Találatok a következő kifejezésre: Hogy tüntethetnék egy (20 db)

Hogyan tüntethetem el azt, ha egy Fn+funkcióbillentyû kombinációt megnyomok, felhozza a módosítást a képernyõn?

Most telepítettem fel a drivert, win7 64bites oprendszer, asus x550cc laptopom van. A régin szimplán csak állítottam a dolgokat, ezen viszont, ha pl módosítom a hangerõt, a kijelzõ közepére feldobja, hogy "volume up" stb. Eszméletlenül idegesítõ, ki lehet ezt valahogy iktatni?

Legjobb válasz: A drivernek kéne lennie egy grafikus beállító felületnek, ott ez általában kikapcsolható.

A drivernek kéne lennie egy grafikus beállító felületnek, ott ez általában kikapcsolható.
A kérdező hozzászólása: semmit nem találok azóta sem:(
Nekem épp az ellenkezõje kéne. :/ Milyen driverrõl van szó? (MSI CR620 Win7 Professional x64)
tudnál róla egy képet tenni ?
A kérdező hozzászólása: http://www.myimg.de/?img=nvtelene8724.jpg
Köszi a képet, ilyent még sosem láttam. De hogy válaszféle is legyen , ez vagy vírus vagy bug , vagy valami béta, vagy egy gyagyás kiegészítõ, stb miatt lehet szerintem.

Minden alkalommal amikor bekapcsolom a számitógépet megjelenik egy felhivás hogy tö öltsem le az utorrent 3.1.2. verzióját, ötször már biztos letöltöttem hogy tüntethetem el?

Legjobb válasz: Áááá, nekem is ezt csinálja, akkor ez valami bug, majd kijavítják. Én kikapcsoltam a Beállításoknál a Frissítések keresését, most már nem zavarog.

Áááá, nekem is ezt csinálja, akkor ez valami bug, majd kijavítják. Én kikapcsoltam a Beállításoknál a Frissítések keresését, most már nem zavarog.
A kérdező hozzászólása: köszi


mivan? teljes képernyõs tálca???
jobb gomb a tálcára -> tulajdonságok -> a gyorsindítás megjelenítése (ezt kapcsold ki) erre gondoltál?

Ma vettem a H&M ben egy csikos nagy kotott salat, nagyon megorultem neki, kiprobaltam es nezem a ruham es a kabatom tiszta szosz mosz (mindha tiszta kutyaszor lettem volna), hogyan tuntethetem el vegleg a salrol ezeket a szoszoket?

nagyon teccik a sal es mar 2x kimostam de nem tunik el a szosz rola.van tippetek???

Legjobb válasz: Direkt ilyen célra találták fel a szösztelenítõt.

Direkt ilyen célra találták fel a szösztelenítõt.
a szösztelenítõvel szerintem is simán eltudod tüntetni róla :)
A kérdező hozzászólása: es a szosztelenito csak a ruhakrol tudom eltintetni a szosozoket ugye?!a salrol eselytelen?!
A sál is egy ruhadarab! Próbáld ki!:)
A kérdező hozzászólása: koszonom.kiprobalom mindenkepp

Ha egy képből áll a videó amire írva van. Akkor arról a képről hogyan tüntethetem el ami rá van írva? Csak kép+zene és ez mp4

Legjobb válasz: Több féle lehetõség van. Van felirat eltüntetés, van logó eltüntetés, ki is lehet vágni azt a részt ahol nincs a felirat. Ha megmutatnád, könnyebb lenne.

Több féle lehetõség van. Van felirat eltüntetés, van logó eltüntetés, ki is lehet vágni azt a részt ahol nincs a felirat. Ha megmutatnád, könnyebb lenne.
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=68wes8a3SZ0 ebbõl szeretném kiszedni a felíratot..

Xperia P telefonom mi lehet a baj? 2 hiba: 1. miért sötét (rossz) a kép 8 mpixelnél vakuval (6-nál szép kép).1. Hogyan tüntethetem el a nyertél egy ipodot reklámot (ha net onolva van, akkor sokszor előjön). Lehet valami vírus?

Az az érdekes,hogy 6 megapixelnél semmi baj nincs csak a 8 nál rossza kép 10 ből 8 szor. Avast vírusírtót is indítottam mmár de nem talált hibákat,de idegesít a reklám/vírus szerűség.Van olyan,hogy egymás után 5ször előjön...Esetleg volt másnak is ilyen problémája? Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Az elsõ problémát javitja a hamarosan megjelenõ frissités,de van rá javitó script viszint ahhoz root és recovery kell. A második "probléma" meg nrmális dolog androidon. Vannak reklám blokkoló programok ,de ezekhez is root kell.

Az elsõ problémát javitja a hamarosan megjelenõ frissités, de van rá javitó script viszint ahhoz root és recovery kell. A második "probléma" meg nrmális dolog androidon. Vannak reklám blokkoló programok , de ezekhez is root kell.
Xperiáknál most nagyon sok a hiba, én általában képernyõ meghalásról szoktam olvasni.

Letöltöttem a living earth desktop programot/hátteret és a közepén egy "litániát" ír piros betűkkel. Hogy tüntethetem el?

Amit ír: For Evaluation use only if you like to use this product please buy a license. El lehet tüntetni???

Legjobb válasz: Talán?http://www.google.hu/#hl=hu&sclient=psy-ab&q=living+earth+de..

Talán?http://www.google.hu/#hl=hu&sclient=psy-ab&q=living+earth+de..
Ujra letöltöd/rátöltöd/ a jelenlegire


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!