet tüntetni.Sajnos nincsen helyi fogyás szoval a felülés nemfogja eltüntetni hanem helyete inkább menj futni.A diéta pedig ne atkis meg ien divat diéták legyenek hanem figyeld a ch mennyiséget.

Hát Diéta +kardio edzéssel el lehet tüntetni.Sajnos nincsen helyi fogyás szoval a felülés nemfogja eltüntetni hanem helyete inkább menj futni.A diéta pedig ne atkis meg ien divat diéták legyenek hanem figyeld a ch mennyiséget.
Sürgõssen hagyd abba a felüléseket! Rendkívüli mértékben vastagítja a derekadat, amitõl ugyan nem tûnik el a zsír, de legalább többnek fog látszani. A hasizom szerepe a törzs stabilizálása azálltal, hogy a hasüregben nyomást hoz létre, ami megtartja a gerincet. Így mindenképpen szinte egész nap használod. A zsírégetésre SEMMI hatással nincs. Az úszógumi eltüntetéséhez "csak" el kell égetni a zsírt, ami diétával és sportolással párhuzamosan érhetõ csak el. (legalábbis, ha tartóssan és jó alakúra akarsz fogyni)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de mi az a "ch mennyiség"?
Én úgy tudom, az a szénhidrátmennyiséget jelenti. Most komolyan a felülés vastagítja a derekat??
Igen a felülés télleg vastagitja a dereket.A kérdezönek pedig a ch Szénhidrát mennyiséget jelent ez azt jelenti hogy egy nap kb.150 gram szénhidrát ajánlott de lehet 120 is. ezt ugytudod kiszámolni hogy megnézed pl a tejben mennyi van decinként vagy a sajtban stb és amit eszelk egész nap öszeszámolod mennyi volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!